FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2019 klo 12:00:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 25
 
Kirjoittaja Aihe: FC KooTeePee 2007 - Vokaaleja ilman perinteitä  (Luettu 47803 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Benny Pronssijalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Super Tele, SVHK & Super-Vesku maalivahtina


: 02.11.2006 klo 20:08:27

Pelaajasopimukset

A. Viren (2007)
J. Rikberg (2007)
N. Ikävalko (2007 + optio 2008)
E. Länsimies (2007)
T. Pukki (2008)

?

J. Henriksson (Optio kaudesta '07)
V. Tura
M. Lonnström
J. Kinnaslampi
J. Tuunainen
E. Länsimies
Tu. Turunen (Optio kaudesta '07)
Te. Turunen
J. Vanninen
L. Leetma
J. Lauretsalo
J. Nykänen
T. Kesseli
J. Ruuskanen
M. Tyyskä
I. Venäläinen (Optio kaudesta '07)
G. Szilagyi
T. Mäkäläinen
T. Koskela
Super-Vesku Helenius

Tulijat

V. Tauriainen (valmentaja)

Lähtijät

T. Paakkari -> Lopettaa / KTP
J. Hyppönen (valmentaja) -> ?
Kaikki -> Norja, Honka, KuPs, Hämeenlinna ja Viikingit. jee!


Valmentaja: Vesa Tauriainen

Valmentajaa ei ole tiedossa. Osa kannattajista vaatii adresseilla (adressit.com & kuulemma Ruonalan hallissakin joku adressi pystyssä) takaisin nimen KTP:n ja vanhan logon. Turuset mahdollisesti lähdössä, Ikävalko halajaa Italiaan. Todella paha jos nämä KooTeePeen nuoret tähdet lähtevät. Epäilenpä, että joukkue muodostuu taas vasta ensi vuonna, kun muut seurat ovat poiminneet parhaimmat hedelmät.

KooTeePeen seuraavasta kaudesta ei odoteta kovinkaan ruusuista, mutta minä ja monet muut uskovat KooTeePeen olevan ainakin kympin sakissa!
« Viimeksi muokattu: 22.10.2007 klo 14:28:36 kirjoittanut Benny Pronssijalka »
lake

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 03.11.2006 klo 07:36:05

Vesse Tauriainen KooTeePeen valmentajaksi. Nyt on Kotkassa valmennus ainakin kunnossa; todella jalat maassa pitävä, kova työntekijä, jolla on paljon näkemystä. MyPassa miehestä vain hyvää sanottavaa.  Ylos
OGS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MUFC, kotkalainen jalkapallo, Zooey Deschanel


Vastaus #2 : 03.11.2006 klo 08:28:43

Vesse Tauriainen KooTeePeen valmentajaksi. Nyt on Kotkassa valmennus ainakin kunnossa

Toivotaan näin. Hieman kuitenkin nämä vähän kysymysmerkkejä, kun päävalmentajaksi pestataan keltanokka vaikka Hyppönen osoittautuikin onnistuneeksi värväykseksi. Itse kuitenkin olen suht luottavainen Tauriaisen suhteen.

Voisi sanoa näin etukäteen, että nyt ollaan jonkinlaisessa tienhaarassa kotkalaisessa jalkapalloilussa. Monen runkopelaajan sopimus umpeutumassa, uusi valmentaja, kokenein pelaaja lopetti ja kaiken lisäksi monet nuoret mahdollisesti lähdössä. Ei ole tosin uutta, että pakka vielä tässä vaiheessa näin levällään.

Jos Turuset jne lähtee niin ketä saadaan tilalle. Sopisi toivoa, että Vanninen jatkaa. Saa nähdä mitä tuleman pitää, itse olen ensi kauden suhteen tällä hetkellä hiukan pessimistillä fiiliksillä. Toivottavasti alkaisi pikkuhiljaa valmentajakuvioiden selkiydyttyä putkahtelemaan tärkeitä jatkosopimuksia, jotta voisi hieman levollisemmin mielin katsella tulevaa.
8board

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 03.11.2006 klo 08:37:29

KooTeePee ja KTP on eri joukkueita.
Viltsu

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 03.11.2006 klo 10:09:30

Vesselle ehdottomasti  Ylos

Toivottavasti Vesse valitaan tähän homaan; vuosi pari valmentamisen harjoittelua Kotkassa, sitten entistä ehompana RoPSin peräsimeen.  Ylos
Benny Pronssijalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Super Tele, SVHK & Super-Vesku maalivahtina


Vastaus #5 : 03.11.2006 klo 14:40:32

Tänään se sitten varmistuu Vessen tulo valmentajaksi.
#44

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #6 : 03.11.2006 klo 15:23:08

Vesa Tauriainen KooTeePeen peräsimeen

3.11.2006


FC KooTeePee julkisti perjantaina paljon kiinnostusta herättäneen valmentajavalinnan. Joukkuetta luotsaa 1+1 vuotisella sopimuksella pelaajana kokenut liigajyrä Vesa Tauriainen 39v.

Valmentajana vielä melko kokematon Tauriainen noudattaa organisaation strategiaa jossa haetaan joukkueen peräsimeen vankan pelaajataustan omaavaa valmentajaa. RoPSissa, AC Oulussa, HJK:ssa ja Jarossa Tauriaiselle kerääntyi 240 pääsarjaottelua. Lisäksi Vesalla on tilillään myös muutama maajoukkue-edustus.

Ensimmäistä kertaa pääsarjatasolla valmentamisen aloittava Tauriainen luettelee pelinäkemyksiinsä kontrolloidun , tiiviin joukkuepelaamisen.
"Tavoitteena on luoda joukkue jossa kaikilla on selvät roolit. Pelifilosofiani perustuu kontrolloituun yhtenäiseen pelaamiseen. Tulevaan joukkueeseen tullaan hakemaan innokkaita, nöyriä pelimiehiä jotka ovat valmiina tiukkaan työntekoon." kiteyttää Tauriainen.
"Kotkalla on pitkät perinteet suomalaisessa jalkapallossa, tämä on hyvä paikka aloittaa valmennushommat. Pelaajaneuvottelut pyritään aloittamaan mahdollisimman pikaisesti. Nykyisestä joukkueesta näkisin mielelläni joukkueen rungon mutta vielä on liian aikaista kommentoida sen enempää" Tauriainen jatkaa.

www.fckooteepee.fi
Benny Pronssijalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Super Tele, SVHK & Super-Vesku maalivahtina


Vastaus #7 : 03.11.2006 klo 16:48:22

Lueskelin vähän ktpkannattajat.com-foorumia, jossa oltiin ehkä vähän pettyneitä valintaan. Toki Tauriainen on vielä melko kokematon ja kysymysmerkki, mutta annetaan hänelle aikaa näyttää osaamisensa. Näissä Suomen kokeneissa valmentajissa kun tuntuu pyörivän nämä samat muutamat nimet, enkä monia oikein voi kehua. Luotan Tauriaiseen. Hänellä on takanaan hyvä pelaajaura ja MyPan kakkosvalmentajanakin oli. Toki joskus nämä ex-pelaajat eivät ole hyviä valmentaja (Köhköhpolackköhköh), mutta on niitä hyviäkin. Hyppönenkin astui KooTeePeen päävalmentajaksi, oltuaan vähän aikaan KooTeePeen kakkosvalmentajana. Hyppönen oli ihan hyvä valmentaja, parempi kuin hän oli pelaajana.  ;)

Tauriaisen kommentti "Pelaajaneuvottelut pyritään aloittamaan mahdollisimman pikaisesti." tuovat minulle pientä hymyä naamaan. Jospa joukkue saataisi aikaisemmin kasaan, eikä jouduta tyytymään keväällä jämiin, jotka eivät kelvanneet muualle.
Tri Pe

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 03.11.2006 klo 20:12:28

Tauriaisen kommentti "Pelaajaneuvottelut pyritään aloittamaan mahdollisimman pikaisesti." tuovat minulle pientä hymyä naamaan. Jospa joukkue saataisi aikaisemmin kasaan, eikä jouduta tyytymään keväällä jämiin, jotka eivät kelvanneet muualle.

No joo... Eiköhän tässä sopimuksia ole ennen kevättäkin luvassa. Viime kaudella joukkueessa oli joulukuun alussa jo 15 sopimuspelaaja.

http://www.fckooteepee.fi/?page=uutiset&news_id=282&archive=1
The Hammer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, West Ham, TPV (ja muutkin manselaiset)


Vastaus #9 : 03.11.2006 klo 20:29:21

Jossain ketjussa oli jotain arvailua siitä että vahvaa porukkaa juhlavuoteen kasaava Klubi olisi nappaamassa Teemu Turusen.

Onkos Kotkassa tämmöisiä huhuja kuulunut?  :o
Ior Bock

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Ajax Amsterdam. Winnipeg Jets


Vastaus #10 : 03.11.2006 klo 22:17:17

Toivottavasti ei tule Te.Turunen klubiin sillä itse en usko enkä pidä kaverista lainkaan.

Itse ehdotan Kotkalaisille että boikotoivat nimihirviön otteluita kunnes vanha nimi saadaan takaisin.
Maakuntasatraappi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kauneustubetus


Vastaus #11 : 03.11.2006 klo 23:31:08

No joo... Eiköhän tässä sopimuksia ole ennen kevättäkin luvassa. Viime kaudella joukkueessa oli joulukuun alussa jo 15 sopimuspelaaja.


Ja tänä vuonna on uudistettujen liigalisenssiehtojen mukaan pakkokin olla. 15 siis pitää (pitäisi) olla marraskuun viimeisenä.
8board

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 07.11.2006 klo 13:25:29


"Elkää vaan kuvatko, muuten joku saa tietää, että valmennan kooteepee:tä ja pelaajillekin pitäisi uskaltaa puhua ihan kasvotusten."
moline

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kotkan Työväen Palloilijat, Tromsø IL


Vastaus #13 : 09.11.2006 klo 17:14:16

Lainaus käyttäjältä: Viikko-Eteenpäin
Onko se K vai Koo

Neljä kautta jalkapalloilun Veikkausliigassa tahkonneen kotkalaisjoukkue FC KooTeePeen nimi aiheuttaa monille harmaita hiuksia. Jopa siinä määrin, että kannattajien keskuudessa on virinnyt keskustelua nimenmuutoksesta. Vokaalihirviöksi ristityn FC KooTeePeen tilalle kannattajat haluaisivat vuonna 1927 perustetun KTP:n perinteikkään nimen. KooTeePeen puheenjohtaja Matti Koski toivoisi, että Kotkan kokoisessa kaupungissa olisi vain yksi jalkapalloilun lippulaiva - nimestä viis. FC KooTeePeen juuret ulottuvat vuoteen 2000. KTP:n lisenssillä pelannut Kotkan TP putosi Veikkausliigasta ja kun taloudellisista velvotteista ei kyetty suoriutumaan, pudotti Palloliitto kotkalaisseuran piirin neljänteen divisioonaan. KTP:n reservijoukkueeksi perustettu KooTeePee taas oli noussut kaudeksi 2001 Kakkoseen, miesten jalkapalloilun kolmanneksi ylimmälle sarjatasolle.
-KTP ry:n hallitus päätti kokouksensa jälkeen kysyä halukkuuttamme ottaa edustusjalkapallo haltuumme. Näin reservijoukkue KooTeePeestä tuli yllättäen seuran ja samalla koko kaupungin edustusjoukkue, Koski kertailee.
Tuumailujen jälkeen KTP suostui luovuttamaan Kakkosen lisenssin KooTeePeen haltuun. FC KooTeePee ry:n toimintaa pyörittämään perustettiin silloisten sääntöjen mukaisesti osakeyhtiö, Kotkan Futis. Tätä nykyä Veikkausliiga ei edellytä seurojensa olevan osakeyhtiöpohjaisia.
-Osakeyhtiömallissa on se hyvä puoli, että ulkopuolinen taho tarkastaa joka vuosi yhtiön tilit. Näin toimintamme on vakaalla pohjalla ja kestää päivänvalon, Koski perustelee.

Addressilla KTP:n nimi takaisin

Innokkaat kotkalaiset futiskannattajat vetoavat FC KooTeePeehen, että seura vaihtaisi nimekseen kolmikirjaimisen KTP:n. Tätä nykyä Helsingissä asuva ex-kotkalainen Petri Matikainen laati internettiin adressin nimenmuutoksen puolesta. Adressi luovutetaan KooTeePeen seurajohdolle ennen ensi kauden alkua.
-Adressi on ollut netissä nyt kolme viikkoa. Allekirjoituksia nimenmuutoksen puolesta on tullut hieman yli 200. Odotin enemmän, mutta eipä tätä sivustoa kyllä ole pahemmin ehditty mainostaakaan, Matikainen toteaa.
Matikainen kertoo, että hänellä ja muilla kannattajilla on hihassaan adressin lisäksi muitakin suunnitelmia alkuperäisen nimen saamiseksi takaisin.
-Ennen ensi kauden alkua on tarkoitus järjestää erilaisia tapahtumia, mutta en halua niistä kertoa vielä sen enempää. Niiden tarkoituksena on pitää nimenmuutos kaikkien huulilla, Matikainen kommentoi.
KTP ry:n puheenjohtaja Seppo Paananen kertoo keskustelleensa nimenmuutoksesta Kosken kanssa. Paananen ei näkisi sitä pahana asiana.
-Liigajoukkueella pitää olla tarpeeksi vankka taustaorganisaatio. Jos nimi muuttuisi, pitäisi myös taustojen olla kunnossa. Yksin liigajoukkuetta ei pysty pyörittämään, Paananen toteaa.
KTP:llä on vahva sosialidemokraattinen tausta. FC KooTeePeen puheenjohtaja Matti Koski on toista vuotta mukana kunnallispolitiikassa, kokoomuksen riveissä.
-En sotke keskenään jalkapalloa ja politiikkaa. Olen ollut jalkapalloseuran puheenjohtajana jo kuusi vuotta ja kunnallispolitiikassa vasta kaksi vuotta. Kertokaa minulle, miten minä voisin tehdä politiikkaa jalkapallon kautta, Koski kysyy.
Jalkapallokannattaja Petri Matikaisen haluun nimenmuutokseen ei liity poliittisia syitä.
-Kyse on yksinomaan jalkapallosta. Nykyiselle nimelle nauretaan ulkomaita myöten, Matikainen toteaa.
Koski tunnustaa vanhan KTP:n hienot perinteet SM- ja cup-mestaruuksineen, mutta haluaa muistuttaa, ettei historia lämmitä juurikaan elettäessä tätä päivää.

http://www.eteenpain.fi/
Benny Pronssijalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Super Tele, SVHK & Super-Vesku maalivahtina


Vastaus #14 : 09.11.2006 klo 18:34:51

Hyvä lehtijuttu. Odotan näitä muita suunnitelmia jo innolla.  Ylos
Thouni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, AFCA, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #15 : 11.11.2006 klo 22:21:15

Teemu Turunen ja Niko Ikävalko lähti Serie-B joukkue Veronan testileirille.
NASTER

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 13.11.2006 klo 14:00:57

Lentoon mutta ilman vokaaleja kiitos  Ylos
http://www.adressit.com/ktp_takaisin
Claus Theo

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 16.11.2006 klo 14:46:55

Ikävalkoa lähellä olevat tahot kertovat että sopimus lähellä Udineseen..Toivotaan parasta Ylos

ps. nimenomaan Udineseen vaikka veronan leirillä ovat
« Viimeksi muokattu: 16.11.2006 klo 14:48:57 kirjoittanut Claus Theo »
zipe

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 16.11.2006 klo 14:47:57

Ikävalkoa lähellä olevat tahot kertovat että sopimus lähellä Udineseen..Toivotaan parasta Ylos

Te.Turunen on kuitenkin palaamassa Suomeen ilman sopimusta?
Claus Theo

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 16.11.2006 klo 14:50:38

Te.Turunen on kuitenkin palaamassa Suomeen ilman sopimusta?

Turusen tilanteesta ei mitään tietoa..
Benny Pronssijalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Super Tele, SVHK & Super-Vesku maalivahtina


Vastaus #20 : 17.11.2006 klo 15:29:03

KySan mukaan Vannisen siirto takaisin Hämeenlinnaan on lähellä. Ja myös Ilja Venäläinen olisi palaamassa KuPS:iin.
OGS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MUFC, kotkalainen jalkapallo, Zooey Deschanel


Vastaus #21 : 17.11.2006 klo 18:59:42

KySan mukaan Vannisen siirto takaisin Hämeenlinnaan on lähellä. Ja myös Ilja Venäläinen olisi palaamassa KuPS:iin.

 Alas Pahoja menetyksiä olisi, etenkin Juicen menetys eikä Iljankaan merkitystä voi väheksyä. Saapa nähdä mitä ensi kaudesta tulee ja millaisia jannuja Kotkaan saadaan.
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #22 : 17.11.2006 klo 20:47:08

Lentoon mutta ilman vokaaleja kiitos  Ylos
http://www.adressit.com/ktp_takaisin

Eikös KTP edelleen pelaa jotain divaria(kakkosta)? Eikö järkevintä olisi heittää tämä muovihirvitys huiksista vittuun ja satsata siihen aitoon seuraa ja nostaa se liigaa? Eikä sen sijaan yrittää ryöstää perinteistä nimeä, jollekin muoviseuralle......
Claus Theo

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 18.11.2006 klo 09:23:33

Eikös KTP edelleen pelaa jotain divaria(kakkosta)?

Kolmosta, mutta sunta ylöspäin Ylos

http://futisforum2.org/index.php/topic,5499.0.html
NASTER

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 21.11.2006 klo 16:02:29

Kinnaslampi teki vuoden jatkosopimuksen Ylos

 
Sivuja: [1] 2 ... 25
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines