FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2020 klo 10:01:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 13
 
Kirjoittaja Aihe: SMJK TIEDOTTAA  (Luettu 201744 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #250 : 31.07.2019 klo 23:37:22

Edelleen lippuja jäljellä molempiin syyskuun peleihin Ratinassa (5.9. Suomi-Kreikka ja 8.9. Suomi-Italia) sekä marraskuun matsiin Töölössä (15.11. Suomi-Liechtenstein). Kuitenkin paikkoja rajattu määrä eli nyt elokuun alkaessa kannattaa toimia ja lunastaa oma paikka ratkaiseviin EM-karsintaotteluihin, vastassa ensin 2004 Euroopanmestari, sitten nelinkertainen maailmanmestari ja lopulta aina vaarallinen alppimaa! Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet jäsenet nauttimaan maaottelutunnelmasta ja huippujalkapallosta SMJK:n katsomoon!

Liput näkyvät osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html vain sisäänkirjautuneille ja vuoden 2019 jäsenmaksun maksaneille. Yksi lippu per jäsen.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #251 : 17.08.2019 klo 18:27:41

17.8.2019

SMJK, UUTISKIRJE, ELOKUU 2019

HUOM! TÄRKEÄÄ! JO TILATUT JA MAKSETUT OTTELULIPUT SYKSYN MAAOTTELUIHIN!


SMJK:n kautta tilatut ja jo maksetut liput syksyn maaotteluihin tullaan toimittamaan hyvissä ajoin ennen ottelupäivää ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen e-lippuina. Varmistakaa, että SMJK:n tiedossa oleva sähköpostiosoite on oikea. Lippujen lunastamisesta ja tulostamisesta tulee kuluja kaksi euroa per lippu. Jos haluatte, että nämä Ticketmasterin perimät toimituskulut tilitetään teille SMJK:n toimesta takaisin, niin lähettäkää tarkemmat tiedot ja tilinumero osoitteeseen rahastonhoitaja@suomifanit.com . SMJK on aiemmin luvannut liput ilman toimituskuluja, mutta käytäntöä jouduttiin pakon edessä muuttamaan. Siirtyminen johtuu siitä, että luvattoman suuri osa kesäkuun Suomi – Bosnia-Hertsegovina ottelun lipuista katosi postissa. Tämän toistumiselta välttyäksemme päätimme vaihtaa käytäntöä ja siirtyä sähköisiin lippuihin.

Jos ette syystä tai toisesta pysty käyttämään e-lippua vaan haluatte perinteisen paperilipun, olkaa yhteydessä SMJK:n lippuvastaava Marko Karviseen marko.karvinen@suomifanit.com . Tampereen otteluissa 5.9. Kreikkaa vastaan ja 8.9. Italiaa vastaan voimme järjestää paperilippujen jaon SMJK:n kojulta Laukonsillan tuntumasta. Turun ja Helsingin osalta ilmoitamme myöhemmin tarkemman noutopaikan stadionin läheltä.

Yleinen muistutus SMJK:n katsomosta

Muistutamme jälleen kerran, että SMJK:n katsomo on kannattajakatsomo eli lähtökohtaisesti aktiivikannattajille varattu seisomakatsomo. Ottelulippuihin painetut paikat eivät ole voimassa eikä omaa paikkaa kannata etsiä tai sitä varata millään tavalla. Yleensä innokkaimmin pomppivat ja liikkuvat kannattajat kokoontuvat katsomon alaosaan ja rauhallisemmin kannattavat yläosaan.

SMJK:n katsomo on jaettu anniskelukatsomoon ja ”perhekatsomoon”. Jos seurueeseesi kuuluu alle 18-vuotiaita, niin suosittelemme ongelmien välttämiseksi lipun hankkimista tulevaisuudessakin perhekatsomoon eikä anniskelukatsomoon.

Tulevien kotiotteluiden lisälippujen myynti

15.10. pelattava EM-karsintaottelu Suomi – Armenia on loppuunmyyty SMJK:n katsomon osalta pysyvästi ja lisälippuja ei ole tulossa. Myös 8.9. pelattavaan Suomi – Italia ja 15.11. pelattavaan Suomi – Liechtenstein-otteluun myynti on tällä hetkellä keskeytyksissä. Näihin otteluihin tullaan kuitenkin tuomaan pieni erä lisälippuja vielä myyntiin, tästä tiedotetaan myöhemmin erikseen ja tarkka ajankohta ei tätä kirjotettaessa ole tiedossa. 5.9. pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Kreikka on vielä myynnissä hyvin pieni erä lippuja ja nämä kannattaa käydä ostamassa välittömästi, jos haluaa SMJK:n katsomoon.

Jäsenkorttien vaihto mobiilikortteihin

SMJK on päättänyt pääosin luopua fyysistä jäsenkorteista ja ottaa nyt elokuussa käyttöön uuden mobiilikortin. Suosittelemme tarkastamaan heti, että yhteystiedot SMJK:n rekisterissä - erityisesti puhelinnumero - ovat ajan tasalla. Näin mobiilikortin toimittaminen onnistuu jo ennen syyskuun maaotteluita.

Jos sinulla ei ole älypuhelinta tai jostain muusta syystä haluat jatkossakin käyttää ensisijaisesti fyysistä jäsenkorttia, ole yhteydessä viestintävastaava Aaro Kuivalaiseen, aaro.kuivalainen@suomifanit.com, niin sovitaan miten asiassa sinun tapauksessasi edetään.

Tapahtumat syyskuun maaotteluissa

Fanimaaottelut

Suomi-Kreikka fanimaaottelu pelataan jo ottelua edeltävänä päivänä, 4.9., Helsingissä Töölön Pallokentällä 18:30 alkaen. Ottelun peliaika on 2x35 min.
Suomi-Italia fanimaaottelu pelataan ottelupäivänä Tampereella 18:00 alkaen Kaupin urheilupuistossa. Ottelun peliaika on 2x25min.
Molemmissa otteluissa pelipaidan, shortsit ja sukat saa lainaan SMJK:lta. Pelaamisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua Kalle Sepälle kalle.seppa@suomifanit.com
Tämän hetken tietojen mukaan loka- ja marraskuun maaotteluiden yhteydessä ei olla järjestämässä fanimaaotteluita eli tämä voi olla vähään aikaan viimeinen tilaisuus edustaa SMJK:ta – seuraavat tilaisuudet voivat olla vasta vuonna 2020.


Marssit Tampereella ja kokoontumisbaari


Tampereella järjestetään molempiin otteluihin marssit kokoontumisbaari Ruby & Fellasin välittömästä läheisyydestä. Marssit lähtevät noin kello 20:00 ja ovat perillä hyvissä ajoin ennen kansallislauluja. Marssireitti kulkee jo tuttua reittiä Laukontorin ja Laukonsillan yli kohti SMJK:n katsomoa.

Ruby & Fellas-kokoontumisbaarissa on matsin jälkeen torstain ja perjantain välisenä yönä trubaduuri esiintymässä 00:30 alkaen. Lisäksi SMJK:n jäsenille on hyvät alennukset hanajuomista, Nokian panimon tölkkioluesta sekä ruuista. Baariin on luvattu täysi miehitys henkilökuntaa reaktiona kesäkuun maaottelusta saatuun palautteeseen.

Muut tapahtumat ja alennukset

Scandic Koskipuisto myöntää SMJKlaisille majoitukset ajalle 4.9.19-9.9.19, varauksia voi tehdä 21.08.19 asti. Hinta on Standard huone: 119€ / yhden hengen huone / vuorokausi tai 139€/ kahden hengen huone / vuorokausi. Avoin huonekiintiö, aamiainen + langaton netti kuuluu hintaan. Varauksia voi tehdä puhelimitse numerosta: +358 3 4108 1626 tai maililla osoitteeseen: koskipuisto@scandichotels.com käyttämällä varaustunnusta: SMJ040919

Mökkimajoitusta Härmälässä: varaukset osoitteesta: https://www.suomicamping.fi/harmala SMJK:n tarjoushinnat voimassa aikavälillä ke 4.9.19-ma 9.9.19 välillä tehtyihin online-varauksiin. Etu koskee 2-5 yön majoituksia ja se on -10% majoituksen hinnasta. Edun saa kirjoittamalla varauksen yhteydessä alennuskoodin SMJK. Järjestelmä laskee sen jälkeen 10% alen loppuhintaan. Mökit ovat suhteellisen edullisia ja siistejä. Tampereella on paljon tapahtumia tuona viikonloppuna, niin kannattaa varata mökit mahd. nopeasti ja vinkata kaveriporukoille, joille tietää olevan tarvetta mökeille


Saunaravintola Kuuma

Laukontorin sillan kupeessa: edut hyödynnettävissä to 5.9-ma 9.9 välisenä aikana: Pelkkä sauna 8€/hlö (norm. 15€/hlö) tai sauna+lounas 20€/hlö (norm. 27,50€), uikkareita tai pyyhkeitä vuokraavat 2eur/kpl. Oma pyyhe ja uikkarit kannattaa ottaa mukaan. Edut saa käyttöönsä sanomalla kassalla salasanan SMJK. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus käydä pulahtamassa. Lounasaika arkisin klo 14 asti. Saunaetu voimassa to 5.9 klo 17 asti, pe 6.9 & ma 9.9 normaalien aukioloaikojen mukaan, la 7.9 klo 17 asti ja su Kuuma on kiinni.


TPV-AC Oulu pe 6.9 klo 18.30


normilippu 7€/hlö (normaalihinta 10€/hlö) tai VIP-lippu 35€/hlö (normaalihinta 50€/hlö). VIP-lippuun sisältyy pääsy peliin, ruokailu, 3 juomaa (olut, lonkero, siideri, limsa) ja kahvitarjoilun. SMJK:n jäsenille varataan oma alue katsomosta todennäköisesti päädystä. Lipunmyynti, anniskelu ja VIP aukeaa tuntia ennen peliä. Kannattaa tulla ajoissa niin ei tarvitse lippuluukuilla jonottaa. Yksittäisliput ostetaan portilta salasanalla SMJK. VIP-lippuja haluavien määrän ilmoitetaan ti 3.9 TPV:lle. VIP-lipun ottavat laittaa asiasta viestiä sähköpostitse osoitteeseen kalle.seppa@suomifanit.com .


Vierasottelu Bosnia-Hertsegovina – Suomi Zenicassa 12.10.2019

SMJK:n lippukiintiö tähän otteluun tulee näillä näkymin olemaan vain kolmesataa lippua. Suomalaisille varattu kiintiö vastaa sitä, mikä on UEFA:n minimikiintiö vieraskannattajille suhteessa Bilino Polje-stadionin kapasiteettiin kansainvälisissä peleissä. Käynnissä ovat jo lisäneuvottelut UEFA:n ja Bosnian liiton kanssa siitä, saadaanko suomalaisten lippujen osuutta nostettua tästä. Emme kuitenkin pysty näissä olosuhteissa lupaamaan lippumäärän kasvua tästä kolmestasadasta. SMJK on kuitenkin myynyt jo pelkästään 350 paikkaa busseihin Sarajevosta Zenicaan ja takaisin. Lisäpaikkoja busseihin ei ole tulossa myyntiin, koska nytkään emme kykene takaamaan ottelulippuja kaikille bussimatkustajille. Lisäksi paikalle on tulossa omatoimimatkailijoilta muuten kuin bussikyydillä sekä charter-lennoilla tulevia kannattajia eli todellisena uhkana on, että paikalla on suomalaisia, jotka jäävät ilman lippua.

SMJK:lla ei vielä ole tiedossa, milloin meille allokoidut liput pistetään myyntiin ja emme voi näin ollen ilmoittaa tätä ajankohtaa. Suosittelemme seuraamaan tiedotusta eri kanavista.

SMJK pyrkii järjestämään Zenicassa ja Sarajevossa kokoontumisbaarin ottelupäivälle ja sen ympärille.

Vierasottelu Kreikka – Suomi Ateenassa 18.11.2019

EM-karsintojen lohkovaiheen päättävä Kreikka – Suomi vierasottelu pelataan Ateenan olympiastadionilla eli samalla stadionilla kuin viime syksyn Kansojen liigan ottelu. Tällä hetkellä ottelun lipunmyyntijärjestelyt ovat vielä auki.

Jäsenlehti Huse!

Jäsenlehti on menossa aivan lähiaikoina painoon ja tullaan postittamaan vielä ennen syyskuun maaotteluita. Suosittelemme tarkastamaan viimeistään nyt, että yhdistyksen rekisterissä oleva postiosoite on oikea ja saat tietopaketin täynnä mielenkiintoista fanikulttuuri- ja maajoukkueaiheista luettavaa kotiisi.

Naisten EM-karsinnat

Naisten EM-karsinnat vuoden 2021 EM-kisoihin alkavat vierasmaaottelulla Albaniassa 2.9. Kotona pelataan kuitenkin 7.10. Vaasassa Albaniaa vastaan sekä 7.11. Helsingissä Kyprosta vastaan. SMJK tiedottaa näiden otteluiden järjestelyistä erikseen myöhemmin.

U21 EM-karsintaottelut


Alle 21-vuotiaiden EM-karsinnat alkavat vierasottelulla Ukrainassa, kotona pelataan 10.9. Oulussa Pohjois-Irlantia vastaan. SMJK selvittää vielä tämän ottelun järjestelyjä ja tiedottaa erikseen myöhemmin mahdollisista eduista sisäänpääsyssä.
Fanituotteet

Verkkokaupassa on myynnissä fanituotteita, käy tutustamassa tarjontaan osoitteessa https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html! Alennuksessa esimerkiksi hajakokoja pikeistä ja huppareista. Tämän vuoden uutuustuotteena vaaleanpunainen kaulahuivi, joka on samanhintainen kuin muutkin huivit eli jäsenalennuksella vain kymmenen euroa.

Jos haluat tuotteen otteluun mukaan ja epäilet postinkulun luotettavuutta, niin tilaus on mahdollista noutaa myyntikojultamme. SMJK:n koju tulee sijaitsemaan Laukonsillan jälkeen Ratinan puoleisella alueella. Laita tässä tapauksessa viestiä osoitteeseen tiina.eerikainen@suomifanit.com ja ilmoita, mihin tilaukseen viittaat sekä se, noudatko tuotteet Italia- vai Kreikka-pelin yhteydessä.

Fanituotteita toki myydään kojulla muutenkin, tervetuloa tutustumaan valikoimaan.

Bussikuljetukset maaotteluihin

SMJK järjestää syyskuun maaotteluihin bussikuljetukset Helsingistä, Turusta, Mikkelistä Jyväskylän kautta sekä Lappeenrannasta Kouvolan ja Lahden kautta. Käy katsomassa hinnat, aikataulut ja lisätiedot https://www.suomifanit.com/kuljetukset.html . Osa Helsingin busseista on jo loppuunmyyty.

Lisäksi tällä hetkellä on myynnissä bussikuljetus Turusta Suomi-Liechtenstein-maaotteluun 15.11. ja takaisin. Myös tämä bussi näkyy osoitteessa. https://www.suomifanit.com/kuljetukset.html

http://www.suomifanit.com
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #252 : 19.08.2019 klo 21:12:59

Jo aiemmin ilmoitetun lisäksi SMJK:n syyskuun ohjelmassa myös U21-maaottelu Suomi - Pohjois-Irlanti Oulussa 10.9. Vapaa pääsy SMJK:n jäsenille. Koska otteluun on paikkaliput, on jäsenten käytävä stadionin lippuluukulla lunastamassa pääsylippu.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #253 : 20.08.2019 klo 22:26:19

SMJK:n kolmensadan lipun kiintiö Zenicassa 12.10.2019 pelattavaan EM-karsintaotteluun Bosnia-Hertsegovina – Suomi on loppuunmyyty. Lippujen myynti alkoi kello 21 ja ne myytiin loppuun noin 27 minuutissa. Pahoittelemme, ettei kiintiö riittänyt kattamaan suomifanien kysyntää ja osa kiinnostuneita jäi ilman lippua.

Lipunostaneita pyydämme mahdollisimman pian täyttämään matkustustietolomakkeen osoitteessa: https://forms.gle/78ErmqwTi8TqseTF8

Toimitamme ostetut ja maksetut liput vain matkustustietolomakkeen täyttäneille.
« Viimeksi muokattu: 20.08.2019 klo 22:35:57 kirjoittanut SMJK »
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #254 : 21.08.2019 klo 21:28:51

Jäsenlehti Huse (2/2019) postitetaan aivan lähipäivinä, kaikki tähän päivään mennessä vuoden 2019 jäsenmaksun maksaneet saavat lukupakettina tuhdin fanzinen kotiinsa vielä ennen syyskuun EM-karsintaotteluita. Varauksella, että ei huku postissa ja SMJK:n jäsenrekisteristä löytyy luotettava osoitetieto.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #255 : 23.08.2019 klo 12:44:05

Kun sekä SMJK että Ticketmaster ovat myyneet loppuun kiintiönsä 12.10. Zenicassa pelattavaan maaotteluun Bosnia-Hertsegovina – Suomi, niin kartoitamme sitä kuinka suuri tarve olisi lisälipuille vieraskatsomoon.

Jos siis olet SMJK:n jäsen, jäit ilman lippua ja mahdollisten lisälippujen tapauksessa olisit suurella todennäköisyydellä tulossa paikalla, niin ilmoita siitä 31.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen liput@suomifanit.com. Näin saamme selvitettyä, paljonko on lisälippujen tarve ryhtyessämme toimenpiteisiin mahdollisten lisälippujen saamiseksi.

Korostamme vielä, että lisälippuja ei ole Bosnian palloliiton eikä UEFA:n puolesta luvattu ja niiden saaminen on siis epävarmaa.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #256 : 23.08.2019 klo 17:14:29


Turusta lähteviin busseihin hyvin paikkoja jäljellä
23.8.2019 17.11


Torstaina 5.9. Tampereella pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Kreikka ja Tampereella sunnuntaina 8.9. pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Italia bussit lähtevät kello 17 Turun linja-autoasemalta ja ovat perillä hyvissä ajoin ennen ottelun alkua ja SMJK:n marssia. Takaisin bussit lähtevät pian ottelun jälkeen Tampereen Ratinan stadionin välittömästä läheisyydestä. Bussikyydin hinta on 17 euroa meno-paluu jäseniltä ja 22 euroa ei-jäseniltä.

Perjantaina 15.11. Helsingissä pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Liechtenstein bussi lähtee kello 15 Turun linja-autoasemalta ja on perillä hyvissä ajoin ennen ottelun alkuvihellystä. Bussi lähtee takaisin pian ottelun jälkeen Telia5g-areenan välittömästi läheisyydestä. Tämänkin bussikyydin hinta on 17 euroa meno-paluu jäseniltä ja 22 euroa ei-jäseniltä. Lisätiedot ja varaukset: https://www.suomifanit.com/kuljetukset.html

Oi Suomi on! Tervetuloa kyytiin kaikki ja tervetuloa myös asioimaan SMJK:n kojulle, missä myydään fanituotteita Tampereen ja Helsingin lisäksi myös Turun Kupittaalla 15.10. pelattavan EM-karsintaottelun Suomi – Armenia-yhteydessä.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #257 : 04.09.2019 klo 00:56:52

4.9.2019

Maaottelupäivien ohjelma 5.9. Suomi – Kreikka (EM-karsinta, Tampere, alkamisaika 21:45), 8.9. Suomi – Italia (EM-karsinta, Tampere, alkamisaika 21:45) ja 10.9. Suomi – Pohjois-Irlanti U21 (Oulu; alkamisaika 19:00)

Paperilippujen lunastus

Ne, joiden kanssa on sovittu paperilipun toimituksesta, voivat hakea lippunsa SMJK:n kojulta ottelupäivänä. Toivomuksena on, että liput haettaisiin hyvissä ajoin ja optimitilanteessa viimeistään 20 minuuttia ennen alkuvihellystä. Muut SMJK:n kautta ostetut liput on tähän mennessä toimitettu lunastuslinkkinä Ticketmasterin kautta; mahdollisissa ongelmatilanteissa lippulinkkien kanssa kannattaa olla heti yhteydessä jukka.salasuo@palloliitto.fi tai marko.karvinen@suomifanit.com

Fanimaaottelu Suomi – Kreikka
Suomi-Kreikka fanimaaottelu pelataan jo ottelua edeltävänä päivänä, 4.9., Helsingissä Töölön Pallokentällä 18:30 alkaen. Ottelun peliaika on 2x35 min. Mahdollisia viime hetken paikkoja voi tiedustella Kalle Sepältä; kalle.seppa@suomifanit.com .

Fanimaaottelu Suomi – Italia

Suomi-Italia fanimaaottelu pelataan ottelupäivänä 8.9. Tampereella 18:00 alkaen Kaupin urheilupuistossa. Ottelun peliaika on 2x25min. Tähän otteluun pelipaikat ovat jo täynnä. Katsomoon kaivataan kuitenkin väkeä seuraamaan peliä.

Marssit

Marssit molempiin EM-karsintaotteluihin lähtevät kokoontumisbaari Ruby&Fellasin terassin vierestä alatasanteelta klo 20:30 (päivitetty). Marssireitti kulkee Laukontorin kautta Laukonsillan yli kohti SMJK:n katsomoa, minne saavutaan hyvissä ajoin ennen kansallislauluja ja ottelun alkua.

Kokoontumisbaari Tampereella

SMJK on neuvotellut myös jäsenedut Ruby & Fellasiin (Hämeenkatu 15) koko sinivalkoisen viikonvaihteen ajalle eli to 5.9-su 8.9. Edut voimassa koko ajan ravintolan aukioloaikoina viikonvaihteen ajan.

Kesäkuusta on laitettu palautetta ravintolalle ja siihen on reagoitu. Pelipäivinä ruuhkaisimpana hetkinä ravintolalla maksimimiehitys molemmilla myyntitiskeillä.
Torstaina ja sunnuntaina keittiö on auki klo 22 asti ja trubaduuri soittaa torstain ja perjantain välisenä yönä 00:30 alkaen. Baari on torstain ja perjantain välisenä yönä auki 03 asti ja sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 02 asti.

Edut: Hanat -15%+Nokian Panimon 0,5l tölkkiolut 6€+ruoat -20%


Laulukirja


Molemmissa EM-karsintaotteluissa, marsseilla ja katsomossa on jaettavana painettuina SMJK:n tärkeimpiä chantteja. Tavoitteena on, että nämä tulisivat uusillekin jäsenille tutuiksi näin syksyn otteluissa ja laulujen sanojen painaminen palvelee tätä tavoitetta.


Bussit Helsingistä Tampereelle


Helsingistä on molempina päivinä kaksi vaihtoehtoa eli torstaina kello 15 ja 18 lähtevät bussit, sekä sunnuntaina kello 14 ja 18 lähtevät bussit. Sunnuntain kello 14 bussin yhteydessä selvitetään mahdollisuutta ajaa Kaupin Urheilupuiston kautta, jotta fanimatsista kiinnostuneet pääsisivät vaivattomasti pelipaikalle. Helsingissä bussien lähtöpaikka on Mäntymäen kenttä. Takaisin bussit lähtevät välittömästi ottelun jälkeen Tampereen Ratinan stadionin välittömästä läheisyydestä.

Lipunostaneiden kannattaa varmistaa hyvissä ajoin, kumpaan vuoroon oma paikka on. Bussit on myyty loppuun emmekä voi vaihtaa paikkoja enää tässä vaiheessa.

Bussit Turusta Tampereelle

Torstaina 5.9. Tampereella pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Kreikka ja Tampereella sunnuntaina 8.9. pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi – Italia bussit lähtevät kello 17 Turun linja-autoasemalta ja ovat perillä hyvissä ajoin ennen ottelun alkua ja SMJK:n marssia. Takaisin bussit lähtevät pian ottelun jälkeen Tampereen Ratinan stadionin välittömästä läheisyydestä

Bussit Mikkelistä Jyväskylän kautta Tampereelle

Bussit lähtevät molempina päivinä Mikkelistä 15:00 ja Jyväskylästä 16:45. Molemmilla paikkakunnilla lähtöpaikkana on paikallinen matkakeskus. Perillä bussit ovat hyvissä ajoin ennen ottelun alkua ja SMJK:n marssia. Takaisin bussit lähtevät pian ottelun jälkeen Tampereen Ratinan stadionin välittömästä läheisyydestä.
Lipunmyynti lopetetaan tänään 4.9. 18:00, minkä jälkeen mahdollisia paikkoja voi kysellä yhteydenottolomakkeella.


Bussit Lappeenrannasta Kouvolan ja Lahden kautta Tampereelle


Bussit lähtevät molempina päivinä Lappeenrannasta 15:30, Kouvolasta 16:45 ja Lahdesta 17:45. Bussien lähtöpaikkana on paikallinen matkakeskus. Perillä bussit ovat hyvissä ajoin ennen ottelun alkua ja SMJK:n marssia. Takaisin bussit lähtevät pian ottelun jälkeen Tampereen Ratinan stadionin välittömästä läheisyydestä.
Lipunmyynti lopetetaan tänään 4.9. 18:00, minkä jälkeen mahdollisia paikkoja voi kysellä yhteydenottolomakkeella.

Fanituotemyynti

SMJK:n fanituotemyynti on Tampereen maaotteluiden yhteydessä omalla kojulla Ratinan puolella Laukonsillan välittömässä läheisyydessä. Myynnissä huiveja, paitoja ynnä muuta mukavaa. Tervetuloa shoppailemaan ja tutustumaan valikoimaan!

TPV-AC Oulu Tampereella 6.9. 18:30 ja etkot Pub Pikilinnassa


SMJK:n jäsenille normilippu 7€ (norm. 10€) Tammelan stadionilla pelattavaan Ykkösen otteluun TPV-AC Oulu. SMJK:lla on ollut tarjolla myös VIP-lippu, joita myytiin ainoastaan etukäteen. Lipunmyynti, anniskelu ja VIP aukeavat tuntia ennen peliä. Ottelujärjestäjät suosittelevat tulemaan ajoissa, niin ei tarvitse lippuluukuilla jonottaa. Yksittäisliput ostetaan portilta salasanalla SMJK. Tammelan Voima on kutsunut SMJK:n mukaan matsietkoihin klo 17 alkaen Pub Pikilinnassa (Ilmarinkatu 9), eli siellä voi poiketa aistimassa tunnelmaa ennen peliä.


Saunaravintola Kuuma


Laukontorin sillan kupeessa: edut hyödynnettävissä to 5.9-ma 9.9 välisenä aikana: Pelkkä sauna 8€/hlö (norm. 15€/hlö) tai sauna+lounas 20€/hlö (norm. 27,50€), uikkareita tai pyyhkeitä vuokraavat 2eur/kpl. Oma pyyhe ja uikkarit kannattaa ottaa mukaan. Edut saa käyttöönsä sanomalla kassalla salasanan SMJK. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus käydä pulahtamassa. Lounasaika arkisin klo 14 asti. Saunaetu voimassa to 5.9 klo 17 asti, pe 6.9 & ma 9.9 normaalien aukioloaikojen mukaan, la 7.9 klo 17 asti ja su Kuuma on kiinni.

Suomi – Pohjois-Irlanti U21

SMJK:n syyskuun ohjelmassa myös U21-maaottelu Suomi - Pohjois-Irlanti Oulussa, Raatin Stadionilla, 10.9. Otteluun on vapaa pääsy SMJK:n jäsenille. Koska otteluun on paikkaliput, on jäsenten käytävä stadionin lippuluukulla lunastamassa pääsylippu.


Yleinen muistutus SMJK:n katsomosta


Muistutamme jälleen kerran, että SMJK:n katsomo on kannattajakatsomo eli lähtökohtaisesti aktiivikannattajille varattu seisomakatsomo. Ottelulippuihin painetut paikat eivät ole voimassa eikä omaa paikkaa kannata etsiä tai sitä varata millään tavalla. Yleensä innokkaimmin pomppivat ja liikkuvat kannattajat kokoontuvat katsomon alaosaan ja rauhallisemmin kannattavat yläosaan.

SMJK:n katsomo on jaettu anniskelukatsomoon ja ”perhekatsomoon”. Jos seurueeseesi kuuluu alle 18-vuotiaita, niin suosittelemme ongelmien välttämiseksi lipun hankkimista tulevaisuudessakin perhekatsomoon eikä anniskelukatsomoon.
« Viimeksi muokattu: 04.09.2019 klo 10:28:16 kirjoittanut SMJK »
SMJK Tapahtumat

Poissa Poissa


Vastaus #258 : 04.09.2019 klo 12:18:38

Morjens!

Molemmille marsseille suunniteltu 3kpl capoja, joista 1-2kpl kulkee marssin suunnilleen marssin keskivaiheilla+1 rumpali

Molempiin matseihin suunniteltu 4kpl capoja: 2kpl torniin ja 2kpl ns. katsomocapoina

Rumpalit: to 5.9-2kpl ja su 8.9-1kpl

Laitetaan ensin Tampere ja sen jälkeen Ratina liekkeihin!
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #259 : 04.09.2019 klo 14:30:52

Hei, vielä on lipuistamme Kreikka- ja Italia-otteluihin merkittävä osa lunastamatta! Käykää tekemässä se pian, niin pystymme tarttumaan mahdollisiin ongelmiin. Jos ongelmia tulee, laittakaa viesti liput@suomifanit.com -osoitteeseen.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #260 : 10.09.2019 klo 11:25:20

Tänään ohjelmassa U21-maaottelu Suomi - Pohjois-Irlanti Oulussa, SMJK:n jäsenille vapaa pääsy. Näyttäkää mobiilikorttia lippuluukulla ja saatte pääsylipun; otteluun on paikkaliput, minkä vuoksi pelkän kortin kanssa sisään stadionille marssiminen ei onnistu.

Kaikille 4.9. mennessä liittyneille on toimitettu mobiilikortti tai ilmoitettu, jos toimitus ei ole onnistunut.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #261 : 11.09.2019 klo 22:52:28

SMJK ollut viimeisen viikon aikana esillä mediassa laajalla rintamalla. Linkkejä koottuna: https://www.suomifanit.com/uutiset/mediakatsaus092019/


Vanhentuneista tai virheellisistä linkeistä, puuttuvista jutuista tai muusta voi ilmoittaa esimerkiksi tässä topicissa. Listaa voidaan muokata tai päivittää.

E: Linkin voi kopioida muihinkin topiceihin tällä foorumilla, jos joku keksii sopivia topiceja :D
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #262 : 07.10.2019 klo 14:22:49

7.10.2019

Kannanotto harjoitusleirivalintoihin


Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry toivoo maajoukkueen harjoitusleirien kohdetta valittaessa huomioitavan sen, toteutuvatko järjestäjämaassa ihmisoikeudet jakamattomasti ja yhdenvertaisesti.

Suomi ei yksin päätä arvokisojen isännyydestä, mutta harjoitusleirityksiimme meillä on mahdollisuus vaikuttaa ja osoittaa edellä mainittujen arvojen olevan muutakin kuin juhlapuheiden korulauseita.

Palloliitto voisi näin toimimalla kunnioittaa 2020-visiotaan ja osoittaa suoraselkäistä esimerkkiä, korostamalla jalkapallokentän ulkopuolisia pelisääntöjä.


Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n hallitus
kaksi vasenta jalkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alasarjat


Vastaus #263 : 07.10.2019 klo 14:24:38

7.10.2019

Kannanotto harjoitusleirivalintoihin


Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry toivoo maajoukkueen harjoitusleirien kohdetta valittaessa huomioitavan sen, toteutuvatko järjestäjämaassa ihmisoikeudet jakamattomasti ja yhdenvertaisesti.

Suomi ei yksin päätä arvokisojen isännyydestä, mutta harjoitusleirityksiimme meillä on mahdollisuus vaikuttaa ja osoittaa edellä mainittujen arvojen olevan muutakin kuin juhlapuheiden korulauseita.

Palloliitto voisi näin toimimalla kunnioittaa 2020-visiotaan ja osoittaa suoraselkäistä esimerkkiä, korostamalla jalkapallokentän ulkopuolisia pelisääntöjä.


Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n hallitus

Niinköhän on vaikutusta.
M. Deianov

Poissa Poissa


Vastaus #264 : 07.10.2019 klo 15:47:00

Oli vaikusta tai ei, kantaa on otettu ja hyvä niin Ylos
el_Diablo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: visio 2020


Vastaus #265 : 07.10.2019 klo 16:01:03

Häränkullin kokoinen peukku

Ylos
mcbabushka

Poissa Poissa


Vastaus #266 : 07.10.2019 klo 16:02:52

Hyvä!
Monzan gorilla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen nu-metal yhdistys


Vastaus #267 : 07.10.2019 klo 16:11:11

Ylos
Bunuel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kansandemokraattinen jalkapallo


Vastaus #268 : 07.10.2019 klo 16:36:21

Nyt vain odotellaan koska ensimmäinen politikoinnista itkevä ilmoittautuu.
JurpoBiltema

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV, Huuhkajat, Sääksjärven Loiske. EI megaseurat.


Vastaus #269 : 07.10.2019 klo 16:37:13

Hienoa!!!
hzn4000

Poissa Poissa


Vastaus #270 : 07.10.2019 klo 16:37:19

Nyt vain odotellaan koska ensimmäinen politikoinnista itkevä ilmoittautuu.
facessa on jo.
Tuhoaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Meidän Maajoukkueet, HJK, ACH


Vastaus #271 : 07.10.2019 klo 16:47:44

Laiton aamulla SMJK:n pinssin takin kaulukseen kiinni. Kannan sitä nyt entistä suuremmalla ylpeydellä Ylos
John Fire

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Brahen kenttä


Vastaus #272 : 07.10.2019 klo 17:04:45

Hienoa, upeaa, mahtavaa. Kiitos SMJK!
Hasselhoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS, Suomen maajoukkue


Vastaus #273 : 07.10.2019 klo 17:45:17

Hienoa SMJK Ylos
Pumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Therese Johaug


Vastaus #274 : 07.10.2019 klo 17:48:35

Näin Ylos

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 13
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines