FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.09.2021 klo 00:22:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 12 [13] 14
 
Kirjoittaja Aihe: SMJK TIEDOTTAA  (Luettu 233156 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
lyzco

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK & Huuhkajat


Vastaus #300 : 26.12.2019 klo 19:06:44

Ja näin
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #301 : 03.01.2020 klo 12:06:12

Vuoden 2020 jäsenyydet ovat myynnissä osoitteessa www.suomifanit.com. Jäsenmaksu tälle vuodelle on 20€. Vuoden 2019 jäsenet saavat uusittua jäsenyytensä 15€ hintaan 29.2.2020 asti.
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #302 : 11.01.2020 klo 14:04:16

SMJK:n matkajärjestelyt ovat edistyneet ja jo aiemmin ilmoitetun suunnitelman mukaisesti SMJK tulee ensi kesän EM-kisojen 2020 yhteydessä järjestämään seuraavat lennot:

Perjantaina 12.6. Helsingistä Kööpenhaminaan HEL-CPH (tarkka lähtöaika selviää myöhemmin).

Sunnuntain 14.6. ja maanantain 15.6. välinen yönä, lähtöaika noin klo 01:00 Kööpenhaminasta Helsinkiin CPH-HEL.

Maanantaina 15.6. Kööpenhaminasta Pietariin CPH-LED (lähtöaika selviää myöhemmin).

Lentojen hinta on noin 300 €/väli/suunta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, varaukset sähköpostitse osoitteeseen: (50 € peruutusmaksu) lennot@suomifanit.com ; maksutiedot toimitetaan sähköpostiin ilmoittautuneille erikseen. 

Verkkokauppa näille lennoille tullaan avaamaan tammikuun puolivälissä osoitteeseen www.pohjoiskaarre.fi . Siihen asti, kunnes lennot ovat siellä myynnissä, voi paikan varata sähköpostilla tarvitsematta maksaa varausmaksua. Verkkokaupan avautuessa käyttöön on lennot maksettava kokonaisuudessaan 31.1. mennessä joko pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Jos lentoa ei ole maksettu tällöin, varatut paikat vapautetaan yleiseen myyntiin.

SMJK varaa oikeuden muuttaa lentojen tarkkoja hintoja matkustajamäärän tarkentuessa. Tässä ilmoitetut hinnat ovat suuntaa-antavia.


http://www.suomifanit.com
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #303 : 12.01.2020 klo 16:03:23

Onko juuri Sinulla mielessä poikkeuksellisen nerokas paitaidea, minkä haluaisit nähdä mahdollisimman monen suomifanin päällä? Onko visiosi upeista kiertuepaidoista aiemmin hukkunut kaikkien muiden ehdotusten alle? Onko Suomen historiallinen osallistuminen 2020 EM-kisoihin ollut pohjaton inspiraation lähde jo etukäteen?

SMJK järjestää kilpailun EM-kisapaidasta, lähetä mahdollisimman pitkälle viimeistelty kisapaitaehdotuksesi viimeistään 31.1.2020 osoitteeseen jussi.hartikainen@suomifanit.com ja olet mukana kilpailussa.

Palkintona on paitsi mainetta ja kunniaa, niin voittajalle myös pääsyliput jokaiseen vuoden 2020 Suomen miesten A-maajoukkueen Helsingissä ja Tampereella pelattavaan kotiotteluun SMJK:n katsomoon – sisältäen siis sekä harjoitusottelut että Kansojen Liigan. Yksi lippu per ottelu.

Hallitus valitsee kilpailun voittajan helmikuun aikana, minkä jälkeen tulos julkistetaan mahdollisimman pian.

Osallistumalla kilpailuun annat SMJK:lle oikeuden käyttää kuvaa yhdistyksen tiedotteissa sekä sosiaalisessa mediassa.

« Viimeksi muokattu: 12.01.2020 klo 16:10:18 kirjoittanut SMJK »
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #304 : 22.01.2020 klo 23:18:30

SMJK, UUTISKIRJE, TAMMIKUU 2020

22.1.2020

Jäsenmaksu


Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat myynnissä verkkokaupassa osoitteessa https://www.suomifanit.com/jasenmaksu.html . Vuoden 2019 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 15 eurolla 29.2.2020 saakka. Muille jäsenyyden hinta on 20 euroa. Voidaksesi maksaa jäsenmaksun sinun pitää olla kirjautuneena sisään verkkokauppaan. Vuoden 2020 jäsenmaksun maksaminen on ehdoton edellytys sille, että voit ostaa lippuja vuoden 2020 maaotteluihin SMJK:n katsomoon.

Jäsenmaksun suuruus vahvistettiin 18.12.2019 pidetyssä SMJK:n syyskokouksessa.

SMJK:n hallitus vuodelle 2020


Syyskokouksessa SMJK:n hallituksen varsinaisiksi jäseniksi vuodelle 2020 valittiin Joni Haltia, Samuli Voutila, Kimmo Elfvengren, Esko Orre, Alex Palmunoksa, Ville Valve, Marko Karvinen, Jussi Hartikainen, Janica Jaatinen ja Aaro Kuivalainen.

Varajäseniksi valittiin Ilari Kattilakoski, Piritta Gurung, Sami Kääriäinen ja Tiina Eerikäinen.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa Joni Haltia valittiin puheenjohtajaksi ja Marko Karvinen varapuheenjohtajaksi. Samuli Voutila toimii rahastonhoitajana, Kimmo Elfvengren tapahtumavastaavana, Ville Valve tifovastaavana, Alex Palmunoksa fanituotevastaavana, Esko Orre teknisenä vastaavana, Janica Jaatinen vastaa yhdistyksen näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa ja Aaro Kuivalainen toimii sihteerinä sekä viestintävastaavana. Jussi Hartikaisen tehtävänkuva jätettiin toistaiseksi täsmentämättä. Sami Kääriäinen vastaa kotimaan bussikuljetuksista, Piritta Gurung junioriyhteistyöstä sekä naisten maajoukkueeseen liittyvistä tapahtumista. Ilari Kattilakoski ja Tiina Eerikäinen ovat asiantuntijajäseniä.

Jäsenkortit

Kaikille 18.1.2020 mennessä jäseneksi liittyneille on tilattu mobiilijäsenkortti. Linkki mobiilikorttiin tulee tekstiviestinä jäsenrekisterissä olevaan puhelinnumeroon. Ongelmatilanteissa voit kysyä lisätietoja toiminnanjohtaja Jussi Hartikaiselta: jussi.hartikainen@suomifanit.com .

Mobiilikortin tiedoissa näkyvät jatkuvasti voimassa olevat jäsenedut Elmo Sport Bistrossa ja O'Learys Kukontorilla. Muiden yhteistyökumppaneiden jäsenetujen osalta neuvottelut ovat toistaiseksi kesken.

Toiminnanjohtajan nimitys


SMJK:n toiminnanjohtajaksi on 1.1.2020 alkaen nimitetty Jussi Hartikainen. Toiminnanjohtajan nimitys on määräaikainen ja on tällä erää voimassa 31.7.2020 asti. Työsuhteen ollessa voimassa Hartikainen ei ole jäsenenä SMJK:n hallituksessa.

Puola-vierasottelu Wroclawissa 27.3.2020 ja lipunmyynti

Suomi kohtaa harjoitusottelussa Puolan Wroclawissa perjantaina 27.3.2020. Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 17€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/GmgnbMeE65UDTMVGA. Lippujen myynti päättyy 20.2. klo 20:00.

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

Ranska-vierasottelu Lyonissa 31.3.2020 ja lipunmyynti

Lyonissa 31.3.2020 pelattavan Ranska - Suomi -harjoitusottelun liput nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 20€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/mtEHkFkkEDgTgNGA6. Liput toimitetaan vain matkustustietolomakkeen täyttäneille.

Lippujen myynti päättyy 26.2. klo 20:00.

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

Ruotsi-vierasottelu Solnassa


Suomi kohtaa Ruotsin harjoitusottelussa Ruotsin Solnassa torstaina 4.6.2020. Liput tähän otteluun eivät ole vielä myynnissä. SMJK tiedottaa lipunmyyntijärjestelyistä ja muusta mahdollisesta ohjelmasta ottelupaikkakunnalla sitten, kun nämä ovat selvinneet.

Suomi-Viro 7.6. Tampereella

Tampereen Ratinassa Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa harjoitusottelussa Viron sunnuntaina 7.6.2020. Ottelun alkamisajaksi Palloliitto on vahvistanut 16:00. Pääsyliput tulevat myyntiin helmikuun aikana. SMJK on luonnollisesti paikalla tässäkin kotiottelussa. Lipunmyynnistä fanikatsomoon tiedotetaan tarkemmin heti, kun yksityiskohdat ovat selvillä. Ohjeisohjelmasta ottelupaikkakunnalla tiedotetaan sitä mukaa, kun asiat saadaan lyötyä lukkoon.

SMJK:n charter-lennot EM-kisoihin

SMJK:n verkkokaupassa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi on nyt myynnissä charter-lennot reiteille Helsinki-Kööpenhamina, Kööpenhamina-Pietari ja Kööpenhamina-Helsinki. Käy tutustumassa valikoimaan, katso lisätiedot ja varmista oma paikkasi heti. Huomioithan, että vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetään tuntuvat alennukset normaalihinnoista eli kannattaa kirjautua sisään ja huolehtia, että jäsenmaksu on kunnossa. Bussikyydit Pietariin

SMJK järjestää myös bussikyytejä sekä Turusta Helsingin ja Karhulan kautta Pietariin että Kuopiosta Varkauden, Mikkelin ja Lappeenrannan kautta Pietariin EM-kisojen otteluita Venäjä-Suomi ja Belgia-Suomi silmällä pitäen. Meno-paluukyytien lisäksi yhdensuunnan busseja on tarjolla kaikilta edellä mainituilta paikkakunnilta. Lisätiedot ja hinnat voit tarkistaa osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi, huomioithan myös näissä vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetyt tuntuvat alennukset normaalihinnoista.

Verkkokauppaan osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi -kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin mikä on käytössä sivustolla www.suomifanit.com . Jos et löydä netistä vastausta haluamiisi kysymyksiin, niin tarvittaessa voit vielä kysyä lisätietoja sekä lennoista että bussikyydeistä osoitteesta: lennot@suomifanit.com.

Pohjoiskaarre Pale Ale

Pohjoiskaarre Pale Ale – jalkapallofanien panema olut jalkapallofaneille!

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry on tehnyt historiallisen arvokisapaikan kunniaksi oman oluen yhteistyössä Teerenpelin panimon kanssa. Pohjoiskaarre-niminen pale ale -olut tulee myytäväksi kevään aikana 2020 K-ryhmän vähittäiskauppoihin kautta maan sekä Teerenpelin omiin ravintoloihin.

Kyseessä on 4,4% raikas, hedelmäinen pale ale, humalina Motueka ja Azacca. Ravintoloihin olut on tarkoitus saada helmi-maaliskuun taitteessa, kauppoihin huhtikuussa. Neuvottelut ovat menossa, että juomaa saataisiin myös Kööpenhaminaan ja Pietariin myyntiin kisojen aikaan. Teerenpelin kanssa yhteistyössä tehdyn oluen tuloja ohjataan futiksen junioritoimintaan myöhemmin tarkemmin ilmoitettavalla tavalla. SMJK:n hallituksesta kävi edustus tekemässä olutta Lahdessa tammikuun alussa. Lue oluesta ja taustoista lisää: https://olutposti.fi/pohjoiskaarre-pale-ale/ tai https://www.sttinfo.fi/tiedote/pohjoiskaarre-pale-ale-jalkapallofanien-panema-olut-jalkapallofaneille?publisherId=69817815&releaseId=69873057&fbclid=IwAR0IAYMJuo_jz30FrN-_B1G2NAp6isVaPtwhDFZQWGYcQWOuypaayBpL23

Kippis!


Kisa EM-kisapaidasta


Onko juuri Sinulla mielessä poikkeuksellisen nerokas paitaidea, minkä haluaisit nähdä mahdollisimman monen suomifanin päällä? Onko visiosi upeista kiertuepaidoista aiemmin hukkunut kaikkien muiden ehdotusten alle? Onko Suomen historiallinen osallistuminen 2020 EM-kisoihin ollut pohjaton inspiraation lähde jo etukäteen?

SMJK järjestää kilpailun EM-kisapaidasta, lähetä mahdollisimman pitkälle viimeistelty kisapaitaehdotuksesi viimeistään 31.1.2020 osoitteeseen jussi.hartikainen@suomifanit.com ja olet mukana kilpailussa.

Palkintona on paitsi mainetta ja kunniaa, niin voittajalle myös pääsyliput jokaiseen vuoden 2020 Suomen miesten A-maajoukkueen Helsingissä ja Tampereella pelattavaan kotiotteluun SMJK:n katsomoon – sisältäen siis sekä harjoitusottelut että Kansojen Liigan. Yksi lippu per ottelu.

Hallitus valitsee kilpailun voittajan helmikuun aikana, minkä jälkeen tulos julkistetaan mahdollisimman pian.

Osallistumalla kilpailuun annat SMJK:lle oikeuden käyttää kuvaa yhdistyksen tiedotteissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Fanituotteet

Verkkokaupassa on myynnissä fanituotteita, käy tutustamassa tarjontaan osoitteessa https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html . Talvikaudelle sopivia tuotteita ovat erilaisten huivien lisäksi myös esimerkiksi tumput, pipo ja heijastin. SMJK:n jäsenetuna vuoden 2020 jäsenet saavat tilauksensa ilman postikuluja.


Jäsenlehti HuSe


Jäsenlehden seuraava numero ilmestyy maaliskuussa, lehteen kirjoittamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä SMJK:n viestintävastaava Aaro Kuivalaiseen: aaro.kuivalainen@suomifanit.com . Uusia kirjoittajia ja näkökulmia maajoukkuejalkapalloon, kannattajakulttuuriin tai näitä sivuaviin asioihin kaivataan aina.

http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

http://www.pohjoiskaarre.fi


SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #305 : 20.02.2020 klo 14:07:57

20.2.2020

SMJK:n uutiskirje, helmikuu 2020

Jäsenmaksu


Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat edelleen myynnissä verkkokaupassa osoitteessa https://www.suomifanit.com/jasenmaksu.html . Vuoden 2019 jäsenet voivat uusia jäsenyytensä 15 eurolla 29.2.2020 saakka. Muille jäsenyyden hinta on 20 euroa. Kannattaa siis uusia jäsenyys pian, jos haluaa selvitä edullisemmalla hinnalla ja varmistaa jäsenyyden katkeamattoman voimassaolon. Voidaksesi maksaa jäsenmaksun sinun pitää olla kirjautuneena sisään verkkokauppaan. Vuoden 2020 jäsenmaksun maksaminen on ehdoton edellytys sille, että voit ostaa lippuja vuoden 2020 maaotteluihin SMJK:n katsomoon.

Jäsenmaksun suuruus vahvistettiin 18.12.2019 pidetyssä SMJK:n syyskokouksessa.

Futsalin MM-jatkokarsintaottelut

Suomi pelaa Serbiaa vastaan kaksiosaisen futsalin MM-jatkokarsinnan. Ensimmäinen osaottelu pelataan 9.4. Serbian Nišissä. Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan sunnuntaina 12.4. Vantaan Energia Areenalla 16:00. Kotikentällä pelattavaan toiseen osaotteluun on SMJK:lle varattu oma katsomo. Tiedotamme myöhemmin erikseen, miten lipunmyynti SMJK:n katsomoon ja muut käytännön järjestelyt otteluun hoidetaan.

Jäsenkortit

Kaikille 18.1.2020 mennessä jäseneksi liittyneille on tilattu mobiilijäsenkortti. Tämän jälkeen liittyneiden jäsenkorttiasiat pyritään samaan kuntoon mahdollisimman pian. Linkki mobiilikorttiin tulee tekstiviestinä jäsenrekisterissä olevaan puhelinnumeroon. Ongelmatilanteissa voit kysyä lisätietoja toiminnanjohtaja Jussi Hartikaiselta: jussi.hartikainen@suomifanit.com .

Mobiilikortin tiedoissa näkyvät jatkuvasti voimassa olevat jäsenedut Elmo Sport Bistrossa ja O'Learys Kukontorilla. Muiden yhteistyökumppaneiden jäsenetujen osalta neuvottelut ovat toistaiseksi kesken.


Puola-vierasottelu Wroclawissa 27.3.2020 ja lipunmyynti


Suomi kohtaa harjoitusottelussa Puolan Wroclawissa perjantaina 27.3.2020. Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 17€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/GmgnbMeE65UDTMVGA. Lippujen myynti päättyy tänään 20.2. klo 20:00.
Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

Ranska-vierasottelu Lyonissa 31.3.2020 ja lipunmyynti

Lyonissa 31.3.2020 pelattavan Ranska - Suomi -harjoitusottelun liput nyt myynnissä osoitteessa https://www.suomifanit.com/liput.html . Lipun hinta on 20€, ja lippurajoitus on yksi lippu/jäsen. Huom! Ostaaksesi lipun vuoden 2020 jäsenmaksu täytyy olla maksettu.

Kun olet ostanut lipun muistahan täyttää matkustustietolomakkeen osoitteessa https://forms.gle/mtEHkFkkEDgTgNGA6. Liput toimitetaan vain matkustustietolomakkeen täyttäneille.

Lippujen myynti päättyy 26.2. klo 20:00.

Mahdollisesti järjestettävästä kotikatsomosta Helsingissä tai muilla paikkakunnilla tiedotetaan lähempänä ottelupäivää.

Ruotsi-vierasottelu Solnassa

Suomi kohtaa Ruotsin harjoitusottelussa Ruotsin Solnassa torstaina 4.6.2020. Liput tähän otteluun eivät ole vielä myynnissä. SMJK tiedottaa lipunmyyntijärjestelyistä ja muusta mahdollisesta ohjelmasta ottelupaikkakunnalla sitten, kun nämä ovat selvinneet.

Suomi-Viro 7.6. Tampereella

Tampereen Ratinassa Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa harjoitusottelussa Viron sunnuntaina 7.6.2020. Ottelun alkamisajaksi Palloliitto on vahvistanut 16:00. Pääsyliput tulevat mahdollisesti myyntiin helmikuun aikana. SMJK on luonnollisesti paikalla tässäkin kotiottelussa. Lipunmyynnistä fanikatsomoon tiedotetaan tarkemmin heti, kun yksityiskohdat ovat selvillä. Ohjeisohjelmasta ottelupaikkakunnalla tiedotetaan sitä mukaa, kun asiat saadaan lyötyä lukkoon.

SMJK:n charter-lennot EM-kisoihin

SMJK:n verkkokaupassa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi on nyt myynnissä charter-lennot reiteille Helsinki-Kööpenhamina ja Kööpenhamina-Pietari. Käy tutustumassa valikoimaan, katso lisätiedot ja varmista oma paikkasi heti. Huomioithan, että vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetään tuntuvat alennukset normaalihinnoista eli kannattaa kirjautua sisään ja huolehtia, että jäsenmaksu on kunnossa.

SMJK:n tilausjuna Pietariin

SMJK:n junat Pietariin myynnissä nyt kaikille halukkaille osoitteessa: www.pohjoiskaarre.fi , käy katsomassa sieltä lisätiedot ja aikataulut.

Bussikyydit Pietariin

SMJK järjestää bussikyytejä reiteillä Tampere-Lahti-Kouvola-Pietari, Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Lappeenranta-Pietari, Turku-Helsinki-Pietari ja Helsinki-Pietari. EM-kisojen otteluita Venäjä-Suomi ja Belgia-Suomi silmällä pitäen. Meno-paluukyytien lisäksi yhdensuunnan busseja on tarjolla kaikilta edellä mainituilta paikkakunnilta. Lisätiedot ja hinnat voit tarkistaa osoitteesta www.pohjoiskaarre.fi, huomioithan myös näissä vuoden 2020 jäsenyyden maksaneille myönnetyt tuntuvat alennukset normaalihinnoista.

Verkkokauppaan osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi -kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin mikä on käytössä sivustolla www.suomifanit.com . Jos et löydä netistä vastausta haluamiisi kysymyksiin, niin tarvittaessa voit vielä kysyä lisätietoja sekä lennoista, junista että bussikyydeistä osoitteesta: lennot@suomifanit.com.

Kansojen liiga-arvontatilaisuus.

Kansojen liigan vuoden 2020 lohkoarvontatilaisuus järjestetään 3.3. Amsterdamissa. Tilaisuus alkaa 19:00 Suomen aikaa. Mahdollisimman pian arvontatilaisuuden jälkeen pyritään sopimaan vuoden 2020 Kansojen Liigan ohjelma – näin ollen siis A-maajoukkueen syksyn 2020 vastustajat ja ottelupäivät, sekä esimerkiksi remontoidulle Olympiastadionille ensi syksynä tulevat vastustajajoukkueet, vahvistuvat tuossa yhteydessä. SMJK ei järjestä yhteistä arvonnan seuraamistilaisuutta arvonnasta. Arvontakorit ja muut asiaan liittyvät yksityiskohdat voi tarkastaa osoitteesta:

https://www.uefa.com/uefanationsleague/news/0258-0e2c81a543f9-6ea26061c2b5-1000--2020-21-league-phase-draw/

Naisten maajoukkueen kevään ohjelma

Naisten maajoukkue osallistuu maaliskuussa Larnakassa Cyrprus Cupiin, missä vastaantulevat Tshekki, Thaimaa ja Slovakia. EM-karsintaurakka jatkuu huhtikuussa 10. päivä Portugalia vastaan Vaasassa sekä 14.päivä vierasottelulla Kyprosta vastaan. 9.6. Suomi kohtaa Helsingin Bolt Arenalla Skotlannin ja syyskuussa on vuorossa vierasottelu Skotlantia vastaan. SMJK tiedottaa lähempänä ottelupäiviä kotiotteluiden lipunmyynti- ja katsomojärjestelyistä sekä SMJK:n osallistumisesta näihin otteluihin.

SMJK on liittynyt FSE:hen!

SMJK on liittynyt yleiseurooppalaiseen ”The Football Supporters Europe network (FSE)”-järjestöön. FSE on itsenäinen, edustuksellinen ja demokraattisesti organisoitu ruohonjuuri tason eurooppalaisten jalkapallokannattajien verkosto, jolla on jäseniä 48 maassa ympäri Eurooppaa. FSE:n Ingo Petz oli maanantaina 3.2. käymässä SMJK:n hallituksen kokouksessa.

Pohjoiskaarre Pale Ale

Pohjoiskaarre Pale Ale – jalkapallofanien panema olut jalkapallofaneille!
 
Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry on tehnyt historiallisen arvokisapaikan kunniaksi oman oluen yhteistyössä Teerenpelin panimon kanssa. Pohjoiskaarre-niminen pale ale -olut tulee myytäväksi kevään aikana 2020 K-ryhmän vähittäiskauppoihin kautta maan sekä Teerenpelin omiin ravintoloihin.

Kyseessä on 4,4% raikas, hedelmäinen pale ale, humalina Motueka ja Azacca. Ravintoloihin olut on tarkoitus saada helmi-maaliskuun taitteessa, kauppoihin huhtikuussa. Neuvottelut ovat menossa, että juomaa saataisiin myös Kööpenhaminaan ja Pietariin myyntiin kisojen aikaan. Teerenpelin kanssa yhteistyössä tehdyn oluen tuloja ohjataan futiksen junioritoimintaan myöhemmin tarkemmin ilmoitettavalla tavalla. SMJK:n hallituksesta kävi edustus tekemässä olutta Lahdessa tammikuun alussa. Lue oluesta ja taustoista lisää: https://olutposti.fi/pohjoiskaarre-pale-ale/  tai https://www.sttinfo.fi/tiedote/pohjoiskaarre-pale-ale-jalkapallofanien-panema-olut-jalkapallofaneille?publisherId=69817815&releaseId=69873057&fbclid=IwAR0IAYMJuo_jz30FrN-_B1G2NAp6isVaPtwhDFZQWGYcQWOuypaayBpL23

Kippis!

Fanituotteet

Verkkokaupassa on myynnissä fanituotteita, käy tutustamassa tarjontaan osoitteessa https://www.suomifanit.com/fanituotteet.html . SMJK:n jäsenetuna vuoden 2020 jäsenet saavat tilauksensa ilman postikuluja.


Jäsenlehti HuSe


Jäsenlehden seuraava numero ilmestyy maaliskuussa, sisältö on pitkälti jo kasassa ja loppusilausta vaille. Tätä seuraava numero on tarkoitus julkaista toukokuussa, hyvissä ajoin ennen EM-kisoja.

http://www.suomifanit.com

Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/

Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre/

twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre

FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

http://www.pohjoiskaarre.fi

SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #306 : 10.03.2020 klo 13:59:14

Suuren kiinnostuksen kohteena olevat liput futsalin MM-jatkokarsintaotteluun Serbiaa vastaan 12.4. tulevat myyntiin huomenna, 11.3. klo 20.00. Lippuja on rajallinen määrä. Lipun ostaaksesi kiintiöstämme, tulee vuoden 2020 jäsenmaksu olla maksettuna. Jäsenmaksu ja lippu molemmat osoitteesta suomifanit.com. Lippuja myydään yksi/jäsen. Lipun hinta 15€.
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #307 : 15.03.2020 klo 16:27:55

15.3.2020

SMJK:n jäsentiedote: perutut ja peruuttamisuhan alla olevat tapahtumat
Pandemian aiheuttamat tapahtumasiirrot ja peruutukset ravistelevat koko urheilumaailmaa ja lisäksi tällä hetkellä suositellaan välttämään suurien yleisötilaisuuksien järjestämistä. SMJK seuraa tilannetta jatkuvasti ja tiedottaa, kun on jotain tiedotettavaa. Eri vaihtoehtoihin on varauduttu ja tässä tiedotteessa kerromme parhaamme mukaan tämänhetkisen tilanteen vaikutuksista toimintaamme.

2020 EM-kisat

Vuoden 2020 EM-kisojen mahdollisesta siirtämisestä myöhempään ajankohtaan ei ole vielä tullut päätöstä. Asiasta päätetään aikaisintaan tiistaina 17.3. järjestettävässä UEFA:n kokouksessa. SMJK on varautunut kaikkiin vaihtoehtoihin ja seuraa tilanteen kehittymistä. Jos kisat perutaan, Pohjoiskaarre Oy:n kautta ostetuista lennoista, junalipuista ja bussilipuista tullaan rahat palauttamaan täysimääräisesti. Jos kisat siirtyvät toiseen ajankohtaan, selvitetään vaihtoehtona myös mahdollisuutta vaihtaa aiemmin ostetut ja maksetut matkat näihin päivämääriin sopiviksi.

Puola – Suomi 27.3.

27.3. Wroclawissa pelattavaksi suunniteltu A-maaottelu Puola – Suomi on ilmoitettu pelattavaksi tyhjille katsomoille. Mahdollista, jopa todennäköistä, on että ottelu perutaan kokonaan. SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä lippurahojen palatukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .

Ranska – Suomi 31.3.

31.3. Lyonissa pelattavaksi suunniteltu A-maaottelu Ranska – Suomi on ilmoitettu pelattavaksi tyhjille katsomoille ja siirretty Lyonista Stade Denis´n Stade de Francelle. Mahdollista, jopa todennäköistä, on että ottelu perutaan kokonaan. SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä lippurahojen palatukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .

Kevätkokous siirtyy

Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi SMJK:n sääntömääräinen kevätkokous siirtyy järjestettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tarkemmista kevätkokouksen järjestelyistä ja uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin erillisessä kokouskutsussa.

Futsalmaaottelut Serbia-Suomi ja Suomi-Serbia

Huhtikuun 9. ja 12. päivälle asetetut futsalin miesten MM-karsinnan playoff-ottelut Serbia – Suomi ja Suomi – Serbia siirtyvät pelattavaksi myöhemmin. 12.4. Vantaalla pelattavaksi tarkoitetun Suomi – Serbia maaotteluun SMJK:n kautta lipunostaneisiin on oltu yhteydessä mahdolliseen lippurahojen palautukseen liittyen. Jos olet ostanut lipun otteluun SMJK:n kautta, etkä ole saanut viestiä, ota yhteyttä SMJK:n lippuvastaavaan: marko.karvinen@suomifanit.com .

Kesäkuun maaottelut

Kesäkuulle A-maajoukkueen ohjelmassa on kaksi maaottelua eli Solnassa 4.6. pelattavaksi suunniteltu Ruotsi – Suomi ja 7.6. Tampereella pelattavaksi suunniteltu Suomi – Viro. Näiden otteluiden siirtämisestä ei ole vielä tietoa. Palloliitto on siirtänyt Viroa vastaan kotona pelattavaan maaottelun yleistä lipunmyynnin aloitusta myöhempään ajankohtaan, eikä myöskään SMJK näin ollen ole aloittamassa tällä erää lipunmyyntiä kyseiseen otteluun. SMJK seuraa tilanteen kehittymistä ja tiedottaa myöhemmin näiden otteluiden järjestelyistä.

Naisten EM-karsinnat

Naisten EM-karsintojen alkuperäisen otteluohjelman siirrosta ei ole vielä ilmoitettu. Joka tapauksessa on varauduttava siihen, että tulevia otteluita ei pystytä pelaamaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.


http://www.suomifanit.com
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0
http://www.pohjoiskaarre.fi
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #308 : 27.05.2020 klo 22:39:54

Olemme huomanneet, että osalla vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneista ei jäsenluokka ole päivittynyt maksun mukana. Jos et ole ostanut kauttamme mitään muuta jäsenmaksun maksettuasi, pyydämme sinua tarkistamaan jäsenyytesi tilan.


Kirjaudu sivuillemme www.suomifanit.com ja katso, näkyvätkö sinulla esimerkiksi huivit ja SMJK t-paidat 10€ jäsenhintaan. Mikäli nämä ovat kalliimpia ja olet maksanut tämän vuoden jäsenmaksun, ole hyvä ja laita viesti sivujen yhteydenottolomakkeella, niin hoidamme asian kuntoon.


Pahoittelemme mahdollista virhettä jo etukäteen.
zlatdinhaldo

Poissa Poissa


Vastaus #309 : 27.05.2020 klo 23:25:57

Kaikki kunnossa Ylos
KoriKalja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Redstrike & Borren nivuset


Vastaus #310 : 28.05.2020 klo 11:00:35

Epäilen, että tämä oli vain SMJK:n loistava mainoskikka. Pakkohan se oli poistaa t-paita 10 eurolla, kun eivät edes postikuluja perineet.
bhootnike

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, C.F Pachuca, Chelsea FC, Huuhkajat, Meksiko


Vastaus #311 : 28.05.2020 klo 16:30:20

Epäilen, että tämä oli vain SMJK:n loistava mainoskikka. Pakkohan se oli poistaa t-paita 10 eurolla, kun eivät edes postikuluja perineet.

Itsekin menin lankaan. Paita tilattu.
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barbara Pravi, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #312 : 29.05.2020 klo 13:23:35

Epäilen, että tämä oli vain SMJK:n loistava mainoskikka. Pakkohan se oli poistaa t-paita 10 eurolla, kun eivät edes postikuluja perineet.

Alkoi kyllä täälläkin kovettamaan tämä paita nyt kun sanoitte. Onko kokemuksia SMJK-tuotteiden kokojen vastaavuudesta "oikeisiin" kokoihin? Voinko luottaa, että M-koko on M-koko vai onko fiksumpaa normaalisti M-kokoa käyttävänä tilata suosiolla L-kokoinen paita?
donner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #313 : 29.05.2020 klo 15:35:30

Epäilen, että tämä oli vain SMJK:n loistava mainoskikka. Pakkohan se oli poistaa t-paita 10 eurolla, kun eivät edes postikuluja perineet.
epäilen ihan samaa, ostin paidan sekä huivin, koska sai niin halvalla...
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #314 : 15.06.2020 klo 21:35:10

https://www.pohjoiskaarre.fi/uutiset/kannattajapalkinto-markku-kanervalle/

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry myönsi ensimmäistä kertaa historiassaan kannattajapalkinnon.

Vuoden 2019 palkinnon saajaksi valittiin Huuhkajien päävalmentaja Markku "Rive" Kanerva. Palkinto luovutettiin Rivelle Töölön jalkapallostadionin Eteläpäädyssä lauantaina 13.6.2020 Kiitospuheessaan Rive kiitti faneja, eli kaikkia teitä. Kiitos myös meidän puolestamme, että olette osa tätä tarinaa.

Palkinto on muotoilija Liisa Poskiparran suunnittelema uniikki veistos, joka tulee jatkamaan elämäänsä vuosittain luovutettavana kiertopalkintona.

Tsekkaa Byyrin video tilaisuudesta: https://youtu.be/4X31eUMmG7U

Palkinnon taustoista

Miksi luotu?


Haluamme lisätä vuorovaikutusta. Nostaa esiin, että kannattajat seuraavat kokonaisuutta ja laajentaa mielikuvaa kannattamisesta, osoittaa että kannattaminen ei ala ensimmäisen ja lopu viimeisen peliminuutin kohdalla. Näemme muutoksen ja kehityskulun. Arvostamme tehtyä työtä, positiivia esikuvia.

Mikä on palkinnon ajatus?

Kannattajapalkinto on yhdistyksen jäsenten myöntämä tunnustus, suomalaisen maajoukkuejalkapalloilun parissa ansioituneelle henkilölle.

Idean juurista.

Ajatus tunnustuksesta nousi esiin jo 2008. Viime vuonna eli 2019 siihen päätettiin määrätietoisemmin kohdistaa kaikki tarvittavat resurssit ja idea pystyttiin saattamaan loppuun. Itse palkinnosta haluttiin uniikki ja siksi se teetettiin tilaustyönä.
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #315 : 15.06.2020 klo 21:49:29

https://www.pohjoiskaarre.fi/uutiset/smjkssa-tapahtuu-13062020/


Uudet verkkosivut lanseerattu, EM-kisojen matkapaketti ja virallinen kisapaita tuotu myyntiin       

SMJK:n uudet verkkosivut osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/ lanseerattiin käyttöön.

Jos matkahammasta jo kolottaa, niin Pohjoiskaarteen matkat ensi vuoden EM-kisoihin voi ostaa jo nyt verkkokaupasta osoitteesta: https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html

Myynnissä matkapaketti Helsinki-Kööpenhamina-Pietari-Helsinki. Lisätiedot yllä olevasta linkistä!

POHJOISKAARRE ON TOUR EURO 2020

Tässä kuvattuna meidän uusi kisapaita:

 

 Vaikka kisat siirtyvät ensi vuoteen, niin paita on nyt jo myynnissä!

Osta omasi Pohjoiskaarre-verkkokaupasta: https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html

Oi Suomi on!

Byyrin video koko tilaisuudesta: https://youtu.be/4X31eUMmG7U
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #316 : 05.07.2020 klo 14:32:03

5.7.2020

Kokouskutsu

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen kevätkokous lauantaina 8.8.2020

Kokous on siirtynyt yhdistyksen säännöissä määritellystä ajankohdasta poikkeusolojen vuoksi. Sääntömääräisestä ajankohdasta poikkeamisen perusteena on laki väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, asunto-osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi 5 §. Saman pykälän perusteella kokoukseen on mahdollista osallistua poikkeuksellisesti myös etäyhteyden välityksellä.

Paikka ja aika:

Talenom Helsinki, Sanomatalo, Töölönlahdenkatu 2b, 00100. 8.8.2020 kello 16:00. Ilmoittautuminen vastaanotossa Rautatieaseman puolella, josta ohjatusti hissillä 8. kerrokseen.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan valinta

3. Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

6. Esitetään yhdistyksen vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto

7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille

8. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja

9. Hallituksen tiedotukset - Pohjoiskaarre Oy:n rooli - Jäsen ja talousasiat - Euro 2020 Kisamatkat

10. Muut esille tulevat asiat

Pyydämme ennakkoilmoittautumista osoitteeseen fanit@suomifanit.com tarjoilujen mitoittamista varten. Kokoukseen voi kuitenkin osallistua myös ilmoittautumatta ennakkoon. Etäyhteyden välityksellä osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan lauantaihin 1.8.2020 mennessä yhteystietojen varmistusta varten. Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada asian kevätkokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä yhdistyksen hallitukselle kirjallisesti kaksikymmentäyksi (21) päivää ennen kokousta eli tässä tapauksessa viimeistään lauantaina 18.7.2020.


SMJK:n hallituksen puolesta,

Joni Haltia


http://www.pohjoiskaarre.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0

SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #317 : 03.09.2020 klo 12:57:24

3.9.2020

SMJK:n uutiskirje, syyskuu 2020

Syyskuun maaottelut


Syyskuun Nations League-ottelut halki Euroopan pelataan tyhjille katsomoille, tämä koskee siis myös 3.9. Helsingissä pelattavaa ottelua Suomi – Wales sekä 6.9. Dublinissa pelattavaa ottelua Irlanti – Suomi.  SMJK ei ole näin ollen pystynyt välittämään lippuja näihin peleihin, mutta on hengessä mukana vaihtoehtoisilla tavoilla. Nämäkin maaottelut näytetään Viaplayn ja Viafreen palveluissa.

Kokoontumisbaarit syksyllä 2020

SMJK:n uutena yhteistyökumppanina on Old Irish Pub, joka tarjoaa Huuhkajien ottelupäivinä alennuksia jäsenkorttia näyttämällä ketjun ravintoloissa Lahdessa, Tampereella, Vaasassa, Turussa ja Helsingissä. Jäsenedut 3.9. ja 6.9. ovat: Koff III 0,5l, 2,95€, Koff lonkero 0,4l, 2,95€, talon shotit 2,95€, limu 2€.

Helsingissä SMJK:n jäsenet saavat lisäksi alennuksia O Learys Forum Bar & Restaurant Kukontorilla sekä Sport Bar Elmossa Tekla Hultinin aukio 1. Tarkat tiedot näistä eduista näkyvät mobiilijäsenkortilla.

Lokakuun maaottelut

Lokakuussa A-maajoukkueella on tarkoituksena pelata Kansojen liigan kotiottelut Helsingissä Bulgariaa vastaan 11.10. ja Irlantia vastaan 14.10. sekä ystävyysottelu Puolaa vastaan Gdanskissa 7.10. Tällä hetkellä ei ole mitään varmuutta siitä, pääseekö näihin otteluihin lainkaan yleisöä eikä lipunmyynti ole käynnissä.

Marraskuun maaottelut

Marraskuussa miesten A-maajoukkueella on tarkoituksena pelata vierasottelut Bulgariaa vastaan 15.11. ja Walesia vastaan 18.11. Täällä hetkellä ei ole mitään varmuutta siitä, pääseekö näihin otteluihin lainkaan yleisöä. Jos otteluissa on vieraskatsomo, tiedotamme siitä ja mahdollisesta lipunmyynnistä myöhemmin erikseen.

Naisten maaottelut

Naisten A-maajoukkueen syyskuussa pelattavaksi tarkoitetut EM-karsintaottelut kotona Portugalia ja vieraissa Kyprosta vastaan on siirretty myöhempään ajankohtaan, alkuvuodelle 2021. Otteluiden uudet pelipäivät vahvistetaan myöhemmin. Myöhemmistä otteluista ja SMJK:n mahdollisesta osallistumisesta niihin tiedotamme tarpeen vaatiessa erikseen.

U21-maaottelut


Myös alle 21-vuotiaiden EM-karsintaottelut 4.9. Suomi – Romania Turussa ja 8.9. Suomi – Ukraina Helsingissä pelataan tyhjille katsomoille. Myöhemmistä otteluista ja SMJK:n mahdollisesta osallistumisesta niihin tiedotamme tarpeen vaatiessa erikseen.

Uudet verkkosivut lanseerattu

SMJK:n uudet verkkosivut osoitteessa https://www.pohjoiskaarre.fi/ lanseerattiin käyttöön kesäkuussa, käy tutustumassa uusiin sivuihin ja tee samalla vaikka tilaus fanituotteista!

Jäsenkortit

Kaikille 31.8.2020 mennessä vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneille on tilattu uusi mobiilikortti, sen jälkeen jäsenmaksun maksaneet saavat mobiilikortin lähiaikoina. Jos et ole saanut linkkiä uuteen mobiilikorttiin tai sinulla on muuta kysyttävää aiheesta, lähetä sähköpostia aaro.kuivalainen@suomifanit.com .

EM-kisojen matkapaketti

Jos matkahammasta jo kolottaa, niin Pohjoiskaarteen matkat ensi vuoden EM-kisoihin voi ostaa jo nyt verkkokaupasta osoitteesta: https://www.pohjoiskaarre.fi/matkaliput.html

Myynnissä matkapaketti Helsinki-Kööpenhamina-Pietari-Helsinki. Lisätiedot yllä olevasta linkistä!

Virallinen kisapaita ja muut fanituotteet

SMJK:n virallinen EM-kisapaita lanseerattiin kesäkuussa uusien verkkosivujen kanssa samana päivänä sekä samassa tilaisuudessa, jossa Markku Kanervalle luovutettiin kannattajapalkinto. Muita uusia fanituotteita ovat edullinen kangasmaski (10 euroa) sekä tyylikäs lakki (25 euroa). Fanituotteita voi tilata osoitteesta https://www.pohjoiskaarre.fi/fanituotteet.html , katso valikoima läpi ja tilaa mieleisesti tuotteet – 2020 jäsenenä saat tuotteet ilman postikuluja.

Jäsenlehti HuSe

Jäsenlehti HuSe:n syyskuun numero on painettu ja sen pitäisi tulla postissa kaikille jäsenille aivan näinä päivinä.

http://www.pohjoiskaarre.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0
« Viimeksi muokattu: 21.09.2020 klo 23:00:32 kirjoittanut Bootlegger »
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #318 : 01.10.2020 klo 21:50:31

SMJK sai tiedon lokakuun peleihin pääsystä samalla hetkellä, kun Palloliitto tiedotti asiasta. Aloitimme heti neuvottelut kiintiömme varmistamisesta. Tiedotamme lisää välittömästi, kun sen koko selviää.
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #319 : 03.10.2020 klo 21:27:50

Ylimääräinen jäsenkirje: Pohjoiskaarre palaa Stadikalle!

Huuhkajat kohtaa lokakuussa Kansojen liigan otteluissa Bulgarian 11.10. ja Irlannin 14.10. Olympiastadionilla, ja SMJK palaa evakon jälkeen jälleen takaisin Pohjoiskaarteeseen. Molempien otteluiden alkamisaika on 19:00. Lippujen myynti otteluihin alkaa osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi sunnuntaina 4.10. klo 9 ja lippuja myydään vain vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneille. Kirjauduttaessa sisälle verkkokaupassa liput löytyvät valitsemalla ylävalikosta ”jäsenille”.

Lippujen hinnat per ottelu:

Aikuiset 23,50€
Alennusryhmät (nuoret 12-17, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät) 16€

Bulgaria -ottelun lipunmyynti päättyy ti 6.10. klo 22, ja Irlanti -ottelun to 8.10. klo 22, jos lippuja ei ole näihin ajankohtiin mennessä myyty loppuun.

SMJK:n kiintiö otteluihin on 1750 lippua. Tiedotamme lippujen toimituksesta lipun ostaneita lähempänä ottelua.

TÄRKEÄÄ INFOA LIITTYEN KATSOMOTOIMINTAAN KORONA-EPIDEMIAN AIKANA
SMJK haluaa toimia vastuullisesti ja olla esimerkkinä, sen vuoksi Pohjoiskaarteessa on vallitsevista olosuhteista johtuen MASKIPAKKO. Huomioithan myös tarvittavat turvavälit. Katsomo on jaettu lohkoihin, ja lohkojen välillä liikkuminen ei ole suositeltavaa.

SMJK:n kojulla on myynnissä rajattu määrä Pohjoiskaarre -kasvomaskeja, voit myös tilata omasi verkkokaupasta, ja noutaa sen ennen ottelua, mutta ilmoitathan noudosta kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.


http://www.pohjoiskaarre.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #320 : 10.10.2020 klo 20:51:37

10.10.2020


Ottelupäivän uutiskirje, Suomi – Bulgaria (UEFA Nations League, 11.10.) ja Suomi – Irlanti (UEFA Nations League 14.10.)


SMJK palaa olympiastadionille lokakuun maaotteluiden yhteydessä. Tätä päivää on odotettu pitkään, edellisen kerran näissä merkeissä olimme Olympiastadionilla mukana lokakuussa 2015 EM-karsintaottelussa Suomi – Pohjois-Irlanti. Otetaan tilanteesta ilot irti ja nautitaan maajoukkuejalkapalloilusta niin täysipainoisesti kuin tilanne sallii. Oi Suomi on!

Ottelulipun ostaneille tulee lippu.fi-palvelusta ilmoitettuun sähköpostiin linkki oman lipun lunastamista varten. Suomi – Bulgaria ottelun lippu on jo tullut ja Suomi – Irlanti ottelun lippu tulee hyvissä ajoin ennen ottelua. SMJK:n katsomo sijaitsee sektioissa F1-F10, ja katsomo on jaettu kahteen lohkoon, toisessa lohkossa on sektiot F1-F8 ja toisessa F9 ja F10. Sektioiden välillä siirtyminen on sallittua, lohkojen välillä siirtyminen ei. Pyydämme kuitenkin välttämään tarpeetonta liikkumista katsomossa.

Molempien lokakuun kotiotteluiden alkamisaika on 19:00. Suosittelemme kaikkia katsojia saapumaan paikalle stadionille hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.
Ottelussa vallitsevat erityisjärjestelyt, joista on kaikille katsojille annetut yleiset ohjeet. Pyydämme kaikkia ottelulipun ostaneita tutustumaan siihen:
Yleiset ohjeet katsojille erikoisjärjestelyistä: https://www.lippu.fi/eventseries/2831986/?affiliate=RFF

Fanituotemyynti ja SMJK:n palvelupiste


SMJK:n teltta tulee stadionin sisäänkäyntien ulkopuolelle. Hiljattain valmistuneen remontin jälkeisessä tilanteessa joudumme selvittämään, minne fanituotemyynti sijoitetaan. Joka tapauksessa palvelupisteellä voit tulla tekemään fanituoteostoksia kortilla, käteisellä tai mobilepayllä, tutustumaan valikoimaan tai vain ihmettelemään menoa. Toki turvavälit muistaen.

Kokoontumisbaarit:


Old Irish Pub-ketjun toimipisteisiin on sovittu mobiilikorttia näyttämällä saatavia alennuksia ja nämä ovat voimassa myös ketjun toimipisteissä Helsingin ulkopuolella koko Suomessa. Elmo Sport Bistrossa (Sanomatalo, Helsinki) ja O´Learys Kukontorilla on sovittuna jäsenalennukset. Jäsenalennuksista tarkemmat tiedot löytyvät mobiilikortilta.

Suosittelemme huomioimaan ravintoloiden oman ohjeistuksen ja tarpeelliset turvatoimet asioidessasi SMJK:n yhteistyökumppanibaareissa. Mahdollisiin poikkeuksiin normaaleista aukioloajoista ei SMJK pysty näissä olosuhteissa vaikuttamaan.

Marssit

Vallitsevan tilanteen vuoksi perinteisiä marsseja ei järjestetä lokakuun otteluiden yhteydessä lainkaan.

Bussikuljetukset maakunnista


Tällä aikataululla emme pystyneet järjestämään bussikyytejä Helsingin ulkopuolelta ottelupaikkakunnalle. Pahoittelemme asiaa ja toivomme tulevaisuudessa ottelujärjestelyiden selviävän riittävän hyvissä ajoin siten, että kuljetusten järjestämisessä ei tule kiire.

Kasvomaskit

Myyntitiskiltämme voi ostaa Pohjoiskaarre-kasvomaskin hintaan 10 euroa ja lisäksi tarvittaessa tarjoamme jäsenillemme tavallisen kertakäyttöisen hengitysmaskin, jos on päässyt unohtumaan. Maskeja on varattuna rajattu määrä. Tarkoituksena kuitenkin on, että kaikki pääsevät ohjeistuksen mukaisesti katsomoon kannustamaan Huuhkajat voittoon.

Jäsenkortit


Kaikille 30.9. mennessä vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneille on tilattu mobiilikortti. Jos et ole saanut korttia ja tiedät maksaneesi vuoden 2020 jäsenmaksun, lähetä aiheesta sähköpostia aaro.kuivalainen@suomifanit.com , asian käsittelyä nopeuttaa, jos ilmoitat viestissä sen puhelinnumeron, mihin haluat kutsun mobiilikorttiin.

Jäsenlehti


Jäsenlehti Husen uusin numero on toimitettu syyskuun aikana kaikille vuoden 2020 jäsenmaksun 29.8. mennessä maksaneille jäsenille.  Jos jäsenlehteä ei ole näkynyt ja olet kiinnostunut siitä, ilmoita asiasta sähköpostitse aaro.kuivalainen@suomifanit.com .

Televisiointi


Jos et syystä tai toisesta pääse tai halua tulla Olympiastadionille, niin ottelut esitetään suorina lähetyksinä, Suomi-Bulgaria JIM, Viasat ja Viafree sekä Suomi-Irlanti Nelonen, Viasat ja Viafree.http://www.pohjoiskaarre.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #321 : 20.10.2020 klo 18:33:19

Tule katsomaan Helmarien  EM-karsintaottelu Skotlantia vastaan ti 27.10. klo 18.15 Bolt Arenalla Helsingissä.

Jos haluat lipun otteluun, laita sähköposti otsikolla "Helmarit" osoitteeseen: jussi.hartikainen@suomifanit.com pe 23.10. klo 9 mennessä. Maksettavaksi tulee Lippupisteen palvelumaksu. Ohjeet lipun lunastamiseen lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen matsia.
.
Turvallisia hetkiä Pohjoiskaarteessa tai missä vaan!
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #322 : 20.11.2020 klo 21:41:53

20.11.2020

Kokouskutsu

Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry:n sääntömääräinen syyskokous lauantaina 12.12.2020


Kokouspaikka: kokous pidetään fyysisesti Talenomin tiloissa Helsingin Sanomatalossa. Asetetun 20 hengen kokoontumisrajoituksen vuoksi toivomme kuitenkin ensisijaisesti osallistumista etäyhteyksien välityksellä ja pyrimme hoitamaan syyskokouksen niin pienellä paikallaolijoiden määrällä kuin vain on mahdollista. Ohjeistus etäkokoukseen osallistumisesta jäljempänä.

Ajankohta: 12.12.2020 kello 14:00 alkaen

Esityslista:
1.   Kokouksen avaus
2.   Kokouksen puheenjohtajan valinta
3.   Valitaan kokoukselle sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
4.   Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5.   Hyväksytään kokouksen työjärjestys
6.   Sääntömuutos: Yhdistys hyväksyy jäseniensä etäosallistumisen yhdistyksen kokouksiin pysyvästi.
7.   Esitetään yhdistyksen toimintasuunnitelma ja budjetti 2021
8.   Päätetään jäsenmaksun suuruudesta 2021
9.   Kannattajapalkinnon saajan valinta
10.   Hallituksen tiedotukset
11.   2021 Hallituksen valinta
12.   Muut esille tulevat asiat
13.   Kokouksen päättäminen

Pyydämme kaikkia etäyhteyden välityksellä osallistuvia ilmoittautumaan ennakkoon 11.12.2020 mennessä osoitteeseen fanit@suomifanit.com . Etäkokouksen alustana on Google Meet. Linkki kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille 12.12. 13:00 ja pyrimme varmistamaan yhteyksien toimivuuden etukäteen. Mahdolliset äänestyslinkit lähetetään juuri ennen äänestystä samaan sähköpostiosoitteeseen kuin mistä kokoukseen on ilmoittauduttu.

Jos käytössäsi ei ole etäyhteyksiä ja olet kiinnostunut osallistumisesta, lähetä sähköpostia fanit@suomifanit.com . Voit olla yhteydessä myös, jos olet kiinnostunut toimimaan vuonna 2021 SMJK:n hallituksessa tai muissa vastuutehtävissä yhdistyksessä.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada asian syyskokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä yhdistyksen hallitukselle kirjallisesti kaksikymmentäyksi (21) päivää ennen kokousta eli tässä tapauksessa viimeistään lauantaina 21.11.2020.

SMJK:n hallituksen puolesta,
Joni Haltia


http://www.pohjoiskaarre.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0
« Viimeksi muokattu: 20.11.2020 klo 21:48:18 kirjoittanut SMJK »
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #323 : 02.12.2020 klo 19:32:48

SUOMEN MAAJOUKKUEEN KANNATTAJAT RY TUKEE JALKAPALLOILEVIA NUORIA

Suomen maajoukkueen kannattajat ry on päättänyt tukea nuoria jalkapalloilijoita, joiden edellytykset osallistua ja harrastaa ovat heikentyneet taloudellisista syistä.

Haluamme osaltamme auttaa nuoria pysymään mukana lajin parissa, ehkäistä syrjäytymistä ja tukea kansanterveyttä.

Ilmoita seurasi mukaan SMJK:n stipendihakuun.

Haku on valtakunnallinen ja sen puitteissa myönnettävät tuet on kohdistettu vähävaraisten nuorten harrastuksen mahdollistamiseen. Myönteisen päätöksen saanut seura sitoutuu käyttämään saamansa tuen yllä mainitun linjauksen mukaisesti.

Hakemukset on lähetettävä 17.1.2021 mennessä. SMJK ilmoittaa päätöksensä hakijoille 19.2.2021.

Myönnettävät stipendit ovat suuruudeltaan 500-1000€. SMJK julkaisee tukea saaneet seurat sivustollaan www.pohjoiskaarre.fi ja sosiaalisen median kanavissaan.

Täytä hakemus osoitteessa www.pohjoiskaarre.fi/hakemus

Lisätiedot:
Jussi Hartikainen
jussi.hartikainen@suomifanit.com

http://www.pohjoiskaarre.fi
Facebook: https://www.facebook.com/Suomifanit/
Instagram: https://www.instagram.com/pohjoiskaarre
twitter: https://twitter.com/pohjoiskaarre
FutisForum2: http://futisforum2.org/index.php?board=20.0
SMJK

Paikalla Paikalla


Vastaus #324 : 08.12.2020 klo 11:34:18

Muistutus: sääntömääräinen syykokous lauantaina 12.12.2020 klo 14.00.

Etäyhteyttä varten pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon 11.12.2020 mennessä osoitteeseen fanit@suomifanit.com. Etäkokouksen alustana toimii Google Meet.

Lisätiedot pari viestiä ylempää sekä: www.pohjoiskaarre.fi/uutiset

 
Sivuja: 1 ... 12 [13] 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa