FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2021 klo 03:03:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: SMJK TIEDOTTAA  (Luettu 215068 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 24.08.2013 klo 11:33:15

Stadion valkoiseksi Espanjaa vastaan!

Suomi kohtaa hallitsevan maailmanmestarin Espanjan kotikentällään Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 6.9.2013. Joukkueiden edellinen kohtaaminen keväisessä Gijónissa päättyi kutkuttavasti 1-1 ja odotuksissa on vähintään yhtä jännittävä ottelu myös kotikentällä. Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry pyytää kaikkia stadionille tulevia suomifaneja osoittamaan tukensa Suomen joukkueelle pukemalla mahdollisimman paljon valkoista päälle. Yhtenäinen valkoinen väri katsomossa on hieno osoitus katsojien tuesta Huuhkajille. Alkusyksyn mahdollisten sateisten tai viileiden ilmojen johdosta SMJK muistuttaa, että valkoisen paidan voi pukea myös lämpimämmän ulkoilutakin päälle. Vaihtoehtoisesti takin voi ottaa pois ainakin joukkueiden marssiessa kentälle ja paljastaa näin valkoisen värin katsomossa heti ottelun alussa!
ALPPIK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tim Hortonin munkit ja kahvit


Vastaus #51 : 25.08.2013 klo 14:55:40

Tiedotusvastaava testasi :D

Hyvin menee SMJK:n valkoinen pikee Haglöfsin ei-valkoisen ulkoilutakin päälle, molemmat kokoa M. Aion pyykätä ja silittää ton paidan vielä ennen syyskuun kuudetta :)

SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 21.10.2013 klo 14:43:00

TULE KANNUSTAMAAN HELMARIT VOITTOON!

Suomen naisten A-maajoukkue kohtaa vuoden viimeisessä Suomessa pelattavassa karsintaottelussa Kazakstanin torstaina 31.10. kello 1800 alkaen Sonera Stadiumilla Helsingissä.

SMJK on luonnollisesti vahvasti hengessä mukana kannustamassa naisemme voittoon ja tulee sijoittumaan kyseisessä ottelussa ravintolakatsomon Kisahallin puoleiseen kulmaukseen. (Keskustasta päin saavuttaessa siis pääkatsomon ensimmäinen sisäänkäynti)

Otteluun on vapaa pääsy miesten MM-karsintojen kausikortilla mutta SMJK:n jäsenet pääsevät otteluun ilman sitäkin naurettavan halvalla viiden euron hinnalla ostamalla lipun ennakkoon. Siis pelkkä femma MM-karsintamatsista!

Portilta ostettuna liput maksavat SMJK:n jäsenille vain 10 euroa.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 21.10.2013 klo 15:05:57

SMJK suunnittelee osallistumista NGO Karpatyn järjestämään Eurofan-jalkapalloturnaukseen Ukrainan Lviv’ssä eri kannattajaryhmien välillä ensi kesänä. Turnaus järjestetään 5-8. kesäkuuta 2014 siten, että joukkueet saapuvat ottelukaupunkiin 5.kesäkuuta ja kirjautuvat tuolloin sisään majoitukseen. Ottelut pelataan sitten 6-8. kesäkuuta. Turnaus ei ole mitenkään erityisen kilpailullinen eikä ammattilais- tai puoliammattilaispelaajat ole sallittuja. Turnauksen osallistuu 32 kannattajaryhmien muodostamaa joukkuetta jaettuna kahdeksaan neljän joukkueen lohkoon. Alkulohkoissa otteluiden pituudet ovat 2x20 minuuttia ja jatkopeleissä ensin 2x25 minuuttia ja sitten 2x30 minuuttia. Ennen jokaista matsia soitetaan myös osallistujamaiden kansallislaulut. Turnauksen yhteydessä järjestetään myös alku- ja lopetusbileet. Lähde tutustumaan muiden maiden kannattajiin ja pitämään hauskaa jalkapallohenkisen ohjelman parissa Ukrainan alkukesässä! Mahtava tilaisuus edustaa SMJK:ta kansainvälisissä ympyröissä ja viedä eteenpäin hyvää kuvaa suomifaneista maailmalle. SMJK etsii tällä hetkellä nimenomaan pelaajia eikä hang-around jäseniä kentän ympärille. Pelaamisesta kiinnostuneet kysellä lisätietoja suoraan Tommi Nätkinniemeltä, tommi(a)suomifanit.com. Jos on jo varma lähtemisestään, niin sitovan ilmoittautumisen voi myös laittaa Tommille. SMJK:n pitäisi ilmoittautua turnaukseen 15.11.mennessä. Jos yhtään kiinnostaa, niin olkaa yhteydessä hyvissä ajoin ennen sitä. Tietysti osallistujamäärän ollessa rajoitettu, kannattaa toimia niin pian kuin mahdollista.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 28.01.2014 klo 20:50:00

Vuosikokouskutsu

SUOMEN MAAJOUKKUEEN KANNATTAJAT RY:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 23.2.2014. Sonera Stadiumilla.

Ennen vuosikokousta seuraamme Ranskassa 2016 järjestettävien EM-kisojen karsintalohkojen arvontaa, joten tilaisuuden aikataulu on seuraavanlainen:

12.30 – 13.00 Tervetuloa! Tarjolla ruokaa ja juomaa.
13.00 – 14.00 EM-kisojen karsintalohkojen arvonta
14.00 – 17.00 Vuosikokous

VUOSIKOKOUKSESSA KÄSITELLÄÄN SEURAAVAT ASIAT:
1.   Kokouksen avaus
2.   Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3.   Valitaan kokouksen puheenjohtaja
4.   Valitaan kokouksen sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa mahdollisia äänestyksiä varten
5.   Hyväksytään kokouksen esityslista
6.   Esitetään yhdistyksen vuosikertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunnot
7.   Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille
8.   Vahvistetaan kuluvan vuoden toiminta- ja taloussuunnitelma sekä jäsenmaksun suuruus
9.   Valitaan hallituksen jäsenet ja varajäsenet
10.   Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja
11.   Muut asiat
12.   Kokouksen päättäminen

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada asian vuosikokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä neljätoista (14) päivää ennen kokousta.

Terveisin,

SUOMEN MAAJOUKKUEEN KANNATTAJAT RY:N HALLITUS
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 24.02.2014 klo 21:40:50

Vuosikokouksen yhteydessä järjestetyn äänestyksen tuloksena SMJK:n hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Seppo Kuusinen, varapuheenjohtaja ja viestintävastaava Aaro Kuivalainen, rahastonhoitaja Lasse Kivikataja, fanituotevastaava Tomi Ylikojola, lippuvastaava Niko Eerikäinen, matkavastaava Tommi Nätkinniemi ja tapahtumavastaava Veli-Matti Salminen, uusiksi varajäseniksi nimitettiin Piritta Gurung ja Ville Valve, joka ottaa vastuun tiforyhmän toiminnasta.

SMJK tiedottaa myöhemmin lipunmyynnistä vuoden 2016 EM-karsintaotteluihin sekä toukokuussa Olympiastadionilla pelattavaan harjoitusotteluun Tshekkiä vastaan.
Sporden mikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lappeenrantalainen futis, Suomen maajoukkueet


Vastaus #56 : 06.03.2014 klo 19:38:58

Kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa www.suomifanit.com

Hinnat aikuisilta 90 euroa ja opiskelijat/eläkeläiset saavat 45 eurolla. Näihin hintoihin on sisällytetty vuoden 2015 jäsenyys. Ja toki se 2014 jäsenyys täytyy maksaa ennenkuin kausaria pääsee ostamaan. Muistutettakoot nyt vielä siitäkin että jos olet juuri maksanut tuoreen jäsenmaksun, niin ei kannata hätääntyä vaikka kausikorttia ei heti pääse ostamaan, järjestelmällä kestää n. puoli tuntia aktivoida jäsenyys.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 31.03.2014 klo 23:17:41

Käytännön toiminnasta kiinnostuneet, ottakaa reippaasti yhteyttä!

SMJK on päättänyt perustaa uusia ryhmiä jakaakseen hallituksen jäsenteen taakkaa laajemmin yhdistyksen jäsenten kesken. Ryhmät kokoontuvat kevään mittaan ja kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä ryhmien vetäjiin. Jos aktiivisesta toiminnasta kiinnostuneilla riittää aikaa ja energiaa, niin on toki mahdollista osallistua myös useampaan ryhmään. Suurimmaksi osaksi ryhmien aktiivinen toiminta on sesonkiluonteista rytmittyen luonnollisesti maajoukkueiden ottelukalenterin mukaan.

Tiforyhmä (fanikulttuuriryhmä) vastaa fanikulttuurista, kuten tifoista ja katsomossa laulettavista lauluista. Ryhmän vetäjänä toimii Ville Valve, ville.valve@suomifanit.com.

Tapahtumaryhmä vastaa fanituotemyynnistä, marsseista, tapahtumajärjestelyistä ja antaa vierasmatkoilla apua matkavastaavalle. Ryhmän vetäjänä toimii Veli-Matti Salminen, veli-matti.salminen@suomifanit.com.

Viestintäryhmä tarjoaa jäsenlehti HuSen tekemisessä tukea Petteri Lehtoselle, vastaa tiedotuksesta ja sosiaalisesta mediasta (Facebook, Twitter) sekä pitää huolta medianhallinnasta. Ryhmän vetäjänä toimii Aaro Kuivalainen, aaro.kuivalainen@suomifanit.com.

Postitusryhmä huolehtii yhdistyksen lähetysten pakkauksesta ja frankeerauksesta. Ryhmän vetäjänä toimii Lasse Kivikataja, lasse.kivikataja@suomifanit.com.

Junioritoimintaryhmä vastaa juniorien mukaan ottamisesta tapahtumiin ja otteluihin, ensin naisten peleissä, mutta jatkossa mahdollisesti myös laajemmin. Erityisesti joukkueenjohtajan tai valmentajan tehtävissä toimivia sekä ylipäätään kaikkia jäseniä, joilla on kontakteja junioriseuroihin, pyydetään olemaan yhteydessä. Ryhmän vetäjänä toimii Piritta Gurung, piritta.gurung@suomifanit.com. Kynnys yhteydenottoon kannattaa pitää matalalla ja esittää reippaasti kaikki mahdolliset teemaan liittyvät toiveet tai ideat! Lisäsi jos jollain juniorijoukkueella on kiinnostusta osallistua jo 10.4. pelattavaan Suomi-Unkari-peliin yhdistyksen katsomossa, niin yhteyttä kannattaa ottaa välittömästi.
Tehtis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, FCMS


Vastaus #58 : 11.04.2014 klo 18:22:28

En ole jäsen(vielä), mutta lutuuriryhmään suurta kiinnostusta löytyy Ylos
Sporden mikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lappeenrantalainen futis, Suomen maajoukkueet


Vastaus #59 : 21.04.2014 klo 19:05:16

Muistutetaanpa nyt täälläkin että liput Tsekki -otteluun ovat myynnissä osoitteessa www.suomifanit.com 2014 jäsenmaksunsa maksaneille. Siellä on omat liput kausikorttilaisille ja ei-kausarilaisille. Lippuja myydään vielä ainakin tämä ja seuraava viikko, tarkempi myynnin loppumisajankohta varmistuu myöhemmin. Liput tullaan postittamaan ostajille suoraan kotiin.

Ei muuta kuin varmistamaan oma paikka Pohjoiskaarteeseen toukokuussa!
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 23.04.2014 klo 21:05:53

SMJK:n vanhoilla jäsenillä on verkkokaupassa vielä viikon ajan eli huhtikuun loppuun asti mahdollisuus uusia jäsenyytensä vuodelle 2014 alennetulla 10 euron hinnalla. Vuoden 2014 jäsenyys on luonnollisesti edellytys sille, että voit ostaa yhdistyksen kautta ottelulippuja. Muista näin ollen uusia jäsenyytesi, erityisesti aikoessasi hankkia kausikortin Pohjoiskaarteeseen tuleviin EM-karsintoihin.
Dafo

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 24.04.2014 klo 16:34:21

Muistutetaanpa nyt täälläkin että liput Tsekki -otteluun ovat myynnissä osoitteessa www.suomifanit.com 2014 jäsenmaksunsa maksaneille. Siellä on omat liput kausikorttilaisille ja ei-kausarilaisille. Lippuja myydään vielä ainakin tämä ja seuraava viikko, tarkempi myynnin loppumisajankohta varmistuu myöhemmin. Liput tullaan postittamaan ostajille suoraan kotiin.

Ei muuta kuin varmistamaan oma paikka Pohjoiskaarteeseen toukokuussa!

Entä jos on ostanut jo kausarin, mutta ei oo tullu vielä postissa (duh) niin pystynkö silti ostamaan tuon kausikorttilaisen 5€ flaban? Tarkistetaanko kausaria ovilla?
ALPPIK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tim Hortonin munkit ja kahvit


Vastaus #62 : 24.04.2014 klo 19:04:57

Entä jos on ostanut jo kausarin, mutta ei oo tullu vielä postissa (duh) niin pystynkö silti ostamaan tuon kausikorttilaisen 5€ flaban? Tarkistetaanko kausaria ovilla?
En ole lippuvastaava, mutta ei niitä kausikortteja minun ymmärtääkseni ole vielä edes painettu saatikka lähetetty kenellekään. Toki sen useampi SMJK:n aktiiveista näkee, että ketkä sen kausikortin ovat tilanneet ja maksaneet eli jos kausikorttilaisen lipun ostaa Tshekki-peliin, niin kannattaa se kausikortti oikeasti olla siinä vaiheessa maksettuna.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 25.04.2014 klo 09:53:51

Kaikki vuoden 2014 jäsenmaksun maksaneet tulevat saamaan alkukesästä uuden, designiltaan päivitetyn, jäsenkortin. Ottelutapahtumissa itse korttia ei tarkasteta eli vaikka olisit liittynyt aikaisemmin jäseneksi etkä ole vielä saanut korttia, olet joka tapauksessa tervetullut SMJK:n katsomoon. Tiedotamme myöhemmin myös uusista jäseneduista, joiden hyödyntämiseksi korttia tarvitaan.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 25.04.2014 klo 11:23:11

Uudeksi kokoontumisbaariksi on sovittu Kampin keskuksessa sijaitseva Bruuveri. Siellä siis kannattajien kokoontuminen ennen 21.5. pelattavaa Tshekki-peliä.

Ottelupäiville luvassa erikoistarjouksia hanatuotteista, valikoiduista drinkeistä sekä ruuista. Jäseneduista sekä yhteistyökuvioista tiedotaan tarkemmin myöhemmin. Luvassa myös jotain aivan ennennäkemätöntä yhteistyötä!
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 11.05.2014 klo 21:05:23

MoonTV fanien matkassa kaikkien aikojen karsinnoissa

Valko-Venäjän bussimatkalta tuttu MoonTV:n kuvaajakaksikko Sami ja Oskari seuraavat kameran kanssa suomifanien tunteikasta matkaa kohti Ranskan EM-kisoja. MoonTV.fi-verkkotelevisiokanavalla julkaistaan matkaraportaasi Huuhkajien jokaisesta vieraspelimatkasta tulevissa karsinnoissa - sekä valikoiduista muista reissuista. Ensimmäisen kerran kamera matkustaa mukana toukokuun Baltic Cupissa.

Kahdeksanosaiseksi kaavailtu sarja esittelee suomifanien syviä rivejä analyyttisesti, viihdyttävyyttä kuitenkaan unohtamatta. Pelkkää läträystä ja hassuttelua ei siis ole tällä kertaa luvassa, vaan koristelematonta kerrontaa suomalaisesta jalkapallokannatuskulttuurista sen kenties hienoimmassa muodossa - vieraspelimatkoilla. Sarja tehdään yhteistyössä SMJK:n kanssa.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 18.05.2014 klo 10:26:52

SMJK, uutiskirje, käytännön järjestelyt ensi keskiviikon Tšekki-matsissa

******************************************

Lipunmyynti jatkuu 18.5.2014 saakka

Suomi pelaa siis Tšekkiä vastaan harjoitusottelun 21.5. Jäsenillemme verkkokaupan kautta ottelun hinnat kausikorttilaisille ovat aikuisilta 10 euroa ja opiskelijoilta/eläkeläisiltä 5 euroa. Jos kausaria ei ole tullut hankittua hinnat ovat 15e/7,5e. Lipunmyyntiä tuohon otteluun jatketaan ennakkotiedoista poiketen sunnuntaihin 18.5.2014 saakka. Tämä on myös ehdottomasti viimeinen myyntipäivä, joten nyt ostoksille ja varmistamaan paikka Pohjoiskaarteesta!

******************************************

Kaikki toukokuun aikana ostetut liput jaetaan SMJK:n kojulla

SMJK:n oma koju on keskiviikkona pystytettynä Pohjoiskaarteen eli E-katsomon sisäänkäynnin ulkopuolelle ja ne liput, joita ei ole ehditetty postittaa, jaetaan jäsenistölle kyseiseltä kojulta. Varmimmin oman lippunsa saa ottelupäivänä välillä 17:00–18:40, jolloin paikalla on varmasti SMJK:n edustajia. Suosittelemme saapumaan Olympiastadionin tuntumaan hyvissä ajoin pahimpien ruuhkien välttämiseksi ja maaottelutunnelmasta nauttimisen maksimoimiseksi.

******************************************

Myös fanituotteita myynnissä

Samalla kojulla on myös myynnissä SMJK:n omia tuotteita, kuten kaulahuiveja. Hinnat ovat perinteiseen tapaan edullisia. Tuotteita on luonnollisesti rajallinen määrä eli tämänkin vuoksi suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin.

******************************************

SMJK:n uusi kokoontumisbaari Bruuveri tarjoaa alennuksia ottelupäivänä, edut jäsentarralla

Vuosien ajan kokoontumisbaarina toimineen Elmon sulkeuduttua SMJK on löytänyt uuden ravintolan aivan Helsingin ytimestä. Uudeksi kokoontumisbaariksi on sovittu Kampin keskuksessa sijaitseva Bruuveri, joka tarjoaa vuoden 2014 jäsenmaksun maksaneille kohtuulliset alennukset jo ensi keskiviikon ottelun yhteydessä. Koska uudet jäsenkortit eivät ole vielä saapuneet jäsenillemme, todistetaan SMJK:n jäsenyys baarissa jaettavilla tarroilla, joita on SMJK:n aktiivijäsen jakamassa keskiviikkona viimeistään kello 14. Tässä yhteydessä tarkistetaan nimilistasta, onko vuoden 2014 jäsenyys maksettu. Koska kyseessä on anniskeluravintola, näitä etuja pääsevät hyödyntämään vain 18 vuotta täyttäneet jäsenemme. Olemme kysyneet Bruuverin edustajilta suhtautumisesta ravintolan 20 vuoden ikärajaan ja 18–19-vuotiaiden SMJK:n jäsenten kohdalla tästä ollaan valmiita joustamaan.

******************************************

SMJK:n jäsenedut Bruuverissa tapahtumapäivinä:

Marsalkka Vaalea Luomu 4,6% / Karjala 4,7%        5€ / 0,5l tuoppi (norm. 6,5€)
Marsalkka Vaalea Luomu 4,6% / Karjala 4,7%        9€ / 1l tuoppi    (norm. 13€)
Hanalonkero ja hanasiideri 5€ / 0,4l tuoppi (norm. 6,5-6,9€)
Jägermeister ja Jaloviina 4€ / 4cl (norm. 6 €)
Baarimestarin burgeri 10€ (norm. 16,5€)
Makkarakori 6€ (norm. 10€)
Vaihtuva perusdrinkki /-drinkit (esim. rommikola) 6€ (norm. 8,5€)

******************************************

Osmo’s Cosmos esiintymässä tapahtumatorilla alkaen kello 17:30

Suomen maajoukkueelle kannustuslaulun Pohjoiskaarre tehnyt Osmo’s Cosmos on esiintymässä Olympiastadion edustalla tapahtumatorilla keskiviikkona kello 17:30 alkaen, suunnitelmana yhtyeellä on vetää noin tunnin kestävä keikka.

Pohjoiskaarre-laulun sanat:

Hitaasti tunnit duunissa etenee.
Silti illan matsi pikkuhiljaa lähenee.
Taas Stadikalle, joukolla se täytetään.
Ja illalla Pohjoiskaarre,
sinivalkoinen kaarre,
vaihtaa jälleen vapaalle,
ja vieraille näytetään.
KERTO:

Hyökkää Huuhkajat, hyökkää Huuhkajat, hyökkää Huuhkajat.
Tätä maata, tätä kansaa petolinnut puolustaa.
Hyökkää Huuhkajat, hyökkää Huuhkajat, hyökkää Huuhkajat.
Tätä maata, tätä kansaa meidän jengi liikuttaa ja huudattaa.

2.

Joka tilanteessa Huuhkajia tuetaan.
Mikään ei meitä saa lannistumaan.
Unelmia, haaveita, menestystä toivotaan.
Ja joka matsiin ihan aina, saavutaan innokkaina,
lauletaan voimakkaina ja vieraille näytetään.

KERTO

Lennä Huuhkajat, lennä Huuhkajat, lennä Huuhkajat.
Tätä maata, tätä kansaa petolinnut puolustaa.
Lennä Huuhkajat, lennä Huuhkajat, lennä Huuhkajat.
Tätä maata, tätä kansaa meidän jengi liikuttaa ja huudattaa.

Oo-oo-oo...... (kertosäkeistön melodialla)
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 27.05.2014 klo 22:43:20

SMJK mukana naisten MM-karsintaottelussa Suomi-Bulgaria
 
SMJK on mukana myös 18.6. Sonera Stadiumilla pelattavassa naisten MM-karsintaottelussa Suomi-Bulgaria, miesten EM-karsintojen kausikortin ostaneille vapaa pääsy, lipunmyyntijärjestelyistä tiedotetaan vielä myöhemmin tarkemmin.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 10.06.2014 klo 22:55:08

SMJK:n kautta kausikortin tuleviin EM-karsintoihin ostaneet pääsevät ilmaiseksi 18.6.2014 kello 18 Sonera Stadiumilla pelattavaan naisten MM-karsintaotteluun Suomi-Bulgaria. Varmista oma ilmaislippusi lähettämällä sähköpostia lippuvastaava Niko Eerikäiselle viimeistään matsia edeltävänä päivänä eli 17.6. 19:00 mennessä, niko.eerikainen@suomifanit.com . Niko tulee jakamaan lippuja stadionin pääovien eteen noin 40 minuuttia ennen kickoffia.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 27.06.2014 klo 13:30:21

Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajat ry tarjoaa SMJK:lle kiitoksena tuesta yhdistyksen perustamisen ajoilta sata kappaletta ilmaislippuja 12.8.2014 kello 19:00 Helsingin jäähallissa pelattavaan Suomi - Australia -otteluun. Lippuja on tarjolla vain verkkokaupassa, ja niitä on tarjolla vain sadalle nopeimmalle. Ilmaislippuja tarjotaan vain 2014 jäsenmaksunsa maksaneille. Liput tulevat jakoon verkkokaupassa tänään 27.6.2014 kello 20:00.
SMJK

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 03.07.2014 klo 10:20:04

3.7.2014

SMJK, uutiskirje, heinäkuu 2014

******************************************

Osmo’s Cosmos mukana Helsinki Pop Show’ssa – SMJK:lta pyydetty apua, tarjolla ilmainen sisäänpääsy

Maajoukkueen ja suomifanien kunniaksi tehty laulu Pohjoiskaarre esitetään Helsinki Pop Show’ssa täydellä Olympiastadionilla Osmo’s Comoksen toimesta ensi viikon keskiviikkona 9.7. Kyseessä on suurkonsertti, jonka pääesiintyjänä on Robin. Lisäinfoa konsertista: http://www.helsinkipopshow.com/

Konsertti järjestetään Helsinki Cupin aikana ja katsomossa tulee olemaan paljon futisväkeä, lisäksi Nikolai Alho ja Konsta Hietanen ovat tulossa lavalla esittämään biisiä. SMJK:lta on pyydetty apua, nimittäin kymmentä SMJK:n jäsentä mukaan lavalle ”laulamaan” kertosäettä. Todellisuudessa biisi tulee kuitenkin playbackina, bändi on vain soittavinaan ja kuoro on vain laulavinaan. Treenit olisivat keskiviikkona 9.7. iltapäivällä kello 15 Stadikalla ja mukanaolijat saavat tietysti ilmaisen pääsyn konserttiin. Treenin jälkeen on valmistautuminen illan keikkaan, konsertti alkaa n. 18:00 ja Osmo’s Cosmos esiintyy kolmantena esiintyjänä eli noin 18:45. SMJK:n kuorolaiset voivat sitten tämän yhden kappaleen vedettyään siirtyä katsomoon seuraamaan muita esiintyjiä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset konsertissa mukanaolosta kiinnostuneille Jari Haapalalta:  jari.haapala@iitti.fi

******************************************

Jäsenkorttiuudistus vireillä

SMJK on suunnittelemassa uusia jäsenkortteja. Hallitus on valtuuttanut ryhmän huolehtimaan jäsenkorttien designista sekä uusien jäsenkorttien tilauksesta. Uudet jäsenkortit pyritään toimittamaan kaikille vuoden 2014 jäsenmaksun maksaneille niin pian kuin mahdollista. Jäsenkortilla saa alennusta esimerkiksi yhdistyksen kantabaarista Bruuverista ja erikoishinnat ovat voimassa ottelupäivinä sekä muiden erikseen ilmoitettujen tapahtumien yhteydessä.

******************************************

Kausikorttimyynti jatkuu toistaiseksi

Kausikortit vuoden 2016 EM-karsintoihin Pohjoiskaarteeseen ovat edelleen myynnissä yhdistyksen verkkokaupassa. Kausikortin ostaminen edellyttää vuoden 2014 maksettua jäsenyyttä, maksettuasi jäsenyyden sen rekisteröinnissä voi kestää noin puoli tuntia. Tämän jälkeen voit ostaa kausikortin edulliseen hintaan: aikuisilta 90 euroa ja opiskelijoilta sekä eläkeläiseltä 45 euroa. Yhdistyksen kautta ostettujen korttien paikat ovat tuttuun fanikatsomoon sektoreille E52-E53 ja näiden täyttyessä myös naapurisektoreista on varattu paikkoja fanikatsomon laajentamiseksi.

******************************************

Ottelulippujen myynti vieraspeliin Färsaarilla

Suomi aloittaa EM-karsinnat vuoden 2016 kisoihin vierasottelulla Färsaarilla 7.9.2014. Ottelu pelataan Torshavnin Tórsvøllur-stadionilla. SMJK:n verkkokaupassa on myynnissä lippuja kyseiseen otteluun 15 eurolla.

******************************************

Fanituotteita myynnissä verkkokaupassa – käy tutustumassa!

SMJK:n verkkokaupassa on edelleen myynnissä yhdistyksen omia tuotteita, kuten kaulahuiveja, pikeepaitoja, huppareita, CD-levyjä ja mukeja. Käy tutustumassa ja tilaa itsellesi tai lahjaksi!  Uusista fanituoteideoista voi olla yhteydessä fanituotevastaava Tomi Ylikojolaan: tomi.ylikojola@suomifanit.com.

******************************************

SMJK mukana koripallo-ottelussa Australiaa vastaan

Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajat ovat kiitoksena avusta yhdistyksen perustamisessa järjestäneet SMJK:lle 100 kappaletta markkinahintaa edullisempia lippuja koripallomaajoukkueen pelatessa 12.8. Helsingin jäähallissa ystävyysottelun Australiaa vastaan. Liput voi käydä lunastamassa SMJK:n verkkokaupassa yhden euron hintaan. Lippuja on saatavilla vain vuoden 2014 jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

******************************************

Huikee Setti!

Yhdistyksen seuraava jäsenlehti ilmestyy elokuussa ennen EM-karsintojen alkua, kirjoittamisesta tai muusta avustamisesta juttujen teossa kiinnostuneet voivat olla yhteydessä päätoimittaja Petteri Lehtoseen: petteri.lehtonen@pp1.inet.fi.

******************************************

Käytännön toiminnasta kiinnostuneet, ottakaa reippaasti yhteyttä aktiiveihin!

SMJK on päättänyt perustaa uusia ryhmiä jakaakseen hallituksen jäsenteen taakkaa. Ryhmien aktiivinen toiminta on sesonkiluonteista rytmittyen luonnollisesti maajoukkueiden ottelukalenterin mukaan. Tiforyhmän vetäjänä toimii Ville Valve, ville.valve@suomifanit.com. Tapahtumaryhmän vetäjänä toimii Veli-Matti Salminen, veli-matti.salminen@suomifanit.com. Viestintäryhmän vetäjänä toimii Aaro Kuivalainen, aaro.kuivalainen@suomifanit.com. Postitusryhmän vetäjänä toimii Lasse Kivikataja, lasse.kivikataja@suomifanit.com. Junioritoimintaryhmän vetäjänä toimii Piritta Gurung, piritta.gurung@suomifanit.com. Kynnys yhteydenottoon kannattaa pitää matalalla ja esittää reippaasti kaikki mahdolliset teemaan liittyvät toiveet tai ideat!
kieran

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 07.07.2014 klo 13:25:07


Osmo’s Cosmos mukana Helsinki Pop Show’ssa – SMJK:lta pyydetty apua, tarjolla ilmainen sisäänpääsy

Maajoukkueen ja suomifanien kunniaksi tehty laulu Pohjoiskaarre esitetään Helsinki Pop Show’ssa täydellä Olympiastadionilla Osmo’s Comoksen toimesta ensi viikon keskiviikkona 9.7. Kyseessä on suurkonsertti, jonka pääesiintyjänä on Robin. Lisäinfoa konsertista: http://www.helsinkipopshow.com/

Konsertti järjestetään Helsinki Cupin aikana ja katsomossa tulee olemaan paljon futisväkeä, lisäksi Nikolai Alho ja Konsta Hietanen ovat tulossa lavalla esittämään biisiä. SMJK:lta on pyydetty apua, nimittäin kymmentä SMJK:n jäsentä mukaan lavalle ”laulamaan” kertosäettä. Todellisuudessa biisi tulee kuitenkin playbackina, bändi on vain soittavinaan ja kuoro on vain laulavinaan. Treenit olisivat keskiviikkona 9.7. iltapäivällä kello 15 Stadikalla ja mukanaolijat saavat tietysti ilmaisen pääsyn konserttiin. Treenin jälkeen on valmistautuminen illan keikkaan, konsertti alkaa n. 18:00 ja Osmo’s Cosmos esiintyy kolmantena esiintyjänä eli noin 18:45. SMJK:n kuorolaiset voivat sitten tämän yhden kappaleen vedettyään siirtyä katsomoon seuraamaan muita esiintyjiä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset konsertissa mukanaolosta kiinnostuneille Jari Haapalalta:  jari.haapala@iitti.fi


Onko tänne tulossa muita kun mie?
John Eskobar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #72 : 07.07.2014 klo 13:36:03

Onko tänne tulossa muita kun mie?

Kyllä tällaisissa kunniatehtävissä koko hallituksen väki varajäsenineen voitas velvoittaa menemään paikalle. ;)
kieran

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 07.07.2014 klo 15:21:23

Kyllä tällaisissa kunniatehtävissä koko hallituksen väki varajäsenineen voitas velvoittaa menemään paikalle. ;)
No ehdottomasti, mikäs olisi parempi paikka viedä SMJK:n junnutoimintaa eteenpäin kuin olla mukana paikalla kun katsomossa on pari(kymmentä) tuhatta junnua.
BEAT!!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #74 : 07.07.2014 klo 15:56:10

SMJK:lta on pyydetty apua, nimittäin kymmentä SMJK:n jäsentä mukaan lavalle ”laulamaan” kertosäettä. Todellisuudessa biisi tulee kuitenkin playbackina, bändi on vain soittavinaan ja kuoro on vain laulavinaan.
Ja yleisö vain kuuntelevinaan?
« Viimeksi muokattu: 07.07.2014 klo 16:00:20 kirjoittanut BEAT!! »

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines