FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.07.2019 klo 21:02:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 74
 
Kirjoittaja Aihe: HIFK 2009 - Uudet tuulet puhaltaa  (Luettu 166335 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #400 : 15.03.2009 klo 19:26:50

hyvä juttu jossa oli paljon asiaa.

iso juttu jossa huvittavia vertauksia :)

täytyykin lähteä seuraamaan miehen mentaalitreenejä
kobra

Poissa Poissa


Vastaus #401 : 15.03.2009 klo 20:57:12

Eiköhän kyseisen jutun ollut ennemmin herättää keskustelua suomalaisen ajattelutavan ja valmennustoiminnan epäkohdista kuin vain pestä likapyykkiä. Huomattavasti enemmän siinä oli asiaa kuin paskapuhetta, vaikka kaikkien sitaattien totuudenmukaisuutta ei lukija voi varmastikaan todentaa. Toki Urheilulehti tyylilleen uskollisena mehustelee ja muotoilee jutuista mahdollisimman provosoivoa, mutta "ensin näytöt, sitten puheet"-tyyliset ja muut vastaavanlaiset kommentit tulevat juuri sellaisilta katkeroituneilta valmentajilta, jotka näkevät Remmelin kaltaiset kyseenalaistajat pelkkinä vihollisina ja mukavuuden tuhoajina. Kaikesta päätellen joku elinho todennäköisesti paskoisi housuihinsa, jos joutuisi miehen kanssa tekemisiin.

Ja vaikka "Balkanin meininkiä" varmasti tarvitaan huipputasolla pärjäämiseen, niin joku voisi silti kertoa Remmelille, että sylkeminen on tietääkseni edelleen alhaisinta mitä kentällä voi tehdä, vaikka tässä olikin ilmeisesti tarkoitettu juttuun vain vertauskuvaksi. Toivottavasti miehen vetämällä projektilla käy silti paremmin kuin mitä joskus aikaisemmin on käynyt. Ulkomaalaisten valmentajien tekemillä invaasioilla on aikaisemmin saatettu suomalaisia seuroja täysin sekaisin ja tuhon partaalle eivätkä silloin syyt ole olleet omassa nurkkakuntaisuudessa tai resurssien puutteessa vaan puukenkämaan koutsien täydellisessä kritiikittömyydessä omaa toimintaa kohtaan. Se mikä toimii muualla, ei aina toimi välttämättä Suomessa, ainakaan heti. Pitkäjänteisyys palkitaan tässäkin tapauksessa.
Ua Ua

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #402 : 16.03.2009 klo 07:14:09

Oliko joku katsomassa matsia eilen?
Kyllä siellä Pallohonka vei. Toisella puoliajalla isännille tuli väsy tai sitten tauolla tehdyt vaihdot sotkivat heidän peliään. Ekalla puoliajalla oli vaikea uskoa, että kyseessä on saman sarjatason joukkueet. Pallohonka syötteli ja liikkui terävästi. Laukaukset erittäin laadukkaita. Veikkaan menestystä heille B-lohkoon. Harmi, ettei olla samassa lohkossa. Olisi kiva nähdä kesällä, onko voimasuhteissa tapahtunut muutosta.

HIFK:sta jäi mieleen lähinnä tietynlainen hitaus ja arkuus suhteessa vastustajaan, varsinkin ekalla puoliajalla. Pelintekijää jäin kaipaamaan, liideri puuttuu tuosta nipusta. Olihan siellä kyllä poissaolojakin.
« Viimeksi muokattu: 16.03.2009 klo 07:34:11 kirjoittanut Ua Ua »
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #403 : 16.03.2009 klo 08:21:20

Kaikesta päätellen joku elinho todennäköisesti paskoisi housuihinsa, jos joutuisi miehen kanssa tekemisiin.Se on totta ja pelkästä vastenmielisyydestä. Näitä pellejä on nähty niin paljon ja pikkuhiljaa kaikki ovat kadonneet ilman mitään saavutuksia. Onnea kuitenkin valmennusuralle Suomessa, sitä tulet tarvitsemaan!

Kiva kuitenkin, että muistit jutussasi kehua Lehkosuota, todennäköisesti näkemättä yhtään harjoitusta.

Arvostan HIFK:ta, mutta tällaiset leimaavat koko seuran aika nopeasti, mikä on sääli.
« Viimeksi muokattu: 16.03.2009 klo 08:57:31 kirjoittanut elinho »
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #404 : 16.03.2009 klo 09:02:11HIFK:sta jäi mieleen lähinnä tietynlainen hitaus ja arkuus suhteessa vastustajaan, varsinkin ekalla puoliajalla. Pelintekijää jäin kaipaamaan, liideri puuttuu tuosta nipusta. Olihan siellä kyllä poissaolojakin.

Ai Pallohongan nuoret pojat olivat rohkeampia. Mitähän Mourinho tähän keksisi? Juostaanko hallin päätyseinää päin 83 kertaa uskottelemalla samalla itselleen, että kyllä läpi päästään vielä.


Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #405 : 16.03.2009 klo 10:15:15

Näitä pellejä on nähty niin paljon ja pikkuhiljaa kaikki ovat kadonneet ilman mitään saavutuksia. Onnea kuitenkin valmennusuralle Suomessa, sitä tulet tarvitsemaan!

Näitä kotimaisiakin pellejä on nähty niin paljon ja niitä näkee valitettavasti vieläkin, aivan liikaa. Mutta, ei erilailla ajattelevia ja varsinkaan ulkomaisia valmentajia voi päästä "sotkemaan" kiva-kaveri-kuvioita.
Allekirjoitan täysin Remmelin kirjoitusta, varsinkin piirijoukkuetoiminnoista. Niin pitkään ja monessa ollaan oltu mukana.
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #406 : 16.03.2009 klo 10:30:26

Näitä kotimaisiakin pellejä on nähty niin paljon ja niitä näkee valitettavasti vieläkin, aivan liikaa. Mutta, ei erilailla ajattelevia ja varsinkaan ulkomaisia valmentajia voi päästä "sotkemaan" kiva-kaveri-kuvioita.
Allekirjoitan täysin Remmelin kirjoitusta, varsinkin piirijoukkuetoiminnoista. Niin pitkään ja monessa ollaan oltu mukana.


Vastustan itsekin kiva-kaveri-kuvioita, mitä liitto ja piiri on pullollaan, mutta kaiken haukkuminen tai vertaaminen johonkin Italian- tai Englannin liigaan on aivan naurettavaa. Juttu oli samaa tasoa kuin Muurisen tuomitseminen jokin aika sitten.

Piiritoiminta onkin tänäpäivänä piirijohtajan näköistä, mikä perustuu talouden kasvattamiseen futiksen kehittämisen sijasta. Toivon syvästii, että Urheilulehti hieman käsittelisi piirin toimintaa vaikkapa pääkaupunkiseudulla ja siinä voisi olla Remeli-ukon lausunnot vielä mukana
Maikson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Prutkuli


Vastaus #407 : 16.03.2009 klo 13:14:26

Raportti Pallohonka pelistä.
Ben Sherman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tähtirinnat


Vastaus #408 : 16.03.2009 klo 16:05:57


Arvostan HIFK:ta, mutta tällaiset leimaavat koko seuran aika nopeasti, mikä on sääli.

Älä nyt viitsi elinho, miten tämä juttu mielestäsi leimaisi IFK:ta? En tiedä paljonko totuutta oli mukana Remmelin mainitsemissa esimerkeissä, mutta asioitahan oli selvästi kärjistetty. Ja hyvä niin, herättää ainakin keskustelua. Aika kiltti juttu loppujen lopuksi, oletko koskaan lukenut esim. ruotsalaista urheilujournalistiikkaa?

Mitä uusi valmentaja sanoo julkisuudessa on minulle loppujen lopuksi aika yhdentekevää, arvosana tulee kauden päätteeksi sarjataulukon perusteella.
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #409 : 16.03.2009 klo 23:04:03

Vastustan itsekin kiva-kaveri-kuvioita, mitä liitto ja piiri on pullollaan, mutta kaiken haukkuminen tai vertaaminen johonkin Italian- tai Englannin liigaan on aivan naurettavaa.

En ymmärrä miksi vertailu on naurettava. Eikö meidän täällä Suomessa tulisi tavoitella juuri näitä suuria jalkapallomaita ja heidän jalkapallokulttuurin tasoa? Toisekseen on melenkiintoista kuulla jonkun henkilökohtaisista kokemuksista.
Itselläni on huikea kokemus Palloliiton ja Saksan vastaavan liiton pienemmän piirin eräästä asiasta. Noloa, etten sanoisi häpeällistä Palloliiton taholta.
Viltsu

Poissa Poissa


Vastaus #410 : 17.03.2009 klo 09:45:09

Gert Remmel vierailee miltei viikottain myös Vantaalla vetämässä Tanoke-treenejä pikkujunnuille, monasti olen ollut paikalla seuraamassa niitä. Kyllä totta kai pieni kulttuuriero näkyy...tätä en sano kritisoidakseni Remmeliä. Remmel kyllä perusteellisesti näyttää oikean suorituksen ja puuttuu vääränlaisiin suorituksiin(jos ehtii). Joku voisi sanoa, että liian ankara tyyli valmentaa pieniä junnuja. Itse en kuitenkaan niin sanoisi.

Jos vertaa, kummalla tyylillä pieni lapsi oppii nopeammin jalkapallon perusjuttuja, Remmelin suht tinkimättömällä tyylillä vai normi-suomalaisen isä-koutsin "hyvä yritys"-tyylillä(tätäkin toisinaan toki tarvitaan), sanoisin, että Remmelin tapa valmentaa on tehokkaampi ja parempi.
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #411 : 17.03.2009 klo 10:58:45

En ymmärrä miksi vertailu on naurettava. Eikö meidän täällä Suomessa tulisi tavoitella juuri näitä suuria jalkapallomaita ja heidän jalkapallokulttuurin tasoa?


Onko reilua tai järkevää verrata Ladaa Ferrariin? Tietysti jos se antaa jollekin kiksejä, niin siitä vaan.
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #412 : 17.03.2009 klo 11:04:06

Pe 27.02. klo 21:00  Spartak - HIFK (Pallokenttä 6) 3-2 (3-1)

Näköjään idässäkin asiat paremmin
patex

Poissa Poissa


Vastaus #413 : 17.03.2009 klo 11:30:37

Onko reilua tai järkevää verrata Ladaa Ferrariin? Tietysti jos se antaa jollekin kiksejä, niin siitä vaan.

Mikä nyt yleensä ihan älyllistä elinhoa mättää? Vertailu ontuu pahasti. Remmelhän kritisoi ensisijaisesti kulttuurin puutetta ja pelin kunnioituksen puutetta ei suoraan pelin tasoa tai pelaajien tasoa. Puutteet jalkapallokulttuurissa ja pelin kunnioituksessa, jopa naurettavilta tuntuvissa pikkuasioissakin, saattavat kumuloituessaan johtaa sitten osaltaan tuohon ensimmäiseen eli pelin ja pelitapahtuman tason heikkouteen ja pelaajien tason heikkouteen ja yleiseen tekemisen täydelliseen amatöörimäisyyteen ja "anteeksi kun olen täällä" -asenteeseen, joka on meille suomalaisille niin tyypillinen. Olen hänen kanssaan aivan samaa mieltä näistä asioista eli oli materiaalin taso ja määrä mikä hyvänsä tulee pelaajilta, valmentajilta ja etenkin seuran taustoilta vaatia aina parasta mahdollista siis koko seuraorganisaatiolta ja olla ylpeästi oman seuran miehiä. Kyse ei läheskään aina ole rahasta tai sen puutteesta; yleensä on kyse pienistä asioista, jotka olisi helppo korjata vaatimustason nostolla joka sektorilla. Remmel kärjistää ja liioittelee tekstissään, mutta perusasiat ovat kohdallaan; ja kuten hän sanoo ei lajiväki kestä kritiikkiä. Tämä on tunnettu fakta; mieluummin supatetaan seläntakana kuin puhutaan suoraan kasvotusten.
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #414 : 17.03.2009 klo 12:57:14

Onko reilua tai järkevää verrata Ladaa Ferrariin? Tietysti jos se antaa jollekin kiksejä, niin siitä vaan.

Minä ainakin ymmärsi tekstin niin, että Remmel halusi muutamilla esimerkeillä kertoa miksi Ladsta ei tule Ferraria. Hän ei vertaillut niitä.


Qwerty-ASD

Poissa Poissa


Vastaus #415 : 17.03.2009 klo 13:12:22

Kirjoitus oli hyvä, vaikkakin kärjistetty ja provosoiva UL:n tyyliin sopien.

Ongelmia Remmelin mainitsemissa asioissa on, siitä ei ole epäilystäkään ja jotain niille pitäisi myös tehdä.

Toki tietynlainen ehdottomuus hänen tekemisistään/puheistaan läpi paistaa.

Mielenkiinnolla odotan mitä saa aikaan HIFK:ssa.

Kova itseluottamus ja usko omaan tekemiseen ainakin hänellä tuntuu olevan.

Onko miehellä mitään varsinaisia näyttöjä valmennuksen saralla (tanoken lisäksi)?

elinho

Poissa Poissa


Vastaus #416 : 17.03.2009 klo 13:12:53

satun vain nyt olemaan eri mieltä tekstin hyvyydestä valtaväestön kanssa ja olen enemmän käytännön- kuin teorian mies

jos juniorin peli paranee kun kengät puetaan vasta kentällä niin siitä vaan...tai jos treenit paranee kun on hienot verkkarit..

aina voi raakkua kaikesta, mutta messigistä ei saa kultaa vaikka kuinka kiillottais

itse odotan ainakin punaisilta sitä jotain tulevalla kaudella, koska tietotaitoa tuntuu olevan enemmän kuin koko maassamme yhteensä!
Plummer Joe

Poissa Poissa


Vastaus #417 : 17.03.2009 klo 13:19:38

satun vain nyt olemaan eri mieltä tekstin hyvyydestä valtaväestön kanssa ja olen enemmän käytännön- kuin teorian mies

jos juniorin peli paranee kun kengät puetaan vasta kentällä niin siitä vaan...tai jos treenit paranee kun on hienot verkkarit..

aina voi raakkua kaikesta, mutta messigistä ei saa kultaa vaikka kuinka kiillottais

itse odotan ainakin punaisilta sitä jotain tulevalla kaudella, koska tietotaitoa tuntuu olevan enemmän kuin koko maassamme yhteensä!
Sä missaat pointin. Et ole eri mieltä vaan puhut eria asiasta. Miksi Reemmelin pointit on näin kipeä asia myöntää?
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #418 : 17.03.2009 klo 13:21:13

Sä missaat pointin. Et ole eri mieltä vaan puhut eria asiasta. Miksi Reemmelin pointit on näin kipeä asia myöntää?

mitkä pointit?

vai oliko eräs pointti se, että kenttävaksikin on ihminen
« Viimeksi muokattu: 17.03.2009 klo 13:48:11 kirjoittanut elinho »
Tommy Tykki

Poissa Poissa


Vastaus #419 : 17.03.2009 klo 13:45:11

satun vain nyt olemaan eri mieltä tekstin hyvyydestä valtaväestön kanssa ja olen enemmän käytännön- kuin teorian mies

jos juniorin peli paranee kun kengät puetaan vasta kentällä niin siitä vaan...tai jos treenit paranee kun on hienot verkkarit..

aina voi raakkua kaikesta, mutta messigistä ei saa kultaa vaikka kuinka kiillottais

itse odotan ainakin punaisilta sitä jotain tulevalla kaudella, koska tietotaitoa tuntuu olevan enemmän kuin koko maassamme yhteensä!
Ihan ok, että olet toista mieltä asioista. Niin sitä pitääkin eihän muuten mitään keskustelua synny.
Mutta kuitenkin missaat viestin. Vertaile vaikka jääkiekkoon. Kun Suomi rupesi katselemaan ympärilleen, ja nimenomaan sinne missä
jääkiekko on "pyhä" ja ruvettiin ottamaan oppia niin johan alkoi tapahtumaan.

Ja sitäpaitsi, ei vielä riitä, että nappulakengät pannaan jalkaan kentällä. Ne pannaan pukuhuoneessa ennen matsia/treenejä ja tilaisuuden jälkeen mennään suihkuun. Täällä suomi-poika lähtee hienraikkaana kotiin, eikä itse asiassa kaikilla ketillä ole edes pukuhuoneita/koppia.

« Viimeksi muokattu: 17.03.2009 klo 13:46:33 kirjoittanut Tommy Tykki »
el_mariachi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IFK


Vastaus #420 : 17.03.2009 klo 13:54:42

Onko miehellä mitään varsinaisia näyttöjä valmennuksen saralla (tanoken lisäksi)?

Ainoa varsinainen kilpailullinen meriitti mistä olen itse kuullut, on Italian A-junnujen Serie A -mestaruus Pro Sesto -nimisen seuran kanssa. En tiedä, oliko Remmel jengissä ykkös- vai kakkosvalmentajana. Nuori koutsihan Remmel on, eikä ole ennen IFK:ta tainnut toimia miesten tasolla edustusjoukkueen päävalmentajana.
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #421 : 17.03.2009 klo 13:57:48

Saa ja pitää arvostella, mutta mikäli kaikki on persiistä niin sitten pysytään linjassa eikä aleta lipaisemaan mihinkään lehkosuon suuntaan!

ps. sitäpaitsi sandaali-muurinen taisi viimeksi viedä meillä-on-kaikki-parasta-lehkosuota 3-0 :)
kobra

Poissa Poissa


Vastaus #422 : 17.03.2009 klo 14:21:39

Helppohan se on lipaista, jos on yhtä omistautunut työlleen kuin mitä Lehkosuo on.
Plummer Joe

Poissa Poissa


Vastaus #423 : 17.03.2009 klo 14:36:05

Saa ja pitää arvostella, mutta mikäli kaikki on persiistä niin sitten pysytään linjassa eikä aleta lipaisemaan mihinkään lehkosuon suuntaan!

ps. sitäpaitsi sandaali-muurinen taisi viimeksi viedä meillä-on-kaikki-parasta-lehkosuota 3-0 :)
Ei tässä nyt siitä puhuta kuka voittaa kenetkin tai onko klupi sun mielestä paras jengi...Tai pärjääkö hifk. Tätä tarkoitin kun sanoin että missaat pointin.
elinho

Poissa Poissa


Vastaus #424 : 17.03.2009 klo 15:30:11

Helppohan se on lipaista, jos on yhtä omistautunut työlleen kuin mitä Lehkosuo on.

no voi että ja remmel jos joku sen tietää...Argh!!!!!

muut liigakoutsit senkuin vain viheltelevät sandaaleissaan...ja kaikki tämä kun eräs remmel on näin sanonut

 
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 74
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines