FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.09.2021 klo 05:37:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 139
 
Kirjoittaja Aihe: FC Honka 2009 - Ikuinen kakkonen on ykkönen!  (Luettu 215486 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vol 4

Poissa Poissa


: 03.11.2008 klo 14:15:36

Kaikkien aikojen menestyksekkäin kausi takanapäin, mutta minkäänlaista krapulaa Honka ei varmastikaan pode. "Finaaliin" päästiin kolmesti, jokaisessa jouduttiin tyytymään toiseen sijaan.

Pelillisesti ei kaudesta paljoa moitittavaa jäänyt - ehkä sitä kuuluisaa viimeistelytaitoa lukuunottamatta. Paljon voidaan spekuloida sillä, paransiko loppujenlopuksi Maanojan ja Patrosen myyminen ulkomaille Hongan peliä, eikä päinvastoin niin kuin pelättiin? Yksilötasolla loistavia pelaajia, mutta Hongan penkiltä löytyi kuin löytyikin Hongan pelifilosofiaan paremmin soveltuvia pelaajia korvaajiksi? Ilahduttavaa menneellä kaudella oli tosiaan se, että moni pelaaja nosti tasoaan kun sitä heiltä vaadittin; ratkaisuja joukkueen pelillisiin ongelmiin ei tarvinnut hakea oman organisaation ulkopuolelta.

Entä se henkinen puoli, löytyykö sieltä syy miksi pystejä ei tällä kaudella sadellut Hongan toimiston vitriinikaappiin? Ainakin allekirjoittaneelle jäi loppukaudesta mieleen yksi toistuva skenaario: päästetään vastustaja johtoasemaan, tullaan tasoihin, mutta ei pystytä puristamaan ohi. Siitä, oliko kyse sattumasta, henkisestä heikkoudesta vai vahvuudesta, en lähde väittelemään, mutta mieleenpainuvaa se oli.

UEFA cupin pelit Viking Stavangeria ja Racing Santanderia vastaan olivat kultaa arvokkaampia (sic!). Omalla pelillä pystyttiin etukäteen kovempia joukkueita vastaan pistämään kunnolla kampoihin, mikä tulee tulevina vuosina näkymään eurokentillä siinä, että Honka pystyy jatkossakin haastamaan näitä joukkueita. Tämä on paljon opettavaisempi ja enemmän itseluottamusta tuova tapa kuin roiskimalla hankitut tilastokummajaisvoitot.

Pelaajatilanne ensi kaudella näyttää seuraavalta:

Maalivahdit

Tuomas Peltonen (2009)
Jan Vesterinen (2010)
Altti Mäkinen (2009)
Janne Henriksson? (KooTeePee)

Peltonen täytti hyvin Tomi Maanojan asettamat saappaat loppukaudella, muutamaa "helppoa maalia" lukuunottamatta. Kaikenlainen spekulaatio siitä, olisiko Maanoja näitä maaleja ottanut vai eikö, ja miten Maanojan pysyminen Hongassa olisi tuloksellisesti vaikuttanut Hongan kauteen, on aika turhaa: Mestaruudet eivät missään nimessä karanneet Hongalta yksinomaan Peltosen takia. Monet ovat jopa sitä mieltä että Peltonen oli yksi tärkeimmistä palasista Hongan nousussa kohti kirkkainta mitalitaistelua, ja että tämä johtui Peltosen pelinavaus- ja syöttötaidoista.

Huhuttu Henrikssonin tulo Honkaan tekisi hyvää maalivahtitilanteelle, mutta asettaisi samalla muutamia kysymysmerkkejä: Ihan näin aluksi, kumpi olisi se ykkönen, Peltonen vai Henriksson? Henriksson on yksi lempimaalivahdeistani koko liigassa, mutta miten Henrikssonin jalalla pelaaminen pärjää vertailussa Peltoseen? Plussat ja miinukset on aika tästä siirrosta helppo löytää, vaikka se on lähes sanomatta selvää että Henriksson otetaan mielellään vastaan.

Henrikssonin siirron pros'n'cons:

+ Maalivahdintontille kilpailua, avaukseen ei ole tarjolla kausikorttia
+ Henriksson monella osa-alueella parempi torjuja kuin Peltonen
- Maalivahtirotaatio ei ainakaan kaudella 2007 tehnyt hyvää Peltosen otteille
- Kärsiikö Hongan pelinavaus paljonkin jos Henriksson asettuu tolppien väliin?

Maalivahtitilanteesta noin muuten, Mäkinen ja Vesterinen kirjoittivat tuossa viikko sitten jatkopahvit, mutta minkäänlaista suurempaa roolia kyseisillä herroilla ei taida olla ensi kauden Hongassa. Toiminevat Honka kakkosen maalivahtiparina kauden ajan. Lainalla ollut Ivan Vargic ei (harjoituksissa) vakuuttanut, ja näin ollen kroaatti palannee NK Osijekiin.

Puolustajat

Sampo Koskinen (2010)
Roope Heilala (2010)
Ville Jalasto (2010)
Henri Aalto (2009)
Rami Hakanpää (2009)
Tuomo Turunen (2010)
Tapio Heikkilä (2011)
Ville Koskimaa? (VPS)

Puolustajatilanne näyttää hyvältä. Samat, hyvin tällä kaudella pelanneet pelaajat muodostanevat puolustuslinjan rungon ensi kaudella, jotenka yhteispelin toimivuudesta ei puolustamisen tason pitäisi jäädä kiinni. Patrosen lähtö ei ollut - kuten asiantuntijapiireissä tiedettiin jo etukäteen - mikään kuollettava isku Hongan puolustamiselle, sillä Heilala on osoittanut olevansa kelpo toppari mestaruuskamppailussa mukana olevalle joukkueelle. Heilalan vaikutus koko Hongan peliin oli huomattava, vihdoinkin Hongan alakertaan saatiin keskuspuolustaja joka osaa syöttää mallikaasti. Yhdistä Heilalan paluu Koskisen ja Peltosen paluuseen, ja olet suuren askeleen lähempänä kauden 2006 joga bonitoa kuin kauden 2007 tulospalloa. Koskisesta ei enempää tarvitse sanoa, upea pelaaja, hieno mies ja varmasti kova tiedätte-kyllä-missä. Pitkästä aikaa vasen puolustaja on hyöty ja mahdollisuus, ei taakka. Jos Koskinen pääsee pelaamaan ehjän kauden ensi vuonna, niin vuoden Veikkausliigapelaajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä.

Oikealla laidalla meillä on taas Ville Jalasto, tämä ikuinen kysymysmerkki ja joko-räjähtää-mies. Alaspäin pelatessa vieläkin liigan eliittiä omalla tontillaan, mutta syöttöpeli takkuilee edelleen. Pitkät ja nopeat laitanousut ovat alkaneet sujua Jalastolta tällä kaudella, harmi vain että joukkuetoverit hyökkäyspäässä huomaavat Jalaston yleensä aivan liian myöhään, ja näin ollen 50 metrin spurtti jää täysin hyödyntämättä. Jalaston suurin heikkous taitaa tällä hetkellä löytyä korvien välistä, huonot ratkaisut seuraavat toisiaan ja taantumakausia on nähtävissä. Potentiaalia kuitenkin löytyy.

Hongan mielenkiintoisin pelaaja ensi kaudella lienee Tuomo Turunen. Kaikille Turusen pelipaikoille tuntuu löytyvän Banan silmissä parempia miehiä, mutta Turunen on aivan liian hyvä, nuori ja ennenkaikkea tärkeä pelaaja Hongalle penkitettäväksi/myytäväksi. Loppukaudesta Turunen nähtiin usein alempana keskikenttänä, johtuen muiden pelaajien poissaolosta. Turusella on asiaa topparinpaikalle vain loukkaantumisten/pelikieltojen sattuessa, ja näin lienee asia myös puolustavaa keskikenttäpelaajaa valittaessa. Musta hevonen: vasen laitalinkki.

Puolustuslinja vaikuttaa näin etukäteen ajateltuna siis hyvinkin selvältä: Jalasto-Hakanpää-Heilala-Koskinen. Mutta tuleeko huhuttu Ville Koskimaan siirto Honkaan sekoittamaan tätä pakkaa? Entä Värttö? Joku jossain toisessa otsikossa kaavaili Koskimaalle (191 cm) paikkaa avaukseen silloin kun vastustajalta löytyy joku pitkä hyökkääjä (Myntti). Hongan tämänhetkinen toppariparihan ei ole mitenkään pituudella pilattu. Werner kertonee enemmän Koskimaasta tässä otsikossa kohtapuolin. ;)

Keskikenttä

Tero Koskela? (lähdössä)
John Weckström (2009)
Jussi Vasara (2009)
Demba Savage (2011)
Nicholas Otaru (2010)
Joel Perovuo (2010)
Jaakko Lepola (2010)
Jarkko Värttö (2010)
Hannu Haarala (2011)

Lehkosuolle tämä kausi toi keskikentän osalta vain entistä enemmän ajateltavaa ensi kaudelle. Moni pelaaja löi itsensä läpi, ja jälleen kerran keskikentälle on tunkua kuin Havis Amandalle vappuaattona. Haarala osoitti kauden aikana olevansa kelpo pelimies kun häntä peluuttaa oikealla paikalla. Oikeajalkaisen Haaralan taso nousi heittämällä siirryttyään vasemmasta puolustajasta oikeaksi laitalinkiksi. Hyvät keskitykset. Vasaran nousu avauksen mieheksi kulminoitui alle 21-vuotiaiden EM-karsintakotiottelussa Itävaltaa vastaan, mutta ei sovi unohtaa että Vasaran loppukausi oli Hongassakin hyvä. Taistelijatyyppi ja pallo pysyy ahtaassa tilassa messimäisesti hallussa. Lepola taas sai entistä enemmän vastuuta Hongassa, ja hyvä niin. 18-vuotiaaksi yllättävän kypsää peliä, yksi Veikkausliigan parhaista nuorista pelaajista viime kaudella.

Keskikenttä on ilman muuta se osa-alue Hongan pelissä, joka herättää eniten pohdintaa. Niinpä en edes yritä kirjoittaa mitään kovinkaan syvällistä keskikentästä, vaan tyydyn ranskalaisiin viivoihin. Kas näin:

- Ketkä pelaa, ja missä pelaa? Otaru, Weckström, Vasara, Perovuo Turunen ja Haarala avauksen miehiä, paikkoja kuitenkin jaossa vain neljä.
- Lepola ja Savage ainoat vasemman laidan pelaajat. Saako Euro-Jaska vielä enemmän vastuuta tällä kaudella? Mitkä ovat Banan suunnitelmat Savagen kohdalla?
- Miten vakavasta loukkaantumisesta Otarun kohdalla on kyse? Nyt on aikaa parannella itseään, mutta pitää pitää kaikki peukut pystyssä että tämä on viimeinen kerta kun Otarun polvi menee hajalle useampaan vuoteen.
- Tuleeko joku nuori Vasaran tavoin täysin puskista ensi kaudella?
- Weckström on maaginen.

Hyökkääjät

Hermanni Vuorinen (2010)
Jami Puustinen (2011) (lähdössä?)
Aleksandr Kokko (2010)
Jani Bäckman (2009)
Toni Lehtinen? (Haka)

Olen vakaasti sitä mieltä, että hyökkäys kaipaa todella vähän muutoksia ensi kaudelle. Menneellä kaudella ykköshyökkääjäparimme teki yhteensä 22 maalia Veikkausliigassa, ja en näe mitään syytä miksi tätä todella, todella hyvin toimivaa hyökkääjäparia lähdettäisiin muuttamaan. Vuorinenkin on muistaakseni jossain julkaisussa sanonut, ettei ole ikinä pelannut yhtä hyvin yhteen kenenkään toisen kärjen kanssa kuin nyt Kokon kanssa. Ja tässäkin otsikossa tullaan varmaankin keskustelemaan Vuorisen viimeistelytaidoista, jotenka otan tässä keskustelussa pienen varaslähdön ja lainaan itseäni Hongan kauden 2008 kausiotsikosta:

Ja muutenkin täytyy olla eri mieltä kanssasi Herkusta, joka on tällä hetkellä todella tärkeä palanen Hongan hyökkäyspelissä. Otteluissa joissa Herkku ei ole pelannut ovat olleet aikamoista räpeltämistä, kun kukaan muu hyökkääjä ei tunnu hakevan tilaa yhtä laajalla säteellä. Tai sitten molemmat hyökkääjät hakeutuvat koko ottelun ajan samoihin paikkoihin. Silloin hyökkäyspeli - ja hyökkääjien peli - on yleensä muistuttanut Suomen eilistä peliä Venäjää vastaan: odotellaan siinä toppareiden välissä palloa selkä maaliin päin ja menetetään se heti tavalla tai toisella. Ja tämä vaikka Honka pelaa lähes aina kahdella kärjellä.

Herkku tekee uskomattoman määrän duunia kärjessä ja tuo hirmuisen määrän monipuolisuutta Hongan hyökkäyksiin hakiessaan palloa esimerkiksi laidoista ja hakeutumalla tilanteisiin joissa joukkuetoverit voivat antaa hänelle pystysyöttöjä osittain puolustuslinjan selustaan. Tätä ei kukaan muu Hongan hyökkääjistä osaa yhtä hyvin.

Boris ja Herkku täydentävät toisiaan todella hyvin kentällä, näin on Herkku itsekin sanonut. Jos Herkku on niin huono kuin monet väittää, niin miksi hän syrjäyttää pelistä toiseen Weckströmin, Puustisen ja Bätmänin Banan papereissa?

Ps. Mielestäni Herkku ei siis todellakaan ole niitä hyökkääjiä, joiden kautta voi arvioida jälkikäteen pelkästään tilastoja katsomalla.

Bäckman väläytteli cupin finaalissa, ja mielestäni Weckströmin voisikin ensi kaudella jättää keskikentälle tekemään tilaa Bäckmanille mikäli Kokko tai Vuorinen ei ole pelikelpoinen. Lehtisestä on jo keskusteltu, ja varmasti tullaan keskustelemaan tässäkin otsikossa, niinpä aion kertoa mielipiteeni hänestä lyhyesti ja ytimekkäästi: mikäli Puustinen jää niin en näe tarvetta Lehtisen hankinnalle. Vaikka olisi Hakalaisten mielestä kuinka hyvä tahansa.

Ideaaliavaus ensi kaudelle? Huhhu, aikamoisen työn ja tuskan takana sellaisen raapustaminen kyllä vaikuttaa olevan, mutta heitetään nyt jotain.

----------Kokko------Vuorinen-----
---------------Perovuo---------
--Weckström-------------------Otaru--
---------------Turunen---------------
--Koskinen-Heilala-Hakanpää-Jalasto--
-------------Henriksson--------------

Jatkuvuus. Siinä se mitä ensi kaudella haluan nähdä.
« Viimeksi muokattu: 03.11.2008 klo 14:32:17 kirjoittanut Vol 4 »
Vol 4

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 03.11.2008 klo 14:30:10

Ja jossei saanut avauksestani mitään irti, niin eiköhän teille yleisömäärärunkkareille löydy tästä keskustelunaihetta riittämiin:

Lainaus käyttäjältä: Hongan sivut
Lippujen hinnat Veikkausliigaotteluissa kaudella 2009 portilta ostettuna:

A -katsomo 25€
B -katsomo 20€
C ja D -katsomo 5€
Kepes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mäkijärvi


Vastaus #2 : 03.11.2008 klo 14:45:56

Kattava avausviesti  Ylos

Puolustus näyttää hyvältä, vielä kun saisi Koskimaan jengiin, niin puolustus olisi rautainen.
Keskikenttä on se pahin huolenaihe. Perovuo ei ole vakuuttanut ja saisi useamminkin tehdä minuutteja vaihtopenkillä. Turunen keskikentän pohjalla, Otaru (jos polvi kestää) oikealla, kymppipaikka Weckström (?) ja vasemmalla loppullisen läpimurtonsa tekevä Lepola.

Yleisestikkin odotan Hongan nuorilta läpimurtoa Veikkausliigaan. Bäckman voisi hyvin olla ensi kauden "Kokko". Uskon myös Schullerinkin ottavan edistysaskelia, mutta ei taida vielä riittää ensi kaudeksi.

Jotain kumminkin kaipaa tuohon keskikentälle, jotain mielikuvitusta ja ratkaisevien syöttöjen antajaa. Pari täsmähankintaa ensi kaudeksi ja paketti olisi siinä. Hyvä runko viime kaudesta johon pari uutta jätkää ja ensi kaudella ollaan ykkösiä!
V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #3 : 03.11.2008 klo 14:57:30

Werner kertonee enemmän Koskimaasta tässä otsikossa kohtapuolin. ;)

Uutinen
"Ilmatilan herra"

Ville, Waigo, Kaapeli, Panda jne.. monta kutsumanimeä omaava Vepsun puolustuslinjan tukipilari. Huutoniemen pihapeleistä viiden vanhana Kiiston organisaatioon siirtyneen topparin otteista näkee että mies on harrastanut nuorempana myös painia. Nimittäin kaksinkamppailuissa alle kuuden rasvaprosentilla operoiva Koskimaa harvemmin jää kakkoseksi. Pitkänhuiskea toppari on myös vaarallinen pelote erikoistilanteissa. Ison kokonsa ja hyvän liikkuvuutensa ansiosta mies on erittäin vahva taistelussa ilmatilan herruudesta. Kihlattunsa Lauran ja kahden kissan kanssa asusteleva Ville on myös aktiivinen pallollisessa pelissä. Koskimaa osallistuu mielellään pelin avaamiseen ja omaa kantavan potkun jolla monasti puhkotaan vihulaisen puolustuslinjaa. Villen tähänastiselle uralle mahtuu monta myötävaikuttajaa vanhemmista valmentajiin. Fyysinen ja hyvin kentällä sijoittuva Ville muisteleekin erityisellä lämmöllä vanhaa topparipariaan Kinnusen Jussia joka lähes kirjaimellisesti vei nuoren miehen niskasta urallaan ylöspäin kohti Vepsua ja raitapaitaa.


Kyseessä 25-vuotias herra, jonka ura nousi räjähdysmäisesti aina viime vuoteen asti. Vuosi 2007 oli uran huippu ja silloin mies ihan oikeasti ansaitsi Ottelun vakuuttaja -nimityksensä lähes ottelussa kuin ottelussa.

Tämä vuosi oli Koskimaan osalta pettymys, ja virheitä tuli moninkertaisesti edelliskauteen verrattuna (toki silti oli selkeästi se Vepsun parempi toppari ja erittäin hyvää liigatasoa). Hongan kannalta olisi äärimmäisen huono merkki, jos tämä tason lasku olisi johtunut valmentajan vaihdoksesta (Pyykölä->Kärkkäinen). Tämä kun tarkoittaisi sitä, että pallollinen treenaus ja maata pitkin syöttelyyn pyrkiminen ei Villelle sovi...

Ville on loistava pääpelissä ja parhaimmillaan pärjää myös jalalla, mutta en osaa sanoa, miten sopeutuu pelaamaan ilman loistavaa ja sijoittumisessa auttavaa ja käskyttävää Sillanpäätä selän takansa.

Eli paha sanoa muuta kuin että voi olla kaudella 2009 pirun hyvä tai täydellinen floppi. Aineksia ja kykyä on molempiin.

(kiitos yv-vinkistä asianosaiselle)
Japanderi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #4 : 03.11.2008 klo 17:43:58

Lainaus
Herkku tekee uskomattoman määrän duunia kärjessä ja tuo hirmuisen määrän monipuolisuutta Hongan hyökkäyksiin hakiessaan palloa esimerkiksi laidoista ja hakeutumalla tilanteisiin joissa joukkuetoverit voivat antaa hänelle pystysyöttöjä osittain puolustuslinjan selustaan. Tätä ei kukaan muu Hongan hyökkääjistä osaa yhtä hyvin.

Ps. Mielestäni Herkku ei siis todellakaan ole niitä hyökkääjiä, joiden kautta voi arvioida jälkikäteen pelkästään tilastoja katsomalla.

Neliömetreissäkö ne pitäisi laskea ???

Totisesti niin tämä on hyvä ja tärkeä topik. Ylos

Aloitukselle varaukseton  Tuoppi
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 03.11.2008 klo 17:55:35

avaukselle ja otsikolle Ylos

Puustinen on kuulemma jonkinsortin riidoissa Banan kanssa, joten jatko lienee kysymysmerkki. Toivoisin, että Perovuo nostaisi tasoaan yhä. En kuitenkaan usko, että on todella merkittävässä roolissa ensi kaudella.

Saa nähdä, miten tämän kauden "kisällit" ovat kypsyneet ensi kaudelle Ylos nyt jo oli mallikasta dominointia

Super-Jaska Ylos
ackaz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapiola


Vastaus #6 : 03.11.2008 klo 18:04:14

Vol Nelkulle - Hyvästä avauksesta (jo toista vuotta putkeen) Ylos :) Ylos
EssienOnRautaa

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 03.11.2008 klo 18:05:40

Aloitukselle  Ylos

Saa sitten nähdä miten pikkuhuuhkajien kisat vaikuttaa Hongan peliin. Jos esimerkiksi Turunen (jota pidän todennäköisimpänä ulkomaille lähtijänä) onnistuu kisoissa niin varmasti alkaa tarjouksia pukkaamaan. Tai oikeastaan ihan kuka vaan voi onnistuessaan päästä ulkomaille. Jalasto, Kokko, Vasara, Otaru, Turunen. Kokolla on vielä meriittilistallaan Veikkausliigan maalikuninkuus, joten eiköhän ne scoutit ota senkin vielä huomioon, kun Borista tarkkailevat. Toivotaan nyt parasta :o Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 03.11.2008 klo 18:07:25 kirjoittanut EssienOnRautaa »
huckerby

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 03.11.2008 klo 18:25:00

Männä vuosina Veikkausliigan maalikuninkuus on usein ollut varma lippu ulkomaille. Harvempi siellä on kuitenkaan saanut mainittavampaa aikaan, jokohan scouttien usko veikkausliigan maalipyssyihin alkaa hiipumaan. Hongan ja Kokon uran kannalta todella toivoisin, että herra jätetään vielä pariksi vuodeksi Suomeen kypsymään.

Hongalla on muuten loistava tilanne. Joukkue pelaa jo nyt hyvin, pelaajat ovat pääosin vielä kehittyvässä iässä ja joukkueen runkokin pysynee kasassa. Tähän kun lisätään Banan kyky ja halu oppia lisää pelistä ja siirtää se pelaajille, ei voi muuta kuin toivoa ettei Hongan ylivoima vie mielenkiintoa koko sarjasta. No ehkä me voidaan toivoa ulkomaalaisten olevan edelleen aktiivisia Hongan kuppaamisessa, ettei taso pääse nousemaan liian korkeaksi Veikkausliigaan.

Hongassa tehtävälle duunille  Ylos
SakariKaulaote

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Charlie Conway #96


Vastaus #9 : 03.11.2008 klo 18:43:04

Loistava avaus Tuoppi Ylos

Mietteitä:
-Henriksson ei koveta, mieluummin joku nuori kasvamaan korkoa Tupen rinnalla.
-Turusella ei mitään ongelmia avaukseen mahtumisessa, kk:n pohjalla parhaat mahdollisuudet edetä uralla. Siirtyy ulkomaille jo talvella.
-muut lupaukset eivät vielä siirry, paitsi Puustinen jonnekin
-Kokolla parempi tulevaisuus ulkomailla kuin muilla viimeaikojen maalikuninkailla

Lainaus
Turusella on asiaa topparinpaikalle vain loukkaantumisten/pelikieltojen sattuessa, ja näin lienee asia myös puolustavaa keskikenttäpelaajaa valittaessa. Musta hevonen: vasen laitalinkki.

Tästä en allekirjoita mitään.

Laitetaas vielä, että Bäckman ohittaa Vuorisen nokkimisjärjestyksessä. Vol nelkulta hyvää ja paikkansapitävää analyysia Herkusta, mutta ensi kaudella hyökkääjän tonteista taistelevat ennen kaikkea Kokko, Weckström ja Bäckman. Kaikki kunnia toki Herkun taistelulle ja kovalle työmäärälle, mutta Bäckman täyttää nämäkin kriteerit helposti ja on muuten potentiaalisempi pelaaja..
« Viimeksi muokattu: 03.11.2008 klo 18:52:36 kirjoittanut SakariKaulaote »
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 03.11.2008 klo 19:05:48

joko Tuomo on käynyt intin?
vilsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, VPS, Arsenal, Juventus & Suomen maajoukkueet


Vastaus #11 : 03.11.2008 klo 19:09:11

Ihan hienolta vaikutti avaus näin nopealla vilkaisulla. Ylos Tuoppi Toivottavasti Honka pystyy ensi kaudella vielä pikkuisen vahvemmin taistelemaan mestaruudesta ja cup-voitosta, sillä tällä kaudella se oli jo todella lähellä. Ja ihan pakko kysyä kaikilta todellisilta Honka-faneilta: onko nyt paska maku suussa, kun menetitte niinkin täpärästi kaksi pokaalia? :D
Vol 4

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 03.11.2008 klo 19:11:43

Tästä en allekirjoita mitään.

Vähän epäselvästi asiani ilmaisin, mutta tuo lainaamasi pätkä oli enemmän spekulaatiota Banan ajatustenjuoksusta kuin oma mielipiteeni. TJEU: ns. ideaaliavaukseni.
EssienOnRautaa

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 03.11.2008 klo 19:14:55

Ja ihan pakko kysyä kaikilta todellisilta Honka-faneilta: onko nyt paska maku suussa, kun menetitte niinkin täpärästi kaksi pokaalia? :D
On, mutta tulevien kausien pokaalit maistuvatkin siitä johtuen paljon paremmilta. Ylos
SakariKaulaote

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Charlie Conway #96


Vastaus #14 : 03.11.2008 klo 21:36:10

joko Tuomo on käynyt intin?

Ei taida olla..Mikä on muuten Värtön ns. paras pelipaikka? Näillä näkymin Honka ei tarvitse kuin yhden maalivahdin ja yhden topparin, muille en näe tarvetta. Riippuu tosin revitäänkö nuoret tähdet käsistä jo nyt..

Vähän epäselvästi asiani ilmaisin, mutta tuo lainaamasi pätkä oli enemmän spekulaatiota Banan ajatustenjuoksusta kuin oma mielipiteeni. TJEU: ns. ideaaliavaukseni.

selvä :)

Perovuolta odotan tasonnostoa ja ennenkaikkea otteisiin pitäisi saada jatkuvuutta, eli ailahtelevaisuus selkeä heikkous juuri nyt.
« Viimeksi muokattu: 03.11.2008 klo 21:40:06 kirjoittanut SakariKaulaote »
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 03.11.2008 klo 21:49:59

Ja ihan pakko kysyä kaikilta todellisilta Honka-faneilta: onko nyt paska maku suussa, kun menetitte niinkin täpärästi kaksi pokaalia? :D

Ei.
Goimari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #16 : 03.11.2008 klo 21:57:36

Avaukselle Ylos Ja nyt vähän omia jupinoita...

- Honka tarvitsee Tupen rinnalle vähintään liigatasoisen maalivahdin. Okei, Jan&Altti, en ole nähnyt teidän pelejänne pitkään aikaan niin en osaa sen tarkempaa analyysiä heittää, mutta olisi kovin riskialtista lähteä tällä kolmikolla kauteen.

- Puolustus näyttää hyvältä ja Koskimaan tuoman materiaalisen lisäyksen johdosta jopa erinomaiselta. Toivon kylläkin Tapsan ja Aallon Henkan olevan sallittuja talvikaudella ja jos ei suoraan avauspaikkaa urkene niin lainalle vain.

- Keskikentän kimurantti onkin haastava mietittävä ja saa varmasti Banankin mietteliääksi, siis positiivisessä mielessä. Lepolan kehityksen uskon jatkuvan ja myös mielenkiintoista nähdä Demban rooli ja kehityksen kulku.

- Weckström on maaginen

- Mielelläni näkisin kaikki hyökkääjät rosterissa, jotka olivat Vol4:n listassa (myös Lehtinen). Toki hyökkäyksen paikkoja on aina tarjolla vain se 2 tsägällä 3 niin ilman loukkaantumisia katsomosta löytyisi porukkaa...

- Herkulle ei kausaria avaukseen. Mielestäni on kentällä tuhlaajapoika vailla vertaa ja tämän kaverin otteita seuratessa saa katsomossa usein muutaman ärräpään heittää. Hmm, olisiko suoraviivaisuus maalintekopaikoissa mitään?

- Missä Simpanen, Schuller ja Qerimi? Entäpä Roschier ja kenties Virtanen? Ei kai jätkillä sopparit ole loppumassa? Onko kenelläkään tietoa kavereiden jatkosta? Näistä nyt ainakin Raden haluaisin nähdä tulevaisuudessakin Hongassa.

Tästä se tulevan kauden pitkä odotus sitten alkaa :( Toisaalta haikeaa, mutta toisaalta jännittävää jo. Noh, minä uskon Banan&Karin taikatemppuihin ja uskon mitalien kirkastuvan ensi kaudella!

UNELMA ELÄÄ Ylos
« Viimeksi muokattu: 03.11.2008 klo 21:59:20 kirjoittanut Goimari »
Graz Macias

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 03.11.2008 klo 21:58:06

Ei taida olla..Mikä on muuten Värtön ns. paras pelipaikka? Näillä näkymin Honka ei tarvitse kuin yhden maalivahdin ja yhden topparin, muille en näe tarvetta. Riippuu tosin revitäänkö nuoret tähdet käsistä jo nyt..

Värttö on pelannut laitalinkkinä ja laitapakkina.
Johnny99

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 03.11.2008 klo 21:58:30

Nopeasti lukien olen kyllä hämmentynyt Otaru & Perovuo kaksikon "unohtamisesta". Perovuo oli Hongan parhaita pelaajia ennen kesän ja syksyn loukkaantumiskierrettään, joka sitten vei loppukaudelta terävimmän terän pois. Otaru on jatkanut rakettimaista kehittymistään ja oli esim. Racing pelissä kuin kotonaan, vaikka tuli pitkältä tauolta, sekä kuului myös alkukauden onnistujiin.

Mielestäni molemmilla näillä pelaajilla on samantyylinen tilanne: jos pääsevät samalle tasolle millä pelasivat ennen loukkaantumisia niin he ovat Hongan selkeitä profiilipelaajia ja veikkausliigan eliittiä. Tason selkeä nosto tietää lähtöä merten taa.
Bristol Rovers

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 03.11.2008 klo 22:04:25

Perovuo...Tason selkeä nosto tietää lähtöä merten taa.

en millään jaksa uskoa
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 03.11.2008 klo 22:57:11

"Tason selkeä nosto tietää lähtöä merten taa" pitää paikkansa melkein jokaisen Veikkausliigapelaajan kohdalla, myös Joelin. Mikäli hasardipeli loppuu hänellä on varmasti mahdollisuudet uraan ulkomailla. En kuitenkaan itsekään usko sen loppuvan :(
SakariKaulaote

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Charlie Conway #96


Vastaus #21 : 03.11.2008 klo 23:08:57

Törmänen varmaan tulossa Grifk:sta Honkaan.
karlkane

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 03.11.2008 klo 23:12:38

Näin hyvin menneen kauden jäljiltä ja Henrikssonin/Koskimaan/Lehtisen mahdollisen tulon myötä ensi kausi kuulostaa todella lupaavalta  Ylos
Mir Fudi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SOMOS CAMPEONES 2008,-10,-12!UD. Las Palmas & Arse


Vastaus #23 : 03.11.2008 klo 23:23:56

avaukselle  Ylos mutta aloituskok. lisäisin Vasaran Perovuon tilalle. Tosin antaa treenipelien näyttää miten tuo muodostuu, vielä aivan turha spekuloida.
Johnny99

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 03.11.2008 klo 23:24:44

"Tason selkeä nosto tietää lähtöä merten taa" pitää paikkansa melkein jokaisen Veikkausliigapelaajan kohdalla

No ei ihan pidä. Itsekin toki toivoisin näin olevan, mutta silloin pelaajia lähtisi veikkausliigasta ulkomaille kymmenenkertaista vauhtia nykyiseen verrattuna.

 
Sivuja: [1] 2 ... 139
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa