FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2020 klo 17:50:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Oletko mukana FF2 Jalkapalloturnauksessa vuonna 2009?
Olen mukana varmasti - 57 (10.5%)
Ehkä olen mukana - 113 (20.8%)
En ole mukana - 210 (38.7%)
Olen mukana, mutta en tule oikeasti paikalle - 162 (29.9%)
Äänestäjiä yhteensä: 542

Sivuja: [1] 2 ... 28
 
Kirjoittaja Aihe: FF2 Jalkapalloturnaus vuosimallia 2009 (11.7.2009) - Ajankohta on varmistettu  (Luettu 30498 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
referee3000

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelainen jalkapallo & futsal


: 07.11.2008 klo 15:21:34

Ilmoittautuminen turnaukseen! - Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 19.6.2009. (Jatkettu kesäkuun loppuun asti.)
http://futisforum2.org/index.php?topic=73840.0

Avataanpa nyt U-21 maajoukkueen EM-kisojen jälkeen kauden 2009 toiseksi odotetuimmalle tapahtumalle oma topic. Tässä vaiheessa pakka on tietenkin auki, koska tapahtumaan on vielä yli puoli vuotta. Ainut varma asia on se, että minä toimin tulevan turnauksen ns. pääorganisaattorina, kuten viime vuonnakin. Apu on aina toivottua, mutta ei vaadittua. Turnaukseen tulee pieniä muutoksia, mutta perusideaa ei ole tarkoitus muuttaa radikaalisti. Asioita olisi tarkoitus varmistaa aikaisemmin kuin viime kerralla.

Turnauksen ajankohta on varmasti lauantai 11.7.2009 ja samana iltana pelataan Hakametsässä lentopallon Maailmanliiganottelu Suomi – Puola. Viime vuotiseen tapaan tarkoituksena on siis yhdistää nämä kaksi tapahtumaa. Lentopallosta vähemmän kiinnostuneille keksitään tarvittaessa jotain ohjelmaa. Pelikentäksi vaihtuu ensimmäisestä turnauksesta tuttu Pyynikin Stadion, josta löytyy nykyään Tampereen paras tekonurmi.

Lisäksi turnauksesta palkittaisiin turnauksen paras pelaaja palkinnolla, jonka euroflex sponsoroi (?). Pyynikillä pelattessa olisi myös mahdollista käyttää äänentoistoa, joten esim. ennen finaalia voitaisiin soittaa UCL:n tai maaotteluiden alussa soitettava tunnusmelodia. Äänentoisto tuo mahdollisuuden kuuluttajan käyttöön, jos joku haluaa ottaa sen roolin. Omia ideoitaan saa ehdottaa tänne, kunhan ideoissa pidetään järki mukana.

   Pelisäännöt

1. Kentällä on viisi kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti.

2. Pelikenttä on puolikas täysmittaisesta jalkapallokentästä, eli kentän koko on suunnilleen 30-34m x 50-54m.

3. Peliaika on 1 x 20min, paitsi finaalissa peliaika on 2 x 15min. (Tarvittaessa voidaan muuttaa)

4. Tilanteessa, jossa finaali päättyy tasatulokseen niin ottelua seuraa rankkarikisa. Rangaistuspotkukilpailussa ensimmäiseksi molemmilta joukkueilta ampuu kolme vetäjää ja, jos sen jälkeen ollaan vielä tasatilanteessa niin, jatketaan mies miestä vastaan, kunnes voittaja on selvillä. Rankkarikisa on myös käytössä lohkovaiheen jälkeen jos on tarvetta.

5. Otteluissa ei ole paitsiota.

6. Kulmapotkut ovat epäsuoria. Vapaapotkut toki ovat suoria.

7. Maalivahti ei saa missään tilanteessa potkaista tai heittää palloa siten, että pallo ylittää ilmassa kentän puolivälin. Maalipotkussa pallo ei saa ylittää ilmassa kentän puoliväliä. Poikkeuksena tilanne, jossa joukkue kierrättää palloa alakerrassa ja mv esim. avaa peliä pitkällä syötöllä yli puolenkentän.

8. Vaihtopelaajien lukumäärää ei rajata, mutta kaikkien on saatava pelata jos ovat pelikuntoisia. Vaihdot tapahtuvat ns. lentävinä vaihtoina pelikatkojen aikana.

9. Ulosajosta seuraa yhden (1) ottelun pelikielto.

10. Sivurajaheitot korvataan sivurajapotkulla.

Huom! Pelipallona toimii viime vuodelta tuttu Adidaksen Europass, joka ei ole se halpa leluversio vaan se arvokkaampi EM-kisapallo, jossa mm. liimatut saumat. Vähän käytetty, joten pallo on kunnossa. Varapallona toimii Umbron X III – Omega.

   Muita sääntöjä ja infoa

1. Pelikenttä on varattu erään tamperelaisen jalkapalloseuran nimissä, joten olemme tavallaan seuran vuorolla, joka tarkoittaa sitä, että turnauksen aikana hölmöilyyn ei todellakaan ole varaa kenttäalueella tai sen välittömässä läheisyydessä.

2. Turnaukselle on varattu ajaksi klo 10.30 – 15.30. Tarkoituksena olisi, että pelejä ei aloiteta ainakaan ennen varattua aikaa ja kentältä poistuttaisiin ennen loppumisaikaa. Toki pelien jälkeen olisi myös hyvä ehtiä vetämään perinteiset pilkut.

3. Alkoholin käyttö ja tupakointi tapahtuu omalla vastuulla. Alkoholin käyttö ei saa mennä missään tapauksessa liiallisuuksiin. Tupakointi on tietääkseni stadionilla sallittua, paitsi pääkatsomossa ei saa tupakoida! Kenttä jätetään sellaiseen kuntoon, että seuraavatkin pystyvät käyttämään sitä. Kurinpidollisiin toimiin ryhdytään, jos tarvetta ilmenee.

4. Pyynikin stadionilta löytyy pukukopit vaatteiden vaihtamista ja peseytymistä varten, mutta en suosittele tavaroiden säilyttämistä pukukopissa. Pääkatsomossa voi myös vaihtaa pelivarusteet päälleen.


UUTTA, LUE TÄMÄ!
________________________________________________________________________________________________________________________


Viimeiset, mutta ei vähäisimmät asiat ovat otteluohjelma, joukkueiden kokoonpanot ja pelipaitojen väritys. Minun laskujeni mukaan meillä on 57 pelaajaa ja 10 muuta henkilöä paikalla. Tämä tarkoittaa sitä, että saisimme kasaan 6 joukkuetta. Kuudella joukkueella pelisysteeminä olisi kaksi kolmen joukkueen alkulohkoa, joiden voittajat kohtaavat finaalissa. Mielestäni tämä olisi paras ratkaisu ja pilkutkin ehdittäisiin laukoa.

Joukkueiden lopulliset kokoonpanot ja osallistuvat joukkueet olisi hyvä saada myös kasaan. Itse laskisin, että Brenkku%Hulina, Retiisi, Rusakot, SOHJSTS ja Spaddujätkät ovat viisi varmaa, mutta vielä puuttuu kahdelta joukkueelta nimet ja pelaajalistat. Tosin Brenkku%Hulina on ilmoittanut, että he voivat ottaa muita osallistujia joukkueeseensa. Löytyyköhän lopusta porukasta 7 SMJK:n jäsentä ja onko uusia ilmoittaumisia tulossa?

Joukkueiden pelipaitojen värit pitäisi vielä saada selville. Rusakot pelaavat sinivioletilla paidalla ja Spaddujätkät mahdollisesti punaisella. Keltainen, vihreä, musta ja valkoinen ovat siis käytettävissä. Toki valkoinen menee SMJK:n joukkueelle, jos saavat sen kasaan. Mitä väriä SOHJSTS, Retiisi ja Brenkku%Hulina on ajatellut?


Alustava otteluohjelma (Lohko A:ssa Rusakot, Brenkku%Hulina, Retiisi & Neverforget / Lohko B:ssä Spaddujätkät, SOHJSTS & SMJK)

Klo 11.00
Rusakot - Brenkku%Hulina
Spaddujätkät - SMJK

Klo 11.30
Retiisi - Neverforget

Klo 12.00
Brenkku%Hulina - Retiisi
SOHJSTS - Spaddujätkät

Klo 12.30
Neverforget - Rusakot

Klo 13.00
Rusakot - Retiisi
SMJK - SOHJSTS

Klo 13.30
Brenkku%Hulina - Neverforget

Klo 14.10
Finaali Lohko A/1 - Lohko B/1


Otteluohjelmaan voin tulla muutoksia.Joukkueiden kokoonpanot


Brenkku%Hulina ( 11 )
Stoitshkov, Amado Guevara, Arto92, Alexsander, Thouni, Jackie, Zkbn, hampurilaisateriavain4.95, MJ, Maikson & Brenkku (?)

Retiisi ( 8 )
Saekki123, Icedi, Hanihani, Humina, IspiIspi, HS, Lärtsy & "Koljonen"

Rusakot ( 9 )
TheZombie, Coulijoe, säärelä, batteri, Ravenous, Frantsu, 666, Habba & Kuutonen (Rusakko & Iho)

SOHJSTS ( 9 )
JAK, kimi92, mackeri, thv294, EETU#16, J.D., fjalmari, Juuso91 & Robba (TZagallo)

Spaddujätkät ( 8 )
Siperia, Bupa, Zippendaali, Lee Sharpe, Spaddujätkä, tyyne, koiggari & elhadjidiouf

SMJK ( 8 )
^Tolsa^, mawerick41, Porthos, Lauri.S, _rok, blange, kieran & AndyLove

Muut pelaajat ( 9 )
FF2KI3, OzzMozz, zorkie, Antsu13, Sir-Popa, Sir-Popan peppukaveri, neliö, lapinherra, AndyLove & temetainio

Yht. 62 pelaajaa

Joukkueiden pelipaitojen värit

Brenkku%Hulina - valkoinen
Retiisi              - musta
Rusakot           - sinivioletti
SOHJSTS          - keltainen
Spaddujätkät    - punainen
Neverforget      - ?
SMJK               - valkoinen
________________________________________________________________________________________________________________________


Tässä on myös infoa jalkapalloturnauksen jälkeen pelattavasta Suomen ja Puolan välisestä Maailmanliigan lentopallo-ottelusta. Kaikki myös mukaan kannustamaan Suomi voittoon!

Wales-pelistä onnellisesti kotiuduttu, joten aika suunnata katseet kohti ensi kesän tapahtumia.
Viime kesänä SMJK teki varsin onnistuneen epävirallisen vierailun lentopallon pariin. Ottelu oli silloin Suomi-Bulgaria ja kyseessä siis lentopallon maailmanliiga (http://fi.wikipedia.org/wiki/Lentopallon_maailmanliiga)
Tunnelma viime vuoden pelissä oli loistava ja palaute lentopalloväeltä erittäin positiivista. Joten ensi kesänä on vuorossa vierailu nro 2.

Luvassa Lauantaina 11.7 TAMPEREELLA:
Aamupäivä - iltapäivä
Legendaarinen FF2 futisturnaus, jonka järjestelyistä vastaa pääasiassa viime vuoden tapaan referee3000. Lisätietoa turnauksesta: http://futisforum2.org/index.php?topic=59663.0

Tiukan turnauksen jälkeen vuorossa alku- ja jälkipelit jäähovissa, johon kaikille lentopallopeliin tuleville luultavasti luvassa jälleen huikeita tarjouksia!

Jäähovista siirtyminen Hakametsän jäähalliin, jossa luvassa SUOMI-Puola klo 18.30. Vastus on siis vielä kovempi kuin viime vuonna, joten kaikki tuki on tarpeen!

Viime vuodesta viisastuneena futisfaneille + muille "oikein kannattamisesta kiinnostuneille" on varattu toinen pääty, jotta voimme rauhassa seistä ja laulaa omilla paikoillamme. Lippuja on varattu 50 kappaletta eli kannattaa olla todella nopea tilaamisen suhteen. Liput ovat tänä vuonna viime vuottakin edullisempia eli yksi lippu maksaa ainoastaan 10e! (nor.20e)

Lippujen tilaus on tänäkin vuonna hyvin yksinkertaista:
10 euron maksu tilille 565113-2106098. (luonnollisesti jos tilaat kaksi lippua niin maksu 20e jne.)
Saajan kohtaan: Suomi - Puola
Viestikenttään: Nimi, Osoite mihin liput toimitetaan ja mahdollinen FF2 nikki.
Liput postitetaan tänäkin vuonna kotiin, joten tavattoman vaivatonta tuo tilaaminen on.
Lippujen tilaus viimeistään 25.6 mennessä.
Lisätiedustelut: ilkkavilska@hotmail.com

Lippuja voi tilata kuka tahansa, ainut vaatimus on ÄÄNEKÄS kannattaminen!

Tänä vuonna päivämäärä on valittu erityisen tarkasti eli Huuhkajat ovat ehtineet kaataa jo Venäjän ja Liechtensteinin, pikkuhuuhkajat ovat voittaneet EM-kultaa ja Freddykin on kotiutunut armeijan harmaista. Lippuja tullaan markkinoimaan myös legendaarisella "lentopallon futisforumilla" eli hotsportissa, jotta myös jokunen lentopallofani saataisiin mukaan kunnon tunnelman luomiseen.

Eli ei muuta kuin tilaamaan tikettejä ja varaamaan päivää kalenterista. Luvassa varmasti viime vuotiseen tyyliin upea päivä, johon kannattaa osallistua!

Viime vuotista fiilistelyä:
http://www.fivb.org/visasp/showimage.aspx?No=200646355&maxsize=500
http://futisforum2.org/index.php?topic=44993.525

Ilmoittautuminen turnaukseen!
http://futisforum2.org/index.php?topic=73840.0 - Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 19.6.2009. (Jatkettu kesäkuun loppuun asti.)
« Viimeksi muokattu: 05.07.2009 klo 12:34:24 kirjoittanut referee3000 »
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #1 : 07.11.2008 klo 15:25:53

Itse en näemmä ole mukana tänäkään vuonna, kun turnaus järjestetään siskon hääpäivänä.

Otan jo aikaa tähän viestiin kuuluvan kiintiövastauksen saapumiseen 8)
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 07.11.2008 klo 15:35:43

Miksi näiden pitää olla joidenkin vitun lentopallo-ottelujen yhteydessä?  ???
amuji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Ilves, SOHO SS, Arsenal


Vastaus #3 : 07.11.2008 klo 15:38:47

Mun mielestä taito on yliarvostettua. Pelkkiä Robbia Savageja ja Julian Dicks tyylisiä pelimiehiä TUHOAMAAN TOISENSA!!!!!
referee3000

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelainen jalkapallo & futsal


Vastaus #4 : 07.11.2008 klo 15:39:44

Miksi näiden pitää olla joidenkin vitun lentopallo-ottelujen yhteydessä?  ???
Lentopallo-ottelu on vapaaehtoinen tapahtuma, kuten on jalkapalloturnauskin. Ei ketään yritetä pakottaa osallistumaan jos ei ole kiinnostusta. Viime turnauksessa osa oli mukana vain jalkapalloturnauksessa ja osa lentopalloturnauksessa.

Mun mielestä taito on yliarvostettua. Pelkkiä Robbia Savageja ja Julian Dicks tyylisiä pelimiehiä TUHOAMAAN TOISENSA!!!!!
Olet siis sitä mieltä, että pelataan 8 + mv ja pelityylinä ahtaajafutis?
ref

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giallorossi


Vastaus #5 : 07.11.2008 klo 15:40:44

Pelaisin mieluummin, mutta kai se on velvollisuudesta tuomaroitava :-[
Siperia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV,TamU&Huuhkajat


Vastaus #6 : 07.11.2008 klo 15:45:19

Miksi näiden pitää olla joidenkin vitun lentopallo-ottelujen yhteydessä?  ???
Päästään näyttään kuinka hienosti SMJK kannustaa ja saadaan sinnekkin päin vietyä lutuuria?
Ehdotuksena olisi myös, että joku tulisi myymään makkaroita, karkkia ja limpparia paikanpäälle. mpw voi olla virallinen pullonkeräilijä. Turnauksen otteluiden jälkeen sitten perinteinen pilkkukisa.
Ja turnauksen parhaan pelaajan palkinto voisi olla Siperia The Palkinto, koska olin kuitenkin ekan turnauksen MVP  ;)
amuji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Ilves, SOHO SS, Arsenal


Vastaus #7 : 07.11.2008 klo 15:50:18


Olet siis sitä mieltä, että pelataan 8 + mv ja pelityylinä ahtaajafutis?
Juujuu ja pelaan pääsee vain jos on min.2 punaista korttia alla viimeisen vuoden ajalta.
Mxyz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC ´95, RoPS ´85, FF2 Kuningasidea ´07


Vastaus #8 : 07.11.2008 klo 15:53:10

Korteista on turha edes puhua. Eipä heilahtanut punaista tämänkään vuoden turnauksen finaalissa, kun joukkuetoverini Ben törkeästi taklasi minua selästä keskellä kenttää, tuomarin silmien alla.
Waikku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: anarkistimartat


Vastaus #9 : 07.11.2008 klo 16:18:35

Minä voin toimia kuuluttajana.  :) Tuoppi
Edmundo

Paikalla Paikalla


Vastaus #10 : 07.11.2008 klo 16:27:48

En usko olevani Suomessa tuolloin. :(
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #11 : 07.11.2008 klo 16:31:01

Minä voin toimia kuuluttajana.  :) Tuoppi
En sittenkään tule.
Waikku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: anarkistimartat


Vastaus #12 : 07.11.2008 klo 16:32:19

En sittenkään tule.

No, voin toki myös pelata veskarina. Miettikääpä sitä.  ::)
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #13 : 07.11.2008 klo 16:39:56

Voiko tulla yleisesti hulinoimaan jos ei osaa pelata itse?
ref

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giallorossi


Vastaus #14 : 07.11.2008 klo 16:42:52

Voiko tulla yleisesti hulinoimaan jos ei osaa pelata itse?
Voi. Tuoppi
referee3000

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelainen jalkapallo & futsal


Vastaus #15 : 07.11.2008 klo 16:45:08

Voiko tulla yleisesti hulinoimaan jos ei osaa pelata itse?
Tottakai, kaikki saa tehdä sitä missä on parhaimmillaan, mutta myllytykseen erikoistuneet kaverit voivat poiketa tästä.  ;)

Huom! Siitä porukasta, jotka seuraavat pelejä, mutta eivät itse pelaa kootaan EOM raati tai joku vastaava, joka palkitsee erikseen turnauksen yleisöystävällisimmän pelaajan. Tällekin pystille pitäisi tosin keksiä nimi jossain vaiheessa.
soininjo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, FCB ja Kustaa II Adolfin valtava poni


Vastaus #16 : 07.11.2008 klo 20:38:29

Kauhajoelta yksi joukkue mukana, enköhän tuonne edes jotain mummoja saa ymprilleni jos Kauhajoen "lutuurifoorumistit" Ipin, Hemathuksen ja Jersongin johdolla päättävät vetäytyä...

Toki mm. Vilsulle ovi avoinna kiitos kotipaikkakuntansa ;)
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 07.11.2008 klo 20:43:46

Korteista on turha edes puhua. Eipä heilahtanut punaista tämänkään vuoden turnauksen finaalissa, kun joukkuetoverini Ben törkeästi taklasi minua selästä keskellä kenttää, tuomarin silmien alla.

Taklasin kyllä kylkeen ja yritin muutenkin vain holtittomasti juosta jostain syystä kohti sivurajaa jossa päinkään pallo ei ollut, mutta satuit osumaan tielle.  Ylos
hemathus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #18 : 07.11.2008 klo 20:44:43

Kyllähän tonne on lähettävä soininjon seuraksi  :)
Spox

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aduriz ja Betis


Vastaus #19 : 07.11.2008 klo 20:51:03

Kauhajoelta yksi joukkue mukana, enköhän tuonne edes jotain mummoja saa ymprilleni jos Kauhajoen "lutuurifoorumistit" Ipin, Hemathuksen ja Jersongin johdolla päättävät vetäytyä...

Hmm, tässä tuleekin tiukka taisto forumlegenda Spoxin joukkueesta jos tuolloin olen Tampereella. Geezers vaiko Kauhajoki, kas siinä pulma.
referee3000

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelainen jalkapallo & futsal


Vastaus #20 : 07.11.2008 klo 20:56:57

Tosiaan nyt voisi taas ilmoittaa niitä erittäin alustavia joukkueita. Oletettavasti mukana ovat paikalliset Kuningasidea, Rusakot ja Geezers. Lisään taas aloitusviestiin mahdollisia osallistujajoukkueita, kun niitä ilmenee.
Nomina

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 07.11.2008 klo 20:59:42

Pelaan Hunajahuulten joukkueessa. Ja vaadin että nimimerkki Schmeichel1 pelaa meillä maalissa.

(Paitsi tietty kakkosveskana mikäli Waikku tulee maaliin.)
« Viimeksi muokattu: 07.11.2008 klo 21:02:36 kirjoittanut Nomina »
jiibzter

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 07.11.2008 klo 21:02:31

Toki mukana jos joku sekajoukkue löytyy. Hieman aikasta ehkä.. Mutta joo.
Rafu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #23 : 07.11.2008 klo 21:03:14

Tonne ois kiva päästä pelaamaan  Ylos
Ezsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #24 : 07.11.2008 klo 21:08:20

^Vaadin Rafua Hunajahuulten joukkueeseen!

 
Sivuja: [1] 2 ... 28
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines