FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2019 klo 11:58:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 89 [90] 91
 
Kirjoittaja Aihe: Tampere United 2007 - TUPLAMESTARI!!!  (Luettu 125300 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
amuji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Ilves, SOHO SS, Arsenal


Vastaus #2225 : 28.10.2007 klo 11:13:38

kyl oli aika liekeissä juhlien jälkeen.. ja kylllähä pate aika äijä on. Ja hassusti huomasin että kun Kaven laulaa hän kuulostaa ihmiseltä joka ei ole alunperin suomesta, eli tulee vierasta aksenttia. puhuessa nyt ei ole onkelmaa. Ja vielä massen humalan asteelle  Tuoppi
The Hammer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, West Ham, TPV (ja muutkin manselaiset)


Vastaus #2226 : 28.10.2007 klo 11:18:57

KLASSINEN "VEDÄTYS" Zicolla käynnissä:

-TamU:n johdolle antaa signaalia että sopivissa olosuhteissa (lisää paalua) voi jatkaa...

-Palloliitolle taas antaa ymmärtää että ehkä maajoukkueeseen jos "ehdoista" (siis rahasta) sovitaan...


Uutinen
Ihan oikein! Zico on edelleen pelimies.
  Ylos Ylos Ylos
mdm

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #2227 : 28.10.2007 klo 11:51:34

Ja hassusti huomasin että kun Kaven laulaa hän kuulostaa ihmiseltä joka ei ole alunperin suomesta.

Kavenin äänessä on kyllä jotain vahvan mattinykäsmäistä.  Ylos
Waikku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: anarkistimartat


Vastaus #2228 : 28.10.2007 klo 12:11:52

Kavenin äänessä on kyllä jotain vahvan mattinykäsmäistä.  Ylos

Mutta pysyyhän se edes joten kuten nuotissa... hauska tuo aamuporvarin sivuilta löytyvä videoklippi.  Ylos
Vesku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United & Suomi


Vastaus #2229 : 28.10.2007 klo 12:26:28

http://media.almamedia.fi/id/112937.asx  :)
Juhani Kontiovaara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU ja Suomen maajoukkueet


Vastaus #2230 : 28.10.2007 klo 14:21:36

Budjetti nousee Aamulehden mukaan ensi kaudelle 25%. Zico kertoo myös, että kolme pirkanmaalaista nuorta pelaajaa otetaan rinkiin. Wiss on kuulemma kolmesta yksi vaihtoehto urheilutoimenjohtajaksi.
mdm

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #2231 : 28.10.2007 klo 15:11:04

Budjetti nousee Aamulehden mukaan ensi kaudelle 25%. Zico kertoo myös, että kolme pirkanmaalaista nuorta pelaajaa otetaan rinkiin. Wiss on kuulemma kolmesta yksi vaihtoehto urheilutoimenjohtajaksi.

Jep, samalla sivulla Jari Niemi kummasteli, miksei seura ole puhunut vielä hänelle mitään ensi kauden kuvioista. Olisi kyllä täysin käsittämätöntä, jos Niemi päästettäisiin lähtemään. Tuon tason kärjen hommaaminen on paitsi todennäköisesti kallista, myös aina enemmän tai vähemmän arpapeliä. Niemi on tasonsa näyttänyt, uutta sopimusta tarjolle ja äkkiä!
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #2232 : 28.10.2007 klo 16:54:34

Sama! Koska muilla joukkueilla? :D

Toki esiintyjät ja venynyt odotus saattoivat jättää jollekulle jotakin hieman hampaankoloon, mutta ensi vuonna virheistä on varmasti opittu. ;)

Mikä venynyt odotus?

Hieno tapahtuma, jota ei turhaan venytetty vaan vedettiin reilussa tunnissa läpi. Oikein onnistunutta!  Ylos
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #2233 : 28.10.2007 klo 16:55:16

3349, United kiittää.

Korjasin jne...
Juhani Kontiovaara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU ja Suomen maajoukkueet


Vastaus #2234 : 28.10.2007 klo 17:52:40

Mikä venynyt odotus?

Hieno tapahtuma, jota ei turhaan venytetty vaan vedettiin reilussa tunnissa läpi. Oikein onnistunutta!  Ylos

No siis tunninhan siinä "joutui" odottamaan, ennen kuin Hintsanen ilmestyi lavalle. "Kun Suomi pelaa lätkää..." ei erityisemmin itselleni kolahtanut. Toisesta esiintyjästä en ollut kuullutkaan. Kesäpano-biisille kuitenkin keittolounaslapsiperheiden säikyttelystä: :D Tapahtuman kesto oli kyllä ihan hyvä. Sain TamU:n uutisoinnista sellaisen kuvan, että he joutuivat järjestämään nämä juhlat ison kiireen keskellä, ikään kuin ne olisivat tulleet yllätyksenä. Hintsanen nyt veti ihan hyvin. Toivottavasti ensi vuonna päästään hieman parantamaan tälläkin osa-alueella. Lisää tyylikkyyttä, sitähän jalkapallo on. ;)
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #2235 : 28.10.2007 klo 19:39:32

Vaikka cupin voitto onkin vielä tulossa, niin tässä jo arvioita TamUn pelaajista tällä kaudella (arvosanat 4-10):

Hyökkääjät:

Jari Niemi - Hidas startti loukkantumisten vuoksi. Ei tahtonut alkuun päästä parhaaseen vireeseensä ja vielä loppukaudestakaan jalka ei noussut ihan entiseen malliin. Ei ihan luontaisesti boksikärki, jota koko kauden pelasi, mutta näytti laatunsa pelaamalla silläkin paikalla hyvin. Osoitti erityisesti kauden puolestavälistä lähtien tärkeytensä, varsinkin kun tuohon piikkipaikalle ei penkiltä oikein kelvollista varamiestä löytynyt (ennen kuin Daniel aloitti loppukirinsä pariin viimeiseen peliin). Europeleissä Murataa ja Levskiä vastaan Jari oli korvaamaton. Loppuviimeksi hyvä kausi.
Arvosana 8,5

Daniel - Paljon oli puhetta ollut tästä Maltan miehestä jo edellisellä kaudella. Siirto tapahtuikin alkukaudesta. Fysiikka ja terävyys olivat vielä maltalaisella tasolla, ja mies näyttikin menevän käsijarru päällä koko kauden. Loppukautta kohti osoittautui kohtalaiseksi penkkimieheksi. Toiveissa on, että taso nousee kunnon talvitreenin jälkeen. Pystyy voittamaan ykköspalloja kärjessä kohtuullisesti. Usein kosketukset ovat aika louhikkoa, mutta hyviäkin harhautuksia on nähty.
Arvosana 6,5

Jonne Hjelm - Nuori mies kokemusta hakemassa. Fysiikka ei vielä riitä isojen poikien vääntöön, mutta elkeitä paremmastakin on. Ei vielä ensi kaudella avauksen mies, mutta vaihtopenkiltä viitisen maalia voisi toivoa. Tekniikkaa tuntuu riittävän. Minuutteihin nähden oli melko tehokaskin. Isoja toiveita tulevaisuudessa.
Arvosana 8.

Laiturit:

Tomi Petrescu - Upea läpimurto entiseltä ongelmalapselta. Etenkin europeleissä osoitti huippupotentiaalinsa. Oikea jalka on pelote ja mies uskaltaa käyttää sitä, mikä on turhan harvinaista kotoisessa liigassamme. Hiukan vielä liikaa ailahtelua otteissa, eli ei pysty tasaiseen huippusuorittamiseen, vaan välillä tulee niitä pelejä, joissa ei kiinnosta. Rahaa Tomista olisi toiveissa, mutta toisaalta jatkosopimus vaikkapa kolmeksi vuodeksi olisi sekin kiva uutinen.
Arvosana 9+

Sakari Saarinen - Ikävä vamma katkaisi Maagisen kauden kesken kaiken (Koppinen, tiedän missä asut!). Edellisiä kausia hiukan puolustavammassa roolissa ja siksi tehot pienemmät kuin aiemmin. Raatoi ja taisteli taas aina kentällä ollessaan ja oli erittäin arvokas puolustussuuntaan. Yksi joukkueen arvokkaimpia pelaajia monikäyttöisyytensä ja nurkumattoman työntekonsa vuoksi. Ei kuitenkaan ihan edellisen kauden otteiden tasolla.
Arvosana 8

Antti Hynynen - Alkukaudesta oli tehokas pienillä minuuteilla ja teki tärkeitä maaleja kun Niemi ei ollut vielä täysin syttynyt. Loppua kohti otteet hiipuivat vaikka minuutit melkeinpä lisääntyivät. Ei oikein tunnu löytäneen sitä oikeaa paikkaansa miehistöstä, vaikka potentiaali tuntuu ilmeiseltä. Antti lienee lähdössä Ratinasta ja toivon, että oikea paikka jostain löytyy, koska kyvyt kyllä riittävät.
Arvosana 7+

Miki Sipiläinen - Nuori mies, joka on yhä hakemassa omaa paikkaansa. Minuutteja vähän ja kerrottavaa kaudesta myös vähän. Hieno peli kauden toiseksi viimeisessä ottelussa KooTeePeetä vastaan. Sopimus loppuu ja tuskin jatkaa Tampereella.
Arvosana 5,5

J-P Savolainen - Nuorukaiselle ei minuutteja kuin yhdessä pelissä. Loukkaantumisia on ollut ja köykäinen tuntuu mies olevan näihin karkeloihin. Näillä minuuteilla en anna arvosanaa.

Keskikenttä:

Juska Savolainen - Hienon viime kauden jälkeen ei osannut odottaa enää tällaista kehitystä, mutta niin siinä vaan kävi, että Juska oli Veikkausliigan paras keskikenttäpelaaja. Loistavaa pelaamista kahteen suuntaan, uskaltaa pitää palloa, tarpeellista kovuutta löytyy. Juska rakensi peliä ja haastoi vastustajia pallollisena ja tuki Jallua puolustussuuntaan taklaten ja häiriten pallottomana. Ainoa osa joka kaipaisi selkeästi parannusta on laukaus. Joukkueen tärkein yksittäinen mies Massen ohella. 90 minuuttia kaikissa peleissä pelikiellon vuoksi missattua Bordeaux-peliä lukuunottamatta.
Arvosana 10

Jarkko Wiss - Mitä voi tunteellisten jäähyväisten jälkeen sanoa. Näytti vielä tälläkin kaudella miksi on legenda. Taklaukset, laukaukset, pääpeli erikoistilanteissa, kaikki erinomaista. Yksittäisten pelillisten elementtien sijaan tärkeintä Jallun pelissä on kuitenkin sydän. Hän on taistelija, joka tekee aina kaikkensa. Jalka lopettamiskunnossa mies runnoi vielä viimeiset pelit upealla tasolla. Askel hidastui jo hiukan aiemmista kausista ja joistain merkeistä saattoi nähdä, että vääjäämätön on lähellä, mutta silti Ratinassa tuskin oli montaa kuivaa silmäkulmaa kun Jallu asteli pois. Hieno mies.
Arvosana 9+

Antti Pohja - Hiukan uudenlaisessa roolissa Tampereella. Sen vuoksi myös maaleja syntyi vähemmän kuin on totuttu. Pelasi kuitenkin tärkeässä roolissa keskikentän rakentelijana ja nousi vaarallisesti maalipaikkoihin. Europeleissä näytti, että pystyy pitämään palloa kansainvälisessäkin vauhdissa ja oli tärkeä rauhoittava elementti. Toisinaan kaudella tosin tuntui, että piti palloa liikaakin. Sivuittaiskuljettelut hidastivat hiukan peliä, mutta toisaalta taiteilijoilla pitää olla vapautensa. Puolusti myös ansiokkasti, mikä on mainittava. Ennen mestaruuden ratkeamista oli pelannut 90 minuuttia kaikissa peleissä liigassa europelien välissä pelattua VPS-peliä lukuunottamatta (jossa 45 min).
Arvosana 9-

Laitapakit:

Antti Ojanperä - Vakiinnuttanut taas paikkansa avauksessa. Entisestä puolustavasta keskikentästä on sukeutunut liigan parhaimmistoon kuuluva laitapakki. Erittäin vaaralliset pitkät heitot. Andy nousi hyvin hyökkäyksiin ja hakeutui erityisesti maalipaikoille hyvin laitapuolustajaksi. Pelaa jalkaisuuden kannalta väärällä laidalla, joten keskitysten kanssa on toisinaan ongelmia. Puolustussuuntaan myös pätevä, vaikka joitain sijoittumisvirheitä vielä tulee. Ensi kaudella saattaa jo olla paikallaan liigan paras. Nytkin hyvä.
Arvosana 9-

Toni Järvinen - Vei Aholta avauksen paikan oikean laidan puolustajana ja pelasi myös ansiokkaasti oikealla keskikentällä. Erityisesti alkukaudesta oli hyvässä vireessä tehden muutaman tärkeän maalinkin. Nopeus on hyvä avu, mutta puolustussuuntaan pitää vielä kehittyä roimasti. Keskitykset kaipaavat myös tarkkuutta.
Arvosana 8+

Heikki Aho - Monivuotinen oikean laidan hallitsija joutui väistymään. Selityksistä yksi on ylitse muiden. Hitaus. Heikin juoksuvauhti ei kertakaikkiaan riitä kansainvälisissä peleissä eikä aina oikein kovissa veikkausliigapeleissäkään. Puolustussuuntaan on muuten pätevä ja heitot myös Heikillä ovat hyvät. Aho pystyy myös antamaan hyviä keskityksiä. Ongelma on, että ei ehdi nousuista takaisin alas puolustamaan.
Arvosana 6,5

Keskuspuolustajat:

Mathias Lindström - Masse lunasti paikkansa liigan toppariparhaimmistossa, monen mielestä oli jopa kauden paras. Pääpelissä liki voittamaton. Europeleissä oli puolustuksen tärkein palanen. Avaa myös peliä kohtuullisesti, vaikka päävastuu avaussyötöistä onkin Kujalan harteilla. Pelikieltoa lukuunottamatta käytännössä aina kentällä.
Arvosana 10-

Jussi Kujala - Hätäapuna puolustukseen pudotettu Kujala yllätti monet ottamalla paikkansa upeasti. Täydensi hyvin Massen pääpelivoimaa keskikenttäpelaajan syöttö- ja pelinlukutaidoilla ja vikkelällä liikkeellä. Joitain virheitä sijoittumisessa tuli ja välillä voima ei painissa isoja eurokärkiä vastaan riittänyt. Silti hieno kausi ja äärimmäisen tärkeä pala joukkuetta.
Arvosana 9+

Henri Myntti - Katastrofialku. Muutenkin Myntti oli koko kauden vaarallinen molemmissa päissä. Lahjoitti liian monta maalia, mutta toisaalta oli vaarallinen erikoistilanteissa hyökkäyspäässäkin. Käytettiin toisinaan Danielin kanssa pitkiä palloja vastaanottamassa hyökkäyksessä, missä roolissa oli melkeinpä parempi kuin puolustuksessa. Pulssi nousi aina kun Myntti oli avauskokoonpanossa tai tuli kentälle, mutta ehkä kritiikki on ollut hiukan liioiteltuakin.
Arvosana 6,5

Jussi Kuoppala - Luottomies loukkaantui ennen kautta. Pelasi toiseksi viimeisen ottelun kokonaan. Saattaapa olla, että tällä kaudella loppui peräti kahden legendan ura. Jos niin oli, niin kiitos Kuoppiksellekin. Jatkokin kyllä kelpaa, jos jalka kuntoon saadaan. Näillä minuuteilla ei arvosanaa.

Maalivahdit:

Mikko Kavén - TamUn ainoa maalivahti jo useita kausia. Varamiehet ovat olleet lähinnä loukkaantumisen varalta olemassa. Mikko tykkää pelata ja kun taso on jo vuosia ollut liigan parasta, niin miksi vaihtamaan. Joukkueen kapteeni, erittäin perusvarma maalivahti. Kavénille ei juuri helppoja mene. Europeleissä pääsi myös ajoittain näyttämään parastaan, vaikka liigassa TamUn linjan takana oli tällä kaudella melko helppo pelata. Liigan paras paikallaan taas kerran, vaikka joitain hapuiluja kaudella nähtiin.
Arvosana 9

Mika Hilander ja Jussi Mäkelä - TamUn varamaalivahtien ikävä tehtävä on lämmittää penkkiä kun Kavén pelaa. Hilander viettikin kauden PP:ssä. Mäkelä kävi yhdessä cupin pelissä kentällä vajaat 40 minuuttia. Ei arvosanoja.

Hannu R.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #2236 : 28.10.2007 klo 20:16:12

Lainaus
Tampere Unitedia juhlittiin Tampereella

Mestaruusjuhlinnasta on MTV3:n netti-tv:ssä. Aina välillä sekin väläyttää.

Hienot oli juhlat! Harmi ettei kulkueesta ole materiaalia netissä näkynyt.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #2237 : 28.10.2007 klo 20:43:53

No siis tunninhan siinä "joutui" odottamaan, ennen kuin Hintsanen ilmestyi lavalle. "Kun Suomi pelaa lätkää..." ei erityisemmin itselleni kolahtanut. Toisesta esiintyjästä en ollut kuullutkaan. Kesäpano-biisille kuitenkin keittolounaslapsiperheiden säikyttelystä: :D Tapahtuman kesto oli kyllä ihan hyvä. Sain TamU:n uutisoinnista sellaisen kuvan, että he joutuivat järjestämään nämä juhlat ison kiireen keskellä, ikään kuin ne olisivat tulleet yllätyksenä. Hintsanen nyt veti ihan hyvin. Toivottavasti ensi vuonna päästään hieman parantamaan tälläkin osa-alueella. Lisää tyylikkyyttä, sitähän jalkapallo on. ;)

Patehan korjas pariin ekaan kertaan nuo sanat tyyliin; "Kun Suomi pelaa palloo, se iskee joka kalloon...", tosin lopussa tuli se lätkä kun mies tais jo unohtaa asian.

Patelle toki  Ylos
Albeckinho

Poissa Poissa


Vastaus #2238 : 28.10.2007 klo 21:13:37

Unitedille  Ylos On helvetin hienoa olla pirkanmaalainen  Tuoppi
referee3000

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tamperelainen jalkapallo & futsal


Vastaus #2239 : 28.10.2007 klo 21:19:36

Unitedille  Ylos On helvetin hienoa olla tamperelainen ja TamU:n kannattaja  Tuoppi
korjasin
Albeckinho

Poissa Poissa


Vastaus #2240 : 28.10.2007 klo 21:31:42

Helvetin hyvä korjaus  Tuoppi

EDIT: paitsi olen nokialainen  Ylos
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #2241 : 28.10.2007 klo 22:44:40

a-wiik  Ylos Ylos
valdanito

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, TamU


Vastaus #2242 : 29.10.2007 klo 09:27:02

Aamulehdessä kysellään Hapelta Hietasen siirtymisestä TamUun, Kampfman pitää siirtoa ihan mahdollisena. Huttunen taas kertoo TPV:n Nikkilän valitsevan joko Hakan tai TamUn.

EDIT: paitsi olen nokialainen  Ylos

Hyvä, että joku muistaa juurensa. Jari Niemi kertoi härskisti torilla, kuinka hienoa oli palata kotikaupunkiin voittamaan mestaruuksia.  ::)
Hincha en cancha

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi, Huuhkajat, suomifutis paikan päällä


Vastaus #2243 : 29.10.2007 klo 10:28:40

Veikkausliigassa on hyvin harvoja sellaisia pelaajia, jotka nostaisivat TamU:n tasoa europeleissä edes vähää alusta.
Huutavin puute on riittävän kovista ja taitavista laitapakeista. Katse ulkomaille?

 :D :D
Tässähän on havaittavissa jo Englanti-syndroomaa: "Jokaiselle pelipaikalle on asettaa markkinoiden kovin oman paikkansa pelaaja". "Ylos"
Kaikki kunnia Tamulle menestyksestä, mutta kyllä pikkuisen kannattaisi miettiä mitä näppäimistöstään naputtelee...
tamman siika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki kuolleet ja kuopattu


Vastaus #2244 : 04.11.2007 klo 14:10:57

Pistetään tämä nyt vielä tämän vuoden ketjuun.

Eli cup-junasta tiedustelisin. Onko United järjestämässä fanimatkaa, vai pitääkö omilla kyydeillä mennä?
Ainakaan joukkueen kotisivut eivät tästä infoa tarjoa...
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #2245 : 04.11.2007 klo 14:12:22

Pistetään tämä nyt vielä tämän vuoden ketjuun.

Eli cup-junasta tiedustelisin. Onko United järjestämässä fanimatkaa, vai pitääkö omilla kyydeillä mennä?
Ainakaan joukkueen kotisivut eivät tästä infoa tarjoa...

GBK-ottelussa kuulutettiin, että seuratkaa TamU:n sivuja, siellä tiedotetaan tuosta matkasta. Eiköhän jotakin ala kuulua, kun arkena päästään näitä hoitamaan VR:n kanssa.
tamman siika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki kuolleet ja kuopattu


Vastaus #2246 : 04.11.2007 klo 14:14:03

GBK-ottelussa kuulutettiin, että seuratkaa TamU:n sivuja, siellä tiedotetaan tuosta matkasta. Eiköhän jotakin ala kuulua, kun arkena päästään näitä hoitamaan VR:n kanssa.

Ok. Taisi itseltäni vain sitten mennä ohi tuo kyseinen kuulutus eilen.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #2247 : 04.11.2007 klo 14:16:09

Ok. Taisi itseltäni vain sitten mennä ohi tuo kyseinen kuulutus eilen.

Jep, taisi tulla kertaalleen pelin päättymisen jälkeen, joten hyvin voi mennä ohi. Tosin eipä tuota aikaisemminkaan olisi kehdannut kuulutella  8) Vähän hätäsesti se kuulutus tuli, kun osa porukasta lähti helvetillisellä kiireellä matsista.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #2248 : 04.11.2007 klo 20:11:49

Eiköhän tuosta aamulla jo jotain tule, sillä tietääkseni toimistolla on alustavia hommia tän suhteen tehty. Sinikaartikin luottaa että juna starttaa, eikä tilaa normaaliin tapaan bussia. Toivottavasti pitävät hinnatkin sitten järkevänä.  Ylos
tamman siika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki kuolleet ja kuopattu


Vastaus #2249 : 05.11.2007 klo 16:38:00

Nyt tuli virallista tietoa matkanjärjestelyistä:

http://www.tampereunited.com/ajankohtaista/?issue=367
35 euron reissulle iso Ylos!
« Viimeksi muokattu: 28.07.2009 klo 17:20:19 kirjoittanut tamman siika »

 
Sivuja: 1 ... 89 [90] 91
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines