FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.06.2024 klo 01:48:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Kirjoittaja Aihe: Palloliiton uurastukset futsalin eteen  (Luettu 14582 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, OsPa, FC OPA, JS Hercules, OLS


Vastaus #75 : 08.11.2013 klo 19:24:19

Ilmeisesti sähköinen pöytäkirja otettu käyttöön. Onko joku jo täytellyt niitä ResultCodessa? Löytyisikö jostain ohjeistusta sen täyttämiseen? Tuntuu muokkausnappi olevan hukassa vaikka oikeuksia olen lisäillyt isolla kädellä. Sen tiedän että tänään pitäisi olla täytetty huomista peliä varten.
Edit. Kyse Tampereen piirin 3.divarista.
Tuosta löytyy ainakin Pohjois-Suomen piirin ohjeet. Kai ne on saman tyyppisiä kuin Tampereenkin piirissä:

http://www.palloliitto.fi/uutiset/pohjois-suomen-piiri/ohjeet-result-coden-sahkoisen-ottelupoytakirjan-kayttoon
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #76 : 10.02.2014 klo 12:58:37


YLE panostaa jatkossa vahvasti kotimaisten palloilusarjojen näkyvyyteen ja osansa tulevat saamaan mm. salibandy ja käsipallo.  Nyt jos koskaan pitäisikin Palloliiton käydä päälle kuin yleinen syyttäjä ja tyrkyttää  aluksi vaikkapa futsal-liigan otteluita töllöön. 


Menee varmaan oikeasti Futsal-liigaseurat Ry:n piikkiin, mutta kahden viikon takainen ensimmäinen televisioitu futsal-peli näkyi poikineen hyvää palautetta. Tämän aamun YLE:n Jälkihiki-lähetyksessäkin futsal sai positiivista huomiota mielenkiintoisena ja yleisöystävällisenä pelinä, taidettiinpa hämmästellä jopa suomalaisten futsal-joukkueiden suurta lukumäärää suhteessa lajin yleiseen tunnettuuteen.  Nyt lisää löylyä vaan, kiuas näyttäisi olevan lämpenemässä Ylos

Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #77 : 03.01.2022 klo 16:42:08


Ny on uurastettu:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/futsalin-kehittamiselle-strategia-vuosille-2022-25-visiona-kasvattaa-lajista

Uutinen

Futsalin kehittämiselle strategia vuosille 2022–25 – Visiona kasvattaa lajista suosittu harrastus

Marraskuussa Eerikkilässä kokoontunut Seuraparlamentti hyväksyi esityksen suomalaisen jalkapallon ja futsalin strategian oheen rakennetusta futsaliin keskittyvästä toimintastrategiasta vuosille 2022-2025. Miesten futsalmaajoukkue pelaa historiallisesti EM-lopputurnauksessa Hollannissa 19.1.-6.2.2022. Saavutus tukee erinomaisesti uuden suomalaisen futsalin strategian tavoitteita. Futsalin visio 2030 on olla tulevaisuudessa menestyneiden maajoukkueiden maa – suosittu harrastus ja yleisölaji.

Futsalin strategiaprojektia johtanut kehityspäällikkö Veli-Matti Rinnetmäki kiittää strategiaprosessiin intohimoisesti heittäytynyttä ja sitoutunutta lajiväkeä. - Strategian erityinen painopiste ensimmäisenä toimintavuotena tulee olemaan EM-lopputurnauksen hyödyntäminen futsalin näkyvyyden edistämiseksi ja tunnettuuden kasvattamisessa itsenäisenä lajina. Tällä rakennetaan pohjaa strategian muiden tavoitteiden toteuttamiselle tulevien vuosien aikana, Rinnetmäki kertoo. - Heti prosessin alusta lähtien oli myös selvää, että futsalin missio, futsalia jokaiselle, on linjassa lajiliiton strategian kanssa. Tärkein tehtävämme niin futsalin kuin jalkapallon puolella on varmistaa jokaiselle innostuneelle lapselle, nuorelle ja aikuiselle turvallinen ja innostava harrastus lähtökohdista riippumatta. Futsal luo ympärilleen hyvinvointia, Rinnetmäki muistuttaa. 
Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa