FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.03.2024 klo 12:02:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Pelaajien "oikeasta" tasosta  (Luettu 1587 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
JLCM

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi + satunnaista symppausta


: 14.11.2006 klo 23:09:30

Miksi foorumin futisälyköiden mielestä tiettyjen pelaajien "oikea taso" nähdään aina silloin kun kyseiset jampat pelaavat huonosti. Tämä varsinkin (yli)arvostetuiksi luokiteltujen pelaajien kohdalla. Esim. Lampardin, Rooneyn ja Ronaldinhon "oikea" taso viisaiden miesten mukaan nähtiin MM-kisoissa, muut 95% esityksistä ovatkin sitten olleet sitä harhaa. Puolustajienkin "oikea" taso käy ilmi yleensä yhden virheen perusteella.

Kaikilla pelaajilla, niin hyvillä kuin huonoillakin, on ailahtelevaisuuksia suorituksissaan, johon vaikuttaa todella moni asia kuten peluutus, valmentajan pelifilosofia, sattuma, "päivän kunto" ja itseluottamus. Pelaajat hehkutetaan ensiksi muutaman hyvän ottelun perusteella taivaisiin, ja sitten kun tulee vääjäämätön romahdus niin haukutaan lyttyyn. Sitten nousee taas ja onkin World Class, sitten laskee taas ja kenenkään mielestä ei koskaan mitään potentiaalia ole ollutkaan. Sama toisinpäin myös. Hyviä esimerkkejä tästä Peter Crouch, Louis Saha, Pepe Reina, Didier Drogba, Fernando Morientes, Jamie Carragher ym. ym.

Kärsivällisyyttä arvioissa, todellinen taso näkyy pitkällä aikavälillä, ja siksi on mahdotonta sanoa onko Ebouet, Vidicit, Reinat jne. riittävän hyviä vai ei. Nykykunnosta voi puhua ja tulevaisuutta veikata, mutta on tyhmää haukkua/kehua joitain pelaajia muutamien otteluiden perusteella
keveli

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 15.11.2006 klo 12:05:36

Näinhän se menee.

Hyvänä esimerkkinä tästä juuri Pepe Reina. Mies on pelannut kaksi loistavaa kautta, ensin Villarrealissa ja sitten viime kaudella Liverpoolissa. Molempina kausina Reina on useissa lähteissä valittu sen kauden parhaaksi maalivahdiksi liigassa. Nyt sitten Pepe on tehnyt tämän alkukauden parissakymmenessä pelaamassaan ottelussa kaksi pahaa virhettä, joiden ansiosta Reina on teilattu totaalisesti ja useiden foorumistien mielestä onkin yhtäkkiä Valioliigan huonoin maalivahti.

Samoin vaikka Frank Lampardin todellinen taso nähtiin monien mielestä MM-kisoissa, mutta pyyhkiikö tosiaankin nuo yhdet huonot kisat pois kaiken sen, mitä Lampard on aikaisemmin esittänyt?

Kyllähän Reina on kiistatta ollut alkukaudella Valioliigan huonoimpia maalivahteja ja Lampard oli MM-kisoissa todella huono, mutta jos pelaaja on pari edellistä vuotta pelannut todella korkealla tasolla, ei häntä millään voida saman tien parin huonomman ottelun perusteella teilata yksinkertaisesti huonoksi pelaajaksi. Silloin pitäisi puhua pelaajan sen hetkisestä huonosta vireestä eikä ns. oikeasta tasosta. Pelaajien tason arvioimisessa pitäisi minusta ottaa huomioon vähintään se kaksi edellistä vuotta ja pelaajalta pitää olla nähtynä kuitenkin useita pelejä, jotta minkäänlaisia todellisia arvioita pystyttäisiin tekemään.

Liverpooligan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC


Vastaus #2 : 15.11.2006 klo 12:13:42

Enpäs ole JLCM:n näppäimistöltä näin loistavaa kirjoitusta koskaan nähnyt. Allekirjoitan kaiken täysin.
Saxon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia & Las Chivas


Vastaus #3 : 15.11.2006 klo 13:53:01

Hyvä teksti.

Kai tuohon vaikuttaa, myös ylihypettäminen ja ylisuuriksi nousseet odotukset. Varsinkin englantilaisten kohdalla on varsin tyypillistä ollut, että joukkuetta hehkutetaan niin englannin omassa lehdistössä ja sitten suomalaisessa heti perään ja sitten kun mestaruutta ei voitetakkaan 6-0, vaan sitä vastoin putoaa suht aikaisessa vaiheessa ja muutamien avainpelaajien tehotilastossa lukee 0 maalia, niin on niin helppo todeta, että "oikea taso on siinä".

Itsekin ehkä tuohon hieman sorrun, kun en pahemmin englannin liigaa seuraa ja jatkuvasta Rooney, Lampard hehkutuksesta iskee päälle jonkinsortin vastareaktio, että vaisusti menneiden kisojen jälkeen on niin helppo todetä että todellinen taso on jotain muuta kun maailman luokkaa. Siihen tietysti vaikuttaa se, että niissä peleissä mitä olen nähnyt (esim mm kisat) eivät pojat kaksisesti pelanneet. Ja niistä 38 liigapelistä mitkä meni paljon paremmin, näin ehkä yhden tms.

Vastaavasti esim Ronaldinhon pelejä paljon enemmän nähneenä, en voisi itse todeta että todellinen taso on niin vaisu kuin kisoissa, koska olen jatkuvasti nähnyt mieheltä loistavia otteita espanjan liigassa. Toisaalta juuri pelkästään englannin liigaa ja mmkisoja seuraavalle futisfanille voi olla helpompaa todeta, että "no eihän toi nyt mitään osaa", jos ei tosiaan ole ronnyltä nähnyt kuin vaisut kisat.

Yks iso pointti noissa toteamisissa on jonkin sortin provoaminen tietenkin ;)
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 15.11.2006 klo 14:09:18

Yhdyn yllä esitettyihin täysin. Kaiken pohjallahan on ihmisen luontainen kyky eli halu asettaa näkemänsä omien tunteidensa ja ennakkoluulojensa mukaiseen järjestykseen. Tämähän pätee elämään laajemminkin, pidetyn pomon toilailu firman pikkujouluissa on hauskaa irroittelua, vihatun pomon vastaavasti junttimaista öykkäröintiä.

Yksittäisiä pelaajia tosiaan heitelään suuntaan ja toiseen miten itselle parhaieten sopii. Ehkä hauskin esimerkki tästä "oikeasta tasosta" on Ruotsin futis, jota pystytään arvioimaan tulosten valossa vuosikymmenien ajalta. On tullut MM-mitaleita, Engalannille ei ole hävitty melkein 40 vuoteen, arvoturnauksiin mennään lähes aina, jne. jne. Silti jokainen tappio keskikastin maata vastaan kirvoittaa ihmisten mielissä väitteen Ruotsin "oikeasta tasosta".
Hylje

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Charles "Charlie" Charles ja Bielsan Bilbao


Vastaus #5 : 15.11.2006 klo 16:23:37

Asiatekstiä.

Omasta mielestäni tämä vielä korostuu ns.supertähtien kohdalla.
Ketään ei kiinnosta loppupeleissä ailahteleeko jonkun laitapakin peli ja onko esittänyt jotain hyvässä/pahassa.
Sitten kun joku huippu tekee jotain/ei tee ollaan heti osoittamassa sormella/hehkuttelemassa.
Supertähdillä eräänlainen "mediavahvistin" päällä, joka tuplaa tunteet.

Sama tietysti maajoukkueilla.
Iron Hammer

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 15.11.2006 klo 17:35:03

Fat Frankin kohdalla totuus on se, että seurajoukkueessaan hänellä on ympärillä maailmanluokan pelaajia, joukkue on käytännössä rakennettu hänen ympärilleen. Onnistumisia tulee tällöin väkisinkin. Kisoissa näin ei ollut ja yllätys yllätys otteet olivat täyttä kuraa. Ei sillä ettenkö olisi nauttinut mulkeron otteista kisoissa, epäonnistunut pilkku oli kisojen kohokohta Tuoppi
JLCM

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi + satunnaista symppausta


Vastaus #7 : 15.11.2006 klo 22:01:16

Enpäs ole JLCM:n näppäimistöltä näin loistavaa kirjoitusta koskaan nähnyt. Allekirjoitan kaiken täysin.

Jee  Pallo Pallo Pallo
Iron Hammer

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 16.11.2006 klo 11:57:32

Fat Frankin kohdalla totuus on se, että seurajoukkueessaan hänellä on ympärillä maailmanluokan pelaajia, joukkue on käytännössä rakennettu hänen ympärilleen. Onnistumisia tulee tällöin väkisinkin. Kisoissa näin ei ollut ja yllätys yllätys otteet olivat täyttä kuraa. Ei sillä ettenkö olisi nauttinut mulkeron otteista kisoissa, epäonnistunut pilkku oli kisojen kohokohta Tuoppi
Kaikkien lehtien mukaan Lumpalard pelasi eilen jälleen päin helvettiä maajoukkueessaan. Yllättävää, vai mitä?
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 16.11.2006 klo 14:03:22

Täähän on helppoa.
Oman joukkueen supertähdille sattuu joskus huonoja päiviä.
Oman joukkueen rivipelaajat ovat aliarvostettuja potentiaalisia supertähtiä.

Pahimman kilpailijan supertähdet ovat yliarvostettuja.
Pahimman kilpailijan rivipelaajat ovat sysipaskoja.

Muiden joukkueiden supertähdet ovat joskus yliarvostettuja.
Muiden joukkueiden rivipelaajat ovat vain paskoja.

Eihän tää sen vaikeampaa luokittelua ole ja pelaajien oikea taso löytyy hetkessä  ;D
Pietro Coscelli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Arsenal, Bayern München ja HJK


Vastaus #10 : 16.11.2006 klo 16:14:36

1.Thierry Henry
2.Didier Drogba
3.Javier Mascherano
4.Arjen Robben
5.John Terry
6.Claude Makelele
7.Jens Lehmann
8.Francesc Fabregas
9.Michael Essien
10.Cristiano Ronaldo
11.Fredrik Ljungberg
12.Petr Cech
13.Edwin van der Sar
14.William Gallas
15.Lucas Neill
16.Jamie Carragher
17.Robin van Persie
18.Wayne Rooney
19.Rio Ferdinand
20.Andy Johnson
21.Tim Cahill
22.Damien Duff
23.Carlos Tevez
24.Frank Lampard
25.Michael Ballack
26.Ricardo Carvalho
27.Nigel Reo-Coker
28.Morten Gamst Pedersen
29.Kevin Nolan
30.Andriy Shevtshenko

Suoraan Englannin sarjat Laatulehti Goal rankkasi top30 valioliigapelaajat -aiheesta. ;D
JLCM

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi + satunnaista symppausta


Vastaus #11 : 16.11.2006 klo 21:56:01

Kaikkien lehtien mukaan Lumpalard pelasi eilen jälleen päin helvettiä maajoukkueessaan. Yllättävää, vai mitä?

Eli siis se Lampardin oikea taso näkyy juuri niissä 5-10:essä maaottelussa/vuosi, kun taas väärä taso niissä 50 seurajoukkuepelissä/vuosi? Toki Lampard on aika yksiulotteinen pelaaja ja on melko tärkeää että häntä peluutetaan oikein, mutta omassa hommassaan ihan eliittiä, vähän sama kuin Beckham. Siksi tämäntyyppiset pelaajat kuten Lampard ja Beckham ovat helppoja kohteita kriitikoille, kun eivät pysty ihan joka paikkaa tai systeemiä pelaamaan. Tähän lisättynä vielä 12-vuotiaiden ylihypetykset, niin johan kaksvitoset äidin kellarissa spämmäävät fooruminörtit älähtävät toteamaan pelaajien oikean paskuuden.

Yliarvostetut pelaajat eivät ole huonoja, se kannattaa aina muistaa. Vaikka onkin "seksikästä" hehkutella jotain pimppidivarin squadplayereita, niin kannattaa koittaa arvioida pelaajien taitoja ihan median/12-vuotiaden kommentien ulkopuolella, ja antaa tunnustusta hyville pelaajille ihan pelitaitojen mukaan. Tulee mieleen tapaus Anna Kournikova, joka sai pelitaitoihinsa nähden liiallista näkyvyyttä mediassa. Tämän takia oli sitten trendikästä naureskella kun ei se Anna taaskaan voittanut mitään, ja pääs VAIN Wimbledonissa semeihin, tai finaaliin jossain WTA-turnauksessa. Kaikki unohtivat sen että Kournikova oli top10:ssä maailmanrankingissa parhaimmillaan ja että oli varmasti tehnyt niska limassa töitä pelinsä eteen kuten muutkin samantasoiset pelaajat. Samalla tietenkin joku WTA-rankingin 157. omaava azerbaidjanilainen joka pudottaa Kournikovan jossain ählycupin ensimmäisellä kierroksella on niin taitava, niin taitava, ja Kournikova se vaan heiluu jossain Cosmon kannessa.
Mascherano

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 16.11.2006 klo 22:03:46

Valioliigan kolmanneksi parhaalle pelaajalle eli Mascheranolle  ;D Ylos
Iron Hammer

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 16.11.2006 klo 22:16:11

Eli siis se Lampardin oikea taso näkyy juuri niissä 5-10:essä maaottelussa/vuosi, kun taas väärä taso niissä 50 seurajoukkuepelissä/vuosi? Toki Lampard on aika yksiulotteinen pelaaja ja on melko tärkeää että häntä peluutetaan oikein, mutta omassa hommassaan ihan eliittiä, vähän sama kuin Beckham. Siksi tämäntyyppiset pelaajat kuten Lampard ja Beckham ovat helppoja kohteita kriitikoille, kun eivät pysty ihan joka paikkaa tai systeemiä pelaamaan.

Eikö tämä juuri kerro omaa kieltään kaverin yliarvostuksesta? Euroopan toiseksi paras pelaaja. Ei saatana! Kerro toki miksi taso putoaa ihan vitusti kun ympärillä ei ole maailmanluokan kavereita? Fat Frank oli ihan helvetin ylihypetetty jo WHU aikoina ja saa kiittää vain ja ainoastaan isäänsä ja enoansa(Redknapp) tuolloin saaduista peliminuuteista. Kerro vielä montako kertaa hänet vaihdettiin POIS kentältä claret&blue paidassa, huolimatta siitä siitä että pelit meni päin vittua?

Tähän lisättynä vielä 12-vuotiaiden ylihypetykset, niin johan kaksvitoset äidin kellarissa spämmäävät fooruminörtit älähtävät toteamaan pelaajien oikean paskuuden.

 ;D Ylos sano mammallesi terveisiä.
JLCM

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi + satunnaista symppausta


Vastaus #14 : 16.11.2006 klo 22:22:42

Eikö tämä juuri kerro omaa kieltään kaverin yliarvostuksesta? Euroopan toiseksi paras pelaaja. Ei saatana! Kerro toki miksi taso putoaa ihan vitusti kun ympärillä ei ole maailmanluokan kavereita? Fat Frank oli ihan helvetin ylihypetetty jo WHU aikoina ja saa kiittää vain ja ainoastaan isäänsä ja enoansa(Redknapp) tuolloin saaduista peliminuuteista. Kerro vielä montako kertaa hänet vaihdettiin POIS kentältä claret&blue paidassa, huolimatta siitä siitä että pelit meni päin vittua?

En ole kieltänyt Lampardin yliarvostusta, mutta mielestäni kritiikkini osuu sinussa oikeaan, kun tunnut pitävän Lampardia jonain pimppidivaritason pelaajana, vain siksi että sinua vituttaa kun jotkut pitävät häntä maailman toiseksi parhaana pelaajana.
Iron Hammer

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 16.11.2006 klo 22:25:12

En ole kieltänyt Lampardin yliarvostusta, mutta mielestäni kritiikkini osuu sinussa oikeaan, kun tunnut pitävän Lampardia jonain pimppidivaritason pelaajana, vain siksi että sinua vituttaa kun jotkut pitävät häntä maailman toiseksi parhaana pelaajana.
Missä mainitsin pimpin tai divarin?
Keijo

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 16.11.2006 klo 22:27:06

Kolikolla on kuitenkin aina kaksi puolta. Jalkapallo on niin suuri ja suosittu laji ja huipulle on tyrkyllä pelimiehiä jonoksi asti, joten ei niitä yksittäisiäkään virheitä saisi tulla. Huippupuolustajakaan ei ole kyseisessä pelissä ollut huippu, jos se töppää ottelun ainoan maalin. Kirkkaimmalla huipulla ei yksinkertaisesti ole varaa yhteenkään mokaan. Esim. Enckelman. Onhan hänkin loistava valioliigamolari, mutta niin vain lähti minuutit yhden mokan takia. Ja se että esim. Lampard lytätään yksien huonojen mm-kisojen takia, niin ei niitäkään ihan joka vuosi pelata. Ymmärrän kyllä kirjoituksen pointin ja olen paljon samaa mieltä, mutta mm-kisoissa selvitetään maailman SEN HETKEN paras maa, joten kyllä sen kunnon pitäisi silloin olla kohdallaan.
JLCM

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi + satunnaista symppausta


Vastaus #17 : 16.11.2006 klo 22:43:35

Missä mainitsin pimpin tai divarin?

Et maininnut, mutta jos mielestäsi hän saa kiittää sukulaissuhteitaan pelipaikastaan West Hamissa et varmaankaan pidä häntä kovinkaan hyvänä pelaajana.

Lainaus käyttäjältä: Keijo
Kolikolla on kuitenkin aina kaksi puolta. Jalkapallo on niin suuri ja suosittu laji ja huipulle on tyrkyllä pelimiehiä jonoksi asti, joten ei niitä yksittäisiäkään virheitä saisi tulla. Huippupuolustajakaan ei ole kyseisessä pelissä ollut huippu, jos se töppää ottelun ainoan maalin. Kirkkaimmalla huipulla ei yksinkertaisesti ole varaa yhteenkään mokaan. Esim. Enckelman. Onhan hänkin loistava valioliigamolari, mutta niin vain lähti minuutit yhden mokan takia. Ja se että esim. Lampard lytätään yksien huonojen mm-kisojen takia, niin ei niitäkään ihan joka vuosi pelata. Ymmärrän kyllä kirjoituksen pointin ja olen paljon samaa mieltä, mutta mm-kisoissa selvitetään maailman SEN HETKEN paras maa, joten kyllä sen kunnon pitäisi silloin olla kohdallaan.

Kysymys olikin siitä että "todellinen taso" ei voi ilmetä yhden-kahden ottelun jälkeen, yhden-kahden ratkaisevan virheen takia, tai yhden huonosti menneiden kisojen takia. Topicin pointtina oli se että pelaajien taso/potentiaali sekoitetaan liian usein senhetkiseen kuntoon. ManU-topikki hyvä esimerkki tästä. Alkukauden voittoputken jälkeen joukkueen rinki oli mitä riittävin, ja avaus todella kova. Ronaldo maailman paras, Giggs maailman paras wingeri jne jne. Sitten Arsenal tappio, ja tasuri Readingin kanssa niin yhtäkkiä rinki olikin niin kapea, ja pelaajat niin paskoja että pitäisi välittömästi hankkia niin Hargreaves, Torres, Ribery kuin Riquelmekin ja manageri on paska eikä tajua mittän. Sitten taas voittoja ja liigan piikkipaikka, ja mitään ongelmaa ei olekaan enää, Ronaldo on taas maailman paras, ja Giggs maailman paras wingeri ja mestaruus ihan saletti jne jne. Ja tämä siis manu-fanilta. Sama pätee varmaan muihinkin kausitopikkeihin..
Iron Hammer

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 16.11.2006 klo 23:03:35

Et maininnut, mutta jos mielestäsi hän saa kiittää sukulaissuhteitaan pelipaikastaan West Hamissa et varmaankaan pidä häntä kovinkaan hyvänä pelaajana.

Toki Fatboy on kehittynyt pelaajana noista ajoista, mutta on mielestäni naurettavaa pitää häntä Euroopan toiseksi parhaana pelaajana. Kai sen nyt tyhmempikin tajuaa, että kyseessä on nykyisin Valioliigatason pelaaja ja hyvä sellainen, mutta että Euroopan toiseksi paras. Eikö aiheena nimenomaan ollut pelaajien "oikea" taso?
keveli

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 16.11.2006 klo 23:14:49

Kolikolla on kuitenkin aina kaksi puolta. Jalkapallo on niin suuri ja suosittu laji ja huipulle on tyrkyllä pelimiehiä jonoksi asti, joten ei niitä yksittäisiäkään virheitä saisi tulla. Huippupuolustajakaan ei ole kyseisessä pelissä ollut huippu, jos se töppää ottelun ainoan maalin. Kirkkaimmalla huipulla ei yksinkertaisesti ole varaa yhteenkään mokaan. Esim. Enckelman. Onhan hänkin loistava valioliigamolari, mutta niin vain lähti minuutit yhden mokan takia. Ja se että esim. Lampard lytätään yksien huonojen mm-kisojen takia, niin ei niitäkään ihan joka vuosi pelata. Ymmärrän kyllä kirjoituksen pointin ja olen paljon samaa mieltä, mutta mm-kisoissa selvitetään maailman SEN HETKEN paras maa, joten kyllä sen kunnon pitäisi silloin olla kohdallaan.

Tuolla logiikalla maailmassa ei kyllä olisi yhtäkään huippupelaajaa. Kaikki tekevät virheitä. Jokainen puolustaja tekee maaliin johtaneita virheitä, jokainen maalivahti tekee munauksia. Cannavaroa pidettiin MM-kisojen jälkeen maailman parhaana topparina, ehkä jopa maailman parhaana pelaajana, mutta haparoiva alkukausi Real Madridissa vähensi kummasti näitä hehkuttajia. Ei sillä etteikö Cannavaro olisi yksi maailman parhaista pelaajista.

Esimerkiksi tällä hetkellä on hemmetin vaikeaa sanoa, kuka on maailman paras pelaaja. Nykyään maailmassa on niin paljon todellisia huippupelaajia, että jokaisen yksittäisen henkilön mielipiteeseen vaikuttaa hirveästi esimerkiksi se, mitä pelejä kyseiseltä pelaajalta sattuu näkemään. Puhumattakaan tietenkään päivän kunnosta, syksyllä maailman paras pelaaja saattaa olla ihan toinen kuin seuraavan keväänä. Esimerkiksi voidaan ottaa vaikka Thierry Henry. Ne jotka eivät ole Valioliigaa seuranneet, eivät varmasti pelkästään arvokisojen perusteella ymmärrä mistä se kaikki hirmuinen hehkutus miestä kohtaan tulee, mutta kaikki jotka sitä ovat tiiviisti seuranneet, tietävät kuinka uskomattoman dominoiva pelaaja Henry oli pari-kolme vuotta sitten.

Lampardin dissaamisessa pelkästään MM-kisojen perusteella kannattaa ottaa huomioon myös se, kuinka hyvin mies pelasi edellisissä arvokisoissaan, eli Portugalin EM-kisoissa. Ja samat kaverit siellä suurinpiirtein oli vierellä kuin nytkin maajoukkueessa, silti Lampard loisti silloisissa kisoissa. Ja olihan se Chelseassakin kova luu jo ennen Abramovichin saapumista. Joten ei voi väittää, että mies pärjäisi pelkästään huippumiesten vierellä, vaikka nykyään saattaa ehkä enemmän niin ollakin.
Keijo

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 17.11.2006 klo 17:11:25

Tottakai kaikki tekevät virheitä. En minä tässä väkisin yritä kaikkia haukkua ja mollata, itse pidän omien puolia huononakin päivänä, enkä mielestäni kuulu näihin "faneihin" johon tämä topiikki kohdistetaan. Mutta tarkoitan tällä sitä että esim. juuri mm-kisat, ja vaikka hollanti. Joukkue mielestäni epäonnistui. Ei mielestäni riitä selitykseksi että "onhan siellä huippupelaajia mutta nyt ei ollut vain se heidän päivä". Kuitenkin se päivä pitäisi olla juuri silloin. Tai siis eihän kaikilla voi olla se hyvä päivä samaan aikaan, tottakai se järjestys jotenkin muovautuu, mutta tarkoitan että minusta osalle pelaajista ja joukkueista voi suoraan sanoa että epäonnistui. Ei se ole dissaamista vaan rehellinen arvio johon "maksavalla" fanilla on oikeus. Tuoppi
keveli

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 17.11.2006 klo 17:32:38

Tottakai kaikki tekevät virheitä. En minä tässä väkisin yritä kaikkia haukkua ja mollata, itse pidän omien puolia huononakin päivänä, enkä mielestäni kuulu näihin "faneihin" johon tämä topiikki kohdistetaan. Mutta tarkoitan tällä sitä että esim. juuri mm-kisat, ja vaikka hollanti. Joukkue mielestäni epäonnistui. Ei mielestäni riitä selitykseksi että "onhan siellä huippupelaajia mutta nyt ei ollut vain se heidän päivä". Kuitenkin se päivä pitäisi olla juuri silloin. Tai siis eihän kaikilla voi olla se hyvä päivä samaan aikaan, tottakai se järjestys jotenkin muovautuu, mutta tarkoitan että minusta osalle pelaajista ja joukkueista voi suoraan sanoa että epäonnistui. Ei se ole dissaamista vaan rehellinen arvio johon "maksavalla" fanilla on oikeus. Tuoppi

No tottakai voi ja pitää sanoa että epäonnistui jossain kisoissa tai vastaavaa. Mutta eihän tässä siitä ollut kyse vaan siitä, että miksi jotkut täällä foorumillakin sanovat aina esimerkiksi sitä että "MM-kisoissahan se Lampardin oikea taso nähtiin", vaikka ne kuitenkin ovat vain yhdet lyhyet kisat. Tottahan toki Lampard epäonnistus MM-kisoissa ja pahasti epäonnistuikin, mutta ei se nyt ihan välttämättä sitä pelaajan oikeaa tasoa määrää, jos yksissä kisoissa epäonnistuu.
lammaspaimen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Kiisto 1904 Vaasa


Vastaus #22 : 17.11.2006 klo 21:01:12

Vaan kukapa osaisi määritellä Jermaine Jenasin oikean tason...
Lazy Town

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Brežnev Rinne


Vastaus #23 : 18.11.2006 klo 20:34:54

Eipä ne mitalit v. 1900 jotain mitään tämän päivän tasosta kerro. Ruotsi tosin on onnistunut tasonsa pitämään toisin kuin Unkari, joka ei ole pelannut yhtä lähellä huippua kuin Ruotsi nykyään MM-menestyksien jälkeen.
poolsince79

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 19.11.2006 klo 13:12:07

Juu,mitä tulee Rooneyn tai Lampardin tasoon,niin molemmathan pelasivat kesän kisoissa heikosti,mutta olivat toisaalta pari vuotta sitten Portugalissa loistavia ja mielestäni EM-kisat ovat vähintään yhtä tasokkaat kuin MM-kisat.Okei,Brasilia ja Argentiina puuttuu,mutta toisaalta MM-kisoihin pääsee paljon joukkueita jotka eivät selviäisi EM-kisoihin.Yksien kisojen perusteella turha puhua pelaajien oikeasta tasosta mitään...
Ylipäätään MM-kisa esitysten käyttäminen pelaajan tason mittarina on mielestäni todella harhaanjohtavaa.Voin olla mielipiteideni kanssa yksin,mutta olen todellakin sitä mieltä että huippuliigoissa ja niiden suurseuroissa pelaavat pelaajat saavat vyölleen omissa seuroissaan paljon korkeatasoisempia otteluita kuin mitä suurin osa MM-kisojen peleistä on.Euroopan suurseurathan on kokoelmia eri maiden maajoukkueiden tähdistä ja kun kaksi suurseuraa kohtaa liigassa tai Euro-kentillä niin ei se pelin taso ole ainakaan huonompaa kuin MM-kisoissa.Joten miksei tason mittarina voida käyttää vain esityksiä seurajoukkueessa pitkällä aikavälillä tarkasteltuna ja unohtaa maaottelut joissa pelataan itselleen paljon oudompien kavereiden kanssa lyhyellä valmistaumisajalla ja monesti pelaajalle ei parhaiten sopivassa roolissa ja vieläpä valtaosin ei aivan niin kovatasoisia pelejä?

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa