FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.06.2018 klo 15:40:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 8
 
Kirjoittaja Aihe: Dark side of the field - jalkapalloilijat sekä viina, huumeet ja huorat  (Luettu 50491 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
moniveto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Huuhkajat


Vastaus #125 : 11.11.2012 klo 14:24:50

Melko epätodennäköisetä ettei syytetyn nimi olisi tiedossa niillä jotka sen tietävät, ja joita varmasti kuuluu myös tämän keskustelupalstan jäseniin. Mutta näköjään halutaan suojella miestä...

savolaiset... :D
Edmundo

Paikalla Paikalla


Vastaus #126 : 14.11.2012 klo 19:54:33

http://news.yahoo.com/russian-goes-jail-pro-soccer-chile-154955173--sow.html

Mielenkiintoinen tarina Chilestä, jossa huumeiden salakuljetuksesta kolmeksi vuodeksi vankilaan tuomittu venäläinen Maksim Molokodejov (ex-Pietarin Dynamo, -Pskov) ponnisti muurien sisältä Santiago Morningin sopimuspelaajaksi. Käy puolet päivästä harjoittelemassa ja palaa sitten vankilaan. Myös FourFourTwossa oli varsin kattava juttu miehestä.

Tämä siis sama seura, jossa Reippaan A-junnu Aleksi Ikonen oli testileirillä (vai onko vielä?)
Mattmattmatt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #127 : 15.11.2012 klo 11:02:01

Mielenkiintoinen tarina Chilestä, jossa huumeiden salakuljetuksesta kolmeksi vuodeksi vankilaan tuomittu venäläinen Maksim Molokodejov (ex-Pietarin Dynamo, -Pskov) ponnisti muurien sisältä Santiago Morningin sopimuspelaajaksi. Käy puolet päivästä harjoittelemassa ja palaa sitten vankilaan. Myös FourFourTwossa oli varsin kattava juttu miehestä.
FourFourTwon artikkeli ainakin hyvin mielenkiintoinen, sympaattiselta mieheltä vaikutti sen perusteella.
A.I.Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #128 : 15.11.2012 klo 22:42:03

No joko se käräjäoikeus on jalkapalloilijan keissin ehtinyt käsitellä vai kauanko yksittäiseen tapaukseen yleensä menee?
Woland

Poissa Poissa


Vastaus #129 : 15.11.2012 klo 22:50:11

Istunto on varmasti yhdessä päivässä istuttu, mutta ratkaisu tullee kansliapäätöksenä, johon saattaa mennä parikin viikkoa. Näin siis yleisesti.
jarpie

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aston Villa


Vastaus #130 : 16.11.2012 klo 15:48:43

Hyvä vain kun nimeä ei julkaista, nimi pitäisi julkaista vasta jos joku todetaan syylliseksi tällaiseen rikokseen koska jo pelkästään epäiltynä olo tällaisesta rikoksesta riittää tuhoamaan henkilön maineen aivan täysin.

Ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 25.4.


Vastaus #131 : 16.11.2012 klo 19:00:12

Hyvä vain kun nimeä ei julkaista, nimi pitäisi julkaista vasta jos joku todetaan syylliseksi tällaiseen rikokseen koska jo pelkästään epäiltynä olo tällaisesta rikoksesta riittää tuhoamaan henkilön maineen aivan täysin.

Ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan.

Tietenkin? Eihän Virtanen eri mieltä ollut.
lepa

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 19.11.2012 klo 00:19:05

Andy van der Meyde on jonkinlaisen elämäkerran raapinut kasaan futisurastaan. Siis siitä Ajaxin aikaan kovin lupaavalta näyttäneestä, maailmanluokan suorituksia, lupailleesta urasta, joka kuitenkin lähti ulkomailla kovin nopeasti alamäkeen.

Päihde- ja ihmissuhdesotkut ilmeisesti kovinkin suuressa roolissa VDM:n tarinoissa, mikä sinällään ei ole millään muotoa yllättävää. Aika varsinkin Evertonissa meni kuitenkin pääasiassa sivuraiteilla, kun loukkaantumiset, päihteet, ihmissuhdesotkut ja perheongelmat veivät, eikä pelaamisesta tullut juuri mitään. Kaiketi jo Inter Milanin aikaan oli pohjia rakennettu, mutta Liverpoolin rappioläheisessä kaupungissa sitten kaikki räjähti kunnolla käsiin.

- Pettäminen
- Alkoholismi
- Huumeet
- Lääkeriippuvuus
- Kireät välit niin manageriin kuin seurakavereihin

Siinä niitä VDM:n suorituksia Evertonissa, otteluita ei montaa kertynyt. Toki osasyynä oli sekin, että muitakin vaikeita asioita tuli van der Meydelle eteen. Vaikeimpana tietysti vakavasti sairaana syntynyt tytär, joka tarvitsi ensimmäisnä vuosinaan lähes jatkuvaa sairaalahoitoa.

Nykyisellään van der Meyde asuu jälleen Hollannissa ja pyrkii suorittamaan valmennustutkinnon ja jatkamaan jalkapallon parissa valmentajana.

Andy Van der Meyde tosiaan on erittäin avoimesti kertonut vaikeista ajoistaan. Kun usein kuulee uran menneen pilalle päihderiippuvuuden takia, avaa van der Meyde tarinansa punaisen langan olevan toisenlainen riippuvuus. Jo samoihin aikoihin, kun mies nousi liigan eliittiin Hollannissa alkoi krooninen vietti seksiin viedä uraa väärille raiteille. Ja riippuvuus ei ollut pelkästään seksiin vaan nimenomaan vieraaseen seksiin. Nuoruudestaan mies tilittää pitkän pätkän ja isästään hänellä ei ole montaa positiivista sanaa sanottavana. Samaa tautia oli jo suvussa edellisessä sukupolvessa. Andy toteaa saaneensa alkusysäyksen tähän kierteeseen kaverinsa Midon luona. Egyptiläinen näytti mallia miten asemaa käytetään hyväksi ja vdM toteaakin monesti tarinansa lomassa miten tunnettuna jalkapalloilijana pesää oli aina helposti saatavilla. Miehellä oli jatkuvasti yhden, kahden tai kolmen illan suhteita, jotka johtivat seksuaaliseen kanssakäymiseen. Pidempiä hän ei niistä halunnut tehdä. Andy tuli kuitenkin aina kotiin nukkumaan ja sai vuosien ajan pidettyä suhteet salassa viralliselta tyttöystävältään. Homma levähti reisille vasta Englantiin saapumisen jälkeen. Tuossa vaiheessa oma virallinen suhde oli johtanut avioliittoon, mutta ensimmäisien kuukausien aikana vdM rakastui yhteen irtosuhteeseensa. Stripparina työskentelevä nainen sai miehen rakastumaan ja tästä suhteesta tuli sitten ensimmäinen pidempi salainen suhde. Kaksoiselämä Liverpoolissa ei sujunut kovinkaan pitkään, kun vaimo alkoi päästä jyvälle ja palkkasi yksityisetsivän seuraamaan miestään. Nopeasti koko kuvio paljastui ja vaimo otti parin molemmat lapset mukaansa takaisin Italiaan. Andy jatkoi suhdettaan tähän strippariin, mutta yksi asia ei silti muuttunut mihinkään. Myös tätä Andy petti vanhan tavan mukaan. Uusi suhde ei sujunut läheskään niin hyvin kuin aiempi.

Suhde oli riitaisa, mutta tuotti lapsen, joka oli heti jatkuvan sairaalahoidon tarpeessa. Kun pelikentän puolella loukkaantumiset nousivat isompaan rooliin, alkoi elämään nousta enemmän näitä muita ulkopuolisia häiriötekijöitä. Everton-pestin jälkimmäisellä puoliskolla mies ajautui toisen riippuvuuden huomaan, kun unipillerit nousivat isompaan rooliin. Pelaaja varasti seuran lääkäriltä unipillereitä ja lopulta oli niin pitkällä, että unen päästä sai kiinni vain pillereillä. Alkoholi ei ollut vielä häiritsevän isossa roolissa. Se nousi isosti kuvaan vasta, kun pesti Evertonissa oli ohi. vdM jäi asumaan Liverpooliin ja puolen vuoden ajan elämä kulki yökerhoissa pörräten. Paljon alkoholia, seksiä ja lopulta myös kokaiinia. Riippuvuudesta ei kai kuitenkaan voida puhua, kun mies pystyi jättämään nämä yllättävän pienellä vaivalla taakseen. Ymmärrettyään jättää Liverpoolin taakseen pääsi hän taas elämän syrjään kiinni. Kaupunki jätti kuitenkin niin vahvan leiman hänen mieleensä, että ei halua enää edes visiteerata Liverpoolissa.

Kaikissa seuroissaan vdM tuli hyvin toimeen toisten pelaajien kanssa. Yksittäistapauksia toki oli huonommistakin suhteista ja Evertonissa muu joukkue jäi hieman etäiseksi, koska oma panos joukkueelle oli heikko. Italiassa alkoivat ongelmat myös valmentajien kanssa. Hector Cuperin kanssa ei ollut yhteistä kieltä ja vdM huomasi myös nopeasti olleensa johdon hankinta, ei valmentajan. Seuraaja Zaccheronin kanssa homma meni useamman muunkin pelaajan tapaan jo alkumetreillä metsään. Mancinista ei myöskään hyvää sanaa ole sanottavaksi. Moyes saa sentään puhtaat paperit treenarina, mutta ihmisenä taas varsin heikot arvostelut. Suhde eskaloitui pahimmillaan siihen, että Moyes kävi pelaajan kurkkuun kiinni.

Nyt vdM asuu Hollannissa ja löytänyt uuden kumppanin, jonka kanssa sai myös pikaisesti lapsen. Toinen lapsi tässä suhteessa on tuloillaan ja Andy kertoo päässeensä eroon tarpeesta irtosuhteisiin. Entiseen vaimoon suhteet ovat kylmät ja Andy ei saa tavata säännöllisesti lapsiaan, jotka asuvat edelleen Italiassa. Englantiin jäänyttä kolmatta lastaan hän saa tavata, joskin omasta tahdostaan mieluummin kotimaassaan. Hän käy nyt ex-ammattifutareille järjestettävää junnuvalmennuskurssia ja toivoo saavansa sieltä uusia haasteita elämään. Suunnitelmissa on nimenomaan työ junnujen parissa. Niin avioero kuin rietas elämäkin ovat tulleet vuosien saatossa kalliiksi ja Andy ei koskaan pitänyt huolta taloudestaan. Niukasti elämällä on mahdollista elää huoletonta elämää loppuun asti. Miljoonia ei siis jäänyt taskuun, mutta jotain sentään.
AndyLove

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS & Liverpool


Vastaus #133 : 19.11.2012 klo 04:59:40

Kun jäteetään pois stripparit, irtosuhteet ja huumeet mutta lisätään vähän olutta ja paljon uhkapelejä niin saadaan AndyVanDerLoven tarina! Paitsi en ole vielä päässyt ilmottautumaan ex-futareille tarkotettuun valmentajakouluun - onko meillä sellasta? Vai lasketaanko mua edes futariks? Olinko mä niin paska?
chila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, JIPPO & LAHI


Vastaus #134 : 19.11.2012 klo 07:51:34

Todella mielenkiintoista juttua tästä aikanaan niin lupavaan tuntuisesta hollantilaisesta. Muistan vielä elävästi sen kun mies pamautti suhteellisen komean maalin Interin paidassa Arsenalia (maalissa tuolloin taisi olla Richard Wright eikä enää Simppa) vastaan UCL:n lohkovaiheessa. Tuosta yksittäisestä suorituksesta VDM jäikin sitten mieleen. Harmi että jalkapallon ulkopuoliset tekijät vaikuttivat niin merkittävästi ettei janar koskaan saavuttanut täyttä potentiaaliaan vaan ajautui ikävyyksiin. Toivottavasti pääsee valmennushommiin jne. Ylos
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 19.11.2012 klo 08:40:16

Kun jäteetään pois stripparit, irtosuhteet ja huumeet mutta lisätään vähän olutta ja paljon uhkapelejä niin saadaan AndyVanDerLoven tarina! Paitsi en ole vielä päässyt ilmottautumaan ex-futareille tarkotettuun valmentajakouluun - onko meillä sellasta? Vai lasketaanko mua edes futariks? Olinko mä niin paska?

Mitä vittua nyt taas? :D Eli olet ollut ammatissasi huippulupaava, työskennellyt ulkomailla huippufirmoissa ja tehnyt lapsia eri naisille, mutta dokaamaalla ja nettipokerilla pilasit kaiken?
Taffarel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #136 : 19.11.2012 klo 09:52:56

Mitä vittua nyt taas? :D Eli olet ollut ammatissasi huippulupaava, työskennellyt ulkomailla huippufirmoissa ja tehnyt lapsia eri naisille, mutta dokaamaalla ja nettipokerilla pilasit kaiken?

Sitä samaa ihmettelin :D
Kokispusi

Poissa Poissa


Vastaus #137 : 19.11.2012 klo 12:14:26

Tepsin pelaajasta ilmeisesti todella kyse, mutta ei nyt toki tuomita epävarmoin perustein ketään Alas

HJK:n sopimuspelaaja Alexander Ring on kuulemma joutumassa leivättömän pöydän ääreen. Onko tietoa mihin liittyen?
AndyLove

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS & Liverpool


Vastaus #138 : 19.11.2012 klo 12:15:30

Mitä vittua nyt taas? :D Eli olet ollut ammatissasi huippulupaava, työskennellyt ulkomailla huippufirmoissa ja tehnyt lapsia eri naisille, mutta dokaamaalla ja nettipokerilla pilasit kaiken?

No ei, kyllä noi kaikki pitää jättää myös pois.

HJK:n sopimuspelaaja Alexander Ring on kuulemma joutumassa leivättömän pöydän ääreen. Onko tietoa mihin liittyen?

En asiasta mitään tiedä, mutta IL:n otsikon perusteella haiskahtaisi kutsuntojen väliinjättämiseltä?
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #139 : 19.11.2012 klo 12:35:16

^ Jep.

Ei siinä tarvitse kuin 9 vuotta majailla Saksassa ja homma sillä kuitattu Ylos
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #140 : 19.11.2012 klo 19:07:42

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2012111916346890_jp.shtml

Uutinen
Ruotsin jalkapalloliigan tähti pidätetty raiskauksesta epäiltynä

Allsvenskanin tähtipelaaja on pidätetty lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä, uutisoi ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet.

Aftonbladetin mukaan tähtipelaajan pidätys tapahtui lauantaina, ja mahdollisesta vangitsemisesta päätetään huomenna. Rikosnimike on raiskaus.
A.I.Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #141 : 03.12.2012 klo 14:37:59

No joko se käräjäoikeus on jalkapalloilijan keissin ehtinyt käsitellä vai kauanko yksittäiseen tapaukseen yleensä menee?

Claudio Bizarro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Turku, Suomi, Afrikka


Vastaus #142 : 03.12.2012 klo 14:45:01

Mitä vittua nyt taas? :D Eli olet ollut ammatissasi huippulupaava, työskennellyt ulkomailla huippufirmoissa ja tehnyt lapsia eri naisille, mutta dokaamaalla ja nettipokerilla pilasit kaiken?

No ei, kyllä noi kaikki pitää jättää myös pois.

Andy...

Ei vittu.
Chino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Huuhkajat, ManU & Newcastle


Vastaus #143 : 04.12.2012 klo 11:58:56

Eipä olisi ihan heti uskonut Alas
donner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #144 : 07.12.2012 klo 00:45:32

Bresciassa ja West Hamissa vaikuttaneella Savio Nserekolla menee helvetin lujaa: http://www.goal.com/en-gb/news/2557/news/2012/10/29/3487690/former-hammer-savio-nsereko-arrested-in-thailand?source=breakingnews

Thaimaan-lomalla loppui raha, ja mies soitti kotiin kertoen olevansa kidnapattu ja että tarvisi maksaa lunnaat. Goalin juttu ei tarkenna, mutta huhujen mukaan rahat olivat Pattayalla kuluneet lähinnä alueen kuuluisimpaan vientituotteeseen.
kekseliäisyydestä "Ylos"
lepa

Poissa Poissa


Vastaus #145 : 11.12.2012 klo 12:40:37

Andy van der Meyden kirjaa on myyty jo yli 100 000 kappaletta ja tarinan filmausoikeudet on myyty. Ylos Jäämme odottelemaan mielenkiinnolla millainen tuosta tulee.
Karnov

Poissa Poissa


Vastaus #146 : 04.02.2013 klo 07:38:51

Gascoigne on taas ratkennut ryyppäämään ja agentin mukaan alkaa jo henki olemaan vaarassa. Sääli, mies oli syksyllä aika freesin oloisessa kunnossa katsomassa Lazion matsia ja oli yhtä lailla yleisön lemmikki kuin pelivuosinaan Italiassa.

BBC: Paul Gascoigne needs immediate help, says his agent
Taffarel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47


Vastaus #147 : 04.02.2013 klo 10:55:10

Gascoigne on taas ratkennut ryyppäämään ja agentin mukaan alkaa jo henki olemaan vaarassa. Sääli, mies oli syksyllä aika freesin oloisessa kunnossa katsomassa Lazion matsia ja oli yhtä lailla yleisön lemmikki kuin pelivuosinaan Italiassa.

BBC: Paul Gascoigne needs immediate help, says his agent

Surullista, ei voi muuta sanoa.

Sen sijaan tälle repesin uudelleen topicia avatessa (ei millään pahallaan AndyVanDerLove):

Kun jäteetään pois stripparit, irtosuhteet ja huumeet mutta lisätään vähän olutta ja paljon uhkapelejä niin saadaan AndyVanDerLoven tarina! Paitsi en ole vielä päässyt ilmottautumaan ex-futareille tarkotettuun valmentajakouluun - onko meillä sellasta? Vai lasketaanko mua edes futariks? Olinko mä niin paska?

Mitä vittua nyt taas? :D Eli olet ollut ammatissasi huippulupaava, työskennellyt ulkomailla huippufirmoissa ja tehnyt lapsia eri naisille, mutta dokaamaalla ja nettipokerilla pilasit kaiken?

No ei, kyllä noi kaikki pitää jättää myös pois.

:D Ylos
AndyLove

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS & Liverpool


Vastaus #148 : 04.02.2013 klo 19:16:50

Joo'o, kaikkea sitä tulee humalassa kirjoteltua. ???
donner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #149 : 06.06.2013 klo 09:26:07

http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-1288571308934.html

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines