FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.09.2020 klo 16:32:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 45 [46] 47
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen jalkapallo-olosuhteiden kehittäminen  (Luettu 104572 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Julkea bulbul

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (JJK)


Vastaus #1125 : 14.12.2016 klo 16:07:54

Tuli tuolta TamU:n keskusteluista mieleen:
Pyynikille ei varmasti tapahdu mitään vähään aikaan. Tammela ja Kaupin tyhannen hengen stadion on nyt prioriteettejä. Tuo Kauppihan on Tammelan remontin aikana korvike niille jotka ei tarvi isompaa yleisökapasiteettia (eli Ratinaa).
Toivoa sopii, että katsomot

1) ylipäätään rakennetaan
2) saadaan rakennettua ennen kuin kuokka uppoaa Tammelan nurmeen

Hiihtolenkillä bongasin, että Kaupin tekonurmikenttien jäisiä pohjia on nyt möyritty kuukauden päivät. Vedetäänkö sinne lämmitykset ja uudet tekonurmet vai liittyykö tuohon uuteen varastadioniin? Ei tosin möyritä pesiskenttien kohdalta vaan vanhojen tekonurmien, joten veikkaan ensimmäistä.
mdm

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #1126 : 14.12.2016 klo 16:14:40

Tuli tuolta TamU:n keskusteluista mieleen:
Hiihtolenkillä bongasin, että Kaupin tekonurmikenttien jäisiä pohjia on nyt möyritty kuukauden päivät. Vedetäänkö sinne lämmitykset ja uudet tekonurmet vai liittyykö tuohon uuteen varastadioniin?

Lämmityksiä vedetään.
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #1127 : 26.02.2017 klo 23:06:19

Mihinkäs suuntaan kaupunkia Ilves on puuhaamassa omaa harjoitushallia? Ja mihin TPV omaa tekistä?
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #1128 : 27.02.2017 klo 08:02:43

Mihinkäs suuntaan kaupunkia Ilves on puuhaamassa omaa harjoitushallia? Ja mihin TPV omaa tekistä?

Ilves kartoittaa paikkaa kaupungin kanssa, näin olen ymmärtänyt. Ei siis vielä tarkempaa tietoa.

TPV:n kentästä ei myöskään tietoa, mutta olen antanut huhujen kertoa että kenties jonnekin Peltolammi-Multisilta suunnalle?
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #1129 : 27.02.2017 klo 12:00:47

Ilves kartoittaa paikkaa kaupungin kanssa, näin olen ymmärtänyt. Ei siis vielä tarkempaa tietoa.

TPV:n kentästä ei myöskään tietoa, mutta olen antanut huhujen kertoa että kenties jonnekin Peltolammi-Multisilta suunnalle?

OK. Peltolammin ja Multisillan alue tulee muuttumaan viimeistään ensi vuosikymmenellä hurjasti ja sinne kaavoitetaan asuntoja tuhansille uusille asukkaille. Tarvetta kentille siis on mutta voi olla haasteita saada sitä tehtyä ihan lähivuosina.
papadopoulos

Poissa Poissa


Vastaus #1130 : 28.02.2017 klo 11:42:05

Keskusareenasta tänne siirretty kommentti nimimerkille _rok.

Olisi hyvä nyt huomioida se, että me emme kilpaile muita lajeja vastaan vaan muita maita vastaan samassa lajissa. Siitä syystä ajatus siitä milloin olosuhteet on riittävät pitää tulla siitä, että vertailemme niitä olosuhteita muiden jalkapallomaiden kanssa ei muiden lajien kanssa.

Suomi antaa ilmastossa etumatkaa käytännössä kaikille kilpailijamailleen kun puhutaan jalkapallosta ja siitä syystä panostus olosuhteisiin pitää olla kovempi kuin meidän kilpailijamaillamme.
Esimerkiksi jääkiekossa Suomi saa etua ilmastosta kun verrataan kilpailijoihin joten siitä syystä panostus suhteessa muihin maihin ei ole niin oleellinen.

Tämä asia jää koko ajan pahasti huomioimatta. Tuo on sama asia kun laitettaisiin kuplavolkkari F1 kisaan ja vaadittaisiin samaa tulosta kun jokamiesluokassa.
Sinä puhut hiekkakentistä ja erinomaisista olosuhteista samassa lauseessa. Oletko koskaan käynyt Suomen ulkopuolella?
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #1131 : 28.02.2017 klo 16:20:17


Suomi antaa ilmastossa etumatkaa käytännössä kaikille kilpailijamailleen kun puhutaan jalkapallosta ja siitä syystä panostus olosuhteisiin pitää olla kovempi kuin meidän kilpailijamaillamme.


Hallien myötä meillä on nykyään maailman pisin pre-season, mutta miten näkyy?  Ei ne olosuhteet, vaan puutteellinen valmennusosaaminen ja ymmärrys lajista.

papadopoulos

Poissa Poissa


Vastaus #1132 : 28.02.2017 klo 17:35:10

Hallien myötä meillä on nykyään maailman pisin pre-season, mutta miten näkyy?  Ei ne olosuhteet, vaan puutteellinen valmennusosaaminen ja ymmärrys lajista.Minkä hallien? Ei mielestäni muutamalla suurten kaupunkien yksityisellä hallilla vielä ihmeitä tehdä. Sitten kun meillä on oikeasti halleja riittävästi ja vielä kunnallisia niin voidaan puhua siitä näkyykö se jossain vai ei.

Ja siitä näkyykö se vai ei niin ainakin Litmasen kohdalla voidaan sanoa, että mahdollisuus halliin vaikutti hänen uraansa todennäköisesti paljon. Turusta on tullut myös pelaajia viime aikoina jostain kumman syystä läheltä Impivaaran halleja.

Puutteellinen valmennusosaaminen on varmaan myös osa ongelmaa ja siinä nimenomaan puutteet on sidottu meidän kulttuurilliseen yksilöurheilu taustaan. Tuo sitten taas tuo linkittyy tuohon ymmärrykseen lajista. Meiltä puuttuu kulttuurillinen tausta ja se on ongelmallista.
Jalkapallo ei ole laji missä pärjää sillä, että tekee vain töitä enemmän kuin vastustaja. Sillä saattaa pärjätä älyllisesti yksinkertaisimmissa lajeissa, mutta ei shakkia kannata mennä pelaamaan samoilla ajatuksilla kuin Monopolia. Jalkapalloa pelataan älyllä ja kollektiivin ymmärtämisellä ei pelkällä yksilötaidolla ja kovalla yrittämisellä.

Kulttuurillinen muutos on sellainen, joka on todella hankala ja ottaa aikaa. Olen sitä mieltä, että siinä tarvitaan sukupolven vaihdos ja sen mitä olen nähnyt viime aikoina niin luulen sen tapahtuvan aikaisintaan kun omat lapseni ovat 20 vuotta vanhempia. Omassa ikäluokassani löytyy jo ihan asian ymmärtäviä ihmisiä suuremmalla prosentilla kuin 40-60 luvulla syntyneissä, mutta se ei tule vielä riittämään.

Olosuhde asialla voidaan tehdä kuitenkin jotain jo tässä ja nyt.
« Viimeksi muokattu: 28.02.2017 klo 17:37:32 kirjoittanut papadopoulos »
Pentti-setä

Poissa Poissa


Vastaus #1133 : 30.05.2017 klo 11:30:20

Tännekin...

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/525153-tammelan-stadionista-valitetaan-khohon-kolme-taloyhtiota-huolissaan-muun-muassa
lefaikone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #1134 : 01.06.2017 klo 14:12:33

Osunee tämän otsikon alle.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/kommentti-nalkalan-kentalle-on-hankittava-korvaaja-kosken-takaa-200177738/
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #1135 : 16.06.2017 klo 15:58:49


Ylöjärven kaupunki ottaa jalkapallohalliin uutta tulokulmaa:

http://www2.ylojarvi.fi/Dynasty/kokous/20174506-4.PDF

Uutinen

Jalkapallohallihankkeen selvittäminen

Paikalliset urheiluseurat ovat aiemmin valmistelleet omaa jalkapallohallihanketta alueen jalkapalloharrastustilojen kysynnästä johtuen. Haasteena hankkeen toteuttamiselle yhdistysten toimesta ovat olleet sopivan sijaintipaikan löytyminen sekä taloudelliset järjestelyt. Tähän liittyen on käyty pitkään keskusteluja myös kaupungin roolista hankkeessa. Kevään aikana keskusteluja on jatkettu ja asiasta on keskusteltu myös kehittämistoimikunnan kokouksen yhteydessä huhtikuussa 2017.

Näiden keskustelujen pohjalta yhdeksi ratkaisuvaihtoehdoksi on noussut hallihankkeen tarkempi tutkiminen ja mahdollinen toteuttaminen kaupungin toimesta. Kyseeseen voisi tällöin tulla jalkapallohallin rakennuttamisesta ja tulevasta toiminnasta vastaavan, kaupungin 100-prosenttisesti omistaman osakeyhtiön perustaminen. Hallinto- ja talousosasto sekä tekniikka- ja ympäristöosasto ovat yhdessä sivistysosaston kanssa alustavasti tarkastelleet ja selvittäneet asian lähtökohtia. Alustavan selvityksen tuloksia esitellään tarkemmin kokouksessa.

Kaupunginjohtaja ehdottaa

Kehittämistoimikunta päättää todeta, että tarkemmat selvitykset jalkapallohallin toteuttamiseksi kaupungin omistaman yhtiön kautta käynnistetään ja ne valmistuvat vuoden 2017 loppuun mennessä.

Mitään uutta osakeyhtiötä edes tartte perustaa, kun kaupungilla on jo 100% omistettu jäähalliyhtiö.  Nimen muutos -> Ylöjärven Urheiluhallit Oy ja futishallia pykäämään.

pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #1136 : 27.06.2017 klo 10:58:37

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/534504-tallainen-on-hattutemppu-tammelan-stadion-sai-hankekonsultin

Lainaus
– Hanke on todella kompleksinen ja vaativa kokonaisuus, jossa eri osapuolten projektit ja intressit on sovitettava saumattomasti yhteen, kertoo hankekonsultoinnista vastaava Jani Saarinen Visonista.

Mielenkiintoista nähdä kuuluuko "eri osapuoliin" paikalliset seurat.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #1137 : 28.02.2018 klo 16:37:58


Naapurikaupungissa alkaa tapahtua:

https://www.ylojarvi.fi/uutiset/ylojarven-kaupunki-hakee-yhteistyokumppania-jalkapallohallin-toteuttamiseksi-pallotien-alueelle/

Uutinen

Ylöjärven kaupunki hakee yhteistyökumppania jalkapallohallin toteuttamiseksi Pallotien alueelle

Ylöjärven kaupunki hakee palloiluhallin suunnittelusta, toteuttamisesta ja toiminnasta vastaavaa yhteistyökumppania Pallotien alueelle Elovainiolle. Yhteistyökumppani valitaan hakijoiden joukosta neuvottelumenettelyllä. Päätöksen yhteistyökumppanin valinnasta tekee kaupunginhallitus. Kaupunki solmii yhteistyökumppanin kanssa määräaikaisen (n. 10 vuotta) vuokrasopimuksen. Yhteistyökumppani vastaa hallin toteuttamisesta kaupungin kanssa sovittavan määräajan puitteissa.

Yhteistyökumppaniksi hakevien tahojen toivotaan esittävän hankkeen yleisten lähtökohtien, toteutus- ja rahoitustavan, lisäksi, kuinka hankkeella edistetään paikallista harrasteliikuntaa.

Hakemukset tulee toimittaa Ylöjärven kaupunginhallitukselle 12.3.2018 mennessä.


Jo on aikoihin eletty, jos tästä jotain oikeasti syntyy. :o

Jalitsumies

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #1138 : 07.04.2018 klo 00:27:19

Uutinen
Lisenssikomitea torppasi Ilveksen ja Tampereen kaupungin varasuunnitelman – seurapomo synkkänä kalliista evakkoretkestä: "Tarvitsemme nyt yleisön tukea"


Aamulehti tavoitti perjantaina Tampereen kaupungin Liikunta- ja nuorisoyksikön johtajan Pekka P. Paavolan, joka ei kesken lomansa halunnut kommentoida tilannetta. Paavola pyysi kysymään asiasta liikuntapäällikkö Mikko Heinoselta, jota ei kuitenkaan ole saatu langan päähän.


https://www.aamulehti.fi/urheilu/lisenssikomitea-torppasi-ilveksen-ja-tampereen-kaupungin-varasuunnitelman-seurapomo-synkkana-kalliista-evakkoretkesta-tarvitsemme-nyt-yleisoa-tukea-200861030/

Tuskin kaupungin jalkapallo-olosuhteet kehittyvät, kun johto koostuu pelkistä puuhastelijoista. Harmi ettei Matti Kaariolta saatu kommenttia tuohon uutiseen.
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #1139 : 07.04.2018 klo 10:37:25

Uutinen
Lisenssikomitea torppasi Ilveksen ja Tampereen kaupungin varasuunnitelman – seurapomo synkkänä kalliista evakkoretkestä: "Tarvitsemme nyt yleisön tukea"


Aamulehti tavoitti perjantaina Tampereen kaupungin Liikunta- ja nuorisoyksikön johtajan Pekka P. Paavolan, joka ei kesken lomansa halunnut kommentoida tilannetta. Paavola pyysi kysymään asiasta liikuntapäällikkö Mikko Heinoselta, jota ei kuitenkaan ole saatu langan päähän.


https://www.aamulehti.fi/urheilu/lisenssikomitea-torppasi-ilveksen-ja-tampereen-kaupungin-varasuunnitelman-seurapomo-synkkana-kalliista-evakkoretkesta-tarvitsemme-nyt-yleisoa-tukea-200861030/

Tuskin kaupungin jalkapallo-olosuhteet kehittyvät, kun johto koostuu pelkistä puuhastelijoista. Harmi ettei Matti Kaariolta saatu kommenttia tuohon uutiseen.
Ei kai eläkeläiseltä enää mitään kysellä.
kiki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jari Litmanen


Vastaus #1140 : 08.04.2018 klo 00:06:03

Lempäälän rempattu pieni harjoitushalli junnuille. EOM
Jortsukka

Paikalla Paikalla


Vastaus #1141 : 08.04.2018 klo 15:40:31

Käsittääkseni ensi viikolla on tilanne Tampereella, missä kaupungissa on käytössä 1(!) kenttä jalkapallolle. Kauppi 2. Pirkkahalli laitetaan kiinni, vaikka muita kenttiä ei ole vielä aurattu lumen alta käyttöön. Tämän lisäksi sitten Tampereella on Jalitsu-halli seurojen(4-5 seuraa yhdessä tuossa) käytössä. Tämä siis kaupungissa, jossa pitäisi pelata jo Veikkausliigaa, naisten liigaa, muutama ryhmä valmistautuu SM-sarjaan, 2-divariin, jne. Kaupunki siis toisaalla ottaa olosuhdetta pois, mutta toisaalla ei pysty takaamaan korvaavaa olosuhdetta. Eli Tampereella, jossa talvikausi muutenkin on älyttömän huonot olosuhteet, niin olosuhteet huonontuvat entisestään nyt.

Ja kyllä, monessa Pirkanmaan kunnassa olosuhteet ovat vielä huonommat, mutta onhan tämä täysin absurdia lajissa jossa kaupungissa on tuhansia harrastajia ja useita pääsarjajoukkueita. Miettikääs nyt tilanne, jos kesän jälkeen jossain elo-/syyskuussa olisi käytössä yksi kaukalo jääkiekolle...

Ja en halua verrata lajeja, mutta onhan tuo hyvä esimerkki. Ikinä ei voisi tapahtua jääkiekon suhteen tälläistä Pirkanmaalla.
Tarinankertoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #1142 : 12.04.2018 klo 14:33:16

No niin, nyt hereillä (eli ole yhteydessä omaan valtuutettuusi/vaikuttajaasi Tampereen kaupungilla). Pirkkahallin ympäristön kaavamuutosluonnoksesta poimittua.Härmälä, Ilmailunkatu 20 ja 26. TESC-keskuksen pysäköinti. Asemakaavamuutos nro 8645.
TESC-KESKUS KAAVAMUUTOS 2017 VIITESUUNNITELMA” C- ja D-hallien itäpuolella kolme jalkapallokenttää (64x100), jotka esitetään muutettavaksi hiekka- tai tekonurmikentäksi”


Mitäs luulette, kumpia tulee, jos nää on vaihtoehdot? (lue; hiekka)
 
Sana "hiekka" pitäisi saada pois kaavasta, tai niistä tulee hiekkakenttiä koska autot!


Jos sana ”heikka” saadaan pois, saadaan 3 tekonurmea lisää… toki toinen huomiota vaativa juttu on, että  yksi kenttä käytännössä kokonaan poistettaisiin.

 
”C-hallin pohjoispuolella yksi jalkapallokenttä (64x100), joka esitetään muutettavaksi
hiekkakentäksi, kenttäaluetta voidaan tarvittaessa käyttää pysäköintiin (n. 316 ap)”


Eli käytännössä se olisi parkkipaikka, sillä autoja siihen riittää aina.Turha kitistä sitten jälkeenpäin, jos ei nyt löydy viitseliäisyyttä vaikuttaa.


You Have Been Warned
rysspipan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV, ManU, SGE


Vastaus #1143 : 08.05.2018 klo 14:34:13

http://www.tpv.fi/index.php/uutiset-edustus/787-tpv-joutuu-torstaina-pelaamaan-kaupissa
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #1144 : 08.05.2018 klo 14:45:29

Tamperelaisten liiton sarjoissa pelaavien joukkueiden kotiareenat 2018 kronologisessa järjestyksessä; Töölö, Ratina, Pyynikki, Kauppi, Tammela....

Saadaanko vielä Lamminpää tai Kaukajärvi, Tehtis syssymmällä?
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #1145 : 08.05.2018 klo 14:48:25

TPV:n matsejahan on jo scheduloitu Lamminpäähän, joten onnistuu.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #1146 : 08.05.2018 klo 15:42:58


Tamperelaisten liiton sarjoissa pelaavien joukkueiden kotiareenat 2018 kronologisessa järjestyksessä; Töölö, Ratina, Pyynikki, Kauppi, Tammela....

Saadaanko vielä Lamminpää tai Kaukajärvi, Tehtis syssymmällä?


Mut onneksi kaupungin kahdelle lätkäjoukkueelle valmistuu satojen miljoonien hintainen jäälato.

Jats

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #1147 : 18.05.2018 klo 11:42:58

Rantaperkiöön ilmestyny tekonurmi kenttä. Hienolta näyttää.
pallojalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU (ja se -K)


Vastaus #1148 : 25.05.2018 klo 16:38:06

Mielenkiintoista mihin kuntoon Ratina saadaa kesän aikana kun siihen jysähtetään nuorten mm-kisojen ja suami-ruatsin muokarit, kiekot ja keihäät, ja vielä vähän festaroidaan päälle.
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #1149 : 14.06.2018 klo 09:13:38

 Kaupunki korotti kesken kauden kenttämaksuja (esim seurat 18,50e -> 25e). Onkohan jossain faktaa mitä todelliset ylläpitokustannukset ovat?

 
Sivuja: 1 ... 45 [46] 47
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines