FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.02.2020 klo 09:12:10 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Hallihousujen kahinaa lauantaina 25.4 kello 16: KäPa-Kultsu @ Tali  (Luettu 1500 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Le God

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hard Bass


: 23.04.2009 klo 14:36:10Viimein se kausi alkaa ja kuten viime vuonnakin pelipaikkana toimii stadin huonon kenttätilanteen takia Talin halli. Kotijoukkueen treenipelit ovat menneet ainakin tuloksellisesti enemmän tai vähemmän penkin alle, johtuen kai lähinnä lukuisista poissaoloista. Nimilistassa on kuitenkin potentiaalia ja jos joukkue pysyy kunnossa niin kärkipään sijoitusten pitäisi olla ihan mahdollisuuksien rajoissa. Vaihtuvuus on viime kaudella Ykkösessä urhoollisesti taistelleeseen nippuun verrattuna ollut jonkinmoista, mutta vaikka Mustonen ja Saukkonen menetyksiä olivatkin (ja tulevat tekemään tällä kaudella kovaa jälkeä), niin ainoastaan puolustus on aavistuksen kysymysmerkki.

Viime kaudella vierailijat eli Kultsu pelasivat Kolmosessa, mutta oikein muuta ei tiedossa ole. Toki olosuhteet ovat ehkä aavistuksen kotijoukkueen puolella, sillä Joutsenosta (nykyään osa Lappeenrantaa) kuitenkin jokusen tunnin stadiin ajaa. Lisäksi voisin kuvitella että Talissa koko kevään treenanneelle KäPalle pelipaikkakin tuo jonkinmoista etua. Nopealla vilkaisulla joutsenolaisten nippu ei hirveästi kerro, ainoastaan Kotkan vokaaleissa liigaakin pelannut toppari-Komov soittaa kelloja. Sarjanousijan mietteitä sarjan kynnyksellä voi lukea täältä.

Viime kauden sijaan Asukan miehistö lähtenee pelaamaan kahdella kärjellä. Terveystilanteesta ei ole tarkempaa tietoa, joten kokoonpanoksi heitetään seuraava pelkän nimilistan perusteella:

--------------------------------Hämäläinen---------Voipio-----------------------------

Spangar------------------Edu-----------------------------L.Salmia--------------Raninen

Talvitie------------------Nieminen-------------------Arasalo--------------------Merikallio

----------------------------------------Hämäläinen-----------------------------------

Penkille sitten viisi seuraavista: kakkosveskari, T. Salmia, Parkins, Weckstörm, Saarinen, Bivu, Hiilosvuo, junnuja...

Oli siellä ketä tahansa kehissä niin toivotaan että treenikauden mollivoittoisuudella heitetään vesilintua ja kausi Kakkosessa alkaa kotivoitolla.

Toivottavasti Kunkku kuuluttaa ja Zorro myy arpoja. Pelimakkaroille toki myös Ylos
JN79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa,GFT, Atlético Madrid ja Liverpool FC


Vastaus #1 : 24.04.2009 klo 16:58:47

Veikkaan, että harjoituspeleissä hyvin esiintynyt Henkka aloittaa keskikentällä ja Joris kärjessä. En tosin tiedä mikä joukkueen loukkaantumistilanne tällä hetkellä on. Viime kausi aloitettiin muuten raviksella Grania vastaan. Tosin edellisellä Kakkosen kaudella toki aloitettiin Talin hallissa.
Le God

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hard Bass


Vastaus #2 : 25.04.2009 klo 10:53:18

^Totta puhut. Toivottavasti stadin olosuhteille tehdään tulevaisuudessa jotain, eikä tulevina kausina tarvitse aloittaa hallissa sään ollessa noinkin hyvä mitä se tänään on.
« Viimeksi muokattu: 25.04.2009 klo 11:02:02 kirjoittanut Le God »
Zaroza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tomasz Sajdak


Vastaus #3 : 25.04.2009 klo 13:44:50

Minkäs verran maksaa sisään?
Iskender

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Craig Bellamy


Vastaus #4 : 25.04.2009 klo 15:47:05

0-1 :keskari:
budha

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BRFC, KäPa, SAPA


Vastaus #5 : 25.04.2009 klo 17:17:33

1-1 päättyi. Weckström teki KäPan tasoituksen. Kotijoukkueen hallintaa, mutta hallinnan muuttaminen laukauksiksi maalia kohden ja sitä myötä vaarallisiksi tilanteiksi oli lähes mahdotonta.

KäPan peli oli, toki vertailukohtana on viimevuotinen rämpiminen, yllättävän hyvällä tolalla - jos Kultsua voidaan jonkinlaisena mittarina edes pitää. Uudet naamat Weckström ja Piipponen ovat isokokoisia poikia, joita ainakin sivullekirjoittanut on märissä unissaan toivonut joukkueeseen jo vuosia. Varsinkin maalin tehnyt Weckström oli kärjessä mainio. Debyytin tekivät myös vaihdosta sisään tultuaan Parkins, Bivu ja Virta. Parkinsin jalattomuudelle huutonaurua, muista ei oikein kuvaa ehtinyt saada - Virta oli toki aika vikkelän oloinen kaveri.

Kultsussa katseet kohdistuivat noin satavuotiaaseen Mauri Keskivartaloon, joka ahersi vieraiden yksinäisenä kärkenä. Luulin miehen eläkeköityneen jo vuosia sitten..

Edit:
Hämäläinen
Salmia-Nieminen-Talvitie-Spangar
Raninen-Piipponen-Edu-Hiillosvuo
Voipio-Weckström

Parkins Voipion tilalle, Bivu Hiillosvuon tilalle (ja Piipponen laitaan) ja Virta .. Ranisen tilalle (ja Parkins laitaan).
« Viimeksi muokattu: 25.04.2009 klo 17:19:39 kirjoittanut budha »
JN79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa,GFT, Atlético Madrid ja Liverpool FC


Vastaus #6 : 25.04.2009 klo 17:19:11

Minkäs verran maksaa sisään?

Kertalippu oli 4 euroa ja kausari kympin.
JN79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa,GFT, Atlético Madrid ja Liverpool FC


Vastaus #7 : 25.04.2009 klo 17:24:55

Joo aika selkeää KäPan hallintaa, mutta tehotonta. Todellisia maalipaikkoja oli aika vähän. Maalin lisäksi oli Voipion läpiajo, joka päättyi tolppalaukaukseen ja yksi Weckströmin tilanne jossa haltuunotto vähän epäonnistui ja pallo karkasi hyvässä maalipaikassa. Lopulta pallo saatiin siitä maaliin, mutta tilanne oli paitsio. Kultsu sai pelissä yhen paikan ja siitä maalin. En ainakaan muista Hämäläiseltä yhtään varsinaista torjuntaa, maalille hän ei voinut mitään. :(
Le God

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hard Bass


Vastaus #8 : 26.04.2009 klo 14:22:11

Ihan KäPa:n pelihän eilinen oli. Harmi ettei 2.puoliajan ekan parin kymmenen minsan pyörityksestä saatu kuin yksi maali aikaiseksi. Vieraiden pelissä ei juuri punaista lankaa ollut ja enemmän sydämen tykytyksiä aiheutti lähinnä KäPan puolustuksen hetkittäinen epävarmuus. Toki tähän varmasti vaikutti se että laitapakkeina luuti keskikenttämiehet ja topparina vasen pakki.

Pallo liikkui ajoittain oikein mukavasti, mutta Kultsun sumpun avaamiseen ei oikein löytynyt keinoja. Debytoineet Weckström ja Piipponen olivat tosiaan positiivisia yllätyksiä, ja ensin mainitun nimi löytyy varmasti jatkossakin maalisarakkeesta. Sen verran pitää vaihtoja kommentoida, että itse en olisi välttämättä ottanut hyvin laidalla pelanneita Ranista ja Hiillosvuota vaihtoon, sillä hyvä paine hävisi miesten vaihduttua. Etenkin Hiillosvuo oli 2.puoliajalla ajoittain täysin pitelemätön.

Nähdyn perusteella Joutsenolle ei voi hirveän ruusuista kautta luvata. Tosin KäPankin on tuosta aihetta petrata että seuraavasta pelistä voidaan kolmea pistettä IFK:lta odottaa.
Le God

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hard Bass


Vastaus #9 : 26.04.2009 klo 14:25:19

Kauden päätteeksi lupaa tarjota budhalle lonkeron jokaisesta Parkinsin kauden aikana vasurilla viimeistellystä maalista.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines