FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.05.2024 klo 04:15:02 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Naisfutaajista ydinvoiman mannekiineja  (Luettu 4414 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tuntuma

Poissa Poissa


: 27.05.2009 klo 00:03:22

Vilkaiskaapa oheista linkkiä:

http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=143652

Olikohan Palloliitolta ihan loppuun asti mietitty ratkaisu? Varmasti saivat sopimuksesta hyvät rahat, mutta onko sittenkään viisasta valjastaa nuoret naiset markkinoimaan poliittisesti erittäin kiistanalaista projektia?

Tämä nimittäin saattaa kääntyä badwilliksi Palloliittoa ja koko naisten maajoukkuetta kohtaan, vieläpä EM-kotikisojen kynnyksellä. En ihmettelisi, vaikka boikotteja asian tiimoilta viriteltäisiin. Ydinvoima on kansalaisia jakava, ei yhdistävä tekijä, niin kuin jalkapallon pitäisi olla.

Saattaahan olla, että Palloliiton kokoomukselaiset markkinointiherrat uhkuvat nyt kaikkivoipuuden tunnoissa, kun Sauli "Messias" Niinistön puheenjohtajuuskin näyttää olevan myötatuulessa. Jospa tuo Fennovoima-sopimus oli jo osa Niinistön valintaan kuulunutta kokonaispakettia... Sauli raotti sitä pohjatonta rahasampoa, jonka avaimet hänellä uskotaan olevan.

Mitähän seuraavaksi? A-maajoukkue mainostamaan Natoa? Risto E.J. (Kr.) Penttilästä yllätysveto Suomen maalille Liechtensteinia vastaan?
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #1 : 27.05.2009 klo 13:18:24


Lukkoon ja avaajalle bänniä >:(.

Soufi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hyvikset.


Vastaus #2 : 27.05.2009 klo 14:07:30

Herramujee mikä kuningasidea.

Herättänyt keskustelua myös Naisfutis.netissä
Yrkki

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 27.05.2009 klo 14:13:49

Ei tämän näin kyllä pitäisi mennä. Politiikka pois jalkapallosta.

No, julkisuutta varmasti tiedossa, mutta ei positiivista.
rai

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #4 : 27.05.2009 klo 15:08:56

Ei tämän näin kyllä pitäisi mennä. Politiikka pois jalkapallosta.

Tähän sama. Siltikään en usko, että tuo paheksuntaa kummempaa tuo mukanaan. Suomalaiset ei barrikaadeille nouse tai mihinkään muuhunkaan konkreettisen yleensä ryhdy.
Chegue

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 27.05.2009 klo 17:27:21

Hyi helvetti. Ei mulla ole ydinvoimaa kovin vahvaa mielipidettä, mutta monella muulla on. Miksi pitää väkisin ottaa yhteiskumppaniksi joku näin voimakkaasti ihmisten mielipiteet jakava taho? Ihan sama kuin jos SKP tai Vapaa-ajattelijat alkaisi sponsoriksi. Tuskin kelpaisi Palloliitolle, mutta ydinvoima kelpaa. :(
Dial Square FC

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 27.05.2009 klo 17:44:01

Tämä on Palloliitolta huono veto ottaa yritykseltä, joka on käytännössä ainoastaan oman ydinvoimahakemuksensa lobbausorganisaatio, mainos. Palloliitto siis välillisesti ilmoittaa tukevansa ydinvoimaa, joka kuitenkin jakaa voimakkaasti koko Suomen kansan kahtia. Odotettavissa seuraavaksi kyllä Natolle -mainos maajoukkueen paitoihin?
Waikku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: anarkistimartat


Vastaus #7 : 27.05.2009 klo 20:10:18

Mitäpä tähän muuta enää voisi sanoa kuin :keskari: :keskari: :keskari:
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #8 : 27.05.2009 klo 21:35:15

Mitä vittua nyt taas? Nyt on kyllä jollakulla naksahtanut pahan kerran päässä. Seuraavaksi asetehdas sponsoroimaan, hä? Nyt lähti muuten palautetta.

Edit:

Tällainen lähti:

Lainaus
Miten on mahdollista, että niinkin poliittisesti kyseenalainen tuotannonala kuin ydinvoima päästetään kotikisojen alla naisten maajoukkueen sponsoriksi?

Eikö palloliitossa ajatella lainkaan tällaisen päätöksen seurauksia? Kelpaisiko aseteollisuus yhtä hyvin?

Nyt tehdyllä päätöksellä Palloliitto tekee käytännössä hyvin vaikeaksi suurelle osalle kansaa olla täysillä huuhkajattariemme takana. Itse olen innokas jalkapalloihminen ja olen ollut aikeissa käydä katsomassa naisten pelejä kisoissa useammankin. Nyt joudun kuitenkin harkitsemaan, voinko sittenkään antaa tukeani joukkueelle, joka liputtaa vastustamieni arvojen puolesta.

Pahinta tässä on se, että naisilta ei varmasti ole kysytty lupaa moiseen sponsorivalintaan, eikä ole heidän syynsä, että liitossa on hölmöilty oikein urakalla.

Nyt on syytä nopeasti perua typerä valinta ja taata huuhkajattarille kansan täysi tuki!

Edit2:
Täältä palautetta muutkin liikeelle:
http://www.palloliitto.fi/taustasivut/palaute/
« Viimeksi muokattu: 27.05.2009 klo 21:45:09 kirjoittanut a-wiik »
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #9 : 27.05.2009 klo 21:39:22

Palloliitto. :keskari:
Soufi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hyvikset.


Vastaus #10 : 27.05.2009 klo 21:46:34

a-wiikin viestiin liittyen: oon itse asiassa Naisfutis.netistä käsin kokoamassa kannanottoa, joka toteutetaan virtuaalisin allekirjoituksin. Kannanotto alla, lisätietoja osoitteesta yllapito@naisfutis.net

Lähetä allekirjoituksesi osoitteeseen yllapito@naisfutis.net, tai privalla. Kirjoita viestiin 1) Nimesi 2) Suhteesi jalkapalloon (oletko fani, kannattaja, pelaaja, valmentaja, vai mikä) ja 3) Kotipaikkakuntasi. Lähetäthän allekirjoituksesti mahdollisimman ripeästi. Tietoja käytetään vain tässä esiteltyyn tarkoitukseen.

Kiitos panoksestasi asian eteen. Huoli on yhteinen!

Lainaus
Ympäri Suomen 27.5.2009

Suomen Palloliitto tiedotti 26.5. Fennovoiman olevan naisten A-maajoukkueen ja tyttöjen maajoukkueiden uusi pääyhteistyökumppani vuodelle 2009.

Me, tämän kannanoton allekirjoittaneet, olemme ydinvoimasta montaa mieltä, mutta huolemme on yhteinen. Olemme huolissamme siitä, että Palloliitto on valinnut yhteistyökumppanikseen poliittisesti kiistanalaista projektia vetävän yhtiön. Hyväksymällä yhteistyökumppanikseen yhtiön, jonka pyrkimyksenä on lobata ydinvoiman lisärakentamista, on Palloliitto valinnut tässä asiassa puolensa. Mielestämme tällaista poliittista kannanottoa Palloliiton ei pidä tehdä.

Ydinvoima ja politiikka ovat ylipäätään kansaa ja mielipiteitä jakavia, eivät yhdistäviä tekijöitä niin kuin jalkapallon tulisi olla.

Olemme syvästi huolestuneita siitä, haluaako Palloliitto valita tietoisesti kantansa poliittisissa kysymyksissä ja näin saada monien mielipiteen kääntymään naisten maajoukkuetoimintaa vastaan. Meidän mielestämme jalkapalloon ei tarvitse eikä tule sekoittaa politikointia. Tarpeeksi huonoja kokemuksia on saatu jo viime vuosisadan TUL-Palloliitto –taistelusta, joka johti lajin hajoamiseen kahteen poliittiseen joukkueeseen ja lajiliittoon.

Jalkapallo on meidän yhteinen nautintomme, ja haluamme pystyä kaikki yhdessä kannustamaan Suomen tyttö- ja A-maajoukkuetta myös tulevaisuudessa.
« Viimeksi muokattu: 27.05.2009 klo 22:44:11 kirjoittanut Soufi »
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #11 : 28.05.2009 klo 13:45:54

Allekirjoitettu. Palloliitostakin tuli vastaus:

Lainaus
Hei XXXX,

Kiitos palautteestasi. Tiedostamme, että ydinvoima herättää keskustelua puolesta ja vastaan. Emme kuitenkaan usko yhteistyösopimuksen vaikuttavan negatiivisesti yleisöön tai lajin imagoon. Moni muukin asia jakaa mielipiteitä. Yhteistyösopimuksissa tällaisia asioita ovat perinteisesti olleet muun muassa olut ja pikaruoka.

Emme ota kantaa kuudennen ydinvoimalan rakentamiseen. Olemme tehneet tämän vuoden alusta yhteistyötä myös toisen energia-alalla toimivan yrityksen kanssa, jolla on toimintaa aina uusiutuvasta energiasta ydinvoimaan. Palloliitolla on yhteistyökumppaneita monissa eri kategorioissa, eikä yhteistyösopimuksissa ole kyse poliittisista kannanotoista.

Pelaajia on informoitu ja asiasta keskusteltu hyvässä hengessä, eikä sopimus sisällä asumainontaa. Palloliitto ei halua vaikuttaa yksittäisten pelaajien arvoihin, vaan yksilöiden mielipiteitä kuunnellaan ja kunnioitetaan. Emme odota ongelmia tässä asiassa, mutta joukkueeseen valitun pelaajan henkilökohtainen mielipide yhteistyökumppanista ei vaikuta hänen urheilulliseen asemaansa.

Ystävällisin terveisin,
Elina Ojala/SPL
Otto-Mani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Jazz, Satakuntalainen jalkapallo


Vastaus #12 : 28.05.2009 klo 23:44:11

Ydinvoima  Ylos
Olen jopa ollut atomivoimalassa töissä, joten en näe tuossa mitään pahaa.
Kyllähän ydinvoimayhtiöiden mainoksia on iät ja ajat eri seurojen paidoista löytynyt. Onko maajoukkue nyt sen kummempi? Vertaus asetehtaisiin osoittaa jo suhteellisuudentajun puutetta. Toisaalta joku vegaani voi loukkaantua makkaramainoksista. Ja aika outo oletus on, että pelaajat välttämättä vastustaisivat ydinvoimaa. Kenties ovat jopa kannattajia, eivät kaikki ajattele samalla tavalla kuin te.
Wecce

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 28.05.2009 klo 23:48:57

Ydinvoima on murhaa, pistorasiastakin saa sähköä, siihen mitään voimaloita tarvita.
Waikku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: anarkistimartat


Vastaus #14 : 29.05.2009 klo 00:07:16

Kuinka monta kertaa pitää vääntää rautalangasta, että tämä ei johdu siitä että oltaisiin ydinvoimasta jotain mieltä? Kyse on siitä, ettei palloliiton ja sen myötä  maajoukkueen meidän mielestämme pitäisi ylipäätään ottaa tällaiseen asiaan kantaa. Ei ole Palloliiton asia tehdä tällaisia linjauksia.
Otto-Mani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Jazz, Satakuntalainen jalkapallo


Vastaus #15 : 29.05.2009 klo 00:14:32

No ei kai tuo mikään kannanotto ole, vaan maksettua mainontaa.  ???   Rasismin vastaiset kampanjat ovat kannanottoja. Ei olutfirman mainoskaan paidassa ole kannanotto sen puolesta, että on ok juoda itsensä hengiltä.
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #16 : 29.05.2009 klo 08:02:53

Ydinvoima  Ylos
Olen jopa ollut atomivoimalassa töissä, joten en näe tuossa mitään pahaa.
Kyllähän ydinvoimayhtiöiden mainoksia on iät ja ajat eri seurojen paidoista löytynyt. Onko maajoukkue nyt sen kummempi? Vertaus asetehtaisiin osoittaa jo suhteellisuudentajun puutetta. Toisaalta joku vegaani voi loukkaantua makkaramainoksista. Ja aika outo oletus on, että pelaajat välttämättä vastustaisivat ydinvoimaa. Kenties ovat jopa kannattajia, eivät kaikki ajattele samalla tavalla kuin te.

Kyse ei ole ydinvoimasta sinänsä, vaan siitä, että otetaan mikä tahansa sponsori, joka jakaa näin voimakkaasti mielipiteitä. Siksi vertaus asetehtaaseen. Jos hieman tutkit gallupeja, löydät helposti tiedon siitä, että ydinvoimalla on paljon vastustusta ja se herättää erittäin voimakkaitakin mielipiteitä.

Jos joku osoittaa suhteellisuudentajun puutetta niin tuo vegaani ja makkara -vertaus. Siinä on kyse asiasta, jossa hävivän pieni marginaalijoukko saattaa ajatella tietyllä tavalla. Ydinvoiman suhteen kyse on kuitenkin siitä, että varovaistenkin gallupien mukaan noin neljännes suomalaisista suhtautuu siihen kielteisesti (25% kertoo ydinenergianuorten sivu, ja uskoisin että tuolla ryhmittymällä on syy kertoa ennemminkin todellisuutta pienempi vastustusprosentti kuin suurempi).

Edelleen luetun ymmärtämiseen on hyvä ohjata opastamalla, että kukaan ei väittänyt, että pelaajat vastustaisivat ydinvoimaa tai ettei kukaan pelaajista olisi sen kannalla. Se, mitä sanottiin, oli ettei pelaajilta ole kysytty heidän suostumustaan ko. energiamuodon mannekiineiksi joutumiseen. Jos oletettaisiin, että maajoukkueessa olisi vaikka vain yksi tai kaksi pelaajaa, jotka suhtautuisivat kielteisesti (naisista keskimäärin suurempi prosentti suhtautuu), niin heille tilanne olisi ikävä. Pelatako maajoukkueessa ja edistää vastustamiaan asioita vai jättääkö urheilullisesti ansaittu maajoukkuepaikka käyttämättä?

Älä siis yritä vääntää tätä miksikään ituhippien haihatteluksi. Ihan samanlainen ongelma olisi edessä, jos sponsoriksi olisi valittu Vapaa-ajattelijat, joku tiukan uskonnollinen järjestö, aseteollisuus, lapsityövoimaa käyttävä vaatefirma jne. Ylipäätään on hölmöä valita mikään potentiaalisesti katsojia ja pelaajia jakava taho.
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #17 : 29.05.2009 klo 08:09:00

No ei kai tuo mikään kannanotto ole, vaan maksettua mainontaa.  ???   Rasismin vastaiset kampanjat ovat kannanottoja. Ei olutfirman mainoskaan paidassa ole kannanotto sen puolesta, että on ok juoda itsensä hengiltä.

Totta kai se on.

Firmat ovat hyvin tarkkoja siitä, mihin mainoksensa laittavat, koska mielikuvissa asiat yhdistyvät. Kyllä sama vaikutus toimii toisinkin päin, eli on syytä olla tarkkana siitä, minkä mainoksen paitaansa ottaa, koska väkisinkin mainostajaan liittyvät mielikuvat vaikuttavat myös mainoksen kantajaan. Esimerkiksi jenkeissä on jopa varoiteltu ManU-paidan käyttämisestä vakuutusjätti AIG:n logon takia. Kyseinen pulju kun oli iso tekijä sikäläisessä talouskriisissä.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #18 : 29.05.2009 klo 09:35:31


Esimerkiksi jenkeissä on jopa varoiteltu ManU-paidan käyttämisestä vakuutusjätti AIG:n logon takia. Kyseinen pulju kun oli iso tekijä sikäläisessä talouskriisissä.


Ja mitähän kauheutta tuosta ManU:n paidan käyttämisestä kaikista varoituksista huolimatta voikaan seurata ? ::) Pyydän myös huomauttaa, että ainakin viime kaudella "valtion aseyhtiö" Patria sponssasi TamU:a.  Ainakin kentän laidalla oli mainokset näkyvästi esillä.  Missä jeesustelu silloin, Waikku ???

Jos ydinvoimaa vastustaa 25%, niin sitä kannattaa 75%.  Jos 25%:n vastustuksella pitäisi jättää mainos ottamatta, niin aika vähän olisi sponsorieuroja tarjolla.

a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #19 : 29.05.2009 klo 10:43:55

Ja mitähän kauheutta tuosta ManU:n paidan käyttämisestä kaikista varoituksista huolimatta voikaan seurata ?

Ei varmastikaan mitään, se nyt ei ollut pointtikaan.

Edit: Pannaan nyt rautalangasta kuitenkin, että käsität. Pointti oli se, että AIG:n negatiivinen imago valuu paitasponssauksen kautta myös ManUn kannettavaksi.

Pyydän myös huomauttaa, että ainakin viime kaudella "valtion aseyhtiö" Patria sponssasi TamU:a.  Ainakin kentän laidalla oli mainokset näkyvästi esillä.

Enpä muista nähneeni, mutta en pidä hyvänä tuotakaan, jos oli. Tosin Patriaan ei varmasti suhtaudu negatiivisesti edes 10% suomalaisista, että eri mittakaavassa ollaan siinäkin.

Jos ydinvoimaa vastustaa 25%, niin sitä kannattaa 75%.  Jos 25%:n vastustuksella pitäisi jättää mainos ottamatta, niin aika vähän olisi sponsorieuroja tarjolla.

Eihän tämä nyt näin vaikea asia käsittää voi olla? Ei kukaan mene naisten maajoukkueen peliin siksi, että se lobbaa ydinvoimaa. Sen sijaan monikin voi jättää menemättä. Siksi on epärelevanttia se, kuinka moni on ydinvoiman takana. Tärkeää on se, kuinka moni on sitä vastaan. Sellaisia tuotannonaloja joita 25% suomalaisista kategorisesti vastustaa ei todellakaan ole montaa. Uraanin kaivaminen, ydinvoima, porno, onkohan muita?

Voisiko mielestäsi EM tai Jallu sponsoroida ilman ongelmia naisten maajoukkuetta?
« Viimeksi muokattu: 29.05.2009 klo 10:45:38 kirjoittanut a-wiik »
Lääkintämies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: H I F K


Vastaus #20 : 29.05.2009 klo 12:02:12

Mielestäni tässä keskustelussa on suuri vääryys alkaa miettimään mitään prosenttijakaumia ydinvoimaa puoltavien ja sitä vastustavien välillä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kysymys on poliittisten kantojen sotkeminen kuningaslaji jalkapalloon, tämä on väärin, oli ne prosentit sitten vaikka 99% - 1%
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #21 : 29.05.2009 klo 12:55:04

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kysymys on poliittisten kantojen sotkeminen kuningaslaji jalkapalloon, tämä on väärin, oli ne prosentit sitten vaikka 99% - 1%

Siksi ehdotinkin topikkia lukkoon.  Ydin-, hiili-, maakaasu-, turve- tai vesivoima ei ole politiikkaa, vaikka topicin avaaja sitä yrittää väen vängällä tehdä.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #22 : 29.05.2009 klo 13:08:45


Enpä muista nähneeni, mutta en pidä hyvänä tuotakaan, jos oli. Tosin Patriaan ei varmasti suhtaudu negatiivisesti edes 10% suomalaisista, että eri mittakaavassa ollaan siinäkin.


Juu, eihän se mainos ollutkaan kuin ihan näkyvimmällä paikalla ja isoilla hevosenkokoisilla kirjaimilla koko kauden ::).  Ja itsehän visioit tuossa ylempänä ASETEHTAAN mainoksesta suurin piirtein pahimpana mahdollisena kauhuskenaariona.  Tuo prosenteilla spekulointi on täysin hedelmätöntä tuubaa, kuten varmaan itsekin ymmärrät.  Mihin se raja vedettäisiin ja kuka tutkisi etukäteen ja millä otannalla ?

Jos sinun henk. koht. vakaumustasi on nyt syvästi loukattu, niin ei kai auta muu kuin pysyä poissa naisten maajoukkueen peleistä.  Kaikkia ei voi kuitenkaan ikinä miellyttää.  Pieniä on ihmisten murheet, kun pitää oikein Palloliittoon mokomasta kirjelmöidä...   Toivottavasti laitat sinne palautetta yhtä innokkaasti myös jalkapalloon liittyvistä oikeista asioista. Ylos
Otto-Mani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Jazz, Satakuntalainen jalkapallo


Vastaus #23 : 29.05.2009 klo 14:43:08

En jaksa enempää ryhtyä väittelemään, onko ydinvoima politiikkaa vai ei, mutta kyllä tässä nyt on vähän liioittelun makua. Tuntuu kuin nämä adressin puuhaajat olisivat valjastaneet sponsorisopimuksen keppihevoseksi punavihreän ideologiansa esiintuomiseksi. Siinä taitaa olla suurinta politiikkaa koko jutussa.
Liioittelua tämä on siinä mielessä, että kuinka moni ylipäänsä huomaa koko mainoksen? Ja kuinka moni heistä edes tietää, mitä Fennovoima tarkalleen ottaen tekee? Jos näistä on 25- tai 50% ydinvoiman vastustajia, niin kuinka monelle asia on niin tärkeä, että siitä jaksavat suuremmin vaivaantua? Luulisin, ettei jäljelle lopulta jää kuin Waikku, Soufi ja pari muuta aktiivia.
Hyvää ja aurinkoista kesää joka tapauksessa kaikille naisfutiksen ystäville ydinvoimakannasta huolimatta.  :)
a-wiik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU, Ilves, El Diego


Vastaus #24 : 29.05.2009 klo 14:46:38

Siksi ehdotinkin topikkia lukkoon.  Ydin-, hiili-, maakaasu-, turve- tai vesivoima ei ole politiikkaa, vaikka topicin avaaja sitä yrittää väen vängällä tehdä.

Oletko ollut oikeasti ihan ulalla koko 60-luvun jälkeisen ajan, kun et ymmärrä, miksi ydinvoima on aivan erilailla poliittista kuin hiili-, maakaasu-, turve tai vesivoima? Suosittelen tutustumaan asiaan.

Juu, eihän se mainos ollutkaan kuin ihan näkyvimmällä paikalla ja isoilla hevosenkokoisilla kirjaimilla koko kauden ::).  Ja itsehän visioit tuossa ylempänä ASETEHTAAN mainoksesta suurin piirtein pahimpana mahdollisena kauhuskenaariona.  Tuo prosenteilla spekulointi on täysin hedelmätöntä tuubaa, kuten varmaan itsekin ymmärrät.  Mihin se raja vedettäisiin ja kuka tutkisi etukäteen ja millä otannalla ?

Harmi että oli. Kaksi väärää ei kuitenkaan tässäkään asiassa tee yhtä oikeaa. Prosenteilla ei sinänsä ole mitään väliä. Pointti on se, että ydinvoiman kaltaista asiaa, joka jakaa ihmisiä ja aiheuttaa poliittista kuohuntaa, ei kannata sekoittaa urheiluun.

Jos sinun henk. koht. vakaumustasi on nyt syvästi loukattu, niin ei kai auta muu kuin pysyä poissa naisten maajoukkueen peleistä.  Kaikkia ei voi kuitenkaan ikinä miellyttää.  Pieniä on ihmisten murheet, kun pitää oikein Palloliittoon mokomasta kirjelmöidä...   Toivottavasti laitat sinne palautetta yhtä innokkaasti myös jalkapalloon liittyvistä oikeista asioista. Ylos

Minun henkilökohtaisella vakaumuksellani ei tässä ole väliä. Sen perusteella voisi olla monenkinlaista muutettavaa. Hauska kuitenkin että jaksat henkilökohtaisesti loukkaantua ;)

Voin kyllä vakuuttaa, että kirjoitan palautetta Palloliittoon ja mielipidekirjoituksia lehtiin muistakin jalkapalloon liittyvistä ja jalkapallon ympärillä tapahtuvista asioista.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa