FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.05.2018 klo 09:15:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Saksan joukkue U21-kisoissa  (Luettu 4916 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Dieter Bohlen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness im Knast is wie 'ne Meisterschaft!


Vastaus #25 : 25.06.2009 klo 03:28:17

Tuleva Natin keskuspakki?

Pelaako Stussgartissa? Onko tatuointeja? Onko valkoihoinen, sinisilmäinen, vaaleatukkainen amatööripellesedän oma pikkupoika?

P.S. Koska vastaus näihin kysymyksiin tuskin on 'kyllä' yhteenkään kohtaan, niin eiköhän Jerome seuraa velipoikaa Ghanan paitaan.
« Viimeksi muokattu: 25.06.2009 klo 03:58:43 kirjoittanut Dieter Bohlen »
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 25.06.2009 klo 14:24:34

Dittmar unohtaa nyt sujuvasti, että yksi Jogin suojatyöntekijöistä on ollut saksalais-ghanalainen. Lisäksi huomautan, että Jeromen suonissa virtaa Helmut Rahnin verta.
Dieter Bohlen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness im Knast is wie 'ne Meisterschaft!


Vastaus #27 : 25.06.2009 klo 21:43:32

Dittmar unohtaa nyt sujuvasti, että yksi Jogin suojatyöntekijöistä on ollut saksalais-ghanalainen.

Odonkor on perua Klinsmannin aikakaudelta, se täytyi pitää mukana maskotin roolissa. Nyt BUNDESJOGI hoitaa tuon homman yksin, eikä näillä näkymin Onkel Donkoria tarvita enää. Vaikka kukapa osaisi sanoa valmiiksi, ettei vuoden päästä kummastellakin kyseistä herraa Afrikassa.

Lisäksi huomautan, että Jeromen suonissa virtaa Helmut Rahnin verta.

Hah, Rahn ei noin sadanviidenkymmenen prosentin varmuudella saisi ikimaailmassa kutsua Jogin porukkaan, on aivan liian vaikea karaktääri amatööripellen 'valmennettavaksi'.

Ainoa Boatengin DfBn paitaan pelastamaan kykenevä on Sammer, mutta se kärsi vastikään arvovaltatappion, kun Saksan oma Hämäläinen Zwanziger otti mallia ainoasta alkuperäisestä.
« Viimeksi muokattu: 25.06.2009 klo 21:45:08 kirjoittanut Dieter Bohlen »
evetshu_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Die Nationalmannschaft & Bayern München


Vastaus #28 : 27.06.2009 klo 12:22:46

Finaaliiin
Kepes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mäkijärvi


Vastaus #29 : 28.06.2009 klo 00:36:48

Khediralla ei ilmeisesti ollut mitään loukkaantumista tms. vaan oli Hrubeschin kokeilu/päätös jättää hänet Italiaa vastaan penkille? Sinällään ihmeellistä, kun aloitti turnauksen kapteenina.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 28.06.2009 klo 17:15:18

Samilla oli polvi pipi. Sakuselostaja puhui "varotoimenpiteestä". Sinänsä sakujen keskikenttä on vähä ongelmallinen. Permanenttia ei tahdo löytyä, joku pelaa vuorollaan huonosti. Hyökkäyksestä ei viitsi sanoa yhtään mitään. Hrubeschin hyökkäyksettömästä kaaderista voisi toki lausua jotain kriittistä, mutta olkoon. Mitenhän muuten zweitesta sattuikin mukaan Sandro Wagner, kun Lewis Holtbykin olisi ollut olemassa? Ylipäänsä 90-syntyneet Holtby ja Kroos olisivat olleet erittäin hyvä kaksikko.
De Souza

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 28.06.2009 klo 20:50:53

Mitenhän muuten zweitesta sattuikin mukaan Sandro Wagner, kun Lewis Holtbykin olisi ollut olemassa? Ylipäänsä 90-syntyneet Holtby ja Kroos olisivat olleet erittäin hyvä kaksikko.

Mihin Holtbyä olisi tarvittu? Kaverihan on samanlainen kääpiö ja samantyyppinen pelaaja kuin Marin ja varsinainen pelipaikkakin on keskikentän laidalla/laitahyökkääjänä. Varsinaista ongelmaa eli keskushyökkääjän puutetta ei Holtby ratkaise millään tasolla. Wagner on ainakin isokokoinen, jossei muuta, joten tuo tarvittaessa erilaisen variaation muihin pienikokoisiin neppailijoihin verrattuna. Muutenkin joukkueessa on laitapelaajia myytäväksi asti, joten Holtbyn mukaan raahaaminen ei kovin tarpeellista nähdäkseni olisi ollut, vaikka eittämättä suuri lahjakkuus kyseessä.

Marinin ja Özilin peli kärsii varmasti suuresti, kun ei ole ketään, jolle syöttää maalipaikkoihin. Molemmat ovat nimenomaan syöttäjiä, eivät todellakaan maalintekijöitä vielä. Näin ollen jos ja kun finaalissa pelikiellossa olevan Dejagahin korvaa Wagner, se ei välttämättä ole ollenkaan huono mainitun kaksikon kannalta. Nyt on sentään kentällä hyökkääjä ja kyllä Wagnerkin sen maalinkin joskus tekee, jos laatukeskityksiä ja -palloja tulee kohdalle riittävästi.
« Viimeksi muokattu: 28.06.2009 klo 20:52:20 kirjoittanut De Souza »
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 29.06.2009 klo 12:58:09

Holtbytä olisi tarvittu, koska se osaa a) tehdä maaleja b) syöttää maaleja c) laukoa erikoistilanteita. Ero Wagneriin on niin suuri, että mielestäni se peittoaa mahdolliset Wagnerin tuomat taktiset hyödyt. Wagnerista itselleni tulee ikuisesti mieleen Gerlandin sanat: ...er trifft nicht.  Kyseessä on siis toivotontakin toivottomampi chancentod. Regionalissa muuten 2 maalia 44 pelissä! Edelle olisi näissä valinnoissa pitänyt mennä ainakin: Kroos, Rennings, Thomas Müller, Kevin Schindler ja Julian Schieber.
De Souza

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 29.06.2009 klo 14:16:10

Holtbytä olisi tarvittu, koska se osaa a) tehdä maaleja

Mutta ei ole edelleenkään mikään varsinainen maalintekijä tai keskushyökkääjä vaan hieman samantyylinen pelaaja kuin Marin tai Özil. Potkutekniikka on kenties parempi, mutta erot ovat silti kovin pieniä toistaiseksi.

b) syöttää maaleja

Niin osaavat myös Özil, Marin ja kumppanit. Ei vain ole selkeää hyökkääjätyyppiä, joka ottaisi vastaan niitä. Holtbyn mukana olisi tullut yksi vastaava kaveri lisää, joka hakisi maailman tappiin asti sitä hyökkääjää, jolle syöttää.

c) laukoa erikoistilanteita.

Niin osaavat myös Özil ja Marin. Ei mitään erityistä annettavaa tässäkään.

Edelle olisi näissä valinnoissa pitänyt mennä ainakin: Kroos, Rennings, Thomas Müller, Kevin Schindler ja Julian Schieber.

Müller ja Schieber ovat ainoita, jotka käyvät keskushyökkääjätyypistä ja ovat sillä paikkalla pelanneet. Mukaanottoa olisi varmasti voinut harkita.

Kroos ja Schindler ovat hyökkääviä keskikenttäpelaajia, joista varsinkin Kroos olisi varmasti lisännyt maalivaarallisuutta. Junnupeleissä hyökkääjän tehot jne ja olisi toki kuulunut joukkueeseen, mutta ei Wagnerin paikalle. Schindler olisi taas laitapelaaja, joita on jo todella monta joukkueessa. Kovin yksipuolinen pelkästä nopeudesta elävä laitaravaaja ja häviää esim. Marinille, Özilille ja Ben-Hatiralle selvästi.

Hennings on varmasti vielä huonompi kuin Wagner, vaikka karsinnoissa Luxemburgia vastaan seitsemän tyhjiin tekikin. Istuu kakkosessa penkillä, Wagner sentään pelaa noususta tavoitelleen seuran avauksessa. Wagner ei ole varmasti mikään sateentekijä, mutta on kuitenkin keskushyökkääjä. Sadalla hyökkäävällä keskikentäpelaajalla ei tee mitään, jos ragaistusalueella ei ole ketään kotona.
« Viimeksi muokattu: 29.06.2009 klo 14:18:27 kirjoittanut De Souza »
De Souza

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 29.06.2009 klo 23:26:42

Callitilla uusi mielipide Wagnerista?

Hiipivälle kostajalle Ylos
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 29.06.2009 klo 23:29:45

Callitilla uusi mielipide Wagnerista?

Hiipivälle kostajalle Ylos
Huumorilla menee. Olin mä (ja Gerlander) hetken aikaa oikeessa, enks ollukin? Huomio kiinnittyy siihen, että vastassa ollut heikko puolustus.

Mut heeeeiiiiii, kolmas junnumestaruss vuoteen. Hut ab Vogtsille ja Sammerille.
Nice10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I support FF


Vastaus #36 : 29.06.2009 klo 23:34:24

Jengillä tuntuu olevan vaikeuksia tajuta, että turnausta ei ratkaista alkusarjan peleissä vaan pelin pitää parantua loppua kohden. Saksan turnaushistoria toistaa aina itseään, venytään aina sen verran kun on tarvis.

Joka tapauksessa Saksan maalisuhde viidessä pelissä 8-1, esimerkiksi Englannin taitaa olla nyt 8-9. Kyllähän tämä meni isät-pojat peliksi ja toivottavasti tätäkin peliä ei laiteta pelkästään maalivahdin, valmentajan ja huonon tuurin piikkiin. Saksa oli joka osa-alueella erikoistilanteita lukuunottamatta turnauksen paras joukkue. Piste.
De Souza

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 29.06.2009 klo 23:38:05

Mut heeeeiiiiii, kolmas junnumestaruss vuoteen. Hut ab Vogtsille ja Sammerille.

Sammerilla kieltämättä kova saldo. Miehen tultua liittoon tosiaan kolme junnumestaruutta vajaan vuoden sisällä + U17 MM-pronssi parin vuoden takaa. Ei pöllömpää... Parantuneeseen pelaajamateriaaliin ei ole ehtinyt vaikuttaa, mutta muuten rooli ehdottomasti merkittävä. Varsinkin asennoitumisessa. Tämä ikäluokka meinasi tosin olla sitkeän leväperäistä, mutta korjaantui ajoissa.
« Viimeksi muokattu: 29.06.2009 klo 23:39:38 kirjoittanut De Souza »
Dieter Bohlen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness im Knast is wie 'ne Meisterschaft!


Vastaus #38 : 30.06.2009 klo 00:10:20

Onneksi Jogi pääsee nyt jatkossa hiomaan näitä timantteja... Toivottavasti seuraaja on ottanut imurin mukaan, siitä touhusta nimittäin tuskin jää pölyä enempää käteen.
toppari helvetistä

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 30.06.2009 klo 00:39:00

Jaahas. Mestaruus tuli sakemanneille Chelsea-taktiikalla. Mihinkään suurempiin henkseleiden paukutteluun ei kyllä ole aihetta, ainoastaan tällä finaalituloksella voi Saksassa ylpeillä. Joukkueessa löytyy kyllä taitoa, nopeutta ja luovuutta, mutta nyt Hrubesch luotti ainoastaan kurinalaiseen koko joukkueen puolustuspeliin. Hieman vapaammat kädet toimia oli ainoastaan Özilillä, joka sai hääriä jopa tonttinsa ulkopuolella. Ei enää hirveästi ihmetytä että Kroos jätettiin joukkueen ulkopuolelle, samaan aikaan kentälle Özilin ja/tai Marinin kanssa ei olisi ollut asiaa.
 
Oman näkemyksen mukaan Natiin jo nyt mahtuisivat Özil, Khedira ja Neuer. Böenischillä, Boatengilla ja Castrollakin voisi joskus olla tulevaisuutta. Marin ei näitten kisojen perusteella ole valmis, mutta kattellaan uudestaan syksyllä Bundeksessa. Hoffenheimissa vaikutuksen tehnyt Beck oli kävelevä katastrofi, kuten samassa laidassa englantilaisten pussiin pelannut Johnson. Wagnerilla oli joulu, jollaista ei tule uudestaan.
 
Sääli kisojen kannalta että räikeintä antifutista pelaavat Saksa ja Englanti pääsivät finaaliin. Kummallakin joukkueella on kuitenkin sen verran kovia kavereita kaaderissa että potentiaalia olisi ollut ikimuistettaviin kisoihin, jossa komeinta jalkapalloa pelaavat (nyt Suomi ja Ruotsi) olisivat taistelleet myös kirkkaimmista mitaleista.
 
Sen verran pitää ihmetellä studion mielipiteitä siitä että Saksa pelasi tyypillistä saksalaista futista. Eiköhän tuohon "kone"-futikseen kuulunut aika pitkälti se että palloa pidettiin itsellä ja dominoitiin sillä tavalla peliä ja tempoa. Nyt pallon hallinta luovutettiin suosiolla vastustajalle ja kytättiin pallonriistoja/virheitä ja pyrittiin nopeisiin vastaiskuihin. Joka tapauksessa mm. finaalia Saksa dominoi silti täysin.
De Souza

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 30.06.2009 klo 00:55:16

Jaahas. Mestaruus tuli sakemanneille Chelsea-taktiikalla. Mihinkään suurempiin henkseleiden paukutteluun ei kyllä ole aihetta, ainoastaan tällä finaalituloksella voi Saksassa ylpeillä. Joukkueessa löytyy kyllä taitoa, nopeutta ja luovuutta, mutta nyt Hrubesch luotti ainoastaan kurinalaiseen koko joukkueen puolustuspeliin. Hieman vapaammat kädet toimia oli ainoastaan Özilillä, joka sai hääriä jopa tonttinsa ulkopuolella.

Kieltämättä huomattavasti varovaisempi pelitapa kuin esimerkiksi Hrubeschin U19-mestarijoukkueella. Tuo hallitsi joka pelissä selvästi enemmän palloa kuin vastustajansa, mutta tämä tyytyi huomattavasti varoisempaan menoon. Liekö taustalla se, että Hrubesch tullessaan projektin kesken ei tuntenut joukkuetta riittävästi, joten ei uskaltanut lähteä takki auki.

Oman näkemyksen mukaan Natiin jo nyt mahtuisivat Özil, Khedira ja Neuer. Böenischillä, Boatengilla ja Castrollakin voisi joskus olla tulevaisuutta. Marin ei näitten kisojen perusteella ole valmis, mutta kattellaan uudestaan syksyllä Bundeksessa. Hoffenheimissa vaikutuksen tehnyt Beck oli kävelevä katastrofi, kuten samassa laidassa englantilaisten pussiin pelannut Johnson. Wagnerilla oli joulu, jollaista ei tule uudestaan.
 

Boenisch tuskin tulee pelaamaan koskaan maajoukkueessa. Sen verran hasardi kaveri ja tekniikaltaankin suht heikko. Joukkueen selvästi heikoin lenkki. Beck pelasi ihan hyvän turnauksen ja ratkaisi välieränkin. Tulevat maajoukkuemiehet löytyvät ennen kaikkea akselilta Özil, Neuer, Khedira, Marin, Castro, Beck, Boateng sekä Höwedes. Özilillä, Marinilla, Castrolla, Beckillä ja Neuerilla debyytti jo takana.

Sääli kisojen kannalta että räikeintä antifutista pelaavat Saksa ja Englanti pääsivät finaaliin. Kummallakin joukkueella on kuitenkin sen verran kovia kavereita kaaderissa että potentiaalia olisi ollut ikimuistettaviin kisoihin, jossa komeinta jalkapalloa pelaavat (nyt Suomi ja Ruotsi) olisivat taistelleet myös kirkkaimmista mitaleista.

Eniten maaleja tehneiden joukkueiden joukossa ne silti olivat, vaikka täydellä höyryllä ei eteenpäin koko ajan mentykään.
« Viimeksi muokattu: 30.06.2009 klo 00:56:25 kirjoittanut De Souza »
Kepes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mäkijärvi


Vastaus #41 : 30.06.2009 klo 01:52:23

Finaalissa Beck oli ensimmäisellä puoliajalla epävarma. Ihmeellisen paljon harhasyöttöjä miehelle ja muutenkin hävisi kaksinkamppailua. Pistettänee finaalijännityksen piikkiin, muutoin perusvarmaa työskentelyä.
Flyguy

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 30.06.2009 klo 03:01:27

Finaalissa Beck oli ensimmäisellä puoliajalla epävarma. Ihmeellisen paljon harhasyöttöjä miehelle ja muutenkin hävisi kaksinkamppailua. Pistettänee finaalijännityksen piikkiin, muutoin perusvarmaa työskentelyä.

Beck ei tosiaan hirveän kaksisia kisoja pelannut, vaikka tuo välierämaali hieman pelastikin, mutta minään optimaaliratkaisuna en kaveria ole tähänkään asti tuolle pelipaikalle pitänyt. Uskoisin kuitenkin, että pysyy A-maajoukkueessa, kun ei sinne parempaakaan ole tarjolla. Pitää sitten paikkaa lämpimänä, jos jostain lähivuosina hyvä kaveri vielä löytyisi.

Potentiaaleja A-maajoukkuemiehiä muuallekin kuin penkkiä lämmittämään tulevaisuudessa mielestäni koko topparikolmikko - siis myös Hummels, joka karsinoissa oli kuitenkin se paras toppari ja nytkin, kun keskentällä pelaamaan pitkän loukkaantumisen jälkeen pääsi, osoitti, että tasoa löytyy vähintään siinä missä kahdella muullakin. Lisäksi Özil ehdottomasti ja Marin ja Khedira tietyin varauksin. Castro oli itselleni positiivinen yllätys varsinkin päästyään keskikentän keskelle. Laitapakkina olin kaverin jo heivannut kierrätyslaatikkoon Natikaavailuiden osalta, mutta jos oikea pelipaikka löytyy tai pystyy tuo kahden viimeisen pelin tason siirtämään myös laitapakin tontille, saattaa aikuisten joukkueeseen vielä palata. Neuerin tulevaisuus on todennäköisesti myös Natin tolppien välissä, tosin kisa ykkösen paikasta Adlerin kanssa ei ihan yhdessä tai kahdessa vuodessa kummankaan eduksi välttämättä ratkea.

Muuten noista kavereista en usko näillä näkymin yhdenkään pelaavaan suurta roolia Natissa (jos yhtään minuuttia koskaan), mikäli mitään käsittämätöntä kehitystä ei tapahdu. Boenisch on tekniikaltaan ja pelinluvultaan aivan liian heikko ja todella hasardi tyyppi, Aogosta tullee hyvä bundesliigapelaaja, mutta potentiaalia ei enempään näyttäisi olevan. Sama pätee vielä selvemmin Ben-Hatiraan, Johnsoniin, Schmelzeriin ja Schwaabiin. Wagnerille lienee tarpeeksi vaikeaa päästä edes Bundeliigaan ja muista ei näiden kisojen perusteella voi oikein mitään sanoa.

Mutta jos tuosta porukasta edes neljä kehittyy oikeasti Natin avaukseen tai lähelle sitä, on se jo hyvä tilanne tulevaisuuden kannalta, sillä kyllä niistä seuraavistakin ikäluokista vastaava määrä kavereita todennäköisesti lopullisen läpimurron onnistuu tekemään.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 30.06.2009 klo 06:47:41

Jaahas, jotain järkewää pitäis varmaan sanua, mut ei pysty. Tosi hyvä fiilis turnausvoitosta. Ei vähiten siksi, että se täydensi U17 ja U19 mestaruudet täydelliseksi hat trickiksi. Pelit nyt meni miten meni, ja pelitavaltaanhan tuo oli kaikkea muuta kuin DFB:n pravdaa. Mutta toki erittäin kypsää taktista pelaamista.

Tulevat natimiehet löytyy ihan samasta ryhmästä kuin ennen kisoja, ei nämä pelit siltä osin muuttaneet mitään, joskin ehkä Höwedes, Boateng ja Hummels saivat hivenen aiempaa enemmän nimeään otsikoihin ja siirtohuhuihin. Mutta jokaisen potentiaalihan oli toki tiedossa. Suurista nimistä Khedira ja Marin pelasivat reilusti alle tasonsa. Syitä ei voi kuin arvailla. Vastaavasti Özil teki juuri sen mitä siltä toivottiin.

Erityismaininta tietysti Manu Neuerille, joka lienee tällä hetkellä selvä kansan valinta Natin ykköseksi. On nyt todistanut, että pystyy pelaamaan hyvän turnauksen ja on selkeästi "voittava veskari". Näillä on varmasti merkitystä. Siispä hyvää onnea kovaan kisaan, niin natin pullat on hyvin uunissa.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 01.07.2009 klo 16:24:23

En nähnyt peliä, kun oltiin laivalla paluumatkalla Örebron turnauksesta. Nauhalta katsoessa eilen Saksa pelasi paljon paljon paremmin kuin kertaakaaan aikaisemmissa peleissä. En tiedä, tekivätkö punaiset paidat ja shortsit sen, mutta ihan kuin kaverit olisivat olleet teknisesti parempia kuin edellisissä peleissä. Pallonsiirtely näytti ihan "espanjalaiselta" paikoitellen, tosin paljon suoraviivaisempaa.

Erittäin tyytyväinen tuohon finaaliin. Özil oli uskomattoman hyvä ja myös alakerta ja Hummels onnistui loistavasti. Kukaan ei ollut paska.

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines