FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.05.2018 klo 23:20:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Kumpi voittaa finaalin?  (Äänestys päättynyt: 29.06.2009 klo 01:08:24)
Saksa - 92 (56.8%)
Englanti - 70 (43.2%)
Äänestäjiä yhteensä: 162

Sivuja: 1 [2] 3 ... 16
 
Kirjoittaja Aihe: Saksa - Englanti 29.6 klo. 21.45 TV Viisi  (Luettu 13001 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jugurttibiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal


Vastaus #25 : 29.06.2009 klo 12:01:47

Englanti yritti valittaa tuosta Hartin kortista, mutta aamusta tuli tieto ettei korttia peruta ja näin ollen istuu sivussa finaalin. En silti usko Englannin maalivahtipeliin kaatuvan, ei Hart mitenkään huikean hyvä ole ollut näissä kisoissa.
kastemato

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 29.06.2009 klo 12:25:20

Englanti yritti valittaa tuosta Hartin kortista, mutta aamusta tuli tieto ettei korttia peruta ja näin ollen istuu sivussa finaalin. En silti usko Englannin maalivahtipeliin kaatuvan, ei Hart mitenkään huikean hyvä ole ollut näissä kisoissa.

Ei se kyllä huonokaan ole ollut, omasta mielestä sillä on hyvät kisat alla!
nubster

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 29.06.2009 klo 13:46:05

Molemmilla aika kova puolustus, toki maalimäärään katsottuna Saksalla parempi, mutta eiköhän tästä ihan tasainen ja vähämaalinen peli tule.

Veikataan 1-1 normaalin peliajan jälkeen ja jatkoajalla Richards ratkaisee Englannille puskumaalillaan. Ylos
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 29.06.2009 klo 14:17:35

Marko Marin on paitsi houmou, niin myös katsomon puolella tämän päivän finaalissa. Välierässä tullut jalkavamma ei ole ehtinyt parantua riittävästi ja korvaajaksi nousee (tänäänkin) Änis Ben-Hatira.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 29.06.2009 klo 14:32:09

En nyt silti sanoisi, että Englanti on pelannut huonosti nämä kisat - Suomea vastaan alivoimalla voitto ja vakuuttavaa esiintymistä niin Espanjaa vastaan ykkösmiehistöllä kuin Saksaa vastaan kakkosmiehistöllä. Ruotsiakin vastaan erittäin hyvä ensimmäinen jakso.
Asialinjalla jatkaen tarkennan, että ilmaisu oli "ei millän tavoin hyvin". Suomea vastaan Englanti pelasi ihan yhtä huonosti kuin Saksa sillä erotuksella, että peli siirtyi Saksalle, kun saivat johtoaseman, kun taas Englanti miesalivoimalla vain pyrki puolustamaan johtoaan. Espanja-peliä en nähnyt, mutta raporttien mukaan pallo oli enimmäkseen spanskeilla ja laukauksiakin taisi olla enemmän. Saksa-pelissä oli vastakkain kaksi huonosti pelannutta, siitä kai ei tarvitse kiistellä.

Jotain lisäarvoa keskusteluun tuodakseni totean, että Saksalla on ihan sama "ilman hyökkääjiä kisoihin" ongelma kuin Englannilla. Eli sikäli ihan mielenkiintoinen tilanne. Vähän käsittämätön juttu, eikä varmasti mikään trendi tulevia arvokisoja ajatellen.
Pilkkukisaa spekuloidaan varmasti. Saksalla ei ole ainuttakaan vakivetäjää ja Hrubesch väitti eli valehteli ennen Italia-peliä, ettei niitä ole erikseen treenattu. Pearce on koko ajan kertonut harjoittelusta, ja oli kyllä mielenkiintoista nähdä kuinka kaikki vetäjät osasivat odottaa täysin avuttoman Dahlin poistumista näyttämöltä. Neuer on torjujana täysin eri planeetalta kuin Dahlin, vaikkei uran prosentit ole ihan Enken(38%) ja Adlerin(32%) luokkaa. Muistaakseni Manun prosentti on jotain 25 paikkeilla. 
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Baba Wusutunde


Vastaus #30 : 29.06.2009 klo 14:46:44

Saksa-pelissä oli vastakkain kaksi huonosti pelannutta, siitä kai ei tarvitse kiistellä.
Englanti toki raporttien mukaan hallitsi kenttätapahtumia, eli oli vähemmän huonompi. Sillä nyt ei tietysti ole mitään merkitystä tämän päivän pelin kannalta. Uusi peli ja uudet kujeet.
De Souza

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 29.06.2009 klo 14:59:58

Hrubesch väitti eli valehteli ennen Italia-peliä, ettei niitä ole erikseen treenattu.

Miksi niitä harjoiteltaisiin? Kysehän on kahdesta asiasta, hermojen pitävyydestä ja potkutekniikasta. Kumpaakaan ei opi ampumalla kolmea vetoa edellisenä iltana. Vähäinen treeniaika on käytetty varmasti aivan muuhun kuin pilkkuihin, esimerkiksi erikoistilannepuolustamiseen.

Englannin kaksi vuotta kestäneille pilkkutreeneille toki :D Ylos
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Baba Wusutunde


Vastaus #32 : 29.06.2009 klo 15:03:31

Psykolle jäänyt peruuttamattomat traumat omalta pelaaja-ajalta.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 29.06.2009 klo 15:13:33

Huippuvetäjänkin pitää treenata pilkkuja ihanb samalla tavalla kuin huippupianistin pitää soittaa jatkuvasti. Säännöllisellä treenaamisella hankittu rutiini auttaa myös hermojen hallinnassa. Pearcen trauma on kyllä ihan totta, ja saattaa auttaa jengiä, jos pilkuille mennään. Se toki pitää todeta, että Ruotsia vastaan sovellettu "tekniikka" ei Manua kaada.
el_Diablo

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 29.06.2009 klo 16:44:52

Lainaus
pelkät erikoistilanteet tuskin riittävät

ovat riittäneet tähänkin asti.

myles palmer kirjoittaa englannista:

Lainaus
Stuart Pearce's England are the worst Under-21 side I've ever seen - and the luckiest.

Don't get me wrong. I'm patriotic. I really hope England beat Germany tonight.

But I suspect we will give the Germans fewer problems than the lively Italians gave them in the semi-final.

Watching Andy Murray will be an upper but following that with England's dopey Under-21s is a rather grim prospect. Andy is on top of his game, England barely play the game.

We are donkeys who could actually win the tournament. Our two best players are Kieran Gibbs and Lee Cattermole of Wigan.

Micah Richards is a big lump who has forgotten whatever it was that got him into the England senior team. And the rest are so one-dimensional.

At best, England are a methodical outfit with a  good work ethic and some  powerful athletes.

I just wish we had the crafts and good habits to play proper football. I've watched the games against Finland, Spain and Sweden and we haven't played any football at all. Pearce fielded his reserves in the third Group game against the Germans and the understudies had the better of a 1-1 draw.

The  $64,000 question then was : Are we good enough to score a goal in open play when we are leading 2-0?

Answer : No. We are not good enough to score a goal in open play. We can't string three passes together

I wish I could say England Under 21s were a good side. But if I did I would be a liar. We are dire. We ain't very good. We've been dire in every game we've played.

Commentator Martin Tyler remains a master of understatement. He noted that Theo Walcott "has had a mixed time out here in Sweden."

Afte rthe semi, Smudger Smith admitted, "We've not played a great deal of football, have we? But three good balls into the box -you ask questions of defenders and they haven't been able to answer them."

Is that all we have to offer in the 21st century? When almost every EPL player is a millionaire ?

Fabio Capello has flown out for tonight's final. He knows that nobody in this Under-21 team is really reliable enough to be in his World Cup eleven. But a couple will be on the plane anyway.

If England win on set-pieces it will demonstrate that you do not have to play football to win a football tournament
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Baba Wusutunde


Vastaus #35 : 29.06.2009 klo 16:58:04

En kyllä puhuisi Suomi- ja Ruotsi -otteluista samassa lauseessa Espanja -pelin kanssa. Espanjaa vastaan Englanti pelasi ihan hyvin, eikä spanskit olleet missään vaiheessa edes etäisesti uhkaavan näköinen.
Jugurttibiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal


Vastaus #36 : 29.06.2009 klo 18:12:04

Myles Palmer

:D Ei kyllä ole tainnut Palmer katsoa Englannin pelejä juurikaan. Onhan tuo ollut useasti pihalla Arsenalista kirjottaessa, mutta tuskin koskaan näin ulkona. Suosittelisin Palmerille tutustumista erityisesti Englanti-Espanja sekä Englanti-Saksa otteluihin, molemmissa Englanti pelasi oikein hyvää jalkapalloa.

Mielipiteensä toki kullakin, mutta olipahan aikamoista tuubaa tuo teksti.
Vastapallo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #37 : 29.06.2009 klo 18:18:07

Englannilta on poissa niin monta avainpelaajaa, että koko lahalla Saksaa.

Samaan ansaan astuin minäkin. Katsotaan päästäänkö irti.
Kyösti Kakkonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hupsi, Pupsi ja Pöpsi


Vastaus #38 : 29.06.2009 klo 20:29:57

Pilkuille menee.
Hivo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: se ainut ja oikea


Vastaus #39 : 29.06.2009 klo 20:49:43

Avauskokoonpanot:

Saksa:                               

Manuel Neuer, Andreas Beck, Sebastian Boenisch, Benedikt Höwedes, Jerome Boateng, Sami Khedira, Mesut Özil, Sandro Wagner, Fabian Johnson, Mats Hummels, Gonzalo Castro

Englanti:

Scott Loach, Martin Cranie, Lee Cattermole, Nedum Onuoha, James Milner, Mark Noble, Adam Johnson, Fabrice Muamba, Theo Walcott, Micah Richards, Kieran Gibbs
Jugurttibiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal


Vastaus #40 : 29.06.2009 klo 20:55:03

Englannilta siis odotetusti Adam Johnson ottaa Walcottin paikan vasemmalla, mutta ehkä pienoisena yllätyksenä Hartin korvaa Loach eikä Lewis. Molemmilla Loachilla ja Lewisillä on jo tuntumaa kisoista ja tällä kertaa Pearce päätyi valinnassaan sitten Loachiin.

Paljon riippuu Englannilla näiden ns. "tähtipelaajien" onnistumisesta. Walcott on ollut tähän asti kohtuullisen pimennossa, tänään pitäisi verkot heilua.
Rillaaja

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 29.06.2009 klo 21:16:46

Jotenkin on sellaiset ennusmerkit ilmassa, että matsi tulee olemaan melkoista kyttäilyä puolin ja toisin. Neljän tärkeän hyökkäyspään pelaajan (Dejagah, Marin, Agbonlahor, Campbell) puuttuminen tulee näkymään ottelun tasossa, valitettavasti. Noh, eiköhän tästäkin jotain saada. Jos ei muuta, niin puuduttavaa 0-0 -peliä 120 minuuttia ja aina-niin-jännittävä pilkkukisa turnauksen huipennukseksi.
« Viimeksi muokattu: 29.06.2009 klo 21:19:09 kirjoittanut elninho »
Wertinho

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 29.06.2009 klo 21:26:58

Miksi Marin poissa?
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #43 : 29.06.2009 klo 21:28:18

Miksi Marin poissa?

Marko Marin on paitsi houmou, niin myös katsomon puolella tämän päivän finaalissa. Välierässä tullut jalkavamma ei ole ehtinyt parantua riittävästi ja korvaajaksi nousee (tänäänkin) Änis Ben-Hatira.
Vihuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Academic Club Oulu


Vastaus #44 : 29.06.2009 klo 21:35:40

Pilkuille menee.

Toivottavasti. Saksa-Englanti pilkuille AINA Ylos
Thouni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, AFCA, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #45 : 29.06.2009 klo 21:38:13

Mielenkiintoista nähdä miten joukkueiden peli toimii kun on noinkin paljon poissaoloja. Eiköhän Englanti pääse taas vetelemään pilkkuja 120 minuutin jälkeen ja siellä tuttuun tapaan Saksalle voitto.
Acmilan

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 29.06.2009 klo 21:38:35

onko kellään linkkiä tarttis stream, tälläpäin ei näy tv viisi
Saileti

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 29.06.2009 klo 21:39:27

3-2 päättyy
Suicide Bob

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honka, Tolsa


Vastaus #48 : 29.06.2009 klo 21:41:09

Mielenkiintoista nähdä miten joukkueiden peli toimii kun on noinkin paljon poissaoloja. Eiköhän Englanti pääse taas vetelemään pilkkuja 120 minuutin jälkeen ja siellä tuttuun tapaan Saksalle voitto.
Eri. Jalkapalloa pelataan 90 minuuttia ja Saksa voittaa. Alas
Fabe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #49 : 29.06.2009 klo 21:42:15

onko kellään linkkiä tarttis stream, tälläpäin ei näy tv viisi

http://www.justin.tv/vip_tenisss

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines