FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 20:21:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 43
 
Kirjoittaja Aihe: SSC Napoli Ikuisesti kaikkia vastaan  (Luettu 209274 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


: 06.08.2009 klo 14:48:28

Ensimmäinen viesti tänne, joten luonnollisesti se on Napolista.

Mitähän tähän kaikkeen oikein sanoisi? Rahaa on heitetty jo 50 miljoonaa hankintoihin ja hankinnoista leijonanosa mennyt turhaan tuplavarusteluun. Heikoimpia osa-alueita ei vaihvistettu ollenkaan, vasemmalla kiitää edelleen B-tason sekalainen seurakunta ja keskuspuolustus rakennetaan näiden onnettomien keskustan ja vasemman puolen ukkojen varaan edelleen. Sen sijaan joukkueen paras ja ainoa pakki Santacroce on enää vain reservipelaaja, Campagnaron hankinnasta olin tyytyväinen mutta idea että kilpailee pelipaikasta nimenomaan Santacrocen kanssa suorastaan masentaa. Oikealla puolella Maggio ei ole ollut ongelma, joten miksi sinne piti saada kovaa kilpailua Zunigan muodossa? De Sanctis vahvistaa ilman muuta veskariosastoa, silti Navarro olisi ollut nuori jota olisi pitänyt ajaa sisään. Cigarinista kiitän, 1 puhdas täsmähankinta edes joka vahvistaa heikkoa osa-aluetta. Quaqliarellan hankinta sitä vastoin on syytä kyseenalaistaa, todellisuudessa puhdas päällekkäishankinta Lavezzin kanssa joten pelataan sitten ainakin aluksi ilman keskushyökkääjää.

Tälläinen tolkuton perseily pistää vituttamaan ja tappaa mielenkiintoa heti alkuunsa. Donadoni antoi riiittävästi näyttöjä viime kaudella, suoritus ei ollut edes ala-arvoinen vaan sellainen johon ei kukaan uusi valmentaja pysty eli olla saamatta minkäänlaista nostetta edes hetkeksi aikaan. Hankintapuolella Donadoni on aivan varmasti vaikuttanut ja saanut puhuttua näitä pelaajia ryhmään. 50 miljoonaa Cigarinista ja De Sanctisista on hirvittävä hinta, 3 pahinta ongelmakohtaa jätettiin vahvistamatta joten jokainen voi laskea paljonko se sjoitus voi edes parantua uudella veskarilla ja keskikentän pohjapelaajalla. Tähän päälle se hyvin selkeä fakta ettei kärkimiestäkään enää ole, joten katseet kannattaa suunnata ennemmin Genoan suuntaan kun haetaan murtautujaa kärkeen.

Napolin sekasorto ei siis mihinkään pääty, tämä on kuin jätekuljetuksissa jossa hankitaan lisää ja lisää jäteautoja mutta  lisää tilaa mihin jätteet voitaisiin laittaa ei ole.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2010 klo 12:17:06 kirjoittanut Spillo »
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #1 : 06.08.2009 klo 15:14:05

Alkuun siis tämä väärään osioon viety tekele. Tämän hetken ryhmässä on ainakin 30 pelaajaa ja sen nyt kuvittelisi edes yhdellä kavenevan ennen kauden alkua. Myyntipuolen ongelma on sama laulu kuin ennenkin, pelaajissa ei ole laatua päästä sellaisiin seuroihin jotka voisivat jotain maksaakin. Heikommilla seuroilla ei taasen ole rahaa myöskään maksaa Napolin maksamia palkkoja eikä varsinkaan edes sinnepäin haluttuja ostohintoja. Napoli täten merkittävästi työllistää pelihaluttomia jalkapalloilijoita ja maksaa ihan ok korvauksia ilman pelaamispakkoa. Seurassa tälläiseen ratkaisuun on päädytty, kaivoon heitetyn rahan voisi kohdentaa oikeastikin vaikkapa Napolin lukuisille köyhille. Näin ei tehdä, koska seuran nykyään omistava leffamoguli on tottunut siihen että elokuvissaan voi olla työntekijöitä tuhansiakin. Määrä siis korvaa aina laadun ja tämä ideologia istuu kyllä Napoliin. Peruselämän ideologiana kaiken vastustaminen ja tahallaan päin persettä tekeminen saavuttaa ehdottomasti suuremman saavutuspinta-alan määrän voimalla. Keskinäinen sisäinen eripura on toiminut voimana ulkopuolisia vastaan ja omia vastaan varustelu johtanut väistämättä määrällisesti erittäin laajamittaiseen varusteluun, joka jälleen on tiennyt ulkopuolisille yhä mahdottomampia tilanteita.

Lähettäkää armeija!

Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #2 : 06.08.2009 klo 20:48:37

De Laurentiiksen ajatuksia amerikaksi:

Napoli President Aurelio De Laurentiis is furious with Coach Roberto Donadoni, his staff and Walter Gargano. “Football isn’t that complicated!”

The movie mogul has repeatedly criticised the club during his time in charge and let rip after last night’s disappointing 0-0 friendly draw with Espanyol.


He was incensed when Donadoni stated he was happy with the transfer policy, but still needed someone out wide on the left.


“If he wants one, he can buy it himself,” slammed De Laurentiis in a Press conference. “We didn’t have [Juan] Zuniga on the right because of an injury, so I ask why didn’t we test [Jesus] Datolo, seeing as in Argentina he played on the left? Why did we sign him? When will be the right time for these experiments?


“The lad is fired up after being called by Diego Maradona to play for Argentina. I’ve been waiting years for two decent wingers. They keep making me buy players and yet we always have problems in those areas.”


Donadoni was the focus of that rant, but the President had more to say about director of sport Pierpaolo Marino.


“We have so many players we could take part in two championships. Let’s sell them, I told my director of sport, but for five years we’ve been unable to release anybody. Why keep using them when we know they are not needed?


“Why didn’t we just bring along the youth players who have impressed in the Primavera team? Enough is enough.


“I am also sick of this talk about lacking international experience. If someone is talented, he will be good at the age of 20. Who else am I supposed to sign in order to target success? You tell me.”


One of those on his way out could well be Gargano, as the Uruguayan midfielder has been linked with Fiorentina.


“He played a great first half and was in excellent shape,” noted De Laurentiis. “However, I hear he was approached in an unfair and loutish manner by another club promising him higher wages.


“This destabilises the whole system. If I wanted a Fiorentina player, I would not behave this way. Knowing Andrea and Diego Della Valle, I doubt they would appreciate this tactic used by agents and go-betweens. I’d never break the rules so blatantly.”


The President is jetting off to Los Angeles for a month to take care of his movie empire, but had one last note of exasperation.


“To me, football isn’t that complicated! It’s quite simple and people are always trying to complicate matters.”

Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #3 : 06.08.2009 klo 21:23:52

Joka asiasta samaa mieltä. Nyt vaan pitää potkia vauhtia jotta näitä mainittuja asioita saadaan toteutumaankin. Datolokin mahtuu Argentiinan maajoukkueeseen, muttei mitään mahdollisuuksia Napolissa. Vasemmaltakin olisi aikakin hyökätä, täysin naurettavaa että toivottomat tapaukset ovat edes ryhmässä ja kaiken päälle jopa pelaavat. Ulostettavia pelaajia on vähintään 10:

Aronica, Blasi, Cannavaro, Contini, Gianello, Grava, Iezzo, Montervino, Pazienza, Pia, Rinaudo, Rullo, Vitale. Noista ainakin puolet pois heti. Saaneeko noista yhteensä 5 miljoonaa enempää on yhdentekevää, pääasia että häipyvät. Ja tietysti Donadoni myös, liipaisin on herkkä kun harjoituspelitkin jo kiristää De Laurentiista.

Pelkolistalla sitten Santacroce, Denis, Amodio, Navarro, Bogliacino.

Zunigan tulo tehnee lopun Maggiosta, en jaksa uskoa että tyytyy penkkiin. 
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.08.2009 klo 00:23:03

Maggio on mielestäni paikkansa ansainnut ja jos penkki kutsuu, niin parempi vaan kaikille jos siirtyy muualle. Pia on mielestäni ihan kohtuullinen vaihtomies, mutta tämän kesän ostosten jälkeen on aika vaikea nähdä, että hänelle riittäisi edes jämäminuutteja joukkueessa. Santacrocen täytyy saada peliaikaa, muuten Don ei kerkeä pitkään homehtumaan penkin päässä.

Tuosta siirrettävien listasta tuli taas mieleen, että Napolia vaivaa sama ongelma kuin interiäkin. Molemmilla on useita ylimääräisiä pelaajia, jotka eivät halua lähteä, eikä heitä kukaan oikein haluakaan, koska tienaavat tasoonsa nähden hieman liikaa. Vajaa kuukausi kuitenkin aikaa keventää rinkiä, joten saa nähdä mitä tapahtuu.
Nice10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I support FF


Vastaus #5 : 07.08.2009 klo 15:43:31

Vai että Spillollekin kiusaus kävi liian suureksi ja tili avattu kakkasella.

Hieno vahvistus Ylos
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #6 : 07.08.2009 klo 19:50:21

Terve Nice10. Erittäin mukavaltahan se on tuntunut tavata täältä kaltaisiasi vanhoja naamoja. Mielenkiintoista olisi voinut olla kokeilla kirjoittelua ihan uudellakin nikillä, toisaalta elämässä täytyy olla edes 1 asia mitä ei vaihdeta. En oikein tiedä onko musta vahvistamaan, mutta pääasia että lisään edes määrää.

Päivän uutinen Napolista on tällä kertaa Walter Garganon palkkaerimielisyydet, Gargano on kaameassa palkkakuopassa jos verrataan muihin joukkueen pelaajiin. De Laurentiiksen päässä alkaa arvatenkin kiehumaan, käytös Lavezzin palkannostohaaveissa meni törkeyksien puolelle jolla haitattiin jo pelaajan jatkouraakin.

Nastyn kanssa samaa mieltä, että liian löyhä pelaajapolitiikka aiemmin on luonut sekä Napolille että Interille oman työttömien pelaajien yhdistyksen.
Travis Tarkka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eläin- ja ihmissuojelijat


Vastaus #7 : 07.08.2009 klo 19:52:06

Kato Spillu!
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #8 : 11.08.2009 klo 19:27:41

Napoli jatkaa noin tunnin kuluttua harjoituspelien satoaan kotiottelulla Racing Santanderia vastaan. Lauantaina kaatui Londonissa itse West Ham 0-1, ottelussa ei koosteiden mukaan tapahtunut yhtään mitään muuta kuin molemmin puolista puolustuspelaamista. Q teki hienon ratkaisumaalin, en tiennyt että Q:lla on tuollaisiakin pääpelikykyjä. Positiiviselta puolelta löytyi Santacrocen ja Datolon pelaamaan pääseminen, Santacroce yllätys yllätys oli tainnut olla Napolin paras pelaaja ottelussa. Tänään sitten Santacrocen kyykytys jatkunee, esityksistä huolimatta penkki kutsumassa ja viikolla syntyi ansaittu vaatimus palkannostosta sillä tällä hetkellä Santacroce on pahimmassa palkkakuopassa 250 000 kausipalkallaan.

Illan kokoonpanosta on sivussa käytönnössä tähdistö maajoukkuekomennusten saattelemana Navarro; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Blasi, Cigarini, Pazienza, Vitale; Bogliacino; Denis. A disposizione: Gianello, Rinaudo, Contini, Santacroce, Grava, Rullo, Amodio, Montervino, Insigne. Tuolla kokoonpanolla ei maaleilla pitäisi juhlia, tosin Racingin kokoonpanosta ei tietoa.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #9 : 13.08.2009 klo 12:41:22

Tasapeli saavutettiin Racingia vastaan, Napolin maalista vastasi Bogliacino. Syöttö meni suoraan maaliin, Racingin veskarin hämäännyttyä Vitalen paskuutta olla osumatta ollenkaan palloon. Ottelun yllättäjä oli Rullo, joka nyt sitten liittyy kisaan vasemman laidan pelipaikasta. 1 asia mikä alkaa olemaan selvää, on Maggion uran tuhoutuminen pitkään loukkaantumiseensa. Kaukana siitä tasosta millä oli ennen loukkaantumistaan, tämä selittäisi paremmin Zunigan hankinnan ja tässä tilanteessa todella tärkeä ostos.

Datolo kävi eilen potkaisemassa Argentiinalle maalin, paineet kasvaa Donadonin suuntaan jos Datolo ei kuulu Napolin pelaavaan ryhmään. Mahtavasti kävi kiittämässä Jumalaa valinnastaan ja eiköhän Diego tule tyrmäämään Donadonin ajatukset jos Datolo ei mahdu pelaamaan.

Donadoni avautui ottelun jälkeen heti kun peli oli hieman parempaa, Denikseltä vietiin selvä pilkku ja nämä puusilmäilyt saisi nyt olla tässä. Virheitä kuulemma syntyi liikaa, hieman alkaa pelottamaan tälläinen ääripassiivisen pelaamisen korostaminen. Ihan toisenlaiset seurat keskittyvät varjeluun, nyt pitää uskaltaa pelata.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #10 : 23.08.2009 klo 09:54:36

Sarjakausi alkaa sitten tänään huikealla kahden Sisilian derbylla. Onhan tämä ensimmäiseksi otteluksi aika pöyristyttävä, huomaa että otteluohjelma tehdään pohjoisessa. Viikolla tapahtui ulostusrintamalla sen verran, että Navarro meni vuodeksi lainalle takaisin Argentiinaan. Tämä oli tässä tilanteessa eittämättä hyvä ratkaisu, Napolissa painotettiin ettei siirto-optiota ole ja Nico palaa ensi kaudeksi takaisin. Puoliomisteinen Zalayeta meni lainalle Bolognaan, mielelläänhän molemmat olisivat pelaajan myyneet mutta ostotarjoukset olivat niin olemattomia että pääasia että äijästä päästiin eroon edes kaudeksi. Sairaan surkea Vitale otettiin yllättäen Livornoon, en ole jaksanut selvittää oliko kyseessä myynti vaiko laina mutta naureskelen partaani tätä Livornon "hankintaa".

Tämän päivän avaus: De Sanctis- Campagnaro, Cannavaro, Contini- Maggio/Zuniga, Gargano, Hamsyk, Bogliacino/Cigarini, Datolo- Lavezzi, Quaqliarella. Veikkaan Maggion avaavan, koska Zuniga vasta toipunut kolhuistaan, Bogliacino vs Cigarini onkin sitten hankalampi arvattava koska Bogliacino on loistanut kentälle päästyään mutta Cigarinia tuolle paikalle on alunperin ajateltu. Convocatin mielenkiintoisin uutinen on, ettei Blasi mahtunut enää edes siihen. Vielä viikko sitten Blasi ilmoitti ettei lähde Napolista kulumallakaan, nyt kun ei mahdu enää ryhmäänkään niin ääni on alkanut kellossa muuttumaan. Mutta kuka haluaisi Blasin? Paskoja hankintoja tehtiin läjäpäin nimenomaan B-kautena ja ensimmäisenä A-kautena, aivan liian pitkiä sopimuksia pelaajille joista Napolille voi olla hyötyä vain 1-2 kautta joten soppareidenkin olisi pitänyt olla max 2 vuotta. De Laurentiiksen käsky ulostaa ylimääräiset pönttöön on alkanut toimimaan, samaten Datolon avauspaikalla on De Laurentiiksen kädenjälkeä ja hyvä niin sillä hänhän lystin kustantaa.
drunken adriano

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 25.08.2009 klo 16:08:16

Bucci, vieläkö edustaa Napolin ylpeyttä ?
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #12 : 26.08.2009 klo 18:48:07

Luca Bucci lopetti. Olen aina arvostanut Buccia ja on 1 kaikkien aikojen parhaista italialaisveskareista, olin toivonut Napolin vetävän Bucci kakkosena ja Navarro ykkösenä. De Sanctis on ehkä nyt vielä edellä Navarroa, mutta Navarrosta tulee vielä De Sanctista parempi veskari. Napolin toiminta vaan on lyhytnäköistä ja näinhän se aika useasti on pelkästään isolla rahalla kootuilla seuroilla.

Vitalen sopimus Livornoon, on yllätys yllätys laina. Yhtäkään pelaajaa ei Napoli saa myytyä, lainalle lainalle uudelleen ja uudelleen kunnes sopimus on päättynyt. Paljon on vielä pelaajia mitä yritetään lainata muualle, kaikista niistä on maksettu rankasti ylihintaa ja aika taituri on hankinnoissaan oltava kun kaikkien uudelleenmyyntiarvo on nollassa. De Laurentiis on ensimmäinen isomman rahan seuranomistaja, joka ei saa kalliilla ostamistaan pelaajista yhtään mitään takaisin. Voiko tälläistä rotsittelua olla olemassa?
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 31.08.2009 klo 12:58:56

Aikamoinen tuuri kävi Napolilla, että täydet pisteet tuli plakkariin eilen. De Sanctis imuroi ensimmäisen ja tarjoili ainakin yhden varman maalipaikan Livornolle tämän lisäksi. Muutenkin aika sekaista puolustamista ja ainoastaan Livornon kärkien äärimmäisen heikko osumisprosentti toi voiton ja toki Q:n ja Hamsikin maalit.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #14 : 31.08.2009 klo 17:25:47

Totta, puolustuspeli on täsmälleen sitä mitä se voikin olla kun Cannavaro ja Contini pelaavat. Hankinnoissa on onnistuttu varmuudella vain Q:n kohdalla, tämähän oli tietenkin ainoa takuuhankinta ja muuten jatkettiin hakuammunnalla.

Dossena on jälleen kovasti huhukuvioissa ja saa nyt nähdä muuttuuko tämä 3 kuukauden huhuilu todeksikin. Pitäisin Dossenaa myös takuuhankintana, toisaalta pelipaikkakilpailu alkaa mennä turhan kovaksi varsinkin jos menestystä ei alla tulla.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 31.08.2009 klo 18:12:01

On se varmaan osittain materiaalistakin kiinni, mutta kyllä tuolla joukkueella olisi pitänyt murskata Livorno. Veikkaisin, että de Laurentiiksen sormi on valmiina nappulan päällä ja Donin kohtalo on edelleen hiuskarvan varassa.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #16 : 31.08.2009 klo 18:51:01

Blasi lähti lainalle Palermoon osto-optiolla.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #17 : 31.08.2009 klo 22:16:31

Blasi pakotettiin ulos, Blasin oma asenne sikäli ihmetytti ettei meinannut millään suostua siirtoon vaikka käytännössä mitään mahdollisuuksia pelaamaan ei Napolissa enää ollut. Toki tyypillistä Napoliin pesiytynyttä asennettahan se vain on. Samoin kävi Montervinolle, jolle Salernitana ei maistunut mutta lopulta laitettiin maistumaan. Pikkaisen voisi olettaa että tämmöisestä on jouduttu jotain maksamaankin, pääasia että vaikean ummetuksen aikana onnistutaan edes jotenkin ulostamaankin. Viime viikolla Amodio siirtyi lainalle Kreikkaan, Amodion olisi voinut vaikka pitääkin.

Ryhmään jäi edelleen farkkupelaajia: Rinaudo, Pazienza ja Pia joista ei yrityksistä huolimatta onnistuttu vielä pääsemään eroon. Tammikuussa voisi kuvitella että jotain tapahtuu näidenkin kohdalla.

Nastylla on aika kovat odotukset Napolin suhteen, suhteessa syydettyyn rahaan pitäisi tulosta tulla mutta kyse on kuitenkin Napolista eikä normaaleista seuroista. Jos Livornoa ei olisi voitettu, voisi alkaa jo olettamaan pitkää voitotonta putkea eikä se nytkään mahdoton ajatus ole.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #18 : 13.09.2009 klo 15:11:58

Tänä iltana sitten ystävyysottelu Genovassa Rossobluta vastaan ja ottelu jopa tulee canalilta.

Kokoonpanossa ei mitään kummalista ole, ainoastaan niin Datolo kuin Zuniga on karsintarasitusten takia jätetty kokonaan rannalle. Vasemman laidan paikan ottanee Aronica, mikä samalla tarkoittaa vasemman laidan pelaamista omaan päähän. Genoa on äärimmäisen hankala vastus ja jos tästä pelistä saadaan matkaan pistekin voidaan olla tyytyväisiä. Ainakin periaatteessa ottelusta voisi odottaa viihdyttävääkin.
Mustanaamio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACM


Vastaus #19 : 13.09.2009 klo 15:16:30

 Tulee varmasti tasainen ja viihdyttävä vääntö..
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #20 : 19.09.2009 klo 10:00:45

Donadonin lähtölaskenta menossa 1...2...3 ja ulos senkin milanin paska!

Tänään kotona Udinese, koska tilanne on taas kerran tämä olisi muu tulos kuin voitto tästä pelistä kaikin puolin parempi. Tappiolla potkut täytyy olla päivänselvät, tasapelillä ehkä keskiviikkoon jolloin ne potkut sen jälkee kyllä tulee. Koko viiikko on kohistu Antonio Conten Napolissa käymisestä, kukaan ei tiedä onko sillä mitään tekemistä Napolin futiksen kanssa. Contessa mättää pahasti toisenlainen sairaus, gobbous. Toivelistan kärjessä ulkomaalaisvalmentaja, joka vetäisi pöydän puhtaaksi ja peluuttaisi joukkuetta osaamisen perusteella eikä kaverisuhteilla. Suurin ongelma kuten viime kaudellakin on automaattiavauksen Cannavaro ja Contini, kumpikin kuuluisi ulostaa eikä kummallakaan olisi pitänyt olla mitään asiaa pelaamaan. Cannavaro on näistä tapauksista pahempi ja Donadonin osaamattomuutta on antaa tälle toiselle broidipellelle jopa kapteenin nauha. Santacrocelle on puhuttu avaspaikkaa, uskon vasta kun näen sillä Donadonin kalakavereista Grava on myös tänään ryhmässä.
ForzaInter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Mieshuorat


Vastaus #21 : 19.09.2009 klo 10:07:49

Donadonin lähtölaskenta menossa 1...2...3 ja ulos senkin milanin paska!

Tänään kotona Udinese, koska tilanne on taas kerran tämä olisi muu tulos kuin voitto tästä pelistä kaikin puolin parempi. Tappiolla potkut täytyy olla päivänselvät, tasapelillä ehkä keskiviikkoon jolloin ne potkut sen jälkee kyllä tulee. Koko viiikko on kohistu Antonio Conten Napolissa käymisestä, kukaan ei tiedä onko sillä mitään tekemistä Napolin futiksen kanssa. Contessa mättää pahasti toisenlainen sairaus, gobbous. Toivelistan kärjessä ulkomaalaisvalmentaja, joka vetäisi pöydän puhtaaksi ja peluuttaisi joukkuetta osaamisen perusteella eikä kaverisuhteilla.

No eiköhän se Diego kohta vapaudu ;)
chila

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, JIPPO & LAHI


Vastaus #22 : 19.09.2009 klo 10:09:28

Mancini voisi olla kova sana Napolin uudeksi valmentajaksi...


Onko Walter Gargano saanut tällä kaudella peliaikaa? Jos on, niin miten on mies keskikentällä onnistunut? Tänään olisi tarkoitus (jos en jää kiinni kalinoihin...) katsoa kauden ensimmäinen peli Napolilta.

No eiköhän se Diego kohta vapaudu ;)

Snörfhh jne :D
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #23 : 20.09.2009 klo 10:20:11

Keskiviikkoon siirtyi Donadonin potkut, kiitos tuomariston. Millähän perusteella linjamies edes näki Di Natalen maalin jassoksi, tämähän oli takana eikä mitenkään voinut näkyä sille laidalle edessä olevana. Tämän lisäksi Udineselle olisi kuulunut ainakin 1 pilkku, Napolille se pilkku arvatenkin olisi heti vihelletty mutta kun ei ollut yhtään mahdollisuutta. Napolin pelaamisen olisi kuvitellut olevan paljon hyökkäävämpää ja kovempitempoista, nyt mentiin lähinnä höntsävauhtia näperrellen ja kyse oli kuitenkin Donadonille erittäin tärkeästä pakkovoitosta. Joukkueen keskikentän ja hyökkäyksen kääpiömäisyys ei oikein kuulu tämän päivän futikseen, tuollaisilla pelaajilla voi pelata vain maata pitkin ja toimimaton kärkipari liian samankaltaisina ei auta asiaa yhtään enempää. Fyysisyyttä kaivataan paljon lisää, joten pelaajahankinnat ovat tässäkin suhteessa samasta putkesta päällekkäisyyksiä. Plussapuolelle voi nostaa avauksen muutokset, Santacroce, Rinaudo ja Zuniga kuuluvat mieluummin avaukseen ja paska-Paolo sekä Maggio penkille joista ensimmäinen hevon vittuun koko seurasta. Deniksen koirankoppia ei voi käsittää, mikkihiiret saa erittäin vähän tulosta aikaan ja se mikä tuosta puuttuu on oikea kärkimies ja sitähän Denis on. Jos siis halutaan jotain muuta kuin turhanpäiväistä näpertelyä kahden kärjen taktiikassa peliaikakilpailuun pitää laittaa Lavezzi vs Q. Keskikentälle Cigarinin paikalle tammikuussa lopultakin se afrikkalainen makaroonileikkuri, joka tekee tomaattimurskan vastustajista.

Diego olisi tietenkin ainoa oikea valmentaja Napolille, Diegolla on muita hommia parhaillaan. Ideologiat eivät myöskään kohtaa ollenkaan.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkoposkihanhet & merimetsot


Vastaus #24 : 20.09.2009 klo 14:34:56

No eiköhän se Diego kohta vapaudu ;)

Varmasti puolueeton pöydänpuhdistaja Tuoppi

 
Sivuja: [1] 2 ... 43
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa