FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 21:41:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 43
 
Kirjoittaja Aihe: SSC Napoli Ikuisesti kaikkia vastaan  (Luettu 209275 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #25 : 23.09.2009 klo 10:33:06

Pakollista tappiota luvassa tälle päivälle, joten sen sijaan että voimavaroja tähän tuhlataan pitäisi keskittyä viikonlopun paljon tärkeämpään putoamiskamppailuun Sienaa vastaan. Donadoni aikoo kuitenkin juoksuttaa taas permanenttinsa ja tässä skenaariossa alkaa jalat olla katki sunnuntaina. Joitain muutoksia olisi syytä kyllä tehdä, muutenkin pitkälti saman kokoonpanon jankkaaminen huonolla tuloksella ei ole kauhean onnistunutta valintatoimintaa. Sen verran ainakin tapahtunee, että Zuniga vaivaisena aloittaa penkillä Maggion saadessa vuoron. Alakertaan ei edes ole optioita tarjolla, sekä Campagnaro että Rinaudo ovat klesoja. Keskikentällä vain Cigarinin paikka ei ole kirkossa kuulutettu, Bogliacino vetää järjestään pelaamaan päästyään ihan mallikkaasti ja sitten on vielä tämä pelottava optiokin eli Pazienza olemassa. Vasemmalle Datolon sijaan voi tulla Aronica, Aronican mahdollinen iltapuhde kroonisena filmaajana ratkeaa tuomariin. Osaamisessa on valovuoden perässä ja pakkohan sen on jollain yritettävä pysyä mukana.

Tularituulareille lappuun 7-0.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 23.09.2009 klo 14:55:16

Kumpi antaa kenkää ensimmäisenä, de Laurentiis vai Zamparini? Aika selvältähän tuo vaikuttaa, että Donadonin palli heiluu melko voimakkaasti ja selvä tappio tänään voisi olla ns. viimeinen naula arkkuun.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #27 : 24.09.2009 klo 09:11:10

Vaikean heitit Nasty, Zamparinin liipaisin on tunnetusti herkkä ja taas De Laurentiiksella ei vaikuta olevan koko liipaisinta. En usko että eilinen vielä Donadonille potkuja tuottaa, ottelu oli etukäteenkin merkitty hävityksi. Sunnuntaina jos Sienalta otetaan kotona kuokkaan kipukynnys lähestynee. De Laurentiiksen ongelma alunperinkin on ettei ole ollut ollenkaan futisihminen ja siksikin jaksaa vertailla futisseuran johtamista leffojen tekemiseen. Päänäyttelijä harvemmin saa kenkää, ennemminkin leffan jälkeen ei välttämättä valita uudelleen päärooliin. Koska äijän kontaktit löytyvät pääosin jenkkilästä, niin Donadonin seuraaja voi löytyä sieltä. Mieleen ei tule kuin Chinaglia, joka ei ole tainnut valmentaa mutta olisi muuten erittäin sopiva mies tähän seuraan. Toinen vaihtoehto on joku tv:stä tuttu, Spallettin turvan on ainakin varmuudella nähnyt telkkaristaan. De Laurentiiksen sarjanousujen myötä alkanut hihkuminen on muuttunut Napolille tyypilliseksi murhenäytelmäksi. Valtavasti rahaa on käytetty, aiemmat omistajat katkesivat paljon pienemmälläkin riskillä ja tässä kuviossa pelaajien jälleenmyyntiarvot käytännössä romahtavat. Napolin kannattajistossa on fiksuakin porukkaa ja osaa kääntyä totaalisesti seuraa vastaan. Kun katsomo tyhjenee, vähenee tulot ja vaikutus kertautuu tv-soppareihin asti. Kiehtovaa tässä kaikessa on juuri tämä mahdollisuus, sekä fantasia pudota sarjaa alemmaksi maailman eniten siirtomarkkinoille satsanneena seurana.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #28 : 26.09.2009 klo 21:38:48

Huomenna kait Donadonin mutta myös Marinon kohtalonpeli. Kolmanneksi toppariksi juoksee joko Aronica, Grava tai tervehtynyt Rinaudo. Santacroce on rajun pelityylinsä uhrina noin kuukauden sivussa. Muilta osin mentäneen peruspermanentilla, sillä samalla millä tulokset on mitä on viikosta toiseen. Sienalle on mainio paikka iskeä, Roska-Calaio niittajana olisi kieltämättä huvittavaa. Paineet on vain kotijoukkueella ja esityskin lienee sen mukaista säheltämistä. Tasapeli arvatenkin antaisi lisäaikaa eli olisi tuloksena se masentavin.
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma, Los Angeles Lakers


Vastaus #29 : 27.09.2009 klo 23:04:05

Marek Hamsik kyllä aika huikeassa maalivireessä, yrittää kovasti säästää Donadonin potkuilta.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #30 : 29.09.2009 klo 09:48:27

Hamsyk todellakin vaikuttaa kehittyvän edelleen ja vaikka jatkuvasti povataan Napolin menettävän nämä pari staraansa, niin Napolin ei todellakaan ole pakko myydä yhtään ketään. Viimeisimpänä ostajana on mainittu ManU, Marek olisi kyllä Manun ikääntyvälle keskikentälle oikeanlainen hankinta tulevaisuutta ajatellen. Tämän siirron voisin hyväksyä, koska uralla on pyrittävä eteenpäin ja mahdollisuus päästä korkeimmalle mahdolliselle tasolle on annettava.

Sen verran potkuja Napolissa kuitenkin tapahtui, että hankinnoista vastaava Marino sai kenkää. De Laurentiiksen ratkaisu on oikea, kun annetaan yli 50 miljoonaa siirtorahaa käyttöön niin täytyy oikeasti saada jotain aikaiseksikin ja nythän joukkue on samalla tasolla mitä ennen suurta kuluttamista. Supertyperästä pelaajapolitiikasta kuuluu ulostaa, vaikka hankinnoissa olisikin 4 superhankintaa (Hamsyk, Lavezzi, Gargano, Santacroce) niin muu osa on käytännössä ollut pelkkää huttua. Järkyttäviä ylihintoja on maksettu, ylipitkiä sopimuksia on tehty aivan liian isoilla palkoilla B-tason pelaajille. Myytyä ei ole saatu yhtään mitään eli toisinpäin kassaan ei ole tullut rahaa. Nämä kaikki asiat aivan varmasti hiertivät De Laurentiista, ne olisivat hiertäneet ketä tahansa. Donadonin potkuja huhutaan voimakkaasti, Spalletti on listan kärki kuten oletinkin. Jotensakin kovettaisi Chinaglia Marinon paikalla, rohkeita pyssymiehiä ei koskaan voi olla liikaa.
miguelinho

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 29.09.2009 klo 09:48:53

Marek Hamsik kyllä aika huikeassa maalivireessä, yrittää kovasti säästää Donadonin potkuilta.
Kuinkas pitkä sopimus Hamsikilla on? Hintalappu varmasti melkonen, sen verta päteviä otteita mies on pari kautta Napolissa esittänyt.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #32 : 29.09.2009 klo 09:53:12

Kuinkas pitkä sopimus Hamsikilla on? Hintalappu varmasti melkonen, sen verta päteviä otteita mies on pari kautta Napolissa esittänyt.

2013 asti. Alle 30 millin ei lähde.
miguelinho

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 29.09.2009 klo 09:56:32

2013 asti. Alle 30 millin ei lähde.
Ei varmasti lähe, melkosen pätevä kaveri olemassa ja ikääkään ei vielä liikoja ole.
WBogarde

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan


Vastaus #34 : 30.09.2009 klo 03:28:54

Donadonin lanka palamassa loppuun niin mielenkiintoista nähdä kenestä tulee seuraaja. Oma veikkaus löytyy Itä-Lontoon suunnasta ;) .
PirloMAnia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan,As Bari, Azzurri


Vastaus #35 : 30.09.2009 klo 06:54:57

Ainakin tärkeä toimija Napolissa sai jo fudut, eli Marino, joka varsinkin tänä kesänä on onnistunut todella katastrofaalisilla hankinnoilla. Jos Campagnaroon saa 8 miljoonaa tuhlattua ja samoin Zunigaan ja myytyä laadukas Mannini 4 miljoonalla, on asioita tehty väärin.

Mielenkiintoista on Napolin tapauksessa, onko Donadonin käyttämä 3-5-2 seurajohdon sanelema vai miksi helvetissä Donadoni käyttää sellaista, jota ei aiemmin ole käyttänyt. Tuohon moduuliinkiin kun on niin vaikeaa saada istuvia pelaajia. Silti Donadoni on tahkonut päätään seinään ja tuloksia ei tule sillä tavalla mitä joukkueen osalta odotetaan. Donadonista on ollut jo spekulaatioita potkuihin liittyen, mutta kuitenkin on myös ajateltava mitä vaihtoehtoja on vapaana. Spalletti nyt on vapailla markkinoilla, mutta onko se realistinen vaihtoehto millään tavalla.

Hamsik sanoi taannoin kesällä, että jos hän joskus siirtyisi, olisi se vain ja ainoastaan Interin paitaan.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #36 : 30.09.2009 klo 08:26:52

Hamsik sanoi taannoin kesällä, että jos hän joskus siirtyisi, olisi se vain ja ainoastaan Interin paitaan.

No eihän Hamsik nyt ihan noin sanonut. Mielestäni lainaus meni "Jos siirtyisin, siirtyisin johonkin suurseuraan kuten Interiin."
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #37 : 30.09.2009 klo 16:30:19

Marino poltti 50 miljoonaa käytännössä paskaan, hankinnoissa on vain 1 oikea täsmähankinta Campangaro mutta tässäkin tapauksessa se menee hukkaan kun Donadoni asetti kilpailemaan peliajasta Santacrocen kanssa. Hankintojen pääkohde olisi pitänyt olla 3 topparia, 3 siksi että on syytä olla edes 4 topparia kolmen topparin pelijärjestelmässä. Cigarini hankittiin tarpeelliselle paikalle, mutta on väärä pelaaja koska fysiikka kaverilla on olematon eikä halukkuutta pallotappeluun ole likimainkaan edes Blasin verran. Kärkeen olisi Q:n sijaan pitänyt hankkia voimakas kärkimies jakamaan peliaikaa Deniksen kanssa. Q maksoi törkeät 18 miljoonaa, missä on ainakin se 8 ylihintaa. Zuniga oli turha hankinta, koska oikea laitapakki ei ole ongelma vaan vasen. Tapaus Manninilla ei ollut tulevaisuutta Napolissa, hyvä että onnistuu muualla muttei Manninista ole laitapakiksi joka oli se ainoa paikka Napolissa tarjolla.

3 topparia, 2 afrikkalaista pallotappelijaa keskikentälle, vasen laitapakki ja 1 fyysinen isokokoinen kärki. Rahaa olisi palanut ihan varmasti saman verran, toisaalta olisi pystytty ulostamaan enemmän turhakkeita. Nykyinen ryhmä ei ole milläänlailla balanssissa, se on sekasorto kääpiömäisiä yksilöitä joilla on samoja ominaisuuksia. Donadonikin on vain osasyyllinen, tyhmiä pelaajavalintoja ei silti saa anteeksi kuten Santacrocen ikuinen kurinpitokyykyttäminen.
PirloMAnia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan,As Bari, Azzurri


Vastaus #38 : 30.09.2009 klo 18:30:46

En nyt aio mennä siihen kuka sanoi ja mitä, mutta ainakin itse luin haastattelun Gazzettasta, jossa nimenomaan puhuttiin Interiin siirtymisestä. Homma oli asetettu jotenkin tyyliin jos vuonna 2020 pelaisit jossain muussa joukkueessa, mikä se olisi, johon Hamsik sanoi vain ja ainoastaan Inter. Hamsikhan oli Interin kiikarissa vahvasti, ennnen kuin Marino onnistui kaappaamaan Napoliin- temppu jota kovasti ihmeteltiin ja ihailtiin, kun Marino oli vielä jonkinlaisen tekijämiehen maineessa.

Tosiaan Marino on onnistunut hukkaamaan noita rahoja tyylikkäästi ja joukkuetta on vahvistettu tasapainottomasti. Manninin myynti tällä taktisella linjalla onkin ymmärrettävä, kyse onkin miksi helkkarissa tuolla harvinaisella taktiikalla mennään ylipäänsä. Onko se Donadonille ominainen. Rejalla se toimi auttavasti, Donadonilla ei ollenkaan.
gonza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Roma


Vastaus #39 : 01.10.2009 klo 16:11:18

2013 asti. Alle 30 millin ei lähde.

Jos joutuisin rahani lyömään likoon niin sanoisin, että alle 30 millin lähtee, jos seuraavan parin kauden aikana lähtee. Ei tuollaisia summia makseta pelaajista, joilla ei ole (toistaiseksi) minkäänlaisia eurocup-näyttöjä.

Toki toivon olevani väärässä. ;)

Eriasia sitten, että lähteekö Hamsik. Riippuu varmasti siitä, että jatkuuko seuran paikallaan junnaaminen satsauksista huolimatta vai lähteekö ero kärkeen kaventumaan.
Casma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mole.


Vastaus #40 : 01.10.2009 klo 22:14:51

Jos joutuisin rahani lyömään likoon niin sanoisin, että alle 30 millin lähtee, jos seuraavan parin kauden aikana lähtee. Ei tuollaisia summia makseta pelaajista, joilla ei ole (toistaiseksi) minkäänlaisia eurocup-näyttöjä.


Jos Diego maksoi Juvelle noin 25 miljoonaa, ei Hamsik ainakaan enempää maksa. Veikkaisin 18-19 miljoonaa riittävän.
Hyvä pelaaja, mutta ei liioitella.
gonza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Roma


Vastaus #41 : 01.10.2009 klo 22:28:56

Jos Diego maksoi Juvelle noin 25 miljoonaa, ei Hamsik ainakaan enempää maksa. Veikkaisin 18-19 miljoonaa riittävän.
Hyvä pelaaja, mutta ei liioitella.

No enkös minä juuri sitä sanonut. :)
Casma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mole.


Vastaus #42 : 01.10.2009 klo 22:36:01

No enkös minä juuri sitä sanonut. :)

Vähän. ;)
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #43 : 02.10.2009 klo 10:10:04

Menkää omiin ketjuihinne arvailemaan joidenkin pelaajien myyntihintoja. Pääasia on on ettei Napolin tarvitse myydä ketään, eikä se myy pelaajaa jota käyttää. Pochon kohdalla De Laurentiis jo totesi, että voi aivan hyvin pitää tämän sopimuksen loppuun pelkkänä kulissina. 2013 Hamsyk on näillä näkymin vapaa siirtymään minne haluaa ilman siirtokorvausta, sitä ennen jos Hamsykin haluaa pitää maksaa niin reilusti että De Laurentiis kiinnostuu. Paska-Paolon saa Napolilta 17-18 miljoonaan.

3-5-2 tai 5-3-2 on omasta mielestä ihan toimiva taktiikka. Se vaatii laitapelaajilta erittäin paljon, kentän keskusosa on erittäin hyvin täytetty. Nythän 4-4-2 systeemiin erona että 1 pelaaja hoitaa tavallaan kahden pelaajan roolit laidalla, lähtökohtaisesti laitapelaajan on oltava laitapakki eli osattava puolustaminen mutta laitapakki joka osaa myös hyökätä ja jolla siis oltava paljon juoksuvoimaa. Jos laitapelaaja ei jaksa tehdä puolustusvelvoitteitaan, menetetään saatu etu keskuspuolustuksessa koska ideaali on olla 3 vs 2 etuasemassa vastustajan hyökkääjiin. Napolilla ei edelleenkään kuten on tullut todettua ole vasemmalla puolella sellaista pelaajaa, joka tähän pystyisi. Mancini on vaihtunut Datoloon, hassua että molemmat viihtyvät myös kärkien takana ja tästä voi jo otaksua etteivät ole oikeantyyppisiä pelaajia tämän moduulin laitapelaajiksi. Nykymateriaalille tämä taktiikka lienee silti paras ja siksi sitä ovat käyttäneet. 
gonza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Roma


Vastaus #44 : 02.10.2009 klo 13:56:45

Spillon luotto De Laurentiisin kukkaroon on yhä järkkymätön. :)

Toisaalta ei Berlusconinkaan rahojen pitänyt loppua, mutta toisin kävi ;) ja paini vielä melko paljon raskaammassa sarjassa.
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #45 : 03.10.2009 klo 15:44:54

Mikäänhän ei viittaa mihinkään muuhun kuin De Laurentiiksen kukkaron kestoon, vastaväitteille ei löydy edes vähäisintä perustetta. Siitä huolimatta omistajalla on kai oikeus seurata bisneksensä kehitystä ja nimenomaan sitä mitä paskaa sen työntekijät tekevät.

Sunnuntain turhassa ja mielenkiinnottomassa pakkopullassa avainpelaajien mielenkiinto kohdistuu tuleviin karsintapeleihin. Pääpaino siis ottelussa ettei heille satu loukkaantumisia ja pääsevät auttamaan itsensä kisoihin. Donadoni jatkaa-ei jatka-jatkaa-ei jatka-jatkaa-ei jatka.
V.Jano

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 04.10.2009 klo 19:32:19

Donadoni jatkaa-ei jatka-jatkaa-ei jatka-jatkaa-ei jatka.

Aika lähellä on varmaan monotus.
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Octagon euphoria


Vastaus #47 : 04.10.2009 klo 20:10:53

Olenko siis nähnyt täysin väärät matsit koska en ole nähnyt koskaan Hamsikilta hyvää peliä!??

jokapuolelta vyöryy miehestä kehuja mutta aina kun näkee Napolin matseja joutuu pahasti pettymään Hamsikin panokseen ja alkaakin tuntua omien havaintojen pohjalta että äijä on täysi susi!
Spillo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maradona è Dio e Lavezzi il suo erede


Vastaus #48 : 04.10.2009 klo 20:50:11

Donadonin potkut virallistuu ilmeisesti huomenna. Roberto Mancini on nyt noussut huhulistan kärkeen, joka tapauksessa kuka tahansa se onkin on tehtävä helvetin vaikea. Napolin fanatismissa murtuu kokeneempikin tekijä, taktikon sijaan haluaisin penkin taakse motivoijan. Henkilön joka osaisi imeä ja käyttää hyväkseen kannatusetua, sekä luoda sitä kautta voittamattomuuden tunnetta pelaajistoon. Walter Novellino onnistui viimeksi tässä, hänen lisäkseen Serse Cosmilla olisi oikeanlaista karismaa. Ei nyt tehtäisi jälleen typerästi ja päädyttäisi tv:stä tuttuihin, rohkeasti nuori ja halpapalkkainen valmentaja joka osaa motivoida pelaajistoakin tappamismentaliteetille siis sille mentaliteetille mistä kaupunki elää.
PirloMAnia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan,As Bari, Azzurri


Vastaus #49 : 05.10.2009 klo 12:37:32

Kyllä taktiikassa on iso ongelma kun materiaaliin katsottuna se ei kuitenkaan kestä täysin, lisäksi valmentaja joka ei omaa sellaista omassa filosofiassaan tekee nähdyt tulokset juuri sellaisiksi kuin ne olivat odotettavissa. 3-5-2:kkoseen et vaihda Blasia pois ja ota Cigarinia tilalle, esimerkiksi, et pelaa noin keskinkertaisilla toppareilla jne. Pelaajia, jotka soveltuvat 3-5-2 ei niin helposti löydy ja näin ollen valmennus nousee vielä suurempaan rooliin ja Donadoni ei tässä hommassa nyt oikein toimi. Nyt on ainakin Mazzarri nostettu melko korkealle huhuissa, ja nimenomaan hän peluuttaa tuota 3-5-2:hta.

Jos hankitaan Zuniga ja Campagnaro 8 miljoonaa kappale ja pistetään kohta maajoukkueessa pelaava Mannini puoli-ilmaiseksi Sampiin vedoten pelipaikkaan, on siinä jotain vikaa. Nimenomaan taktisia puolia katsoen, kun kerran on pakko mennä 3-5-2 tyylillä, valmentaja joka ei sitä osaa, pelaajia, joita siihen on vaikea löytää jne.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 43
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa