FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.07.2019 klo 06:08:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 35 [36] 37 38
 
Kirjoittaja Aihe: SSC Napoli Ikuisesti kaikkia vastaan  (Luettu 162178 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jalkapallokääpiö

Poissa Poissa


Vastaus #875 : 15.09.2017 klo 13:04:56

Sarri näyttäisi harjoittavan rotaatiota scudetto edellä, olisin ainakin kuvitellut Mertensin tuovan ratkaisevaa sähäkkyyttä hyökkäyspeliin ja prässiin, samoin brassikaksikko olisi ehkä ollut puolustussuuntaan solidimpi. Mietin että outo paikka säästellä, mutta ehkä ei sittenkään. Shahtar oli pikkuisen odotettua terävämpi, mutta tuolla esityksellä olisi voinut hyvinkin pisteen napata, enkä usko että enempää oli edes budjetoitu. Tämäkin tappio on kotivoitolla kuitattu, ja uskoisin että Napolissa odotetaan Shahtarin menettävän muissa peleissä enemmän pisteitä. CL ei tosiaankaan ratkea vielä tässä vaiheessa, mutta Aassa on parempi ettei Juventukselle anneta yhtään siimaa löysäilemällä pikkuseurojen kanssa.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #876 : 15.09.2017 klo 14:36:59

Sarri kertoo haastattelussa, että Mertens tarvitsee "juoksupelaajana" enemmän aikaa palautuakseen ( elokuussa cl-karsinnat, maaottelut ja sarjapelit) rasituksesta, joten siksi ei pelannut keskivikkona. Tukee myös tuota Scudetto > CL järjestystä. Sivuhuomiona, hiukan siihen muotoon tuo on ilmaistu että seuralla olisi jotain statistiikkaa palautumisajoista. Olisi kiinnostavaa tietää, jos joku on onnistunut kehittämään mittausmenetelmän palautumisajoille.

Toisaalla esitetään nykyisten taktiikoiden muuttamista koska vastustajat osaavat ne nyt estää, esim. Hamsik-Insigne-Callejon vasemmalta rakentuva ketju. Jossain vaiheessa muutos tulee, kaikki joukkueet vaihtelevat pelitapaansa, mutta tuskin yhden heikomman pelin takia.

Milik ei ole saanut ottelutuntumaa vielä tarpeeksi, voisi aloittaa Beneventoa vastaan.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #877 : 22.09.2017 klo 22:04:32

Beneventosta 6-0 voitto ja Laziosta tulos 1-4 Napolille.

Pelin voimasuhteet Olimpicolla muuttuivat toiselle puoliajalle vastustajan loukkaantumisten vuoksi, tuo tosiasia tietenkin seuran virallisissa kommenteissa sivuutetaan täysin. Kuuluu pelin henkeen ja haastattelut ovat lopulta hetken huvia.

Napolin maalit Laziota vastaan sisälsivät yksilötaitoa mutta toinen (1-2) maali oli ammattimiesten taidonnäyte joukkuepelistä.

Spal on syytä ottaa vakavasti ja narskauttaa palasiksi heti alusta alkaen.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #878 : 28.09.2017 klo 11:07:38

Milikin polvi operoitiin maanantaina, paluulle ennuste on tammikuu 2018 jälkeen. Kyseessä oikea jalka, edellinen operaatio tehtiin vasempaan jalkaan.

Uutta hyökkääjää ennen tammikuun siirtoikkunaa tuskin löytyy sopimuksettomien pelaajien joukosta, joten Callejon on noussut esille Mertensin varamiehenä. Napoli hankki Inglesen Chievosta viime siirtoikkunan viime hetkillä, mutta pelaaja jäi lainalle kuluvaksi kaudeksi. Tammikuussa on mahdollista ottaa mies Napoliin, ellei hankita jotain toista.

Berardista on ollut siirtohuhuja Napoliin. Samalla on huomautettu että Berardi ei välttämättä ole sopiva suurempiin seuroihin ja tulosvastuullisuuteen, vaan enemmän ns. pikkulammikon kunkku.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #879 : 11.10.2017 klo 09:44:21

Maaotteluissa ei loukkaantumisia tullut ja päästään taas sarjapeleihin, vihdoinkin. Tauolla alkoi näkymään yhdentekeviä "mestaruus-uutisia", hermostuneimmat povasivat jo pistemääränkin millä mestaruus kuulemma tänä vuonna tulee. Allegrilla ei ilmeisesti ole riittävästi tekemistä kun ehtii syventyä taulukkoihin .

Uudet pelit edessä ja Roma tulee vastaan ensimmäisenä. Tuossa yksi näkemys joukkueiden eroista nykyisten valmentajien aikana.

https://www.football-italia.net/111125/roma-napoli-tactical-feast
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #880 : 11.10.2017 klo 11:50:07

Uudet pelit edessä ja Roma tulee vastaan ensimmäisenä. Tuossa yksi näkemys joukkueiden eroista nykyisten valmentajien aikana.
https://www.football-italia.net/111125/roma-napoli-tactical-feast

Lainaus
Another significant difference between the two formations is the right wing position. While Mohamed Salah was more of a classic winger for Roma last term, his replacement Gregoire Defrel..

Ranskalainen ei ole laituri, eikä häntä tulisi olettaakaan sellaiseksi. Minuutit ovat lähinnä Schickin loukkaantumisen/sisäänajon takia. Kuitenkin mikäli Di Francesco päättää lähteä tukkimaan oikeaa laitaa, voi Defrel tuolla koikkelehtia.

« Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 12:42:03 kirjoittanut punta »
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #881 : 11.10.2017 klo 13:44:50

Ranskalainen ei ole laituri, eikä häntä tulisi olettaakaan sellaiseksi.

Defrelistä kirjoittaminen Salahin korvaajana oli kyllä pohjakosketus muutenkin nollatason analyysissä, jossa lähinnä todettiin muutama itsestäänselvyys.

Mitä otteluun tulee, niin Napoli on kyllä selvähkö suosikki ja Roman on pystyttävä kauden parhaimpaansa, sillä nyt ei ole vastassa mikään Milanin kaltainen wannabe-huippujoukkue.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 15:11:32 kirjoittanut Warming up »
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #882 : 17.10.2017 klo 11:19:19

Cl-pelissä Cityä vastaan on arvailtu kokoonpano muutoksia, keskikentälle avaukseen esim. 2 pelaajaa kolmikosta Diawara-Zielinski-Rog ja puolustukseen oikealle laidalle puolustamaan Chiriches tai Hysaj.

Keskikentän osalta Napoli on kierrättänyt pelaajia jokaisessa pelissä tällä kaudella, 60-70 minuutin kohdalla on vaihdettu Hamsik + toinen kk-pelaaja pois.  Ottelutuntuma on hyvä koko joukkueella ja esimerkiksi Zielinski- Rog kaksikko on tasoltaan lähellä Jorginho - Allan valintaa.

Virallisissa kommenteissa illan CL-peli on yhtä tärkeä kuin viikonlopun Napoli-Inter. En näe tällä pelillä mitään - ei yhtään mitään -  merkitystä, jos vain voitetaan Inter tämän jälkeen. Ei edes mahdollisella 7-2 tjsp. häviöllä Citylle.
J1022V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sarjanousijat


Vastaus #883 : 17.10.2017 klo 13:56:58

Cl-pelissä Cityä vastaan on arvailtu kokoonpano muutoksia, keskikentälle avaukseen esim. 2 pelaajaa kolmikosta Diawara-Zielinski-Rog ja puolustukseen oikealle laidalle puolustamaan Chiriches tai Hysaj.

Keskikentän osalta Napoli on kierrättänyt pelaajia jokaisessa pelissä tällä kaudella, 60-70 minuutin kohdalla on vaihdettu Hamsik + toinen kk-pelaaja pois.  Ottelutuntuma on hyvä koko joukkueella ja esimerkiksi Zielinski- Rog kaksikko on tasoltaan lähellä Jorginho - Allan valintaa.

Virallisissa kommenteissa illan CL-peli on yhtä tärkeä kuin viikonlopun Napoli-Inter. En näe tällä pelillä mitään - ei yhtään mitään -  merkitystä, jos vain voitetaan Inter tämän jälkeen. Ei edes mahdollisella 7-2 tjsp. häviöllä Citylle.

Diawara ja Zielinski jatkoon, Rog ei mua oikein oo vakuuttanut. Jorginho ja Allankin kävisivät tai oikestaan mikä tahansa yhdistelmä näistä neljästä.

Alempaan sama. Kaikki paukut pitäisi ehdottomasti priorisoida scudettoon. Ucl kivaa bonusta ja siihen panostamista voi harkita jos jatkopaikka irtoaa.
Dibdab

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, TPS, ACM, WHU


Vastaus #884 : 17.10.2017 klo 21:57:12

Tervehdys, osaisiko joku neuvoa mistä Napolin peleihin kannattaisi väijyä lippuja... vai onko tuhoon tuomittua yrittää?
Ajatuksena olis broidin kanssa käydä tällä kaudella tuolla peliä tsekkaamassa.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #885 : 18.10.2017 klo 10:39:24

CL-peli Citya vastaan oli ennakoidun vaikea, City oli parempi joukkue. Lukemat olisivat voineet olla jotain 6-1 tai 7-1 jos City olisi pelannut koko pelin jalka kaasulla.

Onnistujia eilisestä pelistä ei oikein löytynyt, vähemmän pelanneilla oli vaikeuksia pysyä pelissä mukana. City prässäsi korkealta, pelin avaus toimi ja liikkuvuutta oli liikaa että niihin Napoli olisi pystynyt vastaamaan. Keskustelupalstojen mukaisesti pitäisi nyt haukkua nimeltä pelaajia ja arvostella niinkin fiksulla tavalla kuin "paska pelaaja, huumorinippu" yms. Eilen ei kaikki pärjänneet, ei oikeastaan kukaan, mutta pelien voittamiseen pitkän kauden aikana tarvitaan koko rinkiä. Oli oikein avata Zielinski-Diawara kaksikolla.

Napoli on hyvä joukkue ja oma peli ei ole mihinkään kadonnut.

Tärkeimmät tulevista peleistä ovat 21.10 Inter(k), 18.11 Milan(k) ja 1.12 Juventus(k). Näihin peleihin olisi syytä saada paras mahdollinen suoritus, huippuvire vaikka apteekin kautta. Toivottavasti loukkaantumisia ei tule ja Milan vaihtaa valmentajaa 10.11, että saavat pelinsä täysin sekaisin ennen Napolin kohtaamista ;)
« Viimeksi muokattu: 18.10.2017 klo 10:41:33 kirjoittanut svengi »
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #886 : 18.10.2017 klo 11:38:28

Mielenkiintoinen ottelu myös Serie A:n kannalta siinä mielessä, että Napoli tavallaan paljasti haavoittuvuutensa silloin, kun ihan ykkösnyrkkiä ei ole laittaa kentälle. Ohutta on. Huumorinipusta tai paskapelaajista puhuvat voi toki jättää omaan arvoonsa. Näkisin että jatkopaikka on kuitenkin ihan otettavissa, koska tuskin City Shakhtarille häviää, ja toisaalta Napoli on kotona varmasti kovempi kuin mitä eilen nähtiin.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #887 : 18.10.2017 klo 12:22:34

Mielenkiintoinen ottelu myös Serie A:n kannalta siinä mielessä, että Napoli tavallaan paljasti haavoittuvuutensa silloin, kun ihan ykkösnyrkkiä ei ole laittaa kentälle. Ohutta on.

Vaikka Diawara ja Zielinski ei Cityn (*) kotikentällä täysin riittäisikään, niin ei se sitä tarkoita etteivät myöskään Serie A:ssa riittäisi. Sama pätee aika moneen muuhunkin penkkiveikkoon, eli mielestäni sarjan kannalta leveyttä löytyy. Hyökkäystä kannattaa varmaan vahvistaa tammikuussa, koska Milik kaatui.

* Kenties tällä hetkellä parasta jalkapalloa pelaava joukkue.
Herstein

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #888 : 18.10.2017 klo 13:34:15

Mun mielestä Napoli oli positiivinen yllätys ja City-ottelu antoi varmasti uskoa tulevasta, sillä tasurikaan ei ollut kaukana. Napoli sai kaksi pilkkua, mutta kolmas jäi viheltämättä ja Walkerin olisi ehdottomasti pitänyt saada punainen kortti siitä kyynärpääiskusta Zielenskiin. Diawara oli hemmetin hyvä ja osoitti pärjäävänsä jo nyt parikymppisenä pojankloppina Cityn miljoonamiehistöä vastaan. Napolin keskikentän tilanne näyttääkin varsin valoisalta, erityisesti kun tämä Ounas pääsee kauden aikana paremmin sisälle Sarrin haastavaan pelityyliin. Ne suurimmat ongelmat ovat puolustuspäässä, joku Maggio nyt ei saisi olla ykkösvaramies puolustukseen ja Albiolin tilalle olisi syytä äkkiä löytää joku pallollisesti osaavampi kaveri. Serie A:ssa Albiol toki vielä menettelee, kun mikään joukkue ei prässää yhtä kollektiivisesti kun City, mutta yksi syy Napolin vaikealle alulle eilen oli se, että Guardiola oli skoutannut Koulibalyn merkityksen Napolin pelinrakentelulle. K2 pystyy ja uskaltaa antaa vaikeita ja riskaabeleja avaavia syöttöjä paineenkin alla kun taas Albiol tyytyy liian usein roiskaisemaan pallon pois. Lisäksi Reinan tilalle on syytä viimeistään ensi kesänä hommata joku aito huippuveska, sillä tuo epävarmuus tulee maksamaan pitkän kauden aikana liikaa pisteitä. Hyökkäykseen Napoli tarvitsisi jonkun yleismiehen, joka voisi paikata tarvittaessa laidalla ja keskellä. Vaikea näin äkkiseltään keksiä ketään, joka tuon roolin voisi ottaa. Giuseppe Rossi olisi vapailla markkinoilla, mutta loukkaantumisiensa jälkeen ei taida olla riittävän hyvä edes noihin Serie A:n ennalta helpompiin vääntöihin.
Holmgård

Poissa Poissa


Vastaus #889 : 18.10.2017 klo 13:56:09

Ensimmäinen 20 minuuttia meni pahasti jyrän alla, mutta oli paikkakin kova. Sen jälkeen Sarrin systeemi näytti voimansa. Peli oli varsin hyvää vaikka joukkueen huippuyksilöt eivät kyenneet kantamaan sitä vastuuta joka on toivottavaa jos aikoo voittaa. Lisäksi laidat eivät päässeet eilen ohi 1 vs 1 mikä on harvinaista. Allan jos olisi aloittanut niin alkukaan ei olisi ollut niin kohtalokkaan karmea. Kärkimiestä tuo ryhmä kaipaisi kun Milik ei pysy pelikykyisenä. Pakko vielä kuriositeettina mainita Maggio. Tuo näytti nelosdivarissa hiekkakentällä höntsäävältä skapparilta jonka huvina on rapata vastustajia ruvelle.
Jalkapallokääpiö

Poissa Poissa


Vastaus #890 : 19.10.2017 klo 20:59:48

Napolihan pelasi loppujen lopuksi intensiivisesti ollakseen italialaisjoukkue vieraskentällä, mikä kyllä osaltaan johtui siitä että joukkue jäi alussa niin pahasti jyrän alle että peli-ilmettä ja henkeä oli pakko kohentaa viikonloppua varten, toivottavasti Insigne vain ei loukkaantunut pahemmin. Allanin merkitys tosiaan tuli selväksi, tähtipelaajista Mertens menetti pahan kerran pelihuumorinsa, tuntui että tila oli lopussa vielä rankkaria vetäessäkin. Hamsik oli kuin useimmiten Slovakian maajoukkueessa, kun toimintasäde kasvaa liian suureksi. Mitä enemmän joutuu pelaamaan alhaalla pelinrakentelun tukena, sitä vähemmän tulee ratkaisusyöttöjä hyökkäyspäässä ja nekin huonompia. Hamsik on kuitenkin selvästi hyökkäävä pelaaja, ja omalla kenttäpuoliskolla syötöt lähtevät aika ajoin liiankin nopeasti, mistä sitten tulee pahoja harhoja. Ei läpeensä huono esitys mutta sellainen missä vastustajan taktiikka oli selvästi saanut yliotteen.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #891 : 21.10.2017 klo 17:52:01

Tänään vastaan San Paololle tulee Inter. Inter on yksi niistä joukkueista joka tulee avoimesti hakemaan vierasvoittoa. Poissaoloja jos molemmalla joukkueella onkin, niitä ei kannata huomioida, sillä kilpailuetu Napolilla löytyy joukkueen yhtenäisyydestä ja parin-kolmen kauden jatkuvuudesta.


Spalletin Interin on huhuiltu pelaavan tänään samoin kuin kevään Napoli - Roma vierasvoitto pelissä : 4-2-3-1, puolustaessa 4-4-1-1 ja Sarrin Napoli luottaa omaan pelitapaansa. Tuo antaisi pelinhallinnan Napolille ilman suurempaa kamppailua. Napolin kannalta hankalampaa olisi Interin korkea prässi.

Toivottavasti hyvätasoinen ottelu, lopputuloksena kelpaa millainen voitto tahansa, vaikka tuomarina avustama 1-0 ;)  

« Viimeksi muokattu: 21.10.2017 klo 17:59:13 kirjoittanut svengi »
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #892 : 22.10.2017 klo 11:30:36

Inter pelistä tulos 0-0. Ei jaksa olla turhan negatiivinen, tuo oli hyvää peliä Napolilta. Napolilla oli tarvittavat paikat tehdä pari maalia, mutta joko viimeistely ei ollut riittävän hyvää, kuten Insignen pusku suoraan Handanovicin syliin tai sitten maalivahti torjui jalkapohjalla. Inter on vahva, osaa myös puolustaa kärsivällisesti ja kärjessä löytyy vastaiskuihin Icardi. Ok peli, voitto olisi ollut jo luokkaa kiitettävä.

Hamsikin alkukausi vaikuttaa alavireiseltä mutta on onnistunut läpisyötöissä, esim. eilen Insigne avopaikkaan. Jossain pelissä voi olla lepovuorossa kokonaan ?

Seuraavilla kierroksilla on odotuksissa jatkaa pisteiden keräämistä samalla tahdilla kuin alkukausi, 8 voittoa + 1 tasapeli. Kärkiporukoita Lazio, Roma, Inter vastaan on pärjätty hyvin ja avauskentällinen on ollut vähintään muitten tasolla, pallonhallinnassa useimmiten parempikin.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #893 : 18.11.2017 klo 00:12:21

Sarja jatkuu kotiottelulla Milania vastaan.

Milan haluaisi olla altavastaaja, mutta hämäys ei mene läpi. Milan tulee tähän peliin vahvana kuten Inter muutama viikko aiemmin. Povataan perjantai-illassa 4-1 voittoa Napolille.
 
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #894 : 27.11.2017 klo 12:14:54

Sarjassa on tullut kaksi voittoa lisää ja Cl-paikkakin on vielä ulottuvilla.


Kritiikkiäkin on ilmaantunut. Sacchi vetäisi pika-analyysin Napolista ennen Milan peliä  "While Napoli are like a beautiful machine, they need to be revving to the max in order to get a result. When the engine isn’t running perfectly smoothly…

“I would not be surprised by a Milan win tonight, assuming of course than Napoli aren’t at their usual levels. Maurizio Sarri’s team have only one way of getting a result: beautiful football. There are no other options. They aren’t formidable on set plays and certainly can’t rely on physical strength."

Samoin, joku kommentoi cl-studiossa " Napolin kohdalta kaikki on otettu irti, mitä otettavissa on "

Kaikesta löytää halutessaan negatiivisen puolen. Esim. Hamsik ei ole ollut parhaimmalla tasollaan tänä syksynä, tuon asian Sarrikin on myöntänyt parissa lehdistötilaisuudessa. Sarrin lausuntoa lainatakseni ko. asiasta, " miten hyvä joukkue Napoli olisikaan, jos kaikki olisivat omalla tasollaan " tjsp.

Eipä ole syytä olla negatiivinen. Likimain täydellisesti on edennyt tämä kausi vaihtelevillakin peliesityksillä ja koska käyttämättömiä resursseja löytyy, ovat lähtökohdat tuleviin peleihin hyvät.

svengi

Poissa Poissa


Vastaus #895 : 02.12.2017 klo 01:18:27

Juventusta vastaan tappio.

Ei ollut tilaa pelata hyökkäyskolmanneksella ja keskitettiiin silloin, kun olisi pitänyt jatkaa läpisyöttöjen hakemista. Onnistujina kehuttakoon :Allan pystyi pelaamaan Matuidin pois ja Koulibaly ottaa koko ajan isompaa roolia.

Vieraspelissä Juventusta vastaan tulee olemaan enemmän tilaa, joten eiköhän tuo Juventus kaadu. Juventuksen puolustuslinja näyttäisii menettäneen nopeutensa ja sille ainoa vaihtoehto on matala blokki. Kyllä sekin revitään riekaleiksi ennen pitkää.

Seuraava sarjapeli Fiorentinaa vastaan on tärkeä, voitolla pysyy kärjessä.

 
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #896 : 14.12.2017 klo 00:03:13
Vuosittainen kalenteri julkaistiin joulukuun ensimmäisellä viikolla ja siihen viime viikkojen loistokkaat uutiset tai esitykset SSC Napolilta ovat jääneet. Putoaminen CL:sta ja sarjassa tilanne on limbossa, ei täyttä romahdusta mutta tasapeliputkelle vaikuttaa.


Kun sivuuttaa pakkovoittamisen tarpeen, on peleistä löytynyt onnistumisia, esim. Allanin läpisyöttö Violaa vastaan. Edes jotain positiivista.
« Viimeksi muokattu: 14.12.2017 klo 00:09:15 kirjoittanut svengi »
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #897 : 16.12.2017 klo 18:40:15

Hamsik on ollut Napolin maaliennätyksen lähellä kuukausia, tällä hetkellä se kuuluu Maradonalle. Jossain vaiheessa tuo yksi maali tietenkin tulee, samoin kuin Hamsikin parempien pelien jakso.

Insignen nivusvaiva ei ollut pidempiaikainen, koska palaa kokoonpanoon Torinoa vastaan.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #898 : 29.12.2017 klo 11:53:24

Hamsik ohitti Maradonan seuran maalintekijä tilastossa, parissa viime pelissä ko. pelaaja on taas löytänyt oman tasonsa.

Sampdoriasta 3-2 voitto on ollut tämän kauden vakuuttavin esitys tähän mennessä. Ajoitukset toimivat ja hyökkäyksessä oli taas kolme kaistaa mukana. Insigne,Mertens ja Hamsik pelaavat aktiivisesti tilanteita myös Allanin ja Callejonin kautta, joten parhaimmillaan yhdistelmäpelissä on mukana 5-7 pelaajaa. Kuten tuon pelin 3-2 maalissa.

Siirtoikkkunasta on aika minimalistiset odotukset, koska Sarri ei kovin paljon kierrätä. Jos joku uusi pelaaja tulisikin vaikka puolustajaksi tai hyökkäykseen lisää, vähiin taitaa jäädä peliaika eikä penkiltä pysty tulokseen vaikuttamaan.
Jalkapallokääpiö

Poissa Poissa


Vastaus #899 : 29.12.2017 klo 23:38:34

Siirtoikkkunasta on aika minimalistiset odotukset, koska Sarri ei kovin paljon kierrätä. Jos joku uusi pelaaja tulisikin vaikka puolustajaksi tai hyökkäykseen lisää, vähiin taitaa jäädä peliaika eikä penkiltä pysty tulokseen vaikuttamaan.

Aivan varmasti vaspaa haetaan. Ghoulamin jälkeen siinä on ammottava aukko, jota Mario Rui ei ole kunnolla pystynyt täyttämään, ja jos Hysaj pelaa vasemmalla, molemmat laidat enemmän tai vähemmän piiputtavat.

 
Sivuja: 1 ... 35 [36] 37 38
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines