FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.10.2022 klo 15:56:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 38 [39] 40
 
Kirjoittaja Aihe: SSC Napoli Ikuisesti kaikkia vastaan  (Luettu 194689 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
bella bambina

Poissa Poissa


Vastaus #950 : 07.11.2019 klo 16:15:47

Osaako kukaan asiantuntijoista lyhyesti kuvata, mikä siellä Napolissa oikein hiertää?
Serie A:ssa 11 peliä, (vain) viisi voittoa ja julkisuutta hallitsee oudot "uutiset"?


Vaikka en asiantuntija ole, voisin veikata vanhan parran De Laurentiisin puuttuneen liikaa valmennuksellisiin asioihin ja siitäkö soppa on valmis
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #951 : 09.11.2019 klo 13:30:58

Pelaajien tiistaina " omin luvin " tapahtuneen harjoitusleirin keskeyttämisen seurauksena Allan on pudotettu pois tämän kierroksen ottelusta Genoaa vastaan.

Jos olisi tilaisuus joltain asiantuntijalta Napolin pelistä kysyä, niin seuraavia kohtia tulisi Serie A:n pelejä katselevana mieleen
- miksi pelin rakentelu alhaalta ei toimi ? - jos kentällä on joko Zielinski tai Fabian yhdessä tai erikseen, hyökkääjät eivät saa riittävästi syöttöjä. Valtaosa palloista menetetään kaksikon yksityisyritteliäisyyden vuoksi. Voisiko tulle tehdä jotain ? -  miten Insigne ja Lozano saataisiin peliin mukaan, tällä hetkellä panos aika vähäinen ?

e: Allan olikin ilmoitettu loukkantuneeksi jo aiemmin.

« Viimeksi muokattu: 09.11.2019 klo 22:51:00 kirjoittanut svengi »
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jos luet tätä, on jo liian myöhäistä.


Vastaus #952 : 09.11.2019 klo 14:00:59

Pelaajien tiistaina " omin luvin " tapahtuneen harjoitusleirin keskeyttämisen seurauksena Allan on pudotettu pois tämän kierroksen ottelusta Genoaa vastaan.

Jos olisi tilaisuus joltain asiantuntijalta Napolin pelistä kysyä, niin seuraavia kohtia tulisi Serie A:n pelejä katselevana mieleen
- miksi pelin rakentelu alhaalta ei toimi ? - jos kentällä on joko Zielinski tai Fabian yhdessä tai erikseen, hyökkääjät eivät saa riittävästi syöttöjä. Valtaosa palloista menetetään kaksikon yksityisyritteliäisyyden vuoksi. Voisiko tulle tehdä jotain ? -  miten Insigne ja Lozano saataisiin peliin mukaan, tällä hetkellä panos aika vähäinen ?

Mitäs siellä treeneissä oli käynyt?

Ja asiantuntijaksi en itseäni nimittäisi, mutta jo ajatuksena Zielinski-Fabian keskikentän keskustasta puuttuu yksi pelaaja. Pelkästään 4-3-3 muoto saattaisi hyvinkin auttaa yhden sepän tullessa lisäksi keskikentälle, jolloin sinne saisi myös yhden syöttösuunnan lisää ja lähemmäksi, eikä Zielinskin tai Fabianin tarvitsisi kääntyä sokkona ensimmäiseen miinaan.

Samalla Lozano ja Insigne varmaan löytäisivät peliään helpommin, kun tuossa formaatiossa ovat tottuneet aikaisemmin pelaamaan. Saavat lisää tilaa laidalle eteenpäin kun yksi kärki pysyttelisi keskemmällä ja toisaalta kolmen miehen keskusta antaa jälleen lisää suuntia ja tukea.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #953 : 09.11.2019 klo 23:01:01

../allans-home-targeted-burglars

" According to the Gazzetta dello Sport and Napoli specialist site Si Gonfia La Rete, Allan’s home was broken into last night, with windows smashed in, rooms rifled through and their safe opened.
However, some items of value – such as a €10,000 handbag – were ignored and very little was stolen. "

Uutisoinnin mukaan tekijöiksi arvaillaan Napolin ultria. Pieniä ihmisiä, oli tekijät ketä tahansa.

Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #954 : 10.11.2019 klo 00:14:45

Siirtopyyntöä tulossa seuraavaksi?
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #955 : 10.11.2019 klo 01:32:44

Kierroksen 12 peli Napoli-Genoa päättyi 0-0.

" Jos et sinäkään yritä, en minäkään viitsi tehdä mitään ". Tämä tuli mieleen kun peliä katseli. Yleinen verkkaisuus ja joukkueen toimettomuus,  kakkospalloihin ei mennyt oikein kukaan eikä pallottomien juoksuja näkynyt.

Genoalle pallonhallinta 55% ja tuo johtui keskikentän kyvyttömyydestä. Zielinski ja Fabian eivät keskellä tunnu saavan palloja hyökkääjille millään keinolla, joko menettävät tai roiskivat pallon vastustajille. Tilastoja ei ole, mutta liian usein kaksikko kuljetti kunnes syöttöpaikat oli vastustaja ehtinyt jo sulkea, tai sitten vaan menettivät pallon.

Ancellotti ei saa tuota joukkuetta jalkeille ja ADL ei voi valmentajaa vaihtaa, koska tekisi itsensä naurunalaiseksi vertailtuaan Carlettoa ja Sarria viimeiset 1,5 vuotta Ancellottia kehuen.

Uudeksi valmentajaksi vaikka Giampaolo ja keskikentälle Bresciasta Tonali. Tässä pari ideaa, millä elvyttää kausi kun siirtoikkuna avautuu.

aceman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ETH:n huumorisirkus


Vastaus #956 : 10.11.2019 klo 02:17:09

Siirtopyyntöä tulossa seuraavaksi?
Jopa sopimuksen purku voi olla tarpeen/perusteltu, kun perheen ja oma turvallisuus on noin uhattuna, itse en hetkeäkään tuolla kehitysmaassa olisi enää tuollaisen tilanteen jälkeen.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #957 : 10.11.2019 klo 12:35:34

Jopa sopimuksen purku voi olla tarpeen/perusteltu, kun perheen ja oma turvallisuus on noin uhattuna, itse en hetkeäkään tuolla kehitysmaassa olisi enää tuollaisen tilanteen jälkeen.

Ei kai Napolilla seurana ja työnantajana oikein voida katsoa olevan vastuuta pelaajan kodin turvallisuudesta, joten en tiedä millä perusteilla sopimuksen purku olisi validi. Onhan noita aiemminkin käynyt, Hamsik ja Insigne ryöstetty aseella uhaten jne.
bella bambina

Poissa Poissa


Vastaus #958 : 12.11.2019 klo 13:35:46

Tyylikästä menoa Napolissa. https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-146353&menu=news-all

Kunnon kehitysmaa!
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Catania-Cagliari Jouni Heinosen selostamana


Vastaus #959 : 12.11.2019 klo 20:58:44

Carletto voisi pakata kimpsut ja kampsut kasaan vaikka samantien ja alkaa valmistautumaan seuraavaan kauteen tutuissa Pohjois-Italian ympyröissä. Melkoinen muuttoliike lienee muutenkin edessä tuolta tulivuoren vieressä kytevältä jätteiden täyttämältä rauniolta. Kiina-korttikin alkaa varmaan monien korvissa kuulostamaan kehitysen kehdolta, jotenka Hamsikin puhelin lienee viime aikoina pirissyt tasaiseen tahtiin. ADL:n korvalappustereoissa soinee, mm. Koulibalyn lähtöä mietiskellessä, tälläkin hetkellä seuraavan klassikon italokäännös: https://www.youtube.com/watch?v=Ej909h_YYD4
« Viimeksi muokattu: 12.11.2019 klo 21:06:47 kirjoittanut IlDiavolo »
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #960 : 12.11.2019 klo 22:04:43

Ei voi mitään, mutta hiukan vahingoniloinen täytyy nykytilanteesta Napolissa olla Manolaksen osalta. Vaihtoi Romasta sinne varmaan suuremmankin menestyksen (ja varmaan rahankin) takia ja tässä lopputulos.

Ja ei, ei ole tarkoitus vähätellä tätä toimintaa. Ihan karmea homma ja varmasti aiheuttaa monien kärkipelaajien siirtymisen pois, koska ei tuollaista toimintaa tarvitse kenenkään sietää ja oman (ja läheisten) turvallisuuden puolesta pelätä.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #961 : 12.11.2019 klo 22:56:21

Football Italian mukaan qatarilaiset , QSI, ovat tarjonneet 560 m€ Napolista De Laurentiisille.

Lisäksi Mertens, mikä ilmeisesti on suosituin pelaaja paikallisten keskuudessa, olisi huhuissa lähdössä Interiin, Milaniin tai Juveen. Eivät nuo kummoisia työpaikkoja ole, askel uralla alaspäin, mutta noissa kioskeissa auto säilyy ehjänä parkkipaikalla työpäivän ajan.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #962 : 12.11.2019 klo 23:47:50

Jätteiden, tulivuoren ja sekopäisten fanien keskeltä siirtyminen vaikka Färsaarille olis ylöspäin menoa.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #963 : 01.12.2019 klo 22:17:21

CL:ssä tsägällä ja tsemppipallolla tasapeli Liverpoolista ja sarjassa palattiin nykyiselle tasolle kotihäviöllä Bolgnaa vastaan 1-2.

Köyhää on Ancellottin joukkueen pelaaminen, olkoot aiemmin ko. herra mitä lie voittanutkin. Jossain mielipiteissä Insigne - Callejon yritetty löytää syyllisiksi nykyiseen aallonpohjaan, mutta esim Callejon on ollut penkillä viimeiset 2 peliä.

Syyllisiä on turha etsiä mutta fiksua olisi etsiä keinoja, millä tilanne paranisi. Nyt Ancellottin suunnitelma näyttäisi olevan että yksilösuorituksilla saataisiin ratkaistua peli, pallot pelataan Lozanolle tai haetaan keskityksillä Llorentea. Tuo pelitapa ei nyt toimi, niin siitä pitäisi luopua, koska 14 kierroksen aikana on nähty tulokset tuolla tavalla yrittämällä.

Joissain kolumneissa on ihmetelty, miksi ei edelleen pelata 4-3-3, koska sillä tavalla tämänhetkiset joukkueen pelaajat kuitenkin osaisivat Sarrin jälkeenkin pelata nykyistä 4-4-2 pelitapaa paremmin. Lisäksi voisi ihmetellä, miksi Ruiz ja Zielinski ovat ylipäänsä kokoonpanossa mukana. Tulosten perusteella vaikea perustella.

svengi

Poissa Poissa


Vastaus #964 : 04.12.2019 klo 23:40:34

Ancellotti määräsi joukkueen ritirolle keskiviikosta alkaen, päättyy viikonlopun Udinese peliin. Hyöty taitaa olla siinä, että voidaan sanoa edes jotain yritetyn.

Edellisen ritiron päätyttyä ennenaikaisesti, kun pelaajat poistuivat yhteispäätöksellä kesken leirin, jälkipyykki on alkanut. Napoli lätkäisi sakkoja pelaajille, lehtitietojen mukaan pelaajasta riippuen 40000 - 350000. Allan ja Insigne ottivat isoimmat laskut. Italian pelaajayhdistys on ilmoittanut vastustavansa menettelyä ja tarjonnut oikeusapua pelaajille.

Hajaannusta näyttää olevan Napolin riveissä, mutta kuluneesti " yksi peli voi muuttaa kaiken ". Näinollen voitto Udinesesta ja muutama onnistuminen sen jälkeen, niin jälkikäteen pientä häviöputkea ei enää muistella.
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #965 : 09.12.2019 klo 00:30:45

Udinesea vastaan 1-1 tasapeli, tasapaksu esitys.

Tilastojen mukaan Napoli keskitti ensimmäisellä puoliajalla 17 kertaa.  Tuon lisäksi kun Zielinski ja Fabian vetävät 2 kertaa maalista yli tai ohi, niin ei siinä enää riitä hyökkääjille boksiin maata pitkin pelattuja palloja. Mieluummin katselisi toisenlaista pelitapaa, missä keskitykset jäisivät nykyistä vähemmälle.

Seuraava peli Genkiä vastaan CL:ssä. Voitto sitten siitä hyvällä pelillä.
« Viimeksi muokattu: 09.12.2019 klo 00:37:56 kirjoittanut svengi »
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #966 : 17.12.2019 klo 23:05:51

Valmentaja vaihtui Ancelottista Gattusoon, mutta häviö/tasapeli putki jatkui Gattuson ensimmäisessä pelissä. Ennakoissa Gattuso on sanonut, että Napoli palaa Sarrin aikaiseen 433 pelitapaan, mutta mahtaakohan enää pelaajilta löytyä virtaa tuon toteuttamiseen. Ei Napolin häviö putki loputtomiin jatku, mutta pelin saaminen sarjassa top-4 tasolle viikosta toiseen on pidempi urakka.

Ancelottin vetämistä peleistä parhaiten jäävät mieleen CL-koitokset Liverpoolia ja PSG:tä vastaan. Varsinkin PSG:tä vastaan valmentaja sai ryhmänsä todella hyvään vireeseen. En määrittelisi Ancelottia vielä entiseksi valmentajaksi, vaikka Napolissa ei kaikki onnistunutkaan.

 
« Viimeksi muokattu: 17.12.2019 klo 23:10:15 kirjoittanut svengi »
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #967 : 12.01.2020 klo 21:43:41

Gattuson valmentajakauden 4. peli päättyi 0-1 tappioon Laziota vastaan.

“It's gutting to lose like that but I want to absolve Ospina of the blame. He offers us something extra because he's not just a goalkeeper but a footballer who can play with his feet too and that's important for us when building moves.  ... I'll shoulder the blame for what happened to him today because I tell them to always pass back to the keeper and I pointed out that pass" - Gattuso

Ospiana teki sitä mitä oli sovittu, tuli kuitenkin harmittava virhe mikä johti vastustajan maaliin.  

Gattuso on tuonut takaisin 433 ja alhaalta pelin rakentamisen Napolin pelitavaksi. Siltä näyttäisi Inter ja Lazio tappioista huolimatta, että parempaan suuntaan on taas menossa.

Uusia pelaajia on tulllut/tulossa Demme ja Lobotka keskikentälle, mutta miten saanevat peliaikaa kun nykyisetkin vaihdot ovat aika viimeisillä minuuteilla. Laziota vastaan Lozano pääsi yhdeksi minuutiksi kentälle.« Viimeksi muokattu: 12.01.2020 klo 21:49:44 kirjoittanut svengi »
Schiavizzato

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #968 : 27.09.2020 klo 17:28:14

Kauden avauksessa Parmaa vastaan eka jakso oli varsin tahmea. Tokalle jaksolle sisään otettu "uus Cavani" Victor Osimhen toi tilaa fyysisellä preesensillä jollon Mertens ja Insigne pääsi iskemään tarvittavat maalit.

Tosi mielenkiintonen ukko tuo nigerialainen ennätyshankinta. Toivotaan, että on avauksessa  kotistartissa Genoaa vastaan.

Gattuso tuntuu jotenkin edelleen väliaikaisratkasulta penkin päähän, mutta tiettävästi ainakin erinomainen pelaajien motivoija. Tää kausi näyttää onko miehestä pidemmän tähtäimen valmentajaksi.

Potentiaalia piisaa, mutta kuten viime kausi näytti Napoli on aika arvaamaton joukkue.

Sutena kurkkuun ja forza Napoli!
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #969 : 20.11.2020 klo 23:52:59

Callejon lopetti Napolissa viime kauden jälkeen ja entistä pelitapaa 433 ei enää nykymiehistöllä kannata käyttää koska ei ole luontevaa nykyisen listan pelaajille.

Gattuso on nyt omillaan kun 433 on jätetty pois ja hiukan vaikuttaisi olevan tilanne, missä ei oikein tiedetä tai osata päättää, miten ja millä lailla eteenpäin lähdetään. Osimhenin ominaisuuksille rakennettu 4231 on toistaiseksi toiminut vain hetkittäin. Muutama peli on voitettu hyvillä henkilökohtaisilla onnistumisilla, esim. Insigne on pitänyt joukkuetta top4 sakissa maaleillaan Beneventoa ja Bolognaa vastaan, mutta sitten pelaavampia joukkueita vastaan, kuten Sassuolo, näyttää keinot loppuvan kesken.

Onnistujiakin löytyy. Politano on mennyt vuodessa eteenpäin paljon ja Petagna leuhki haastattelussa pudottaneensa 10 kg painoa kun siirtyi Napoliin. Politano onkin parantanut koko ajan , olisko Interiin jäädessään saanut yhtä paljon peliaikaa ?,  ja alkaa olemaan aloituksen pelaaja. Petagna on väärinymmärretty taitopelaaja jonka mm. Pirlokin hankkisi, jos vain mahdollista olisi.
Razr

Poissa Poissa


Vastaus #970 : 04.12.2020 klo 22:38:16

Stadio Diego Armando Maradona :)
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #971 : 16.12.2020 klo 15:36:30

Gattuso on alkanut peluuttamaan yhtäaikaisesti kentällä kaksikkoa Fabian - Zielinski. Tuon valinnan takia Ancellotti hankki itselleen potkut, ja nyt Gattuso on tekemässä saman virheen ?  Tappioiden ja tasapelien pitkä yli kymmenen pelin sarja päättyi kaudella 19-20 heti, kun keskikentälle ostettiin Demme ja Lobotka ja em- parivaljakko laitettiin penkille. Miksi Gattuso on tekemässä samaa virhettä uudestaan, kun ryhmässä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle pelipaikalle 2-3 ?

Sarjassa vuorossa vieraspeli Interiä vastaan.  Hyvä peli tasonmittausta ajatellen,kun Napoli ei ole CL:ssä mukana. Vaikka Spallettin Interiä ei ilmeisesti kannattajat paljoakaan arvosta, on Inter ollut viimeiset vuodet Napolille vaikein vastustaja. Silloinen Inter tuli ns. tosissaan kentälle Icardi-Perisic kaksikolla, eikä tyytynyt antamaan hallintaa suosiolla Napolille. Nämä pelit ovat olleetkin ns. loppuun asti pelaamista kummaltakin porukalta.

Conten kanssa Inter on mennyt Spallettin kaudesta eteenpäin, joten toivotaan että tänäänkin nähdään kovatempoinen peli, missä myös rikkeet pysyvät maltillisella tasolla.
« Viimeksi muokattu: 16.12.2020 klo 16:13:49 kirjoittanut svengi »
Schiavizzato

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #972 : 26.01.2021 klo 22:15:14

On taas viime peleissä ollut niin halutonta skeidaa, että jäänyt puolet matsista katsomatta.

Kaikki ulos! Valmentaja ensimmäisenä.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Catania-Cagliari Jouni Heinosen selostamana


Vastaus #973 : 28.01.2021 klo 00:01:07

Lainaus
“President Aurelio De Laurentiis with Vice-President Edoardo and CEO Andrea Chiavelli met the team and coaching staff this evening, confirming the full faith in coach Rino Gattuso.”

Se siitä sitten. Rafa takaisin komentoon?
svengi

Poissa Poissa


Vastaus #974 : 11.03.2021 klo 13:46:00

Minun mielestä Gattuso voisi jatkaa ensi kaudellakin. Käytettävissä oleva joukkue huomioonottaen, on saanut Napolin joissain peleissä voittamaan ennakolta vahvempia vastustajia. Loukkaantumiset ovat yleinen tekosyy kaikilla joukkueilla, niistä on Gattusokin hyväksi laskettava jokunen: Napolilta olivat yhtäaikaisesti poissa helmikuun peleissä Mertens, Petagna ja Osimhen.

ADL on kuitenkin huhujen mukaan päätöksensä tehnyt ja ensi kaudelle tulee uusi valmentaja. Yllättäen, ADL ja Sarri ovat tavanneet tästä asiasta napolilaisen radioaseman mukaan ;). Sen verran usein ja paljon ADL kritisoi Sarria lähdön jälkeen, että ihan heti ei tätä radiouutista usko.

 
Sivuja: 1 ... 38 [39] 40
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa