FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.06.2024 klo 07:04:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: Lipputilanne Suomen puolivälierälle?  (Luettu 15951 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pyhäinhäväistys

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 28.08.2009 klo 17:51:05

Stadikan ei missään tapauksessa pidä olla naismaajoukkueen kotiareena. Surullisen tyhjäähän tuolla olisi käytännössä aina ja jokaisessa matsissa poislukien nämä kisat.

No toki harkkamatseja ym. höntsiä voi ja kannattaa kierrättää eri paikoissa niin kuin miestenkin kanssa tehdään, mutta vähänkin merkityksellisemmät matsit ehdottomasti Stadikalla. Tulee sitten porukkaa tai ei (ja veikkaan että tulee ihan kohtalaisesti ainakin näitten kisojen kiiman jälkimainingeissa). Se on Suomen A-maajoukkueen koti. Piste.

Ja lisäksi, Suomi ei todellakaan ollut suosikki lohkossaan, joten olisiko lohkossa ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneiden puolivälierät kaikki pitänyt pelata stadikalla, ihan vaan varmuuden vuoksi. Ei niitä otteluita siirrellä enää tässä vaiheessa, piste.

No ei vitussa, vaan voittajan puolivälierä Stadikalla. Totta kai olisi pitänyt lähteä otteluohjelmaa tehdessä siitä, että Suomi hakee lohkovoittoa. Mikä tässä on niin vaikeaa?
Sheriffi8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: \o/ _o_ HUUUUUU HUUUUUU _o_ \o/


Vastaus #51 : 28.08.2009 klo 17:56:09

voittajan puolivälierä Stadikalla.
Niin, ja mitä huonommaksi A-lohkon puolivälieräjoukkueen sijoitus menee, sitä pienemmäksi menee myös stadioni. Suomen pupeltaessa itsensä lohkokolmoseksi kun ei porukkaakaan olisi tulossa niin paljon, kuin kiimaisen täyden pistepotin ja lohkovoiton jälkeen.

E: Nythän tilanne on vähän niin kuin päinvastainen. Lohkovoittaja pelaa Turussa, lohkokakkonen Ratinassa ja lohkokolmonenkin Veritasta suuremmalla Finskillä.
« Viimeksi muokattu: 28.08.2009 klo 17:59:18 kirjoittanut Sheriffi8 »
betluck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Djurgårdens IF, Marsalforn FC


Vastaus #52 : 28.08.2009 klo 19:51:55

Ja tilannehan on se, että lippuja on jaeltu etukäteen kaiken maailman marttakerhoille, ja vain osa lipunomistajista on oikeasti saapumassa stadionille. Yleisömäärä on jotai 5500 mutta läheskään kaikki halukkaat eivät pääse peliä katsomaan. "Ylos"
Mango4

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 28.08.2009 klo 19:57:38

Ilmoitetaan nyt täälläkin, että iskin kolme lippua myyntiin Tavaratorille.

Ei ollutkaan huono provo ??? :o.  Mulle :al as:Minä en provoile :) Nyt kiireesti ostoksille Tavaratorille!
blackhawk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Suomi, Everton


Vastaus #54 : 28.08.2009 klo 21:15:53

Tässä on itsekullakin ollut monta kuukautta aikaa ostaa lippuja. Aina ne ovat nämä mattimyöhäiset, jotka kitisevät. Hankkikaa nyt sentään Ratinan semifinaaliin ja Olympiastadionilla pelattavaan EM-finaaliin liput ajoissa. Nekin myydään loppuun nopeasti, jos Suomi niissä pelaa.

Siitä olen samaa mieltä, että on typerää jakaa ilmaislippuja otteluun, johon olisi tulossa maksaviakin katsojia.
Sheriffi8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: \o/ _o_ HUUUUUU HUUUUUU _o_ \o/


Vastaus #55 : 28.08.2009 klo 21:23:14

Tässä on itsekullakin ollut monta kuukautta aikaa ostaa lippuja.
Eli olisi pitänyt ostaa siis lippu (itseasiassa kaksi) jokaiseen niihin kolmeen puolivälierään jossa Suomi olisi voinut pelata? Sen hetken jälkeen kun Suomen puolivälierän aika ja paikka selvisi, lippuja ei tuohon otteluun ole voinut ostaa. Aikamoisia uhrauksia näköjään tää kannattaminen vaatii...
blackhawk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Suomi, Everton


Vastaus #56 : 28.08.2009 klo 21:48:19

Eli olisi pitänyt ostaa siis lippu (itseasiassa kaksi) jokaiseen niihin kolmeen puolivälierään jossa Suomi olisi voinut pelata? Sen hetken jälkeen kun Suomen puolivälierän aika ja paikka selvisi, lippuja ei tuohon otteluun ole voinut ostaa.

Lippuja Turun neljännesfinaaliin pystyi monta päivää ennen lippujen loppumista varaamaan niin, että varauksen lunastusaika olisi venynyt Hollanti-matsin yli, joten ei siinä mitään riskiä olisi tarvinnut ottaa. Ja olihan Suomen puolivälierän aika ja paikka käytännössä aika selvä jo Tanska-matsin jälkeen.

Vinkki: Jos nyt varaa liput Tampereen semifinaaliin, varauksen voi lunastaa vielä Suomen neljännesfinaalin jälkeen. Jos herää hankkimaan lippuja vasta Suomen neljännesfinaalin jälkeen, voi jäädä taas ilman.
« Viimeksi muokattu: 28.08.2009 klo 21:51:03 kirjoittanut blackhawk »
Sheriffi8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: \o/ _o_ HUUUUUU HUUUUUU _o_ \o/


Vastaus #57 : 28.08.2009 klo 23:02:24

Niin kai sitten. Tuntuu vaan ihan hiton pelleilyltä että bisnesväki ja pissikset saa liput tosta noin vaan ja muut ihmiset joutuu kikkailemaan varausten kanssa. Varsinkin kun on ihan selkeästi aikaisin hereillä verrattuna muuhun väestöön.
blackhawk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Suomi, Everton


Vastaus #58 : 28.08.2009 klo 23:17:45

Tuntuu vaan ihan hiton pelleilyltä että bisnesväki ja pissikset saa liput tosta noin vaan ja muut ihmiset joutuu kikkailemaan varausten kanssa.

Samaa mieltä. Ainakin mulle on syntynyt sellainen vaikutelma, että Turun stadionin kapasiteetista on ollut yleisessä myynnissä korkeintaan puolet. Käsitykseni mukaan kaksi kolmasosaa olympiakatsomosta ja koko päätykatsomo on varattu ilmaislippujakeluun. Jos vielä pääkatsomosta on varattu edes muutamasata paikkaa VIP:eille tai ties kelle, lippuja on ollut yleisessä myynnissä alle 4000.

Se jurppii kaikkein eniten, jos loppuunmyydyssä ottelussa on tyhjää tilaa samalla kun kaikki ottelusta kiinnostuneet eivät pääse sisään. Vaikka itse ostinkin lipun jo kun tulivat myyntiin, haluan stadionin täyteen, jotta otteluun saadaan kunnon tunnelma. Suomen joukkue ansaitsee täyden katsomon.

Pahimmassa tapauksessa toteutuu juuri se skenaario, jota ennakoin jo ennen kisoja:
http://futisforum2.org/index.php?topic=81236.msg3705221#msg3705221
« Viimeksi muokattu: 28.08.2009 klo 23:21:52 kirjoittanut blackhawk »
rai

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #59 : 28.08.2009 klo 23:48:16

Tuntuu vaan ihan hiton pelleilyltä että bisnesväki ja pissikset saa liput tosta noin vaan ja muut ihmiset joutuu kikkailemaan varausten kanssa.

Noista yrityslipuista samaa mieltä, mutta jos näillä "pissiksillä" tarkoitetaan tyttöjunnuja niin siitä kyllä erimieltä. Pidän kyllä suomalaisen naisfutiksen etuna, että nuo pääsevät seuraaman esikuviensa pelaamista ja saavat siitä uskoa mahdolliselle futisuralleen.

Satuin paikalle pari kuukautta takaperin kun Suomi pelas Italiaa vastaan olympiastadionilla. Tulin paikalle noin 10 minuuttia ennen alkua ja silloin lippuluukulla päinkään ei ollut ketään, joten sopii epäillä, että silloisesta vajaasta 700:sta katsojasta kovin moni muu olisi lipustaan maksanut. Siihen verrattuna tuntuu nyt aika erikoiselta, että muutamakymmen tuhatta olisi valmiita nyt maksamaan lipuistaan. Vähän haiskahtaa menestyksen perässä juoksemiselta ja kyynikkona veikkailen, että silloin kun Suomi näistä kisoista tipahtaa suurin osa näistä unohtaa taas naisfutiksen ainakin seuraavaan arvokisa esiintymiseen asti. Joten eiköhän ole lajin etu, että tyttöjunnut pääsee etusijalla ilmaislipuilla sisään.

Ja lisätään nyt, että tämä ei ole mitenkään Sheriffille osoitettu vaan yleistä pohdintaa.
Sheriffi8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: \o/ _o_ HUUUUUU HUUUUUU _o_ \o/


Vastaus #60 : 29.08.2009 klo 00:02:15

Toki näinkin, mutta vapaaliput voisi mielestäni pitää ihan näissä alkulohkon otteluissa. Jos nyt pakko pudotuspeleihin jakaa niin sitten vasta kun selviää pudotuspeliparit johonkin Norja - Ranskaan niitä voi jaella. Eiköhän ne superjunnut saa katsomiskokemuksia ihan ilman kovan panoksen matsejakin.
shuvra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter, Bajen, ÅIFK, baskijoukkueet


Vastaus #61 : 29.08.2009 klo 15:59:21

Noista ilmaislipuista sen verran,

että käsittääkseni osa (ainakin) alkulohkojen ottelulipuista on UEFA 'myynyt' yhteistyökumppaneilleen eli virallisille kisasponsseille (jotka sitten vahtivat haukan lailla, etteivät mitkään kilpailevat logot/yritysnimet näy missään ottelualueilla...).  UEFA siis on netonnut mukavasti ostattamalla firmoilla lippuja otteluihin. Se, mitä firmat sitten tekevät niillä lipuilla ei varmaan UEFA:a kiinnosta pätkääkään(?).  Nimenomaan suosittujen pelien kannalta ongelmahan on tietysti siinä, etteivät firmat/firmoilta lippuja saaneet henkilöt ole mitenkään velvoitettuja esim. lunastamaan/rekisteröimään lippujaan vaikkapa X tuntia ennen ottelua. Joten ottelu voi olla loppuunmyyty tai lippuja on jäljellä vain vähemmän hyville paikoille.

En tiedä ottelukohtaisia lippumääriä enkä sitä, onko myös jatko-otteluiden lippujen suhteen noudatettu samaa käytäntöä. Luulisin (ja sehän ei ole tietoon rinnastettavissa), että myös jatko-otteluiden lippuja on 'myyty' sponsseille samalla tavalla.

Turun päässä lipunmyynti Ruotsin eiliseen otteluun oli kyllä joiltakin osin ihan amatöörimäistä touhua. Lippukassat avattiin vasta puolitoista-pari tuntia ennen ottelua; koko Veritaksen alueella ei ollut yhtä ainoaa lippuluukkua auki ennen sitä. Tuskin olisivat Palloliitto/UEFA konkurssia tehneet, jos edes yksi lipunmyyntipiste olisi ollut auki vaikkapa jostain aamukymmenestä. Ruotsalaisia kisaturisteja tuli tasaisesti paikan päälle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua ja heidät ohjattiin lähimarketin Lippupalvelun myyntipisteeseen.
Aachi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee


Vastaus #62 : 30.08.2009 klo 21:34:58

Kuulin, että osa lipuista myyntiin jo ennen, kun tiedettiin että Suomi pelaa puolivälierissä, sitten jaettu kaikille Turun kouluille ja Yrityksille nimellämainitsematon määrä lippuja. + 200 lippua myyty ennakkoon eli Stadion on ylibuukattu. Ihme puuhastelua, ja jos Liitto aikoo saada myyntiin lippuja sen pitää kysyä Uefalta lupa siihen. ::) Alas

Voisko joku SMJK jäsen olla yhteydessä huomenna liittoon, että järjestää jäsenilleen n. 50-100 lippua. Helsingistä varmaan lähtee n. 50 tyyppiä tästä olen 100% varma mitä olen kuullut juttuja foorumilta/muualta.
blackhawk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Suomi, Everton


Vastaus #63 : 30.08.2009 klo 21:37:39

UEFA siis on netonnut mukavasti ostattamalla firmoilla lippuja otteluihin. Se, mitä firmat sitten tekevät niillä lipuilla ei varmaan UEFA:a kiinnosta pätkääkään(?). 

Tuo on ilmeisesti UEFA:n normaali toimintatapa, sillä samasta ongelmasta puhuttiin tämän kesän U21 EM-kisoissa. Sponsoreille myytyjä lippuja jäi niissäkin kisoissa runsaasti käyttämättä ja tyhjät paikat kotijoukkueen otteluissa saivat paikallisessa mediassakin huomiota.
Bunuel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kansandemokraattinen jalkapallo


Vastaus #64 : 31.08.2009 klo 14:58:01

Sain varattua yhden lipun (opiskelija/muu alennusryhmä) pääkatsomoon, jos jotakuta kiinnostaa niin laittakaa privaa. Annan koodin ja saatte hakea lipun itse Ärrältä. EDIT: LIPPU MENI JO.
« Viimeksi muokattu: 31.08.2009 klo 16:24:05 kirjoittanut Bunuel »
Jamiess

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 31.08.2009 klo 15:00:40

Äsken huvikseni kävin Lippupalvelun sivuilla kokeilemassa, ja tarjosi puolivälierään lippua F-katsomoon! Eli jos halukkaita on ilman, niin sitkeesti vaan käykää siellä yrittämässä.
Sheriffi8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: \o/ _o_ HUUUUUU HUUUUUU _o_ \o/


Vastaus #66 : 31.08.2009 klo 21:06:10

Nyt antaa lippupalvelun nettisivut J-katsomoon lippua kun kokeilin.
beck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kokemusasiantuntija


Vastaus #67 : 31.08.2009 klo 23:32:36

Nyt antaa lippupalvelun nettisivut J-katsomoon lippua kun kokeilin.
Tänään vapautui vajaa 40 lippua, menivät muutamassa minuutissa. Huomenna vapautuu lisää.
TZagallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eilen, tänään, huomenna


Vastaus #68 : 01.09.2009 klo 00:54:09

Tänään oli paikalla se hiukan reilu 6000 katsojaa, ja otteluun myytiin ei-oota. Kuulin yhden miehen ottelun jälkeen puhuvan ettei ollut enää saanut lippua.

Veikkaisin siis että korkeintaan 7000 saadaan paikalle torstaina. UEFA:n kamerajalustatelineet sun muut pöntöt vievät varmaan sen sata-pari sataa paikkaa.
Rodolfo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapio Liinoja


Vastaus #69 : 01.09.2009 klo 07:39:36

Miksi muuten kapasiteetti on vain 7,5k?
der bomber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: König Mölders, ylijumala Rafinha


Vastaus #70 : 01.09.2009 klo 13:58:15

2 min kuluttua tulee muutama sata lippua myyntiin, lippuja jotka jäänyt Englannin liitolta käyttämättä
Aachi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee


Vastaus #71 : 01.09.2009 klo 14:44:56

2 min kuluttua tulee muutama sata lippua myyntiin, lippuja jotka jäänyt Englannin liitolta käyttämättä
OI vittu nyt hereillä.
Mistä vitusta näitä lippuja saa? Jääkö tämä matsi nyt väliin häh?
der bomber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: König Mölders, ylijumala Rafinha


Vastaus #72 : 01.09.2009 klo 14:49:53

Mistä vitusta näitä lippuja saa?
lippupalvelusta normaaliin tapaan
Aachi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee


Vastaus #73 : 01.09.2009 klo 14:51:27

lippupalvelusta normaaliin tapaan
http://www.lippupalvelu.fi/html/searchResult.htmI?l=FI&defaultKeyword=Hae+esiintyj%E4%2C+nimi+tai+tapahtumapaikka&keyword=naisten+em&tm_link=tm_homeA_b_10004_2&language=fi
No eipä tunnu löytyvän. Olin töissä tohon kahen  aikaan vittuako voin siellä säädellä näitä. >:(
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #74 : 01.09.2009 klo 14:51:44

Siellähän niitä olisi koko ajan tarjolla...

Valitettavasti onnistuin lyömään torstaipäiväni jo maaliskuussa lukkoon, eikä oikein kehtaa lyödä läskiksi.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa