FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.07.2019 klo 11:06:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 382 [383]
 
Kirjoittaja Aihe: Liigajoukkueiden talous(vaikeudet)  (Luettu 1113326 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hossam Ramsu

Poissa Poissa


Vastaus #9550 : 11.07.2019 klo 15:47:03

Tällaistako ”taas saa hävetä”-porukkaa savolaiset ovatkin ???

Luulisi että vieraille on fiksua tarjota mahdollisimman hankalat olosuhteet, mutta Eija senkun nöyristelee :(

Eiväthän nämä sinänsä ole toisiaan poissulkevia asioita. Olosuhteet voi tehdä vieraille mahdollisimman hankalaksi ja samaan aikaan mukapahoitella asiaa julkisesti.
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #9551 : 11.07.2019 klo 15:56:46

Eiväthän nämä sinänsä ole toisiaan poissulkevia asioita. Olosuhteet voi tehdä vieraille mahdollisimman hankalaksi ja samaan aikaan mukapahoitella asiaa julkisesti.
Jos Savossa ei ole rahaa, niin näillä mennään mitä on. Huhuissa ens vuosisadalla on uusi Stadion.
heponen

Poissa Poissa


Vastaus #9552 : 11.07.2019 klo 17:29:09

Ainetdinin pihiyden tietäen hieman yllätti tuo honakkiin upotettu rahamäärä. Ehkä se sitten saa jotenkin omansa pois Urheilupuiston rakennuskoplauksista.

Sellainen kuva on kuitenkin jäänyt, että Esportissa ymmärretään rahan päälle. Olisivat saaneet muutama vuosi sitten liigapaikan suoraan kuittaamalla Pallohonka Oy:n velat, mutta pitivät liian kalliina ja lähtivät rakentamaan joukkuetta uudelleen kakkosesta. Näin jälkikäteen ajatellen viisas ratkaisu.

Suurin uhkakuva lienee, ettei Esport pääse operoimaan uudella stadionilla heitä tyydyttävällä tavalla, nyt kun kaupunki otti vetäjän roolin stadionhankkeessa rakennusoikeuksineen. Jos business case katoaa alta, niin seurauksena voi olla hiipuva kiinnostus sponsoroida futista. Toisaalta, tuskin kaupungillakaan on intressiä tehdä Hongan toimintaa mahdottomaksi, mitäs sillä stadionilla sitten tekisi. Nyt on ymmärtääkseni jo varoittava esimerkki Vaasan suunnalta.

Todennäköisyys sille, että pystyy pyörittämään Suomessa kannattavaa Veikkausliigajoukkuetta taitaa olla melko pieni. Siinä mielessä uskon, että Ainetdin tekee tätä ainakin osittain rakkaudesta lajiin. Siitä päästään toiseen uhkakuvaan, että mitä tapahtuu siinä vaiheessa, kun Ainetdin jättää Esportin, loppuuko tuo lajirakkaus. Sen verran iäkkäästä herrasta on kuitenkin kysymys.

 
Sivuja: 1 ... 382 [383]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines