FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.02.2025 klo 08:59:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 166 [167] 168 ... 468
 
Kirjoittaja Aihe: Bolt Arenan olosuhteet, palvelut ja yleinen keskustelu  (Luettu 1843588 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Basler

Poissa Poissa


Vastaus #4150 : 23.03.2015 klo 12:33:12

Olen toki aika kriittinen ja samaa sontaa sitä monessa paikassa syötetään. Olisihan se mahtavaa, että eri "ruokalajit" olisivat aidosti laadukkaita - nostaisi varmasti hintaa, mutta voisi samalla lisätä myyntiä.

ei se mitään hintaa nostaisi. Ei ole kalliimpaa tehdä asioita hyvin kuin huonosti. Nyt ei vain viitsitä, haluta tai osata.
Thouni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Artsakh, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #4151 : 23.03.2015 klo 12:52:57

Noi pizzapalathan on ihan maittavia, mutta hinta sen sijaan ei ole. 12€(?) tuopista ja pizza-slicesta on pikkasen kova pyyntö. Hodarit sen sijaan aika karseita vaikka kuinka tunkisi ketsuppia ja kuivattua sipulia päälle.
John Fire

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Brahen kenttä


Vastaus #4152 : 23.03.2015 klo 13:09:29

Joku asiantuntija voisi kyllä kertoa, mikä ihme siinä on ettei niihin hodareihin saa laadukkaita makkaravaihtoehtoja? Hinta ei kelpaa syyksi. On se kumma että alasarjajengin (TöTa) Suomen Cupin matsissa saa kentän laidalta 10x parempaa makkaraa kuin Klubin kotimatseista.
Kratos

Paikalla Paikalla


Vastaus #4153 : 23.03.2015 klo 14:21:27

ei se mitään hintaa nostaisi. Ei ole kalliimpaa tehdä asioita hyvin kuin huonosti. Nyt ei vain viitsitä, haluta tai osata.

Kyllä keskimäärin paska nakki on halvempi kuin hyvä nakki.
AriFerra

Poissa Poissa


Vastaus #4154 : 23.03.2015 klo 15:35:55

Sen ainoan kerran kun olen hodarin Sonskilla uskaltanut ottaa, sämpylä oli kova ja rapea, hajosi osiin ensipuremalla. En siis ole toiste sortunut.
4-5-2

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Helsingin Jalkapalloklubi


Vastaus #4155 : 23.03.2015 klo 15:38:45

Sen ainoan kerran kun olen hodarin Sonskilla uskaltanut ottaa, sämpylä oli kova ja rapea, hajosi osiin ensipuremalla. En siis ole toiste sortunut.

Parempi noin kuin yleensä kuiva ja vetelä.
rojadirecta

Poissa Poissa


Vastaus #4156 : 23.03.2015 klo 16:27:45

Joku asiantuntija voisi kyllä kertoa, mikä ihme siinä on ettei niihin hodareihin saa laadukkaita makkaravaihtoehtoja? Hinta ei kelpaa syyksi. On se kumma että alasarjajengin (TöTa) Suomen Cupin matsissa saa kentän laidalta 10x parempaa makkaraa kuin Klubin kotimatseista.

Taukopalvelut on ulkoistettu kokonaisuudessaa lafkalle (Sodexo), joka hoitaa homman parhaaksi/tehokkaimmaksi/halvimmaksi katsomallaan tavalla. Jos ja kun sopimukseen ei ole asetettu mitään ehtoja, lafka voi jatkossakin myydä jostain tukkuvarastostaan paskaa bulkkimakkaraa.
« Viimeksi muokattu: 23.03.2015 klo 16:30:33 kirjoittanut rojadirecta »
Petkele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoismaiden paras kasvattajaseura


Vastaus #4157 : 23.03.2015 klo 16:40:27

Tästä nyt on joskus ennenkin väännetty ja asialle tuskin mitään mahdetaan niin kauan kuin Sodexo, mutta kyllähän sellainenkin kehitysmaaseura kuin Honak pystyi kaljatelttavirityksessään tarjoilemaan mm. Wotkin'sin erikoismakkaroita samassa hintaluokassa kuin Klubi syöttää faneilleen jauhokyrsää. Tämä havainto teki mm. sunnuntaista 6.6.2013 oikein poikkeuksellisen paskan päivän, kun sai vielä samalla reissulla cateringtappion lisäksi todistaa Wallenin pallojalanaltamaaliin-pupelluksen tuoman tappion.  
Spekulaattori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen Maajoukkue


Vastaus #4158 : 23.03.2015 klo 16:42:07

Taukopalvelut on ulkoistettu kokonaisuudessaa lafkalle (Sodexo), joka hoitaa homman parhaaksi/tehokkaimmaksi/halvimmaksi katsomallaan tavalla. Jos ja kun sopimukseen ei ole asetettu mitään ehtoja, lafka voi jatkossakin myydä jostain tukkuvarastostaan paskaa bulkkimakkaraa.

Miksi? Eikö kannattaisi nähdä hiukan vaivaa ja kehittää "oma tuote" tähän ja tehdä taukopalveluista bisnes.
Basler

Poissa Poissa


Vastaus #4159 : 23.03.2015 klo 16:47:46

Kyllä keskimäärin paska nakki on halvempi kuin hyvä nakki.

joo mutta raaka-ainekustannus on minimaalinen, joten sillä ei ole tuollaisissa tuotteissa kovin suurta merkitystä lopputuotteen hintaan. Hodarin hinta koostuu niin monesta muustakin kuin siitä nakista.

Entä miksei myydä ranskalaisia perunoita? Joku saksalainen michelin kokki sanoi, että se on paras business myydä niitä. Perusti jonkun putiikin niille. 2,5 euron annos jättää ihan valtavan katteen.
Petkele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoismaiden paras kasvattajaseura


Vastaus #4160 : 23.03.2015 klo 16:55:41

Miksi? Eikö kannattaisi nähdä hiukan vaivaa ja kehittää "oma tuote" tähän ja tehdä taukopalveluista bisnes.

Ellei hommaa saataisi pyörimään vapaaehtoispohjalta (mikä ei tämän kokoisessa organisaatiossa tasan varmasti toimi), tämä tie merkitsisi käytännössä joko hinnannousua tai laadun laskua mallia vitullinen, koska Sodexolla ja edeltäjällään Kanakori-Sukulalla kuitenkin on olemassaolevat jakelukanavat, toimintamalli jne., ja muuta toimintaa näiden ottelutapahtumien välissä. Siihen on syynsä miksi esim. Hartwall Areenallakaan ei omaa pitopalvelua ole, ei oo mikään helppo homma organisoida toimivaa massojen ruokinta/juottomallia jos toiminnan keskeinen konsepti on "palvelemme 6000 ihmistä parin tunnin ajan keskimäärin kerran kymmenessä päivässä."


Spekulaattori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen Maajoukkue


Vastaus #4161 : 23.03.2015 klo 17:23:25

Ellei hommaa saataisi pyörimään vapaaehtoispohjalta (mikä ei tämän kokoisessa organisaatiossa tasan varmasti toimi), tämä tie merkitsisi käytännössä joko hinnannousua tai laadun laskua mallia vitullinen, koska Sodexolla ja edeltäjällään Kanakori-Sukulalla kuitenkin on olemassaolevat jakelukanavat, toimintamalli jne., ja muuta toimintaa näiden ottelutapahtumien välissä. Siihen on syynsä miksi esim. Hartwall Areenallakaan ei omaa pitopalvelua ole, ei oo mikään helppo homma organisoida toimivaa massojen ruokinta/juottomallia jos toiminnan keskeinen konsepti on "palvelemme 6000 ihmistä parin tunnin ajan keskimäärin kerran kymmenessä päivässä."




Mites esim. http://www.r-menu.fi/index.php/konsepti toimisi.
Petkele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoismaiden paras kasvattajaseura


Vastaus #4162 : 23.03.2015 klo 17:30:31


Referensseinä legendaariset gourmet-paikat Finnkino, St1 ja Linnanmäen kiskat, joten en nyt ihan vielä hyppisi kiimasta kiljuen ilmaan. Toki jos saisivat edes nuo Baslerin ehdottamat ranskalaiset ja mahdollisesti niiden lihapulla-, makkara yms. johdannaiset myyntiin, niin miksei. Ei homma ainakaan huonommin voi mennä kuin kanakori ja Dennisin slicet.
Toldo02

Poissa Poissa


Vastaus #4163 : 23.03.2015 klo 20:27:54

R-menun safkat ovat myös suhteellisen mauottomia ja laaduttomia. Systeeminähän on valmisruuat jotka mikron tapaiset härvelit lämmittää oikean ajan määrittelemänä sopiviksi. Esimerkiksi perunat kuten ranskalaiset ovat todella kuivia ja tylsiä. Normaali kadun tallaaja kun on tottunut niihin rasvassa läträttyihin. En tiedä myös miten toimisi urheilutapahtumassa jossa jonoa pitää purkaa, näissä annoksissa kun kestää minuutteja.

Oliko muuten yhtään tuoretta kuvaa Sonskin penkki/kenttä tilanteesta? Ilmeisesti viikon takaa viimesimmät täällä.
Kakkospallo

Poissa Poissa


Vastaus #4164 : 23.03.2015 klo 22:30:36

Täällä ainakin yksi huuruissaan oottelee jo kuvaa penkeistä/kentästä! Huomenna töihin menessä/tulessa voisi joku käydä napsaseen kuvan! Kiitos jo valmiiksi!!
darkside

Poissa Poissa


Vastaus #4165 : 23.03.2015 klo 22:32:59

Miksi? Eikö kannattaisi nähdä hiukan vaivaa ja kehittää "oma tuote" tähän ja tehdä taukopalveluista bisnes.

Voihan ne katsojat mennä vaikka Espooseen tapittamaan divarisarjoja jos ei nakkimuki kelpaa.
kovafanipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Seksi-Simon bandwagonissa.


Vastaus #4166 : 24.03.2015 klo 13:52:43



On se vaan  nätti tuo valkoinen penkkirivistö. :D
Tuovinaattori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi,


Vastaus #4167 : 24.03.2015 klo 13:59:27

Kuulin villin huhun, että Sonskille olisi tulossa nurmikenttä, tekonurtsin tilalle. Pitääkö paikkaansa vai potkaisenko huhuilijaa kulkusille?
sähköpässi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #4168 : 24.03.2015 klo 14:14:05

Kuulin villin huhun, että Sonskille olisi tulossa nurmikenttä, tekonurtsin tilalle. Pitääkö paikkaansa vai potkaisenko huhuilijaa kulkusille?

Potkaise vaan.
Vince

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #4169 : 24.03.2015 klo 14:15:30

Valkoinen viiva voisi kai periaatteessa olla (epäonnistunut) viritys Klubin logon alaosasta, mutta kai vierekkäisiin katsomoihin pitäisi tulla perustamisvuosi ja HJK jos tästä olisi kyse.
Bacchus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomo Saarnio Loyals


Vastaus #4170 : 24.03.2015 klo 14:17:28

Siellä on taas puuhasteltu ja valkoiset penkit on loppuneet kesken >:(
Perusveijo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #4171 : 24.03.2015 klo 14:42:24

Kai tuosta keskeltä ruuvataan penkkejä sitten taas parin viikon päästä pois kun kausi alkaa...? ???
Bacchus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomo Saarnio Loyals


Vastaus #4172 : 24.03.2015 klo 14:49:37

Kai tuosta keskeltä ruuvataan penkkejä sitten taas parin viikon päästä pois kun kausi alkaa...? ???
Miksi ihmeessä ruuvattaisiin? Senhän takia nämä uudet taittopenkit asennettiin, että ei jatkuvasti tarvitse olla irroittamassa ja laittamassa takaisin kiinni.
Thouni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Artsakh, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #4173 : 24.03.2015 klo 15:12:26

Toivottavasti ei tosiaan ole saman valmistajan kääntöpenkkejä kuin Veritaksella. Eivät mitään kovin lujaa tekoa.
Kuvasta myös näkyy kuinka tarkkaa kuvaa valvontakameroista saa katsojista Ylos
Mateush

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sgt. Siler


Vastaus #4174 : 24.03.2015 klo 15:18:04

Siis mikä noiden valkoisten penkkien funktio oikein on?

 
Sivuja: 1 ... 166 [167] 168 ... 468
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa