FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.10.2018 klo 06:55:12 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Pidätkö Tuomas Virkkusesta jalkapalloselostajana?
Olen alle 10-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen alle 10-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen 11-15-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen 11-15-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen 16-20-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen 16-20-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen 21-25-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen 21-25-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen 26-30-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen 26-30-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen 31-35-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen 31-35-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen 35-40-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen 35-40-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen 41-45-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen 41-45-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen 46-50-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen 46-50-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Olen yli 50-vuotias ja pidän Virkkusesta
Olen yli 50-vuotias ja en pidä Virkkusesta
Vittu virkkusia tulee ja vittu virkkusia menee, mutta vittu Bubi Wallenius foevö mään!

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: Jalkapalloselostajat  (Luettu 46204 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
lentävä emiraatti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Football Club International Turku


Vastaus #150 : 01.03.2018 klo 16:31:56

Tykkään Innasen äänestä, mutta usein homma lähtee täysin laukalle esimerkiksi näin (faktat toissijaisia): "Siinä Chelsean Hazard saa hyvän syötön tanskalaispuolustaja Christenseniltä, joka pelasi ennen Chelseaan siirtymistään meille suomalaisillekin tutussa Hollannin liigassa, josta muistamme esimerkiksi Willem II:n riveissä vaikuttaneen Niki Mäenpään ja muuan Sami Hyypiän, joka viimeksi valmensi Saksan bundesliigassa. Terveisiä vaan sinne Voikkaalle Samille ja koko perheelle!".

Äkkiä ollaan yhden pienen tilanteen pohjalta käyty läpi täysin peliin liittymättömiä detaileja, jotka eivät todellakaan kiinnosta muita kuin Innasta. Kuten mainittiinkin mies ei kestä kritiikkiä yhtään ja kuitti lähtee lähetyksessä heti havaitun negatiivisen twitterkommentin jälkeen.

Tämän hetken suosikkini on mm. Elisalla/Fanseatilla Allsvenskania selostanut J-V Salminen. Rauhallinen, asiantunteva ja oikeissa paikoissa innostuva. Pitäisi saada ehdottomasti mukaan suuremmille toimijoille.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #151 : 01.03.2018 klo 16:55:02

Äkkiä ollaan yhden pienen tilanteen pohjalta käyty läpi täysin peliin liittymättömiä detaileja, jotka eivät todellakaan kiinnosta muita kuin Innasta. Kuten mainittiinkin mies ei kestä kritiikkiä yhtään ja kuitti lähtee lähetyksessä heti havaitun negatiivisen twitterkommentin jälkeen.

Boldattuun mainittakoon että seuraa myös foorumin liveseurantaa ahkerasti selostamistaan peleistä. Sieltä on poimittu ja suunnattu ihan sana sanaan viitattuna suoria vastavittuiluja takaisin muutamaankin otteeseen. Erikoismaininta myös mykille jaksoille jonka aikana janari läppäri(?) sauhutuen etsii näitä em. detaljeja ja saattaa jäädä jostain tuhannen taalan maalipaikasta sekuntikaupalla jälkeen, muutama kerta on mennyt ihan ratkaisevia hetkiäkin täysin ohi. Helvetillinen hässäkkä päällä kentällä, joku makaa maassa ja kierii tuskissaan, torikokouksessa lentelee melkein avarit päin näköä ja tuomari nostelee punaista minkä kerkeää ja Mikko pysyy mykkänä kuin muuri.

Ai niin ja Virkkunen on ihana ja näin.
Futre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #152 : 01.03.2018 klo 19:47:40

Puhelimeni viestien saapumisäänenä on vuosien ajan ollut ote Tuomaan selostuksesta, joten istun tukevasti JiiPeen rinnalla vankkurien etupenkeillä. Aivan suvereeni lajituntemuksessa ja tilanteiden lukemisessa.

Innasen taso on laskenut vuosien myötä, monesti aivan pihalla kenttätapahtumista eikä lajituntemus ole kovin syvällinen kaikkien vuosien jälkeenkään.

Tämän hetken suosikkini on mm. Elisalla/Fanseatilla Allsvenskania selostanut J-V Salminen. Rauhallinen, asiantunteva ja oikeissa paikoissa innostuva. Pitäisi saada ehdottomasti mukaan suuremmille toimijoille.

Salmista olin itsekin tulossa hehkuttamaan, taustatyöt aina tehtynä ja lajituntemustakin vaikuttaisi olevan; lisäksi äänenkäyttö miellyttää.
maakato

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Farak


Vastaus #153 : 01.03.2018 klo 21:36:01

JV Salmiselle kyllä iso peukku itseltäkin. Miellyttävää kuunneltavaa ja toivoisi, että esim. Viasat tarjoisi kaverille roolia.
Penkkitopi

Poissa Poissa


Vastaus #154 : 01.03.2018 klo 22:45:11


Vaan kyllähän täälläkin kaivataan edelleen pirusti suorastaan legendaarisen Jouni Heinosen mainiota tyyliä selostaa pelejä. Siinäpä oli mies selostuskopissa minun makuuni. Turha sitä paskaa peliä on tyhjää kehua. Eikä jokainen tilanne tarvi olla mitenkään veret seisauttavaa. Välillä suorastaan aneeminen lähestystapa teki paskastakin pelistä katsomisen arvoisen. Jos Jouni satut lukemaan näitä keskusteluja niin tulehan nyt takaisin sieltä.

Kaiholla muistelen Jounin selostuksia minäkin. Kerrassaan mainio selostaja. Taisi sitten ihan kaikessa hiljaisuudessa vain vetäytyä taka-alalle selostushommista? Olisi kyllä mahtavaa, jos vielä paluun tekisi.
Edmundo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: We do beg your pardon, we are in your garden


Vastaus #155 : 01.03.2018 klo 22:49:09

Kaiholla muistelen Jounin selostuksia minäkin. Kerrassaan mainio selostaja. Taisi sitten ihan kaikessa hiljaisuudessa vain vetäytyä taka-alalle selostushommista? Olisi kyllä mahtavaa, jos vielä paluun tekisi.

Komppia. Joku sunnuntai-iltapäivän unelias Bari-Perugia oli Jounin ansiosta katsomisen arvoinen.
Billy Wright

Poissa Poissa


Vastaus #156 : 02.03.2018 klo 01:55:53

Äänestin, että en pidä Virkkusesta. Mutta eihän se oikeasti huono ole. Yrittää vain liikaa. Ymmärtää lajin, ja tekee kotitehtävänsä huolellisesti. Jatkoon jo näillä ominaisuuksilla. Sitten tuo jatkuva huutaminen ja hehkuttaminen on sitten minulle aivan liikaa, vaersinkin jos kyseessä joku torstai-illan keskikastin vääntö. Sen takia äänestin noin, kun ajattelin, että kaikki tykkäävät.

Mikko Innanen on hyvä. Hänkin tykkää jalkapallosta, ja sen huomaa selostuksissa esimerkiksi silloin kuin TV-kamerat bongaavat katsomosta jonkun vanhan lajilegendan. Moni kokemattomampi selostaja joutuu silloin epätoivoisesti turvautumaan googleen.

Täällä moni on nostanut esille Jouni Heinosen. Ja niin minäkin. Suomalaisista selostajista aivan ylivertainen. Heti takaisin.  Muista lopettaneista Juha Taivainen oli aivan onneton. Ei jatkoon.

Ylen "kavereista" Matti Härkönen on surkea.

Ja itse kulttuurista pari sanaa: Suomessa se, joka kertoo katsojille mitä pelissä tapahtuu on selostaja. Englannissa "commentator". Se on mielestäni kaiken avain. Kyllä TV-katsoja näkee omilla silmillä mitä siellä kentällä tapahtuu, ei sitä tarvitse selostaa.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2018 klo 08:22:23 kirjoittanut Billy Wright »
ActionJackson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK + filmaajat


Vastaus #157 : 02.03.2018 klo 03:55:42

Virkkunen on mielestäni hyvä, koska on kuitenkin niin perehtynyt lajiin ja tekee sitä suurella rakkaudella. Ehkä rasittavinta ovat nuo ns. hauskat jutut, joista osa vain kuulostaa vähän pakotetuilta. Silti, alan parhaita Suomessa.

Kuusinen on todellakin melkein täysin kopio, mutta silti ihan helvetisti huonompi. Ja on näitä jätkiä, joka kälättää jotain omia "tunnelmiaan" juuri kun niitä ei yhtään kaipaisi. Silloin kun Totti lopetti ja kiersi kenttää, niin olisi kannattanut jättää 95% niistä turhista jutuista sanomatta. Ei niitä siinä tilanteessa kukaan kaipaa.

Innanen on väsynyt ja kulunut. Tuossa yllä on asiat sanottu hyvin. Tuo täysin olematon kyky sietää kritiikkiä on jo huvittavaa. On sitäpaitsi noin kokeneeksi selostajaksi aika usein pihalla milloin mistäkin.

Antti Mäkinen on joskus selostanut futista. Kukaan ei menettäisi mitään, jos ei selostaisi jatkossa yhtäkään matsia. Juha Taivainen onkin jo onneksi poissa alalta.

Tero Karhu on puheviastaan huolimatta aidon innostunut ja iloinen siellä kopissa. Itselle se toimii ihan hyvin ja korvaa paljon puutteita, vaikka en juuri huutajista muuten välitäkään. Selostaa silti mielestäni tosi harvoin tai sitten menee multa aina ohi.

Matti Härkönen on kyllä yliarvostettu. Myöskin jonkinlainen Virkkusen kopio ja ääni on ihan kauhea.

J-P Jalo on yhä todella luja ammattilainen, jota kuuntelee mielellään. Tosin Bundesliigan jälkeen ei ole futiksessa tainnut enää olla?

Tapsa Suominen oli parhaimmillaan Ylen paras, mutta se taitaa olla enää pelkkä muisto vain.

Hoopi Hänninen oli jalkapallossa ihan yhtä surkea kuin kaikissa muissakin lajeissa. Toki muistoissa elää se jokin Urheiluruudun vanha maalitunnus mihin oli jotenkin yritetty koota Hoopin innostuneita maalihuutoja. En tiedä olivatko siihen erikseen nauhoitetut vai mukamas aitoja, mutta naurut niistä sai. Ja eikös Hoopin meriitti oli sekin että lauloi "campione, campione"?

Sittenhän on paljon muiden lajien selostajia, jotka ovat todella hyviä. Sanoisin suhteessa omissa lajeissaan parempia kuin mitä monet futisselostajat täällä ovat.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2018 klo 04:00:19 kirjoittanut ActionJackson »
Boca Limpia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, River Plate


Vastaus #158 : 02.03.2018 klo 05:12:18

Sittenhän on paljon muiden lajien selostajia, jotka ovat todella hyviä. Sanoisin suhteessa omissa lajeissaan parempia kuin mitä monet futisselostajat täällä ovat.
Tämä on totta. Etenkin, kun katsoo Yleä: Antti-Jussi Sipilä on erinomainen koripallossa ja Jussi Eskola hiihdossa/ampumahiihdossa. Lisäksi noiden aisapareiksi on saatu mm. Pieti Poikola ja Sami Jauhojärvi, jotka hoitavat myös omat leiviskänsä erinomaisesti.
Taivaankumma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1982


Vastaus #159 : 02.03.2018 klo 10:56:13

Virkkunen on mielestäni hyvä, koska on kuitenkin niin perehtynyt lajiin ja tekee sitä suurella rakkaudella. Ehkä rasittavinta ovat nuo ns. hauskat jutut, joista osa vain kuulostaa vähän pakotetuilta. Silti, alan parhaita Suomessa.

Kuusinen on todellakin melkein täysin kopio, mutta silti ihan helvetisti huonompi. Ja on näitä jätkiä, joka kälättää jotain omia "tunnelmiaan" juuri kun niitä ei yhtään kaipaisi. Silloin kun Totti lopetti ja kiersi kenttää, niin olisi kannattanut jättää 95% niistä turhista jutuista sanomatta. Ei niitä siinä tilanteessa kukaan kaipaa.


Olen joskus ihan vakavissani miettinyt kuinka moni näistä Virkkusen vihaajista on oikeasti kuunnellut Kuusista ja luullut kuuntelevansa Virkkusta? Ja joo, olen Virkkusen fanipoika.
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #160 : 02.03.2018 klo 11:01:40

Kuusinen on todellakin melkein täysin kopio, mutta silti ihan helvetisti huonompi. Ja on näitä jätkiä, joka kälättää jotain omia "tunnelmiaan" juuri kun niitä ei yhtään kaipaisi. Silloin kun Totti lopetti ja kiersi kenttää, niin olisi kannattanut jättää 95% niistä turhista jutuista sanomatta. Ei niitä siinä tilanteessa kukaan kaipaa.

Taitaa olla ainut Kuusisen selostama peli jonka olen nähnyt. Vitutti melkoisesti tuo jatkuva mesoaminen.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #161 : 02.03.2018 klo 11:56:07

Olen joskus ihan vakavissani miettinyt kuinka moni näistä Virkkusen vihaajista on oikeasti kuunnellut Kuusista ja luullut kuuntelevansa Virkkusta?

Kuusinen ainakin alkutaipaleellaan syyllistyi Virkkusmismiensa kanssa kamppaillessaan myös ahkeraan hymnien päälle puhumiseen, jota Virkkunen ei oman havainnointini perusteella (ainakaan näiden tunnetuimpien ja tunnuksenomaisimpien kohdalla) ole harrastanut koskaan. Kuusinen myös honottaa tasaiseen tahtiin tuota samaa innostunutta puolihuutavaa äänialaa, joka sitten yltyy kunnon raspimöykäksi joka on vähän siinä kinttaalla onko se päälleliimatun maneerisen vai rehellisen lapsellisen kuuloista. Virkkusella ääni on hieman vivahteikkaampi, joskin monotoitunut huomattavasti esimerkiksi Urheilukanavan klassikkovuosista. Ääntä lähtee kyllä ihan riittävästi, voimakkaimmat eläytymisen hetket tulevat silti Tuomaalla edelleen aidosti ja "käsikirjoittamattomasti" rehellisinä reaktioina. 
ActionJackson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK + filmaajat


Vastaus #162 : 02.03.2018 klo 19:46:01

Tämä on totta. Etenkin, kun katsoo Yleä: Antti-Jussi Sipilä on erinomainen koripallossa ja Jussi Eskola hiihdossa/ampumahiihdossa. Lisäksi noiden aisapareiksi on saatu mm. Pieti Poikola ja Sami Jauhojärvi, jotka hoitavat myös omat leiviskänsä erinomaisesti.

Korostuu myös maksukanavien selostajissa, kun kyseessä kansainvälisiä suurlajeja: Golf (vanhempi Tyry), tennis (Six), jefu (Laurila), NBA (Palotie) ja ovathan nuo snookerit ja pyöräilyt Kauppisen ja Selinin ansiosta hyvin edustettuja.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #163 : 02.03.2018 klo 20:16:23

Makuja toki on monia, itse tykkään Virkkusesta ja Kuusisesta molemmista, tykkään myös Härkösestä, Innasella on omat ongelmansa, mutta kyllä tuota kuuntelee. Eniten minua ärsyttää tietämättömyys lajia kohtaan, esim. Ylen Kottonen on melkoinen tapaus tällä osastolla.
PeeAa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tupakoivat jalkapalloilijat


Vastaus #164 : 02.03.2018 klo 20:33:42

Vähän on menny siksakkia tää mun selostusdiggaaminen yleiselläkin tasolla.  Lapsena ja nuorena kun kasvoin Mertarannan hehkuttamisen kanssa niin se oli tottakai siisteintä ikinä. Jossain vaiheessa musta tuli parikympisenä joku tiedostava idiootti, joka kaipasi selostukseen enemmän analyyttista otetta ja mielummin englanninkielisenä, koska olin olevinani vähän parempi ihminen kuin perustuularit.

Nykyään taas +30 vuotiaana kaipaan eniten suomiselostusta. Oli se sitten Virkkunen, Juusela, Innanen tai Härkönen. Antataa mulle tilastoja ja turhaa sisäpiiritietoa historiamuisteluita unohtamatta. Mä oon nykyään niin laiska, etten niitä itse jaksa kaivaa esille. Itse pelin näen silmillänikin.

Edit. Tuommoinen 90-luvun Mertaranta-Rönkä pariskunta sopisi minulle nykyään kaikista mieluiten. Näkisi huipputason jalkapalloa kahden kaverillista dialogia käyvien kommentaattoreiden kera. Yksinäni kun useimmiten kotistudiostani pelejä katselen.
« Viimeksi muokattu: 02.03.2018 klo 20:46:49 kirjoittanut PeeAa »
hevikivinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC, HJK


Vastaus #165 : 04.03.2018 klo 21:25:45

Olisikohan Viasatillakin pantu merkille Innasen hoipertelevat selostukset? Hänelle ei ole enää tällä kaudella juurikaan annettu huippujoukkueiden keskinäisiä matseja selostettavaksi Valioliigassa. Harvinainen poikkeus oli äsken Arsenal-City, mutta mahtoikohan sekin johtua erikoisesta Valioliigan pelipäivästä eli torstaista. Eikä Arsenal taida olla enää huippujoukkuekaan.

Innanen hukkaa liian usein tilanteita tai näkee ne väärin. Vieläkin enemmän Innasen selostuksessa rasittaa se, ettei hän pysty analysoimaan peliä kovinkaan häävisti. On todella harvinaista, jos häneltä kuulee oivaltavan huomion joukkueiden taktiikasta ja pelin virtauksesta. Siinä Virkkunen on ihan omaa luokkaansa ja Kuusinenkin paljon edellä Innasta. Ja onhan se tilastojen latelu todella puuduttavaa, kun usein samaan aikaan kentällä tapahtuu vaikka mitä.
« Viimeksi muokattu: 04.03.2018 klo 21:28:14 kirjoittanut hevikivinen »
Taron grouge

Poissa Poissa


Vastaus #166 : 05.03.2018 klo 00:19:01

Itselläni mieleenpainuvin kokemus on Canalin ajalta, kun Stoken ja Arsenalin välisessä kamppailussa Ramseyn jalasta meni luut poikki. Taklannut Shawcross itki ja niin taisi itkeä myös (tai ainakin hyvin lähellä oli) ottelua selostanut Jouni Heinonen: "Aaron Ramseyn jalka!..." Jos jollain on video linkkiä tähän, niin jakoon. Itse en ole löytänyt.

Heinonen takas, varsinkin Kuusinen volaa pienemmälle, pari peliä Pepelle, Mikko "yhä vain" Innaselle forumkielto, Taivainen oli paska, Härkönen ylihypetetty mutta lopettanut sentään röyhtäilyn. Tämmöset.
kärpät

Poissa Poissa


Vastaus #167 : 06.03.2018 klo 12:34:33

Onkohan ketä tulossa ensikesän mm-kisoja selostamaan?
Yleltä voisi vaatia rahoille vastinetta ja palkata nämä valtakunnan ykköskaverit siihen hommaan! Rahalla saa väliaikaisesti hommat sovittua

Siihen vielä asiantuntijoiksi (ennen peliä,,puoliajalla,,pelin jälkeen) vaikka Espanjasta/Saksasta/Portugalista.. (tietty tulkki mukana). Ai saakeli ko ois hienoa
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #168 : 06.03.2018 klo 12:54:16Siihen vielä asiantuntijoiksi (ennen peliä,,puoliajalla,,pelin jälkeen) vaikka Espanjasta/Saksasta/Portugalista.. (tietty tulkki mukana). Ai saakeli ko ois hienoa

Joo siinähän olisi mukava aina odotella kun joku portugalilainen jauhaa minuutin jotain siansaksaa ja sitten suppea käännös ylen ananastukalta siihen päälle.
kärpät

Poissa Poissa


Vastaus #169 : 06.03.2018 klo 12:57:26

Joo siinähän olisi mukava aina odotella kun joku portugalilainen jauhaa minuutin jotain siansaksaa ja sitten suppea käännös ylen ananastukalta siihen päälle.
Kyll kait ne Enkkua osaa?
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #170 : 06.03.2018 klo 13:04:02

Kyll kait ne Enkkua osaa?

Sitä suuremmalla syyllä turhauttaisi, kun käännös tulisi joka tapauksessa, vaikka suurin osa (itseni mukaanlukien) olisi ymmärtänyt sisällön. Kenties turhan hidas tempo ohjelmalle, vaikka sisältö voisi olla muuten vähän tasokkaampaa.
Mammuttikalkkuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vahvat tekijät


Vastaus #171 : 06.03.2018 klo 17:47:40

Jostain syystä viimeiset neljä-viisi vuotta ovat tuoneet ja suoneet kiinnostua jalkapallon katsomisesta vähäeleisen ja harmaan selostuksen höystämänä. Kiljumista, innostumista ja huutamista ei juuri jaksa. Kuvanneeko omaa autistista hahmottamista jalkapallosta vai eräänlaista ärsyyntymistä selostajien ääripäihin?

Joskus intoilin Virkkusta, nykyään nippelikiljujaa ja näennäisfiilistelijää ei jaksa yhtään. Tapsa Suomisessa oli joskus jotain. Jürgensin omalaatuinen huumoriarvo oli Urheiluaamuista tuttua epämääräisyyttä. Ilman selostusta ja katsomoympäristöäänillä kuten Fifaakin pelatessa, kiitos.
Cruijffturn

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hyökkäysalueen punainen kortti


Vastaus #172 : 06.03.2018 klo 23:58:19

Äsken YLEllä Matti Härköseltä suht antikapitalistista modernin jalkapallon kritiikkiä. Nostan hattua vaikka muuten Puistolan mies ei minua lämmitäkään.
Myrsky

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: OUL V6


Vastaus #173 : 11.03.2018 klo 17:57:45

Petr Cech torjui rangaistuspotkun Watfordia vastaan. Karjuja-Kuusinen molotti Cechin nimen KUUSI KERTAA puoleen minuuttiin. Todella kova suoritus, vaikka olisi millainen oman äänen rakastaja kyseessä. Kyllä ymmärtää hitaampikin katsoja, että PEETTER TSEK TORJUU!

#SuoraYhteys #SuoraaHuutoa
ActionJackson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK + filmaajat


Vastaus #174 : 11.03.2018 klo 18:15:46

Kuusisesta voisi tehdä hyvän sketsin missä mies hoitaa arkipäivän askareitaan tuolla keuhkoavalla puhetyylillään. Kyse ei ole siitä, että hehkuttaa tilanteita tai maaleja vaan se, että kaverin jokainen lause tulee hirveällä voimalla ja äänellä. Kuulostaa aina siltä kuin selittäisi huonokuuloiselle vanhukselle missä lääkkeet jne ovat.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines