FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.09.2021 klo 01:05:26 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 80 [81] 82
 
Kirjoittaja Aihe: Pelaajamarkkinat - Pelipaikka hakusessa  (Luettu 697677 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hikuain

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Red Devils, Los Blancos


Vastaus #2000 : 06.02.2021 klo 22:55:41

Auran Palokunnan Urheilijat, tuttujen kesken APU, etsii Länsi-Suomen kutoseen pelihenkilöitä. Pelaat sitten puolustajaa, keskikenttää, hyökkääjää tai maalivahtia, emme syrji yhtäkään pelipaikkaa sillä jokaiselle varmasti löytyy peliaikaa. Harjoituksia kerran viikossa alkaen tekonurmella heti kun säät sallivat ja jatkuvat aidolla nurmella kun kenttä sen kestää. Olemme rento ja huumorintajuinen, omasta mielestämme, jengi joka vuodesta toiseen roikkuu lohkon keskikastissa. Yhteydenotot sähköpostilla scyopeli@gmail.com. Facebook ei ole mukana arvonnassa.
ToTe/Avauspotku

Poissa Poissa


Vastaus #2001 : 17.02.2021 klo 14:12:03

Etelän VI-divarissa (Helsinki) pelaava joukkue ToTe/Avauspotku hakee tulevalle kaudelle maalivahtia ja kenttäpelaajia.

Myös maalivahtikokemusta omaavat, mutta kentällä viihtyvät pelimiehet ovat tervetulleita, sillä joukoissamme on jo muutama tällainen pelaaja, jolloin maalivahtien rotaatio onnistuu myös.

ToTe/Avauspotku on perinteikäs alasarjadivariseura, joissa keskeisinä arvoina ovat aina toimineet hyvä yhteishenki ja rento meininki. Joukkue koostuu laajan ikähaitarin omaavista pelaajista, joten sopeudut varmasti nopeasti mukaan hyvään porukkaan.

Harjoittelemme kerran viikossa yhdessä muiden ToTe-perheen divarijengien kanssa talvisin ja kesäisin yhden kerran viikossa.

Jos kilpailullinen urheilu on lähellä sydäntäsi ja haluat pelata rennossa, mutta tavoitteellisessa ympäristössä, niin ota yhteyttä!

Henrik Pekkala, henrik_pekkala@yahoo.com, 040-5355638
W.R. Hearst

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NePa


Vastaus #2002 : 04.03.2021 klo 21:21:24

Nekalan Pallo Tampereelta etsii pelaajia rinkiin tulevaksi sesongiksi.

Edustus putosi viime kauden päätteeksi alueen Vitoseen, ja toiminta jatkuu osin uusin voimin. Edustus kaipaa uusia pelaajia riveihinsä, joten innokkaat pelaajat voivat olla yhteydessä ensi kesän pelaamisen osalta. Pelimiehiä mahtuu kaikille pelipaikoille, joten halukkaat voivat ottaa rohkeasti yhteyttä. Kauden reenit aloitetaan maaliskuun loppupuolella ja kausi käynnistyy huhtikuun lopussa.

NePan edustus harjoittelee ainakin kerran viikossa ja pelaa pelit päälle. Toivomme uusien pelaajien kykenevän sitoutumaan ainakin tähän.

Seiskassa pelaava NePa Talent on edellistä enemmän harrastusjoukkue, jonka tarkoitus on pelata pelit ja hikoilla hyvässä hengessä. Kovin tavoitteellista pelaaminen ei ole, mutta halukkaat ovat voineet harjoitella edustusjoukkueen mukana.

Joukkueiden toimintamaksut voi maksaa perinteisen tilisiirron lisäksi myös Smartumilla, ePassilla ja Eazybreakilla. Näitä voi hyödyntää, mikäli työnantajan kautta sellaisia on käytössä.

Edustuksen valmennus kaipaa myös vahvistusta. Mikäli sinulla on halua ja koet olevasi sopiva henkilö olemaan osa NePan edustuksen valmennusta, ota yhteyttä niin päästään keskustelemaan asiasta tarkemmin!

Mukaan toimintaan haluavien uusien pelaajien yhteydenotot joukkueiden taustalla häärivälle Jarno Leppäselle osoitteeseen jarno(at)nekalanpallo.fi tai vastaamalla allekirjoittaneelle yv:llä.
2na

Poissa Poissa


Vastaus #2003 : 14.04.2021 klo 21:20:49


Kuten yleensä taisin löytää haluamani joten alla olevan tekstin voi unohtaa.

Jatkuvaan mitalisateeseen kuntoliigassa kyllästynyt Qppis lähti hakemaan uusia tuulia läntisen (Turku) alueen 6. divarista.
Etsinnässä maalivahti joka kykenee pelaamaan kentällä pakistossa, kun toinen molari paikalla.

Yhteydenotot ensin yv, sieltä sitten parempia kanavia.

Tuuna
« Viimeksi muokattu: 28.05.2021 klo 12:07:27 kirjoittanut 2na »
Dragan

Poissa Poissa


Vastaus #2004 : 20.04.2021 klo 11:32:58

Tosissaan mutta samalla sopivan rennosti jalkapalloon suhtautuva joukkue hakusessa luoteisen Helsingin tai läntisen Vantaan alueelta 4-6 divisioonien tasolta.

2 kauden tauosta huolimatta uskon olevani yhä hyvä pelaaja 5-6 divarin tasolle. Neloseen ehkä enemmän jo rotaatiopelaajaksi.

Aikaisempaa pelikokemusta löytyy junioreista aina SM-sarjoja myöten, aikuisiällä tullut pelattua 4-7. divareissa. Jalkapallosta nyt reilun kahden kauden tauko, mutta futsalia on tullut talvisin pelattua. Ikää tällä hetkellä 28 vuotta. Pelipaikkana toiminut aina topparin paikka, mutta myös muut roolit puolustuksessa onnistuvat.

Jos sinulla on tarjota sopivaa joukkuetta, laita yv. Olen valmis liittymään joukkueen vahvuuteen saman tien. Minulla on myös toinen urheiluharrastus, mutta pystyn sitoutumaan 1-3 tapahtumaan viikossa, viikosta riippuen toki.
julle_

Poissa Poissa


Vastaus #2005 : 20.04.2021 klo 15:21:49

Pääkaupunkiseudulle palaava entinen 3. divarin pelaaja etsii 4-5 divarista itselleen joukkuetta Espoo/Helsinki. Tunnettu kultaisesta vasemman jalan kesoista sekä pelinlukutaidostaan.
Hieman on taukoa kunnon futiksesta, mutta futsalin puolella myös pelannut 3. divaria viime vuodet.

Valmis sitoutumaan treeneihin sekä peleihin, vaikka saman tien. Pelipaikkana ollut laita/kk
« Viimeksi muokattu: 20.04.2021 klo 15:25:22 kirjoittanut julle_ »
elefantti

Poissa Poissa


Vastaus #2006 : 21.04.2021 klo 10:25:24

Lainaan omaa viestiäni tuolta harrastefutiksen puolelta, sillä joku Turun kutosen joukkue voisi myös olla ihan passeli.

Olisiko jossain Turun harrastesarjan jengissä tilaa 26-vuotiaalle pelurille? Parin kolmen vuoden tauon jälkeen olisi mukava päästä taas viheriöille. Treenivahvuuteenkin pääseminen olisi eteenpäinmenoa.

Oma futisura koostuu lähinnä puistohöntsäilystä ja forumspämmäilystä, tosin ennen nykyistä pelitaukoa tuli pari vuotta skulattua harrastesarjaa, seiskadivaria sekä harrastefutsalia Tukholmassa.

Viimeksi tuli uurastettua etenkin laitapakkina, mutta hyökkääminenkin maistuu. Peliälyssä ja tekniikassa on aina parantamisen varaa, mutta mikään hirvittävä puujalka en ole ja harhautukset, saksipotkut ja yläkulmatkin irtoavat tarvittaessa. Syötöt myös napsuvat kohdilleen ja intoa riittää.
« Viimeksi muokattu: 21.04.2021 klo 10:28:16 kirjoittanut elefantti »
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/2, Huuhkajat


Vastaus #2007 : 23.04.2021 klo 10:41:56

FC Babylon, joukkueillaan FC Babylon (Etelä 4. divari) ja FC Babylon/2 (Etelä 5. divari) etsii läntisen/eteläisen Helsingin alueella vahvistuksia vuoden 2021 jalkapallosarjoihin.

Toiminta käynnistyy kunnolla helmikuun alussa ja tarkoitus on harjoitella laadukkaasti kaksi kertaa viikossa. Joukkueille määritetään pelaajisto huomioiden selvä pelitapa, jota harjoitellaan ennen kautta ja sen aikana. Lisäksi harjoituksissa ylläpidetään perustekniikkaa. Haemme mukaan ensisijaisesti hyvän pelitaustan omaavia sekä harjoitteluun sitoutuvia pelaajia. Joukkueet tekevät melko tiivistä yhteistyötä, joskin joukkueiden rungot pyritään pitämään sarjapeleissä vakaina. Sinulla  on siis liittyessäsi mahdollisuus pelata molempia sarjoja tai keskittyä jompaan kumpaan.

Etsimme kenttäpelaajia, mutta tarvetta on myös yhdelle maalivahdille. Ringissä on nyt kolme maalivahtia ja heidän kanssaan pääsee treenamaan maalivahdille ominaista harjoitusta kaksi kertaa viikossa. Tässä on oiva kehittymisalusta myös nuorelle maalivahdille.

Seura järjestää kauden aikana tyypillisesti vähintään kaksi saunailtaa, yleensä keväällä ja syksyllä.

Mikäli kiinnostus heräsi, ole yhteydessä yksityisviestillä tai Nimenhuudon yhteystietojen kautta: https://fcbabylon.nimenhuuto.com/

Ylläoleva hakemus on voimassa sillä erotuksella, että harjoitukset päästään aloittamaan rajoitusten hellittäessä. Sarjat alkanevat kesäkuussa. Maalivahtia haemme edelleen ja mukaan mahtuu myös kenttäpelaajia.
FCH

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Hieho, Suomen maajoukkue, SMJK


Vastaus #2008 : 28.04.2021 klo 10:21:03

Helsingin Vitosessa pelaava FC Hieho kaipaa vielä lisävahvistuksia!

Haemme pelaajia, jotka pystyvät aktiivisesti osallistumaan tapahtumiin.

Harjoittelemme keskiviikkoisin Myllypuron tekonurmella klo 19-20 (kun rajoitukset vihdoin sallivat).  Sarjan lisäksi joukkue osallistuu tuttuun tapaan Regions' Cupiin.

Jos hyvä ja rento pöhinä sekä voitonnälkä on sulle juttu niin tuu kokeilemaan!

Yhteydenotot:

Niko Vehviläinen
0407436056

Emil Lundberg
0503243909
Jotainilmoitettavaa

Poissa Poissa


Vastaus #2009 : 11.05.2021 klo 13:12:54

FC Hot Lips etsii pelureita Turun alueen 5 divariin. Ei tarvi olla mikään entinen huippulupaus, kunhan pallo pysyy jotenkin ja jaksaa/viitsii juosta. Eli muutamaa innokasta peluria suhteellisen rentoon ja järkevään porukkaan etsitään. Maalivahti ja muutama kenttäpeluri hakusessa.

Lisäinfona: Meillä on kausimaksu, joten sossutapauksia ei sponsoroida vaan tasapuolisesti kaikki maksaa:)

Yhteydenotot: hotlipsturku@gmail.com
Swegon

Poissa Poissa


Vastaus #2010 : 12.05.2021 klo 08:48:49

Espoolainen Kilo IF etsii Uudenmaan 6 ja 7 divarin joukkueisiin lisää pelaajia tulevalle kaudelle.
Kesällä ulkoharjoituksia pidetään 1-2 kertaa viikossa, yleensä Tapiolan ja Keski-Espoon tekonurmilla.
Jäsenmaksu on huokea, ja seurassamme on rento ja yhteisöllinen, mutta myös tavoitteellinen tekemisen meininki.

Jos koet poltteen edustaa vuonna 1948 perustettua Kilo IF, niin ota rohkeasti yhteyttä Juha Palin, puh. 0408099807 tai sähköposti jussi.palin@gmail.com
Maksimi

Poissa Poissa


Vastaus #2011 : 12.05.2021 klo 10:08:23

Minulla aika lailla saman sisältöinen viesti kuin aiemmin Draganilta, boldatut muokattu omalle kohdalle sopivaksi.

Tosissaan mutta samalla sopivan rennosti jalkapalloon suhtautuva joukkue hakusessa Pohjois-Helsinki - Vantaa alueelta 4-6 divisioonien tasolta.

1 kauden tauosta huolimatta uskon olevani yhä hyvä pelaaja 5-6 divarin tasolle. Neloseen ehkä enemmän jo rotaatiopelaajaksi.

Aikaisempaa pelikokemusta löytyy aikuisten tasolla 4-6. divareista tuolta Pohjoisemmasta Suomesta. Ikää tällä hetkellä 28 vuotta. Pelipaikkana toiminut puolustuslinja.

Jos sinulla on tarjota sopivaa joukkuetta, laita yv. Olen valmis liittymään joukkueen vahvuuteen saman tien. Minulla on myös toinen urheiluharrastus, mutta pystyn sitoutumaan 1-3 tapahtumaan viikossa, viikosta riippuen toki.

E: Muutkin alueet käyvät, kai tuota autolla pääsee mihin vain.
« Viimeksi muokattu: 12.05.2021 klo 17:31:25 kirjoittanut Maksimi »
Teukkab

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #2012 : 12.05.2021 klo 15:14:40

Lappeenrannan alueella Kaakon 5 divarissa palloileva Taipaalsaaren kisa hakee vielä muutamia vahvistuspelaajia nykyisen rungon ympärille. Reenit ja pelit saimaanharjulla.

Yhteydenotot: taikiedustus@gmail.com
Rene Higuita

Poissa Poissa


Vastaus #2013 : 17.05.2021 klo 00:39:36

Laaksolahden jalkapalloseura (LJS) etsii kaudeksi 2021(4div.) muutamia joukkueen toimintaan sitoutuvia aktiivisia pelimiehiä.
Treenit talvikaudella:
Ma Laaksolahti
Ti VW-halli Kauniainen
To VW-halli Kauniainen
La Laaksolahden halli

Kesällä treenit hyvillä tekonurmilla 3x/viikko.

Vahvistuksilta odotetaan:
-Aktiivisuutta ja sitoutumista joukkueen toimintaan
-Vankkaa pelaajataustaa
-Kaikille pelipaikoille etsitään vahvistuksia.
-Halua kehittyä pelaajana

Seura on hyvin hoidettu, puitteet kunnossa, kausimaksu edullinen ja joukkuehenki erinomainen.

LJS/Reservi hakee samalla uusia vahvistuksia tavoitteenaan nousu 5.divariin.

Treenit alkavat 28.10.

YV tai ljsespoo( ä tt )gmail.com
LJS&LJS/Reservi hakee muutamaa vahvistusta!
FC Germania Helsinki

Poissa Poissa


Vastaus #2014 : 17.05.2021 klo 08:47:40

Etelän VI-divarissa (Helsinki/Kutonen) pelaava joukkue FC Germania Helsinki/Akademie hakee tulevalle kaudelle maalivahtia.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Matthias@fcgermania.fi, 045-78725277
jalmutin

Poissa Poissa


Vastaus #2015 : 17.05.2021 klo 23:26:28

Stadissa kolmekymppinen veskari jota kiinnostaisi pelata muutaman harrastekauden jälkeen isolla kentällä. Taustaa jostain kaukaa junnuvuosilta, ja lätkäpuolelta maalivahtihommista. Pituutta löytyy melkein veskarin mittoihin, ja pelottomasti menen tilanteisiin. Taitoa ei varsinaisesti ole liikaa, ja tulen päästämään kauden mittaan helppoja maaleja ja tekemään typeriä virheitäkin.

Eli sellainen porukka jostain kutosesta tai seiskasta hakusessa ketkä ei ota hommaa ihan liian vakavasti, vaikka tosissaan tietysti aina pelataankin.

Kaikkiin matseihin en tule vuorotyön takia pääsemään, mutta melko hyvin saan silti vuoroni järjestettyä. Treenaaminenkin kiinnostaa.

Yksityisviesteillä jatkot
Harakkakeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: A feast for magpies


Vastaus #2016 : 18.05.2021 klo 22:23:17

Oulun Reipas etsii uusia pelaajia Oulun 4-divariin. Mikäli kiinnostusta on niin ota yhteyttä privana tai sit nettisivujen yhteystietojen kautta.
http://oulunreipas.fi/wp/?page_id=11
Kermiitti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Middlesbrough, Tips


Vastaus #2017 : 20.05.2021 klo 15:12:55

Vuonna 2009 tapasi toisilleen ennaltaan tuntematon porukka oluen ja futiksen ystäviä nuorten EM-kisoissa Falkenbergissa. Tuon reissun aikana joku sai idean jonain kaljanhuuruisena iltana, että perustetaan oma futisjengi!

Matkan jälkeen tavattiin jossain pubissa ja alettiin keräämään lisää pelaajia ja oli aika keksiä joukkueelle nimi. Eihän kukaan mitään järkevää keksinyt ja eräs huusi vaan turhautuneena: "No laitetaan nimeks sit vaikka Spede". Näin alkoi FC Speden tarina.

Vuoden on vierineet, ukot vanhentuneet, mutta rakkaus molempiin yllä oleviin on säilynyt. Nyt me haetaan uusia pelaajia, pelipaikkaan katsomatta. Jos koet olevasi vahvistus Helsingin Kutoseen, niin laita minulle viestiä ja sovitaan jatkosta. Treenaamme kerran viikossa Myllypurossa keskiviikkoisin klo 19-20 + pelit päälle. Tervetuloa!
JVee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, HJK, Arsenal


Vastaus #2018 : 07.06.2021 klo 09:38:38

Jos harrastetason futis Helsingissä kiinnostaa, niin laita mulle yksityisviestiä.

Tasoina harrastenelonen ja harrastevitonen, joten mikään suuri mestaripelaaja ei tarvitse olla. Tärkeintä että käy säännöllisesti peleissä ja hoitaa sarjamaksunsa. Yhteensä pelejä on tänä kesänä 20+mahdolliset pleijarit. Pelit pelataan tekonurmella.

Sarjamaksu on per sarja noin 40e eli yhteensä 80e kahdesta sarjasta. On myös mahdollista tulla pelaamaan vain toiseen jengiin, jolloin maksu on luonnollisesti puolet edellämainituista.
sakke89

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Käpylä Maanantai


Vastaus #2019 : 10.06.2021 klo 14:29:51

Stadin alueella Vitosta pelaava Käpylä Maanantai etsii toista maalivahtia riveihinsä, kun perhe- ja työelämän kiireet jättävät takavuosien luottoveskan vähintään täksi kaudeksi kokonaan pois kentiltä. Seuran kantavana ideana on toteuttaa "always just a great time with the boys" -mottoa, minkä huomaa hyvänä henkenä ja kivoina joukkuekavereina!

Jos kiinnostuit, niin laita YV :)

keijo62

Poissa Poissa


Vastaus #2020 : 15.06.2021 klo 19:51:21

Keski-Suomesta 6div pelipaikkaa hakusessa.
Takana useampi vuosi nelosta.
Laita viestiä niin keskustellaan tarkemmin!
Maalia vartioidessa...

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jotain


Vastaus #2021 : 18.06.2021 klo 18:19:49

Elokuun alusta olisi muutto Lappeenrantaan ja monen vuoden jälkeen olisi hinkua päästä kokeilemaan vieläkö riittäisi rahkeet maalivahtina muutaman vuoden tauon jälkeen.
Ei mitenkään vakavissa mielin, enemmänkin haluaisin päästä kokeilemaan kestääkö polvi ja kannattaako edes yrittää enempää.

Onko Lappeenrannassa joukkuetta jolla olisi harrastesarja toimintaa tai joukkuetta joka mahdollisesti tarvisi maalivahdin retkua harjoituksiinsa?
Julss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Los Merengues, Spurs


Vastaus #2022 : 19.06.2021 klo 14:49:42

Pelipaikka hakusessa n. 5-divarista akselilta Espoo-Helsinki.

Viimeiset kaudet menneet 3. ja 4. divareissa. Pelipaikka keskikentän keskikaista sekä laita. Kentälle tarjottavana ahtaaja-asennetta.

"Pääsiskö pelaa?"
pallo-veikko

Poissa Poissa


Vastaus #2023 : 24.06.2021 klo 15:27:48

Hoi Turun seutu,

loukkaantumisten runtelemassa, mutta reippaan tsemppihenkisessä TuPV:n joukkueessa olisi vielä tilaa parille kolmelle vahvistukselle.
Erityisesti keskisektorin pelaajat (puolustus, kk). Myös maalivahdit huom!
Pelaamme Länsi-Suomen miesten 5.divaria ja treenaamme pelien päälle 1-2 kertaa viikossa.
Kaikki treenit ja sarjapelit Turussa!

Jos olet Joukkuepelaaja ja pystyt käymään aktiivisesti joukkueen tapahtumissa, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää.
Toivottavaa olisi myös, että omaat jonkinlaisen jalkapallotaustan ja koet uurastuksen kentällä tavoitteelliseksi toiminnaksi.

Tarjoamme:
- Mukavan porukan, johon on helppo tulla mukaan
- Huokeat kausimaksut
- Huonoa huumoria

Yhteydenotot joko YV:llä, sähköpostilla: tupv1949@gmail.com tai IG: @tupv1949
mosa19

Poissa Poissa


Vastaus #2024 : 28.08.2021 klo 21:17:10

..
« Viimeksi muokattu: 13.09.2021 klo 15:13:04 kirjoittanut mosa19 »

 
Sivuja: 1 ... 80 [81] 82
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa