FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.08.2018 klo 20:49:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 108 [109]
 
Kirjoittaja Aihe: Jämsänkosken Ilves - 80 vuotta takana, enemmän edessä  (Luettu 192920 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
TeeW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves & HIFK


Vastaus #2700 : 03.08.2018 klo 22:56:45

Kiimainen perjantai Ylos , Ilves ja Herranmetsä dominoi, isoin pyroshow sitten paljukeissin..
Olliver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #2701 : 03.08.2018 klo 23:31:48

Kiimainen perjantai Ylos , Ilves ja Herranmetsä dominoi, isoin pyroshow sitten paljukeissin..

Kansalle tarjottiin tanaan leipaa ja sirkushuveja. Maaleja, Hertsu, tiukkoja tilanteita ja Jarvisen Villen tekniikka show lopussa :)

Luksulle happotornin kokoinen Ylos paino taas meneen kaksilla keuhkoilla. Asenne, tyomaara ja uskaltaa haastaa, ei voin kuin tykata <3.
TeeW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves & HIFK


Vastaus #2702 : 09.08.2018 klo 16:10:31

https://www.jamsanseutu.fi/urheilu/jalkapallo-palloliitto-tutkii-ilveksen-viime-kotiottelun-tapahtumia-sanktio-sijoittunee-sakon-ja-sarjasta-sulkemisen-valille-201123367 Taas on mieliä pahotettu :(
Olliver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #2703 : 09.08.2018 klo 19:10:51


+

Lainaus
Noloa, Herranmetsäläiset

Viime perjantaina 3.8. oli hieno ilta Jämsänkoskella Jukka Virtasen Pallokentällä. Kentän nimikkosankari näki muiden lähes 200 katsojan tavoin, kuinka Jämsänkosken Ilves nuiji 4. divarin kärkiottelussa maanrakoon vastustajansa, joka joskus ennen tunnettiin nimellä Jyväskylän Nousu. Tunnelmaa kohotti Herranmetsän kannattajajoukko, jonka huudot ovat viime aikoina tulleet aiempaa nokkelimmiksi. Olin mukana Ilveksen junioritoiminnassa noin 10 vuoden ajan. Usein olemme joutuneet opastamaan herranmetsäläisiä, ja onneksi oppi on mennyt perille. Kentällä ei enää juuri kuulla menneiden vuosien tapaan avoimesti rasistisia tai seksuaalisia vähemmistöjä pilkkaavia huutoja. Olen kehunut monille jalkapalloa seuraaville tutuilleni Pallokentän tunnelmaa ja erityisesti Herranmetsän kannatusta.

 

Sitten taivas sananmukaisesti synkkeni. Joku sytytti Herranmetsässä savuraketin, jonka savu leijui katsomoon. Onneksi nuorimmat, alle vuoden ikäiset Ilves-fanit olivat jo silloin poistuneet katsomosta. Nytkin monet pyyhkivät savua silmistään ja haukkoivat henkeään. Lisäksi seurasimme kauhistuneina, sytyttääkö raketti rutikuivan metsän lisäksi palamaan vain alle kymmenen metrin päässä olevan puisen katsomon.

 

Joku sanoo, että raketit ovat osa jalkapallokulttuuria. Eivät ole. Olen tutkinut koko työurani yliopistossa eri kulttuureita ja osaan erottaa kulttuurin typerästä käytöksestä ja sivistymättömyydestä. Typeryyden lisäksi herranmetsäläisten toiminta rikkoi ainakin paloturvallisuuslakia ja lakia ilotulitteiden käytöstä. Jos vastaava käytös ei lopu, lainkuuliainen kansalainen ei voi kuin tehdä asiasta rikosilmoituksen.

 

Tunnen useimmat Herranmetsän kannattajat vuosien ajalta. Tiedän, että he ovat useimmiten järkevää ja hyväkäytöksistä porukkaa. Joskus, kuten perjantaina, mopo karkaa käsistä. Tai kuten vanha kansa tiesi: joukossa tyhmyys tiivistyy. Minut tuntevat herranmetsäläiset tietävät, ettei kirjoitukseni ole setämäinen moraalisaarna, vaan täyttä asiaa.

 

Ehdotan, että rakettien sytyttämisestä vastuussa olevat herranmetsäläiset tekevät seuraavaa, jos heillä on siihen pokkaa.

1. He julkaisevat omilla nimillään (ei nimimerkkejä) joko tämän lehden palstalla tai jossain muualla anteeksipyynnön, jossa he pyytävät anteeksi kaikilta niiltä, joiden ottelutunnelman he perjantaina pilasivat. Anteeksipyynnön voi osoittaa myös Ilveksen joukkueenjohdolle, joka luultavasti joutuu runoilemaan tapahtuman johdosta pitkän sepustuksen Palloliiton Keski-Suomen piirille.

2. Samat henkilöt valmistautuvat kaivamaan kuvettaan ja maksamaan Ilvekselle mahdollisesti Palloliiton tai virkavallan puolesta tulevat sakkomaksut.

3. Herranmetsäläiset sitoutuvat jatkossa noudattamaan Palloliiton ottelusääntöjä ja pidättäytymään kaikista toimista, jotka vaarantavat muiden katsojien terveyden.

 

Haluan jatkossakin nauttia Pallokentän ainutlaatuisesta tunnelmasta ja Herranmetsän kannustuksesta. Ilman kaasunaamaria.

 

Raimo Hakola

Jokilaaksolainen jalkapallofani jo kuudelta eri vuosikymmeneltä   

:D

*******

Huomenna taistellaan taas tarkeista pisteista ajattellen piirinmestaruutta, kakkosjoukkue hoiti osuutensa jo aiemmin talla viikolla ja huomenna saman tekee edustus.

Ilves-HUKI huomenna, perjantaina klo.19.00.

!Hyokkaykseen!
#10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #2704 : 10.08.2018 klo 20:01:59

Hauskaa tämä koskelaisten mielensäpahoittajille irvailu kun muistelee miten tunteisiin siellä meni keväällä Potkun FB-päivitys.
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, LFC


Vastaus #2705 : 10.08.2018 klo 22:03:42


Maksumuurin takana tämä. Ilmeisesti tuon FB-päivityksen tapaista saarnaa soihtujen ja savujen aiheuttamista terveyshaitoista?

 
Sivuja: 1 ... 108 [109]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines