FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 20:09:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Keken ja Malisen rimanalitukset  (Luettu 3694 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Fabien

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rasismin vastustamisesta bännätty legenda


: 03.07.2006 klo 11:37:14

Hiljaiseksi vetää. Jälleen surullisia esimerkkejä suomalaisen "futis-kulttuurin" nykytilasta ja ikävä kyllä, suoraan liigajoukkueiden valmentajien taholta. Aloitamme Kekestä. Eivät riittäneet hämmästyttävän häpeälliset tanssikiemurat ja tanssiparin mukaanotto liigajoukkueen VIIMEISTELYLEIRILLE, sillä lisää oli tulossa. MM-kisojen aikaan Keke kokee tärkeämmäksi kommentoida ja viisastella studiossa, sen sijaan että kohdistaisi mieltään ja ajatuksiaan joukkueensa edesottamuksiin orastavan (...?) kriisin keskellä. Ei jaksaisi aina verrata todellisiin futismaihin, mutta jollain tavalla taas täytyy. Vaikea kuvitella, että esimerkiksi Valioliigan valmentajat naureskelevat studioissa ennen seuraavan päivän peliä. Mitä vittua tämä tällainen käytös on?

Malinen on (taas) oma tarinansa. Itsekeskeinen ja ilmeisen yksin omien kehitysideoidensa kanssa itseään medioissa esille tuova "lupsakka" savolainen teki jälleen temput viikonloppuna. Muun joukkueen matkustaessa tappiopelin jälkeen Kuopioon, koki mies tärkeämmäksi jäädä kisastudioon vitsailemaan ja kertoilemaan itsestäänselvyyksiä. Käviköhän edes mielessä joukkueen valmistaminen elintärkeään VPS-otteluun? Toki jokainen valmentaja toimii omalla tavallaan, mutta "menkää te vaan kato Kuopioon, niin mä tulen sitten perässä"-tyyppiset kikkailut eivät vakuuta.

Huvittavinta koko asiassa on se, että molemmat "valmentajat" olivat ilmeisen tosissaan mukana tekemässä itsestään maajoukkueemme uutta päävalmentajaa. Ei vittu..nyt alkaa jopa allekirjoittaneelta sanat loppua.

 Seuraavia televisioesiintymisiä, HJK:n tappioita ja KuPsin putoamista odotellessa ja sydämeni pohjasta toivoessa.

 

 Fabien - Suomalaisen futiksen puolella. Ylos
« Viimeksi muokattu: 03.07.2006 klo 11:38:36 kirjoittanut Fabien »
Kiima-Aho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #1 : 03.07.2006 klo 11:52:21

Itsekin olen hieman samoilla linjoilla.

Valmentajan pitäisi kaiken maailman studioissa paskan jauhamisen sijasta olla miettimässä OMAN joukkueen pelillisiä kuvioita. Ennenkaikkea jos ottelu tiedossa seuraavana päivänä.

Malinenkin olisi voinut Maarianhaminan-ottelun jälkeisen studiopelleilyn sijasta pitää Helsinki-Kuopio bussiretken aikana 6h ripitykset tuolle lammasmaiselle joukkuelleen.

Mihkäs Mursu muuten unohtu?
Lounasseuralainen

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 03.07.2006 klo 11:55:57

Antti "5-0" Muurinen kuuluu ehdottomasti samaan sarjaan.
luckyiam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jan Walden.


Vastaus #3 : 03.07.2006 klo 11:59:17

Antti "5-0" Muurinen kuuluu ehdottomasti samaan sarjaan.

Vaikka Kekeltä ehkä odotettiin menestystä, Maliselta ehkä ihan vähän, mutta Mursulta ei kukaan mitään. Väsynyt mies viiksineen.
Uuno Front

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 03.07.2006 klo 12:26:24

Surullista, mutta täysin totta  >:(
CB10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #5 : 03.07.2006 klo 12:37:49

Malinen on omasta mielestään Suomen paras valmentaja, suurimman osan muiden mielestä täysi pelle. Ja surkea valmentaja, joka ei osaa uudistua.

Keke on väsynyt, lähtisi jo Suomesta.

Muurisen pitäisi keksiä jotain uutta välillä.
Fabien

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rasismin vastustamisesta bännätty legenda


Vastaus #6 : 03.07.2006 klo 13:05:30

Muurinen tosiaan unohtui tässä kaikessa tunnekuohussa. Muurisesta jäänyt mieleen erityisesti kommentti, joka meni jotenkin, että "Kieltämättä vaikeaa, kun ei tule pelejä televisiosta, mutta onneksi meillä on oma peli". Eli aivan kuin FC Lahden valmentaminen olisi mursulle vain jonkinlainen harrastus kaikkien kommentointien ohessa. Allekirjoittanutta ärsyttää erityisesti silti Keke ja Malinen ylitse muiden. Niin kauan kuin tällaiset perseilyt jatkuvat, niin tulisi nyt jumalauta itsekin tajuta, että puheet kaiken maailman "halli-liigoista" kuninkaallisen maajoukkueemme valmentamisesta pitäisi äkkiä unohtaa.
Ior Bock

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Ajax Amsterdam. Winnipeg Jets


Vastaus #7 : 03.07.2006 klo 13:23:16

Kyllä tässä vaiheessa (kun liiga ei tuo) niin pitää minusta saada mahd.paljon julkisuutta ja mainosta että saataisiin niitä katsojia jolle pelata. Nyt ihmiset tietävät että kuka vittu Malinen edes on( ainakin muutama tyyppi enemmän). Ehkä sitten kun joskus 90% Suomalaisista osaa nimetä 10 liigapeluria niin voi alkaa puuttumaan tällaisiin epäkohtiin.
GreenEyez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Suomen maajoukkue


Vastaus #8 : 04.07.2006 klo 12:23:24

Itse en kyllä ymmärrä miten valmentajien toimiminen studiokommentaattorina ratkaisevasti ja suoraan vaikuttaisi heidän valmentajan työhönsä. Tuskinpa he miettivät joukkueidensa taktiikoita/harjoituksia 24/7 muutenkaan, joten on aivan sama ovatko he YLEn kisastudiossa vai kesämökillä juomassa viiniä. Tietenkin he antavat pelaajille omalla käytöksellään signaaleja, ja jos pelaajat kokevat kommentaattorina olemisen samalla tavalla kuin useimmat foorumistit, niin sitten se voi epäsuorasti vaikuttaa heidän valmentajan työhönsä. Luulenpa kuitenkin, että pelaajat eivät koe tulevansa laiminlyödyiksi vaikka koutsi onkin telkkarissa eikä intensiivisesti miettimässä taktiikkaa seuraavan päivän peliin. Voi jopa olla, että HJKn pelaajista on hauskaa, kun valmentaja tanssii TVssä, mikä voi johtaa huumorin lisääntymiseen ja joukkuehengen paranemiseen, mikä taas voi johtaa tekemisen mielekkyyden kasvamiseen ja parempiin tuloksiin.

Sitä en kuitenkaan väitä, etteikö esim. HJK ole alisuorittanut ja selvästi. Syy on osittain pelaajien ja osittain valmentajan tottakai, mutta tanssit ja studiokommentoinnit sitä tuskin ovat aiheuttaneet. Tällä kaudella harmaasta massasta on selkeästi erottunut FC Honka, johon on helppo benchmarkata muita joukkueita. Esim. Klubin ja Hongan välillä ratkaiseva ero ei ole pelaajamateriaalissa vaan pelihuumorissa. Hongan pelaajat uskaltavat pelata omaa peliään ja heillä on selvästi valmentajan siunaus yrittää välillä rohkeitakin ratkaisuja, mistä esimerkkinä Weckströmin ja Porokaran juonima vaparimaali Lahtea vastaan. Klubin pelaajien tekeminen on puolestaan hyvin väkinäisen näköistä ja virheitä pelätään. Tietysti heillä Suomen suurimpana seurana ja huonon alkukauden jälkeen alkaa paineetkin kasautua, joten Keken tärkein tehtävä olisikin nyt saada pelihuumori palautettua ja pelaajille onnistumisen tunteita. Tässä kohdassa vain pelkään, että Keke on kyvytön valmentaja. Huutaminen kun ei aina ole se paras ratkaisu.
Ezsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #9 : 04.07.2006 klo 17:05:01

Kyllä MM-pelit tulee telkkarista ilman mitään liigavalmentajia. Menköön sinne "kommentaattoreiksi" sellaiset, joilla ei ole parempaa tekemistä kesälomallaan. Näitten kisojen aikana on nähty jo monenlaisia asiantuntijoita ja jalkapallon ystäviä studiovieraina. Mursun ja kumppaneiden puuttuminen studiosta ei itseäni yhtään haittaisi, mutta kai ne ovat viihdettä niille, joita jalkapallossa kiinnostaa korkeintaan arvokisat. En kyllä itse ihan usko, että TV-esiintymiset ovat ratkaisevasti joukkueiden edesottamuksiin vaikuttaneet. Toki luulisi valmentajilla olevan parempaakin miettimistä liigan aikana kuin itsensä edustaminen televisiossa. Sitähän se kuitenkin loppujen lopuksi on.

Itse odotan näkeväni ja kuulevani Hodgsonin kommentteja kisoista ja futiksesta. Roy on onneksi tarpeeksi fiksu keskittyäkseen tarkkailemaan EM-kisavastustajia aitiopaikalla ja jättämään suomalaisten viihdyttämisen väliin.

Royn luotsaaman maajoukkueen viihdyttäviä esityksiä pelikentällä odotellen, Ezsi
brad

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 06.07.2006 klo 19:26:06

Eri. On ihan ok, että liigavalmentajat ovat studiossa kommentoimassa otteluita. Mutta siellä olisi ehkä syytä olla tasaisemmin kaikkien joukkueiden valmentajia. Ei se oikeasti ole niin paljoa pois joukkueiden esityksistä. Voi jopa olla parempi joukkueelle, että oma koutsi on toisen koutsin tai huippupelaajan kanssa pohtimassa mm-pelien vaiheita. Ei niiden valmentajien oikeasti tarvitse 24/7 miettiä oman joukkueen juttuja. (kuitenkin tanssipartnerien raahaaminen viimeistelyleirille on jo vähän liikaa...)

Lisäksi liigavalmentajien mukana oleminen on tarpeellista mainosta liigalle. Jos katsojia peleissä on noin 600000, on siinä aikamoinen joukko potentiaalisia veikkausliigakatsojia.

edit: en lukenut ketjua kuin vähän alusta, joten tämä onkin sama muutaman kirjoittajan kanssa. Jopa tuota 24/7 fraasia myöden :)
« Viimeksi muokattu: 06.07.2006 klo 19:27:26 kirjoittanut brad »
Dieter Bohlen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness im Knast is wie 'ne Meisterschaft!


Vastaus #11 : 06.07.2006 klo 20:53:39

Jos HJK jatkaa samaan malliin kuin se tänään pelasi, en näe mitään syytä potkia K€k€ä ulos. Vielä. Toki tulokseen vaikutti selvästi Hongan poissaolot, mutta vakuutta esitys klubilta kaikin puolin.
Dickinson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mikaela Ingberg


Vastaus #12 : 08.07.2006 klo 11:08:40

Vaadiin kisastudioon Keijo Paanasta! ;D Ylos


ps. fabsu väärä nick? ???
Franz-Jürgen

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 08.07.2006 klo 16:17:21

Eipä ole tarvinnut vähään aikaan katsella vaivaannuttavia YLE:n kisastudioita, kun on voinut ihailla länsinaapurin tyylikästä toteutusta tässäkin asiassa. Ruotsissa ei ole Allsvenskanin valmentajia kisastudiossa analysoimassa peliä, vaan hyvin viehättävä ruotsalaisen naisfutiksen ikoni Anna Pohjanen!!!

Kunnostautunut myös rock´n´roll-muusikkona, lehtiarvostelussa tosin kirjoitettiin, että yleisö koostui nuorista miehistä, jotka olivat paikalla lähinnä Annan ulkonäön takia...

Tästä linkistä lisää Annasta, joka tajuaa peliä usealta eri taajuudelta ja näkökulmalta:

http://damfotboll.com/nyheter/default.asp?id=2499&page=3

Tää naikkonen voisi tulla piristävänä muutoksena kaikkien Bubien, Hoopien, Tapsojen, Kekejen, Malisten tilalle. Nousis samalla katsojamäärät.

Annalle  Ylos Ylos Ylos Ylos Ylos Ylos Ylos ::) Ylos Ylos Ylos Ylos Ylos Ylos Ylos

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa