FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.07.2019 klo 23:29:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 19 [20] 21 ... 24
 
Kirjoittaja Aihe: JyPK  (Luettu 131056 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #475 : 21.04.2018 klo 13:06:22

Tänään (la 21.4) sitten vieraspeli PK-35 vastaan. Otteluennakossa kerrotaan Honkasen puuttuvan kokoonpanosta. TPS pelissä meno olikin aika hankalan näköistä. Alaraajavamma haittasi pelaamista.

Otteluennakko:
https://www.jypkliiga.fi/single-post/2018/04/21/JyPK-matkaa-PK-35-vieraaksiBegolli näkyy pelaavan keskemmällä ja laidassa tekee ensiesiintymisensä U17-kuvioissakin mukana ollut Heini Laaksonen. JJK-legenda Pasi Laaksosen tyttö. Pari peliä viime kaudella junnuilta näin ja Heini erottui niissä peleissä kentältä. Pitkä, nopea ja röyhkeästi meni laidasta läpi. Pelasi hetkittäin myös keskikentällä, mutta vaikutti kuitenkin luontaiselta laitahyökkääjältä. Kiinnostavaa nähdä miten on kehittynyt ja pärjää naisten peleissä.  Vastus tulee olemaan haastava. :)
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #476 : 21.04.2018 klo 14:35:38

Pahannäköisesti tuli Collin nappulat edellä Tähtisen Paken naamaan...
Johannes Rambo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiruna FF


Vastaus #477 : 21.04.2018 klo 14:48:56

Pahannäköisesti tuli Collin nappulat edellä Tähtisen Paken naamaan...
Oli kyllä häijyn näköinen tilanne. Onneksi ei käyny pahemmin Ylos
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #478 : 21.04.2018 klo 15:22:56

Gentjana Rochi vaihtoon ja pitelikö takareittä eli katsellaan juhannuksena(?) seuraavan kerran. Paha isku joukkueelle.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #479 : 21.04.2018 klo 18:02:44

Gentjana Rochi vaihtoon ja pitelikö takareittä eli katsellaan juhannuksena(?) seuraavan kerran. Paha isku joukkueelle.

Jos palaakin yllättävän nopeasti pelikuntoon, niin kyseessä oli vain motivaatiokramppi.

« Viimeksi muokattu: 29.04.2018 klo 12:48:09 kirjoittanut Trifon I »
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #480 : 29.04.2018 klo 12:47:25

Jos palaakin yllättävän nopeasti pelikuntoon, niin kyseessä oli vain motivaatiokramppi.

https://www.jypkliiga.fi/single-post/2018/04/29/HJK-vierailee-Jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4

"JyPKin avauskokoonpanossa on muutoksia aiempaan loukkaantumisista johtuen. Kokoonpanosta puuttuvat tänään Gentjana Rochi, Pihla Hiltunen sekä Tiia Pyyhkälä. Maalissa pelaa HJK:ta vastaan Juuli Kainulainen."Rochin puuttuminen ei välttämättä ole niin iso tekijä JyPK:in pelin kannalta kun voisi kuvitella. Hyvä pelaaja, mutta ei palloa ole saatu hänelle parissa viime pelissä juuri ollenkaan, niin mihin sitä maalintekijääkään sitten tarvii. ;) TPS:ää vastaan sai yhden vetopaikan ja PK-35:sta (fanseatin kautta katsoneena) vastaankin ei maalipaikkoja hirveästi tullut. En muista yhtään.

Jos tuo kokoonpano ja pelipaikat on juurikin nuo mitä otteluennakossa mainitaan, niin ihan mielenkiintoinen kokeilu. Begolli on parhaimmillaan laidassa, mutta keskikentällä ei palloa ole saatu juurikaan eteenpäin jaettua. Onko hänen tarkoitus olla keskellä se pelintekijä? Tiainen on hyvä puolustava keskikenttäpelaaja, mutta jos on laidassa, niin miten sujuu keskikentän puolustaminen. Tiaisella ollut useita hyviä katkoja aikaisemmissa peleissä ja hyvin hän on tullut myös alas auttamaan puolustusta. Honkanen onneksi takaisin pelissä ja toivottavasti on oikeasti pelikuntoinen, eikä puolirampa.

Toukola on erittäin juoksuvoimainen ja hänen kauttaan vasemmalta laidalta on JyPK ne muutamat tilanteet saanut aikaan. Nyt viilettää kärjessä, mutta jos palloa ei sinne saada, niin hukkaan menee. Emmi Manninen pelasi ihan hyvin vaihdosta tullessaan PK:ta vastaan, joten hyvä että saa peliaikaa. Silloin tosin oikeassa laidassa. Mensonen oikeana laitapuolustajana Hiltusen tilalla. On se vaihto sitten pakon sanelema tai ei, niin ihan hyvä antaa huilaustauko. Maalissa Juuli Kainulainen. Ilmeisesti Tähtisen saama osuma päähän oli niin kova kuin miltä se näytti. Pikaista paranemista.

« Viimeksi muokattu: 29.04.2018 klo 12:49:56 kirjoittanut Trifon I »
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #481 : 29.04.2018 klo 17:19:27

Tulipas käytyä Viitaniemessä. Hieman liian rumat lukemat mielestäni tapahtumiin nähden ja ilman muuta olisi Jypkin pitänyt kyetä maalintekoon tonteillaan.

Tämä nyt peliä ratkaissut, mutta uskomattoman kauan kesti Jypkillä saada vaihto aikaiseksi loukkitilanteessa.
Seitsemäspakki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oranje


Vastaus #482 : 29.04.2018 klo 17:25:12Tämä nyt peliä ratkaissut, mutta uskomattoman kauan kesti Jypkillä saada vaihto aikaiseksi loukkitilanteessa.

Tätä ihmettelin itsekin. Kesti varmaan 10 minuuttia, ennenkö saatiin pelaaja Ritvasen tilalle.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #483 : 29.04.2018 klo 22:45:10

Puolisen tuntia lopusta nähneenä tuntui Klubi olevan askeleen-kaksi edellä. Etenkin oikeasta pakista mentiin pyrähdyksellä ohi ja sieltä laidaltahan se 0-2 maali sitten tulikin. Parikin hyvää seiviä ehti molari sitä ennen näyttämään. Toivottavasti saavat Rochin pian takasin, muuten ei hyvä heilu.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #484 : 29.04.2018 klo 22:57:11

JyPKin pelaaminen ei ole vielä uomissaan. Ihmetyttää myös välillä nämä pelipaikat, miksi Ritvanen pelannut laitapakkia, siellä selvinnyt ok, mutta näkisin hänellä enemmän annettavaa keskikentällä, Toukola hoitaisi kyllä tuon paikan, ja ehkä jatkossa hoitaakin, kun Ritvanen loukkaantui. Ja tosiaan vaihto kesti uskomattoman pitkään, mikä järki pelata alivoimalla tarpeettoman kauan?

Begolli on laituri, ei syytä peluuttaa keskellä.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #485 : 30.04.2018 klo 00:54:11

JyPkin ongelmana on ollut keskikentän keskimmäisten pelaajien pelintekeminen. Jaakkola ja Tiainen hoitavat toki puolustamisen todella hyvin ja jaksavat liikkua. Syöttäminen vaan on aika heikkoa. Esim. Tepsiä vastaan ei Toukolaa vasemmassa ja Begollia oikeassa laidassa pystytty käyttämään juuri ollenkaan, kun kunnon syöttöjä ei heille saatu. Begolli joutui hakemaan palloa liian alhaalta ja Rochikin ei saanut palloa kuin keskikentällä. Siitä on pitkä matka maalintekoon.

Oikea laitapakki Hiltunen ei pysty Begollia ylöspäin tukemaan. Täystyö hoitaa puolustamista. Makselee vielä oppirahoja, eikä hänet HJK:ta vastaan korvannut Mensonenkaan ole mikään erityisen hyvä ylöspäin. Tänään selvisi yllättävän hyvin siihen asti, kunnes väsähti. Olisi pitänyt vaihtaa jo aikaisemmin pois, mutta kun ei penkiltä löytynyt laitapuolustajaa. Pari kertaa peräkkäin Mensonen siirrettiin tylysti sivuun/nurin ja sitten tilalle vaihdettiinkin Sanna Rein, joka joutui oudolle pelipaikalle. Kokemattomuus näkyi ja 0-4 maali taisi tulla siitä. Parhaimmillaan hänkin olisi keskikentällä.

Ritvanen on laitapakkina sen takia, kun hänen nopeutensa ei meinaa riittää laidalla. Ei se meinaa riittää laitapuolustajanakaan, mutta hän pystyisi kuitenkin jossain määrin keskikentällä syöttämään palloa omille. Ainakin paremmin kun moni muu. Toukola olisi erittäin hyvä laitapakki, mutta voisi hyödyttää joukkuetta paremmmin laitahyökkääjänä, kunhan vaan hänen nopeuttaan ja haastamiskykyä saataisiin hyödynnettyä. Esim. antamalla pallo. :) Emmi Manninen pelasi tänään vasemmassa laidassa oikein hyvin. Loppua kohden hänkin väsyi, mutta ensimmäisellä puoliajalla harhautteli oikein näyttävästi vastustajiaan. Syötöt vähän karkaili, mutta jätti silti positiivisen kuvan.

Begolli pelasi tänään hyvin keskikentän keskustassa. Raatoi ja pystyi tekemään peliä. Hyödyttää joukkuetta ehkä tällä hetkellä enemmän keskikentällä, kunhan oikeaan laitaan löytyisi joku muu kuin puolustava keskikenttä Tiainen. HJK:n laitapakki Naumanen pääsi ihan liian helpolla Tiaisen kanssa ja kävi vielä tekemässä 0-1 maalinkin. Toukola oli itselleen vieraalla paikalla hyökkääjänä ja sijoittumisen kanssa oli hakemista. Hän ei ole mikään maalintekijä, joka hakeutuisi maalintekopaikkoihin tai pystyisi niitä itselleen luomaan. Potkutekniikka on ihana, mutta se näkyy vain kulmapotkuja antaessa.

Honkanen palasi ja pelasi molemmat polvet teipattuna. Syötteli ajoittain hyvin. Paljon paremmin kun TPS:sää vastaan. Ongelmana on maalintekopaikkoihin pääseminen. Keskikentältä ei edelleen palloja kärkeen tule ja Honkanen ei pysty noilla polvilla paikkoja itselleen luomaan. Pallo pitäisi saada ensin hyökkäysalueelle. Pitää siellä hetki ja syöttää Honkaselle maalintekopaikkaan. Hänellä on hyvä laukaus, eikä maalintekopaikan tarvitsisi olla edes ihan maalin edessä. Osuisi kauempaakin. Maalivahti Kainulainen yllätti tänään positiivisesti. Muutama oikein maukas torjunta. Ajoittain hän ei oikein tiedä milloin tulla vastaan ja milloin ei. Keskuspuolustajat  Alanko ja Miettinen pelaa joka pelissä hyvin. Laitapakit on enemmän ongelmissa.

JyPK:in pitäisi keskittyä pelaajien vahvuuksiin. Peluuttaa edes siellä, missä kukin on parhaimmillaan ja eniten uransa aikana pelannut. Liian moni joutuu nyt pelaamaan itselleen oudolla pelipaikalla. Begollin pitäisi pelata kahdessa paikassa samaan aikaan.

Seuraavaan peliin sitten:


                          Pyyhkälä (olisi edes hyökkääjä hyökkääjänä)
                                Honkanen (vaihtoehtona Honkanen kärkeen ja Seppänen
                                                keskikentälle. Silloin Tiainen selkeästi
                                                puolustavampana.)

Manninen/Ritvanen (vaihto kun ei jaksa enää) -  Jaakkola  -  Tiainen   - Begolli

Toukola - Miettinen  -  Alanko -  Mensonen/Hiltunen (45´ kohdalla vaihto, ta sitten kun ei jaksa enää)
                                   Tähtinen


Vaihtopenkki: Olisi hyvä saada vaihtoon muitakin kun keskikentän keskustan pelaajia (Seppänen, Rein, Mankki ja Puhakainen) ja maalivahti, kuten HJK:ta vastaan. Onko kaikki muut loukkaantuneita, kun muille pelipaikoille ei ole pelaajia?

Jypkistä huomaa että on totuttu pelaamaan palloa heti ja äkkiä Rochille, joka hyvänä päivänä harhauttaa usemmankin vastustajan. Samaa kun toteuttaa jonkun muun kanssa, niin eipä onnistu. Esim. JyPK riistää pallon omalla rankkarialueella. Pari syöttöä ja pallo on ylimpänä olevalla pelaajalla...keskiympyrässä. pelaaja lähtee pallon kanssa juoksemaan niin nopeasti kun pystyy ylöspäin. Ongelmana on se, että kaikki muut on pahasti perässä. Ei ole ketään kenelle syöttää ja vastustajalta on 3-4 pelaajaa ainakin tulossa ottamaan palloa pois.
                        
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 klo 21:42:29 kirjoittanut Trifon I »
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #486 : 30.04.2018 klo 10:56:13

Seuraavaan peliin sitten:


                          Pyyhkälä (olisi edes hyökkääjä hyökkääjänä)
                                Honkanen (vaihtoehtona Honkanen kärkeen ja Seppänen
                                                keskikentälle. Silloin Tiainen selkeästi
                                                puolustavampana.)

Manninen/Ritvanen (vaihto kun ei jaksa enää) -  Jaakkola  -  Tiainen   - Begolli

Toukola - Miettinen  -  Alanko -  Mensonen/Hiltunen (45´ kohdalla vaihto, ta sitten kun ei jaksa enää)
                                   Tähtinen
Oma versioni, jos Ritvanen ehtisi pelikuntoon:

-----------------Honkanen-----------
------------Ritvanen-----------------
Manninen---------------------Begolli
-----------Jaakkola-Tiainen----------
Toukola-Miettinen-Alanko-Hiltunen
---------Tähtinen/Kainulainen------
hamitu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #487 : 30.04.2018 klo 15:57:13

JyPKin pelaaminen ei ole vielä uomissaan. Ihmetyttää myös välillä nämä pelipaikat, miksi Ritvanen pelannut laitapakkia, siellä selvinnyt ok, mutta näkisin hänellä enemmän annettavaa keskikentällä, Toukola hoitaisi kyllä tuon paikan, ja ehkä jatkossa hoitaakin, kun Ritvanen loukkaantui.

Pelipaikat on iäisyyskysymyksiä, mutta Västisen selkeä tavoite on peluuttaa vasenta laitaa niin että Ritvanen on alempana ja Toukka ylempänä. Toukka on ainoa vasenjalkainen riittävän nopea pelaaja tuolle paikalle ja kuulopuheiden mukaan Marikan kanssa on tätä laitapakin roolia alettu jo viime syksystä lähtien hahmottelemaan.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #488 : 05.05.2018 klo 10:35:54

https://www.jypkliiga.fi/single-post/2018/05/04/Lauantaivieraana-Espoossa
Uutinen
..
Neljässä maalissa on myös JyPKin Gentjana Rochi, joka aloittaa tänään vaihtopenkillä.
..

Kyseessä ei siis ollut mikään ainakaan vakavampi vamma jos nyt jo penkillä.

Tänään siis ryhmitys: https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/31899029_1701576136563055_6417122469588500480_n.jpg?_nc_cat=0&oh=fcc651f3b2315dd3a5f6820f0ccfde9e&oe=5B596386

eli mm. Begolli jatkaa keskellä, Tiiu oikeaan laitaan, Toukola vasemmaksi pakiksi ja Rein vuorostaan koittaa oikeana pakkina.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #489 : 05.05.2018 klo 11:28:01Odotetusti Toukola vasempana laitapakkina loukkaantuneen Ritvasen tilalla. Liike kyllä riittää hyökkäyksiin mukaan lähtemiseen. Saanee nyt enemmän palloakin, eikä mene ihan hukkaan. Maalivahtiin ja keskuspuolustukseen on luottoa.

Rein oikeana laitapakkina mietityttää. Tuli jo HJK:ta vastaan vaihdossa sille paikalle ja oli silloinkin hankaluuksissa. Hyvä että saa peliaikaa edes jossain, kun keskikentälle on kovempi kilpailu pelipaikoista. Näitä kovempia vastuksia vastaan on vaan hieman huono lähteä harjoittelemaan. Virheistä sakotetaan herkemmin. Mensonen olisi parempi puolustamaan, mutta hänen kuntonsa ei riitä 90 minuuttia. Valmentajan pitää olle hereillä ja tehdä vaihto oikeaan aikaan. HJK:ta vastaan vaihto tuli liian myöhään. Onkohan Rein vaan kokeilemassa, vai onko tarkoitus tehdä hänestä laitapakki ennen pelejä ns. voitettavissa olevia vastuksia vastaan?

Keskikentän keskusta on kunnossa ainakin puolustamisen kannalta. Tiainen on päässyt omalle paikalleen ja Jaakkola jaksaa painaa. Begolli oli hyvä HJK:ta vastaan keskellä. Saa siinä enemmän palloa kun laidalla ja on paremmin pelissä mukana. Puhakaisen en ole koskaan nähnyt pelaavan. Enkä näe nytkään, kun peliä ei sohvalta näe. Manninen on ihan ok, vielä kun pääsisi joskus pallon kanssa keskiviivan yläpuolelle. Voisi jäädä varmistamaan kun Toukola pyyhkäisee pallon kanssa ohi. Honkanen kärjessä kaipaa palloa. Hänen kauttaan ne pari hassua paikkaa HJK:ta vastaan taisi tulla.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #490 : 05.05.2018 klo 15:55:38

Honka - JyPK 1-1 (1-0)
Kai ihan kelpo tulos, vaikka en tiedä millainen oli pelin kulku.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #491 : 05.05.2018 klo 15:56:37

1-1 FT. Pakko pitää hyvänä tuloksena, kun Rochi ei sitten kummiskaan pelannut.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #492 : 05.05.2018 klo 16:40:01

Honka - JyPK 1-1 (1-0)
Kai ihan kelpo tulos, vaikka en tiedä millainen oli pelin kulku.
Tuo oli JyPKille todella hyvä tulos. Avausjaksolla ei oikeastaan ollut mitään viitteitä siitä, että JyPK voisi tehdä maalin, mutta tekivät sen sitten toisella jaksolla yllättäen kuitenkin. Siihen asti melko vaisun kuvan itsestään antanut JyPK sai maalista lisää virtaa, minkä myötä vierasjoukkue jaksoi hyvin puolustaa ja tehdä töitä loppuun asti. Muutamaa kulmapotkua lukuun ottamatta Honka ei saanut lopussa enää mitään vaarallisia tilanteita. Hyvä taistelupiste JyPKille.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #493 : 12.05.2018 klo 15:57:34

Otteluennakko: https://www.jypkliiga.fi/single-post/2018/05/11/Kohteena-AhvenanmaaRochi takaisin avauksessa ja täytyy toivoa, että malttaa pysyä riittävän ylhäällä. Muuten taitaa olla samat pelaajat kun viime pelissä. Hyvä että ei joka peliin pistetä nimiä hattuun, sekoiteta ja arvota jollekin pelipaikalle.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #494 : 12.05.2018 klo 16:04:39

Nyt näyttää pelipaikat hyviltä. Yllätyspinnaa hakemaan.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #495 : 12.05.2018 klo 16:33:04

Nyt näyttää pelipaikat hyviltä. Yllätyspinnaa hakemaan.
Nimenomaan pinnaa. Tämä on varma tasuri. 🤣😂
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #496 : 12.05.2018 klo 18:48:25

Eka kymppi ollut parasta JyPKiä mitä olen tällä kaudella nähnyt. Toukola pystyy auttamaan niin paljon hyökkäämistä nousuillaan ja Reinkin on aloittanut oikein hyvin.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #497 : 12.05.2018 klo 19:27:56

Vahva puoliaika JyPKiltä, paikkoja oli lisämaaleihinkin, mutta 0-1 johdossa toista puoliaikaa kohden.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #498 : 12.05.2018 klo 20:25:22

1-1, olishan tuon voinut voittaakin, mutta vieraspiste lienee kuitenkin ok.
Ja rohkaiseva esitys kaikkineen JyPKiltä.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #499 : 12.05.2018 klo 20:38:08

Nimenomaan pinnaa. Tämä on varma tasuri. 🤣😂
Nämä on niin selviä, ettei tarvii jännittää.

 
Sivuja: 1 ... 19 [20] 21 ... 24
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines