FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.10.2019 klo 02:37:09 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 23 [24]
 
Kirjoittaja Aihe: JyPK  (Luettu 135846 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #575 : 06.10.2018 klo 15:56:23

Tänään JyPK/2 pelailee cupia Viitaniemessä (alkoi klo 15.00) PK-35 vastaan. Jos olisin tiennyt ajoissa, niin olisin mennyt paikalle. JyPK ei vaivautunut ottelua mainostamaan facebookissa, eikä nopealla vilkaisulla  löytynyt mitään nettisivultakaan. Facebookissa sentään hienoa työtä tekevä Jyväskylän futis jakoi JyPK BSM jakaman linkin palloliiton sivulle, jossa mainitaan tämän päiväinen Jypk/2 peli ja huomisen JyPKin tyttöjen peli TPS/2 vastaan (alkaa klo 12.15).

Siitä tuli mieleen että eikö JyPK BSM ja JyPK TB ole sama joukkue? TB voitti juuri PKKU:n vieraissa 1-5 (Forsten 3 maalia!)ja huomenna n. 20h päästä pitäisi pelata cupin peli. Eikö sitä kukaan ota tosissaan? Siirtäminen ei ollut vaihtoehto?
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #576 : 24.10.2018 klo 07:58:17

https://www.jypkliiga.fi/single-post/2018/10/21/Kaudelle-2019-uusia-tuulia

”Joukkueessa tapahtuu luontaisesti muutoksia tulevalle kaudelle. Joukkueen kapteeni Maria Alanko ei jatka vihreissä ensi kaudella. Myös ulkomaalaisvahvistukset Gentjana Rochi ja Lavdije Begolli suutaavat uusiin maisemiin.”

No niin. Ei ihmekään että valmentaja keksi itselleen muuta tekemistä, kun joukkueen paras puolustaja ja kapteeni, paras keskikenttäpelaaja ja liigan tehokkain hyökkääjä  lähtee joukkueesta pois. Ulkomaalaisvahvistusten poistuminen on ollutkin vain ajan kysymys, mutta iso muutos on Alangon poistuminenkin. Vielä isompi juttu puolustukselle kun Katteluksen poistuminen.

Nyt sitten valmentajaksi joku aikaisemmin jossain vaikutuksen tehnyt valmentaja, joka saisi mukaansa muutaman pelaajankin. Edelleen haaveissa Aino Kröger, joka ei näköjään pelannut kuin kahdessa ekassa Pallokissojen alaloppusarjan ottelussa. Jypkin kuopiolaistaustaiset pelaajat voisivat vähän suostutella. Toki jos sieltä muitakin kehityskelpoisia löytyy niin tervetuloa.
 

Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #577 : 24.10.2018 klo 08:12:56

https://www.jypkliiga.fi/single-post/2018/10/21/Kaudelle-2019-uusia-tuulia

”Joukkueessa tapahtuu luontaisesti muutoksia tulevalle kaudelle. Joukkueen kapteeni Maria Alanko ei jatka vihreissä ensi kaudella. Myös ulkomaalaisvahvistukset Gentjana Rochi ja Lavdije Begolli suutaavat uusiin maisemiin.”
Jos olisi saatu parhaat pidettyä niin noin kolmella vahvistuksella olisi noustu mestaruustaistoon.
Mutta, näin ei käynyt, ja noilla menetyksillä on aivan riittävä (ylivoimainen) tavoite saada paikattua menetykset edes niin ettei taso putoa hirveän paljon. Ja toivottavasti joukkueeseen jäävät onnistuisivat kehittymään taas lisää ensikaudeksi.

Itse koin, että joukkueessa on noin viisi AAA-luokan pelaajaa, nyt kolme niistä siis poistuu. Toukola ja Honkanen toivottavasti saadaan pidettyä.

Kiitokset Alangolle, Rochille ja Begollille - hienoja pelaajia.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #578 : 24.10.2018 klo 10:57:44

Rochi ja Begolli olivat kyllä 6 ja varanumero hakuja. Ei ole mitenkään varmaa lue: lähes mahdotonta, löytää yhtä hyvät hinta laatusuhteeltaan olevat vahvistukset.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #579 : 29.10.2018 klo 08:43:22

Mikko Manninen tulee valmentajaksi. Hänellä oli varmasti opettavainen kausi JJK:n peräsimessä vaikkeikaan onnistunut. Mutta, toivottavasti kehittyi valmentajan hommissa ja siitä ei homma jää kiinni.

Kovaan paikkaan tulee, kun ensitöikseen pitäisi saada paikattua ainakin kolme todella kovaa lähtijää.
Mikko Manninen päättää peliuransa ja siirtyy JyPK:n vahvuuteen
Furu

Poissa Poissa


Vastaus #580 : 29.10.2018 klo 18:36:08

Kaikella rakkaudella Manua kohtaan on todettava, että JyPK:in tulevaisuus ei näytä tällä hetkellä paperilla kovin kummoiselta. Toisaalta tulevaan kauteen on huomattavan paljon enemmän aikaa, kuin mitä oli Manun ottaessa valmentajan paikan JJK:ssa ja mies voi nyt keskittyä pääosin valmentamiseen, joten kaikki on mahdollista. Toivotaan parasta.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #581 : 29.10.2018 klo 19:32:56

Kaikella rakkaudella Manua kohtaan on todettava, että JyPK:in tulevaisuus ei näytä tällä hetkellä paperilla kovin kummoiselta. Toisaalta tulevaan kauteen on huomattavan paljon enemmän aikaa, kuin mitä oli Manun ottaessa valmentajan paikan JJK:ssa ja mies voi nyt keskittyä pääosin valmentamiseen, joten kaikki on mahdollista. Toivotaan parasta.

Vaikka ulkomailta ei löytyisi vastaavaa Begolli-Rochi kaksikkoa, niin miksei sieltä pari joukkuetta vahvistavaa pelaajaa löytyisi? Manninen voisi nimenä innostaa sponsoreitakin. Futisukot on varmaan jo nivuset vaahdossa. ;)

Omista junnuista on vielä paljon iloa, kunhan vielä vähän kehittyvät lisää. Naisten jalkapallossa (ym. joukkueurheilussa) kynnys junnuista aikuisten naisten joukkueeseen ei minusta ole ihan niin iso, kun esim. Junnupojista miesten joukkueeseen. Taitava tyttöpelaaja pärjännee paremmin, kun taitava, mutta fyysisesti raakile poikapelaaja. Uskon Mannisen saavan kehitystä aikaan niin aikuisissa, kuin junnuissakin.

« Viimeksi muokattu: 29.10.2018 klo 19:39:57 kirjoittanut Trifon I »
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #582 : 22.11.2018 klo 00:13:39

Veikkaukselta tuli sähköpostia. Olin voittanut jossain kilpailussa tai kyselyssä (en edes muista mikä se oli) ilmaisen kausikortin valitsemaani Naisten liigan joukkueen peleihin. Nyt sitten vaan kilpailukykyistä joukkuetta kasaan!
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #583 : 24.02.2019 klo 10:18:04

https://www.jypkliiga.fi/kausarihaaste

Kaikki vain kausaria varaamaan, ja jos yhtään on varaa niin come on, ottakaa tuo kalliimpi Green Card.
Ei ole liian kallis perusduunarillekaan.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #584 : 21.04.2019 klo 09:48:57

Kausi alkoi vierastappiolla Kuopiossa 4-3 tuloksella. Olin töissä, joten en pystynyt peliä katselemaan, mutta kuuntelemaan sentään, joten voi olla, että sen nähneet "näkivät" toisin, mutta omia ajatuksia.

Viime kauteen nähden merkittävimmät muutokset olivat, kun menetettiin hyvä toppari ja Rochi. Saamapuolen laatuvahvistusten osalta jury on vielä ulkona ja Voutilainen voi osoittautua hyväksi.

Viime kauden jälkeen ajattelin, että jos joukkue saadaan pidettyä kasassa ja siihen lisäksi kolme laatuhankintaa: laitapakki, keskikentän keskustan pallollinen pyörittäjä ja laatulaituri niin tapellaan mitalista. Ei saatu, ja lisäksi menetettiin kaksi tärkeää palasta.

Rochin menetys on tuntuva, mutta näkisin, että hänen osaltaan joukkuepelaamisella aukko voidaan paikata, hänen jättämänsä tila vapauttaisi ratkaisuroolia Honkaselle, Begollille ja toivottavasti hyväksi osoittautuvalle Voutilaiselle. Näin, että hyökkäystehot eivät välttämättä putoa.
 
Tähän kauteen lähdettäessä tuntui, että aika paljon menestyksestä jää sen varaan, että joukkueeseen jääneet pelaajat ja uusina tulleet junnut nostaisivat tasoaan ja kehittyisivät aikalailla, jotta keskikenttä ja puolustus saataisiin toimimaan. Hyökkäyksen en uskonut olevan ongelma.

Avauspelin jälkeen tuntuu aika samalta. Kolme maalia tehtiin, tehoja on, vaikkakin lähinnä erikoistilannetehoja tässä pelissä. Mutta, vastustajalle annettiin neljä ja tuntui, että kotijoukkue dominoi keskikenttää. Myös laitapelaaminen tuntui toimivan lähinnä Begollin puolelta.

No, se oli vasta kauden eka peli. Toivottavasti parempaa on tiedossa.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #585 : 21.04.2019 klo 10:48:13

Tiaisen puuttuminen keskikentältä tuntui, vaikka Rein painiikin hyvin. Tiainen on kehittynyt pallollisena ja vaikka ei ole se, joka varsinaisia maalipaikkoja järjestelee, niin pitää (Cupin perusteella) perussyötöillä palloa omalla joukkueella ja käynnistää hyökkäyksiä. Esim. Ritvanen ehtii nousemaan mukaan ja hänen kauttaan Begolli lähtee nousemaan laidasta ja saa pallon 1 vs 1 tilanteeseen.

Kups iski monesti Jypkin ongelmakohtaan, eli puolustuksen hitauteen. Ei niistä sentään maaleja tullut, kiitos huonon viimeistelyn. Ihan kaikki vastustajat eivät pysty pelaamaan palloa linjan taakse, mutta niitä vastaan, jotka pystyy, pitäisi Jypkin laskea linjaa huomattavasti. Paitsioansat ei toiminut, kun vastustaja osasi niitä varoa. Auvinen pelasi erittäin hyvin ja oli näkyvässä roolissa.

Rochia vastaan pelattiin alussa juuri niin kun pitääkin. Useampi pelaaja iski heti kiinni. Valitettavasti Jypkin kannalta Rochi sai maalin tehtyä ja malttoi sen jälkeen lainata palloa muillekin. Ehkä pahin paine maalintekemiseen helpotti, tai valmentaja sai hänet puoliajalla ymmärtämään (Jypkissä ei saatu sitä tehtyä kahdessa vuodessa.) syöttämisen hienouden.
« Viimeksi muokattu: 21.04.2019 klo 10:52:27 kirjoittanut Trifon I »
haikaran uhri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMI, JyPK, FSV 1912


Vastaus #586 : 22.04.2019 klo 19:24:25

Hädässä ei todellakaan tarvitse olla.

Kolme Kupsin neljästä maaleista olivat kopiot toististaan (ja tavallaan nähty vastavasti myös Cupin HJK-ottelussa), mikä on hyvä, kun tarvitse vain yhden jutun harjoitella.

Nojo, se miten KuPS edes pääsi 4v4/ylivoimahyökkäyksille on sitten toinen juttu.

Rochin vaparimaali oli sitten pelaajan oma laatu, jonka ei nyt säännöllisesti näkyy muilta Liiga-pelaajilta.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2019 klo 19:26:51 kirjoittanut haikaran uhri »
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #587 : 05.05.2019 klo 07:48:34

Etukäteen ajattelin, että kolmen kierroksen jälkeen olisi 4-6 pistettä, kiitos eilisen pelin, josta budjetoin 0, on kasassa onneksi edes se 3.

Hieman on ollut hankala kauteenlähtö kovin kapealla materiaalilla, mutta josko se tästä taas lähtisi.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #588 : 09.07.2019 klo 21:18:38

Varsin viihdyttävä ja melko hyvätasoinen peli tänään Harjulla. Ulosajo mielestäni ansaittu, vaikka jypkiläinen siitä laukauksen aikaiseksi saikin. JyPK olisi voinut naulata pelin jo aiemminkin, mutta olihan siinä Ilvekselläkin yksi läpiajo avausjaksolla, jonka Tähtinen kuitenkin pelasti. Tokalla jaksolla taisi ekat paikat tulla Ilvekselle vasta ihan lopussa mutta nolla pysyi eikä loppupaniikkia nähty. Että iha jees peli emänniltä, mutta tuolle viimeistelylle pitäs jotain tehdä; taas varmaan reilut kymmenkunta laukausta yli maalin.
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #589 : 10.07.2019 klo 08:37:20

Varsin viihdyttävä ja melko hyvätasoinen peli tänään Harjulla. Ulosajo mielestäni ansaittu, vaikka jypkiläinen siitä laukauksen aikaiseksi saikin. JyPK olisi voinut naulata pelin jo aiemminkin, mutta olihan siinä Ilvekselläkin yksi läpiajo avausjaksolla, jonka Tähtinen kuitenkin pelasti. Tokalla jaksolla taisi ekat paikat tulla Ilvekselle vasta ihan lopussa mutta nolla pysyi eikä loppupaniikkia nähty. Että iha jees peli emänniltä, mutta tuolle viimeistelylle pitäs jotain tehdä; taas varmaan reilut kymmenkunta laukausta yli maalin.
Toi laukausten suuntaaminen on ihmetyttänyt parissa viime pelissä. Kaikki yrittää kaikista paikoista ylös, läheltä ja kaukaa. Ymmärrän, että maalivahdit on lyhyempiä kuin miehissä ja ylhäällä on tilaa, mutta luulisi myös alakulmissa olevan tilaa.  En ole nähnyt yhtään yritystäkään alakulmiin ja ylös lähteneet vedot on ollut teknisesti niin huonoja, että ne on lähtenyt reilusti yli.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #590 : 17.07.2019 klo 15:56:09

https://www.jypkliiga.fi/single-post/2019/07/17/Jo%C3%ABlle-Gosselin-JyPKn-riveihin
Uutinen
Joëlle Gosselin JyPK:n riveihin


Joelle Gosselin - Soccer Highlight Video
Tuon videon perusteella aika vankkarakenteinen hyökkääjä, jonka liike ei näytä kovin sähäkältä. Mutta voi olla pätevä target ja siinä on kulmissa ja erikoistilanteissa vastustajalla pitelemistä jos löytyy kolme vahvaa pääpelaajaa maalilta (Jo, Honkanen, Begolli).

https://www.uwssoccer.com/roster_players/24276317
Uutinen
2017   Season Totals   8 games   713 min   7 goals   1 assists
2018   Season Totals   9   225   1   0
2019   Season Totals   7   266   3   0

Tilastojen pohjalta oli kova 2017 kaudella, sitten peliaika putosi dramaattisesti. Ja viime kauden ajan tullut lähinnä penkiltä sisään, tänä kesänä neljä peliä joissa 55 min, 45 min, 26 min ja 45 min, joissa 1 maali. Viimeinen peli 22.6.
« Viimeksi muokattu: 17.07.2019 klo 16:35:55 kirjoittanut Elmo »
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #591 : 17.07.2019 klo 17:00:51

vankkarakenteinen hyökkääjä, jonka liike ei näytä kovin sähäkältä.

Rocchi osa 2 haussa?
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #592 : 17.07.2019 klo 17:39:27

Rocchi osa 2 haussa?
Vaikuttaa hyvin erityyppiseltä, staattisemmalta target-hyökkääjältä, joka ei ota hirveästi kosketuksia ennenkuin syöttää/laukoo/puskee. Ei mikään 1v1 haastaja. (pidätän oikeuden muuttaa analyysiä, kun perustuvat vain lyhyeen highlights pätkään.)

 
Sivuja: 1 ... 23 [24]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines