FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.08.2020 klo 21:22:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 27 [28]
 
Kirjoittaja Aihe: JyPK  (Luettu 167398 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #675 : 01.07.2020 klo 16:52:04


Olen aiemminkin sanonut, että Forsten on haastava pelaaja. Suurimmat vahvuudet ovat pelin lukemisessa ja tekniikassa, suurimmat heikkoudet voimassa ja nopeudessa. Alempana keskikentällä voima ei riitä ja laidassa loppuu nopeus. Oikea paikka on minusta ylempänä, hyökkäyksen pelintekijänä. JyPK:n 4-1-4-1 ryhmityksessä Forsten on ollut se pelaaja, jonka olisi pitänyt lähtökohtaisesti pudottaa ensin auttamaan Mankkia ja sitten vielä omalla laidallaan paikkaamaan puolustuslinjan aukkoja topparin ja laitapakin välissä. Siihen eivät kuitenkaan tällä hetkellä oikein Alman edellytykset riitä.

Vastaava ongelma muodostuu laitaan. Pallollisessa pelissä Forsten voisikin pelata 4-2-3-1:n ylempänä keskikenttänä, mutta puolustussuuntaan hän olisi se pelaaja, joka juoksee alas ja tuplaa vastustajaa oman puolustusalueen laitapakin kanssa. Tai sitten, kuten tuossa myöhemmin sanot, ”pallo kauaksi laitaan ja nopeat jalat sinne ahistamaan vastustajia”. Pelkään, että noihin rooleihin eivät Almalla jalat riitä, varsinkaan kun kumpikaan laitapakki ei ole poikkeuksellisen nopea. Jos Rinkinen siirrettäisiin pois laidalta, parempi vaihtoehto olisi vikkeläliikkeinen Salminen, jolla tossu liikkuu ylös ja alas. Kokemusta puuttuu, mutta eipä sitä pelaamatta tule.

...

Manniselta oli heikko peli Unitedia vastaan. Sijoittumisissa ja reagoinneissa oli virheitä. En nyt silti ihan noin jyrkästi tuomitsisi yhden vaatimattoman ottelun vuoksi.

Forsten ei oikein nykyisellä pelipaikalla ehdi tekemään pallolla mtään. Liian monta vastustajaa liian lähellä. Hankalaa olla pelintekijänä tiukassa puristuksessa. Laidalla vastassa olisi useammin vain yksi, eikä painetta tulisi molemmista suunnista. Forsten pystyisi siellä pitämään palloa ja ehkä välillä ohittamaankin vastustajan. (Riippuu tietysti siitä kuka vastassa. 1 vs. 1 ei ihan vielä liigan parhaita laitapakkeja ohita.) Aikaisemmalla kaudella pelatessaan laidalla, hän sai jotain aikaan, koska osasi mennä tyhjään tilaan ja olla pelattavissa. Sieltä taustalta on päässyt hiipimään maalipaikkoihinkin. Ei nopeudella vaan pelikäsityksellä ja loppumattomalla liikkeellä. Keskemmällä pitäisi olla suoraviivaisempi syöttöjen kanssa. Voutilainen karkaisi läpi, jos vaan syötöt lähtisi ajoissa. Forsten on luonnostaan palloa pitävä ja kuljettava pelaaja ja se on hyvä asia oikein käytettynä.

Mannista kokeiltiin laitapakkina jo tammikuussa(?). En enää muista kuka oli vastassa. Siinä pelissä oli samoja ongelmia sijoittumisessa, eikä sitä opi pelaamatta pelejä sillä paikalla. Nais... Kansallinen Liiga on vaan väärä paikka opetella ihan kaikkea.  Kyseessä ei ole muutaman askeleen sijoittumisvirheet, vaan kymmenien metrien ja niitä voi bongailla vaikka Åland-pelin tallenteesta. Mannisen piti olla laitapakki, mutta pelaa kuin wing-pack, silloinkin kun vastustaja hyökkää ja selän takana on pelaaja. Selostajakin nauraa, miten vapaasti vastustaja pääsee nousemaan laidasta. Toki vastustajan hyvyyttä, että pitkät nostot linjan taakse meni erittäin hyvin omille pelaajille. Muutaman kauden seurannut Jypkin pelejä ja Ålandin pitkät syötöt oli parhaita mitä olen yhdessä pelissä nähnyt miltään joukkueelta. Yksittäisiä onnistumisia on toki nähty. Mutta noin monta ja todella usein osui juuri oikeaan kohtaan.
« Viimeksi muokattu: 01.07.2020 klo 16:55:02 kirjoittanut Trifon I »
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #676 : 03.07.2020 klo 00:05:11

Jyväskylästä tuli monta vuotta peräkkäin maalivahti poikamaajoukkueisiin. Moni kiitteli silloista valmennusta, mutta todellisuudessa se johtui siitä, että joukkueet olivat kentällä huonoja ja maalivahti sai siksi jokaisessa ottelussa 90 minuuttia intensiivistä harjoittelua, usein parinkin joukkueen maalilla saman kesän aikana. JyPK:n heikko alku on vain salainen pyrkimys tehdä Nurmesta maajoukkuetason veskari. Kehitys on näkynyt jo nyt. Lisäksi Nurmi pelaa Turussa lähes kotikentällään ja runsaat salolaiset kannustusjoukot huutavat Turun kolme krapulaista kannattajaa nurin, joten se siitä maalivahtivertailusta. Maalivahtitilanne JyPK:lle.
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #677 : 03.07.2020 klo 09:59:06

Jyväskylästä tuli monta vuotta peräkkäin maalivahti poikamaajoukkueisiin. Moni kiitteli silloista valmennusta, mutta todellisuudessa se johtui siitä, että joukkueet olivat kentällä huonoja ja maalivahti sai siksi jokaisessa ottelussa 90 minuuttia intensiivistä harjoittelua, usein parinkin joukkueen maalilla saman kesän aikana. JyPK:n heikko alku on vain salainen pyrkimys tehdä Nurmesta maajoukkuetason veskari. Kehitys on näkynyt jo nyt. Lisäksi Nurmi pelaa Turussa lähes kotikentällään ja runsaat salolaiset kannustusjoukot huutavat Turun kolme krapulaista kannattajaa nurin, joten se siitä maalivahtivertailusta. Maalivahtitilanne JyPK:lle.
Hyvä havainto :D
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #678 : 04.07.2020 klo 21:17:18

Samaa mieltä trifton. Olen pitkään pohtinut että miksi tätä AF:a valmennusjohto JYPKssa promovoi? Jaksaminen, taito ja kyky ei riitä, ja strateginen pelisilmä on vielä varsin kehittymätön. Joukkueessa mm. maajoukkuetasovalmennettu keskikenttäpelaaja jolla todella vahva strategistaktinen pelinrakennuskyky ja peli kulkee ja pallo löytää paikkansa, samoin kuin monella muulla.  Onkohan valmennusjohto nyt ihan ajantasalla vaihtopenkki versus kenttä? Miksi tässä joukkueessa eivät myöskään pelaajat pysy ja valmennusjohto vaihtuu? Onko haaste itse asiassa JYPK johdossa ja valmennusjohdossa.
Olisiko niinkin yksinkertainen asia kuin raha? Ketäs viime aikoina on JyPKistä pois lähteneet? Rochi&Begolli KuPSiin, jossa aivan varmasti voidaan jotain pelaamisesta maksaakin. Honkasen Henna teki visiitin Italiaan, joka sekin varmasti ihan perusteltu siirtyminen.  Mannisella veri veti takaisin JJK:hon. Ei tämä nyt näin ulkopuolisen silmin vaikuta mitenkään poikkeukselliselle pelaaja- tai valmentajakadolle?  ???   
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #679 : 04.07.2020 klo 21:59:23

Tänään Alma Forsten kuului Jypkin parhaimpiin. Tiaisen kanssa niitä harvoja, jotka saivat syötettyä joukkuekavereille. Piti palloa, kuljetti, raatoi ja taisteli. Pelasi vähän normaalia alempana, niin sai enemmän palloa. Kaksi turhaa korttia oli... no täysin turhia. Jälkimmäinen niistä menköön väsymisen piikkiin. Ei ajatus enää kulkenut siinä vaiheessa.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #680 : 04.07.2020 klo 22:15:24

Alma oli tänään kyllä yksi pelin hahmoista. En muutenkaan oikein allekirjoita tuota negatiivista paatosta yllä. Teknisen taitavuuden ja pelisilmän lisäksi Almalla on sisua ja luonnetta, joka tosin välillä hiukan epäsuomalaisesti pirskahtelee yli reunojen, mutta näissä mitoissa on ehdottomasti laskettava plussaksi.

Pidän ihan vilpittömästi JyPK:n kaikista keskikentän keskustan pelaajista eikä se, että kehun tällä kertaa Almaa mitenkään vähennä vaikkapa Mankin, Tiaisen tai Jaakkolan arvoa.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #681 : 04.07.2020 klo 23:04:27

Manninen ja Torpo paransivat huomattavasti pelaamistaan. Mannisen tähtihetki oli liukumalla pysäyttää pallon meneminen tyhjään maaliin. (Sitä seurasi kyllä uskomaton sekoilu. Ensin Nurmi tuli liian kauas maalista ja vastustaja pääsi kokeilemaan tyhjiin, mutta Manninen liukui palloon. Rein (?) purki paniikissa palloa Nurmea päin, vaikka vastustajia ei ollut lähelläkään. Siitä pallo kimposi johokin ja lopulta se pomppasi Jypkin pelaajan jalasta hänen omaan käteensä. Onneksi ei vihelletty. Kunnon sekoilua, mutta muuten puolustus oli paljon tiiviimpi kun edellisessä pelissä.

Nurmi torjui hyvin ja vaikka TPS yritti kovalla prässillä painostaa harhasyöttöihin, sai Nurmi pallon omille pelaajille. Välillä pelotti katsoa, kun TPS iski neljällä kiinni, mutta hyvin suoriutui. Olikohan oikeasti tarkoitus houkutella prässääjät kimppuun ja sitten avata peliä, vai eikö Nurmi ja kump. huomannut että TPS tekee sitä kokoajan ja välillä voisi avata pitempänä.

Ritvanen otti varsinkin ottelun alussa enemmän pallollista roolia. Rein suoriutui pääosin hyvin. Seppälä hoiti oman osuutensa Mankin tilalla. Ei yrittänyt liian pitkiä syöttöä, vaan perusvarmoja ja lyhyenä omille. Harmittava loukkaantuminen. Toivottavasti ei ollut paha.

Liljalla oli hankala alku. Menetti palloa ja vaikutti väsyneeltä. Liian monta peliä avauksessa peräkkäin, eikö ole ehtinyt toipua? Kovasti liikkuu kuitenkin ja vaikka juoksee koko pelin, niin pallollisena onnistumiset vähissä. Jos olisi mahdollista, niin voisi tulla seuraavassa pelissä vaihdosta kentälle. Viime kaudella oli parhaimmillaan väsyneitä vastustajia vastaan, kun pääsi haastamaan. Voutilainen ei paljon saanut palloa. Kattelus mukiloi useampaan kertaan. Lintunen auttoi Voutilaista prässäämään. Ihan eri lailla onnistuu prässääminen, kun on toinen hyökkääjä sitä tekemässä. Kia ei ollut tänään siinä hommassa niin yksin kun yleensä.

Tiainen pelasi erittäin hyvin. Teki maalin ja oli harvoja Jypkin pelaajia, joka sai palloa syötettyä omillle yli 50%. (En kyllä laskenut, mutta tuntui että välillä oli pitkiä aikoja, kun vähintään joka toinen JyPKin syöttö meni vastustajalle.) Mankki tuli kentälle Seppälän loukkaannuttua. Olisi varmaan vaihtunut häneen jossain vaiheessa muutenkin, mutta nyt pääsi väsyneitä vastaan ja tuntui saavan enemmän tilaa kun yleensä. Eteenpäin ei silti syötöt osu kohdalleen, mutta puolusti hyvin. Saarenpää oli hyvä vaihto Manniseen.

Kolme tähteä: Nurmi
Kaksi tähteä: Tiainen
Yksi tähti: Forsten
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #682 : 04.07.2020 klo 23:08:21

Trifonin raportille peukut. Katsoin samaa peliä.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #683 : 05.07.2020 klo 10:07:03

Tärkeä voitto eilen, vaikka vähän oli tuuriakin matkassa, mutta tässä vaiheessa mieluummin kolme pistettä kuin ylivoimainen esitys, mutta..

JyPKin tämän kauden tulos riippuu tosiaan paljon siitä miten junnut nousee esiin ja kehittyy. Tämän suhteen näkynyt tosiaan positiivisia merkkejä erityisesti Forstenin ja Liljan osalta.

Ei kai tässä enää montaa viikkoa ole, kun saadaan Honkanen vahvuuteen. Hyökkäyspelaamiseen tulee tosiaan tarpeeseen.
hamitu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #684 : 18.07.2020 klo 17:14:19

Jaakkolan peluutus saa nää pelaajat näyttämään aivan paskoilta. Stadionilla lienee vain yksi ihminen joka uskoo tuohon lyhyellä avaamiseen kuin vuoreen. Tämä on väärin noita pelaajia kohtaan.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #685 : 18.07.2020 klo 21:12:01

Jaakkolan peluutus saa nää pelaajat näyttämään aivan paskoilta. Stadionilla lienee vain yksi ihminen joka uskoo tuohon lyhyellä avaamiseen kuin vuoreen. Tämä on väärin noita pelaajia kohtaan.

Ongelma on Nurmen pelikäsitys. Hän ei tunnista, milloin voi avata lyhyenä ja milloin ei. Toisaalta Jaakkola (joka on varmasti tehnyt maalivahtivalmentajan kanssa ihan älyttömästi työtä Nurmen kehittämiseksi.) voisi antaa selkeät ohjeet milloin pistetään pitkää ja milloin lyhyttä. Helpot maalit riittää jo!
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #686 : 18.07.2020 klo 22:16:19

Tänään JyPK hävisi ottelun karkeisiin virheisiin / helppoihin maaleihin. Ääriesimerkkinä tietysti veskarin ja topparin pallottelu. Yksi maali syntyi veskarin väärin arvioidusta vastaantulosta, josta vastustaja  puski pallon reppuun. Yksi kulmasta, jossa vastustaja pääsi puskemaan kahdesti(!) täysin ilman painetta.

Posia tietysti tehdyt maalit ja se, että JyPK oli kuitenkin pelissä mukana lähes koko matsin (vrt Åland United matsi, jossa oltiin täysin vastaantulijoita). Ilmeisesti Tähtinen on palaamassa kentille, kusilaarihuhut kertoivat tällaista. Mitenhän muu sairastupa?
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #687 : 18.07.2020 klo 22:33:32

JyPK-TiPS 2-4

Huhheihuli, turpaan tuli. Jos se jotakuta lohduttaa, TiPS on minun papereissani ollut yksi alkukauden vakuuttavimmista joukkueista. Pelaajamateriaali ei ole sarjaan mitenkään poikkeuksellisen hyvä, mutta joukkue on. Vuodet yhdessä näkyvät joukkueen tekemisessä ja vaikuttaa, että se naapurikylän Marjatan näköinen äksy muori on oikeasti ihan kelpo valmentaja. Myös tänään TiPS oli enemmän hyvä kuin JyPK huono.

JyPK:n osalta aloitetaan lyhyestä avaamisesta, kun se näemmä puheenaihe on. Pääosin lyhyellä avaamisella ei ole pyrittykään rakentamaan peliä vaan liikuttamaan vastustajan prässiä ja avaamaan tiloja ylemmäs. Tänään tämä toimi useaan otteeseen. TiPS prässäsi enimmillään seitsemällä pelaajalla todella ylhäältä. Ainoastaan 3-4-3:n puolustuslinja jäi alas. Tästä asetelmasta JyPK saikin monta hyökkäystä ja hyökkäyksen puolikasta aikaiseksi.

Useita tilanteita myös jäi syntymättä huonon viimeisen ratkaisun vuoksi. Ensimmäisellä puoliajalla oli esimerkiksi Forstenilla kaksi lähes identtistä paikkaa pelata ylöspäin. Ylhäällä oli kolme vs kolme tilanne. Ensimmäisessä tilanteessa Voutilainen? lähtee juoksuun linjan taakse. Forsten pyrkii kuitenkin pelaamaan maata pitkin ja syöttö katkaistaan. Toisessa tilanteessa taas Voutilainen ei lähde vaan odottaa palloa maata pitkin, mutta Forsten roikuttaa selustaan pitkän pallon, joka karkaa vaarattomasti aivan liian kauas. Näitä tilanteita ei kuitenkaan olisi syntynyt ilman lyhyttä avausta ja prässin houkuttelemista lähelle. Minusta Jaakkola ansaitsee tästä pelisuunnitelmasta pisteet, vaikka tappio tulikin.

Valmentaja Jaakkolan lisäksi on siis täällä ainakin yksi, joka pitää lyhyitä avauksia ajoittain ihan perusteltuina. Siitä tosin olen täysin samaa mieltä, että tilanteiden lukeminen siinä, milloin avataan lyhyellä ontui välillä. Virhearvioista tuli monia vaarallisia tilanteita. Tosin ei maaleja, edes TiPS:n kolmas maali ei välttämättä ollut virheellinen tilanteen luku vaan pelkästään Miettisen epäonnistunut pallokosketus. Nurmen oli selvästi tarkoitus kiskaista vastapalloon niin paljon kuin pukamiltaan pystyy. Pallo nyt vaan pysähtyi nurmeen sen sijaan että olisi tullut Nurmelle. (Täytyy olla onnellinen, että veskarin nimi on Nurmi. Voisiko enää otollisempaa nimeä huonoille fingerporilaisille sanaleikeille olla?)

Nurmi on kyllä parantanut pelaamistaan ja on hiljalleen kasvamassa liigan vaatimustason veskariksi. On tietysti jyväskyläläisittäin tuskastuttavaa, että joukkue joutuu näitä oppirahoja maksamaan melko karvaalla tavalla. Esimerkiksi TiPS:n toinen maali meni täysin Nurmen virhearvion piikkiin, mutta eipä näistä maalivahti muuta voi kuin oppia. Toivotaan, että Matildan pää kestää, vaikka virheitä tulee. Kannustimena voi vaikka kaivaa esiin Lukas Hradeckyn ensimmäisen maajoukkuepelin Ruotsia vastaan. Muistan kironneeni ääneen, että mikä uuvatti sinne maalille on taas raahattu. Jos pelaaaminen on tuota tasoa, ei äijästä varmasti ikinä tule mitään. Ikinä en ole ollut yhtä pahasti väärässä ja yhtä onnellinen, että olen ollut väärässä.

Joukkueen puolustuspelaaminen on ensimmäisistä katastrofeista parantunut. Systeemi on 4-4-2, mikä on selvästi yksinkertaisempi hallita kuin aiemmat viritelmät. Ei puolustus tänäänkään virheetöntä ollut, mutta ei sellaista kaaosta kuin aivan alkukaudesta. Erityisesti haasteet muodossa ovat edelleen ylemmän linjan toiminnassa. TiPS loi tänään tukun vaarallisia paikkoja JyPK:n vääristä reagoinneista ja huonosta sijoittumisesta. Maaleja niistä ei kuitenkaan aikaiseksi saatu.

TiPS:n ensimmäinen maali syntyi kulmasta, kun syystä tai toisesta kolme maalivahdin alueen rajalle sijoitettua pelaajaa kaikki höntyilevät itsensä tilanteesta ulos eikä Nurmi ehdi nappaamaan puskusta maalivahdin alueelle putoavaa roikkupalloa, jonka Vantaan tyttö saa melkoisen rauhassa pukata verkkoon kenenkään estelemättä.

Toinen maali siis Nurmen virhearvioinnin piikkiin ja kolmas työtapaturmana Miettisen pudotuksesta. Neljännessä maalissa Ariyo oli Torpolle? liian liukas ja vahva. Kyseessä ei ollut varsinainen merkkausvirhe tai joukkuepuolustamisen heikkous. Torpo yksinkertaisesti vain hävisi tilanteen Ariyolle ja jäi puskutilanteessa puolustettavan pelaaajan väärälle puolelle.

Minusta tänään hyökkäyspään pelaajisto oli pallollisena varsin kelvollista. Rinkinen, Voutilainen ja Lintunen olivat hyviä, mutta erityisesti Liljaan alan tykästyä. Kaksi tehtyä maalia pitäisi riittää voittoon, mutta matematiikka on julma tieteenlaji. Neljä vain yksinkertaisesti on isompi luku kuin kaksi. Minulle hiukan yllättäen suurimmat puutteet löytyivät pallollisessa pelaamisessa minusta keskikentän keskustan liikkumisesta ja pallollisista ratkaisuista.

Toisaalta TiPS on tosiaan ollut koko alkukauden erittäin vakuuttava ja tänään JyPK oli virheitä lukuunottamatta pelissä pääosin hyvin mukana. Prässipeli oli parhaimmillaan jopa erinomaista.  Inhoan kirjoittaa lausetta ”tänään oltaisiin ansaittu enemmän”, mutta tänään oltaisiin ansaittu enemmän. Uskon kuitenkin, että palkinto työstä tulee vielä.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2020 klo 09:03:51 kirjoittanut Nuorenanätti »
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #688 : 18.07.2020 klo 23:53:36

Oho, mielenkiintoinen nimi kakkosen pelissä. Aikooko Huusko potkiskella vain lämpimikseen vai olisiko siinä vielä Kansalliseen vahvistus?
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #689 : 19.07.2020 klo 09:38:27

Oho, mielenkiintoinen nimi kakkosen pelissä. Aikooko Huusko potkiskella vain lämpimikseen vai olisiko siinä vielä Kansalliseen vahvistus?
Ilmeisesti vain sisäpiirille tarkoitettu uutinen herätti kiinnostukseni.
Ella-Rosa Huusko on kuopiolaislähtöinen pelaaja, joka viimeeksi pelasi liigaa Hongan paidassa.
https://youtu.be/KeKFMLsoHt8
Nyt näyttää siirtyneen Jyväskylään ja pelasi viikolla kauden ensimmäisen pelinsä JyPK/2:n paidassa. Ella-Rosa tuli vaihdosta toiselle puoliajalle ja teki heti kaksi maalia. https://www.palloliitto.fi/ottelu/1534628
Olisi todellinen vahvistus liigajoukkueelle.
Jatko-opiskelee tai on tullut töihin J-Kylään, ja onko haluja enää harjoitella ammattimaisesti?
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #690 : 19.07.2020 klo 09:49:04

Jos uutinen olisi vain sisäpiirille, tuskin olisin postannut sitä valtakunnan forumille. Tiedän pelaajasta siis juuri tuon, minkä kirjoitit. 2018 oli Hongan paras maalintekijä liigassa. Viime kauden pallotteli Malmilla kakkosta. Luultavasti tosiaan tullut opiskelemaan Jyväskylään. Kyseessä on joko pelinainen tai entinen pelinainen. Ennakkotietojen mukaan kuitenkin yhä nainen.
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #691 : 19.07.2020 klo 12:07:46

Jos uutinen olisi vain sisäpiirille, tuskin olisin postannut sitä valtakunnan forumille. Tiedän pelaajasta siis juuri tuon, minkä kirjoitit. 2018 oli Hongan paras maalintekijä liigassa. Viime kauden pallotteli Malmilla kakkosta. Luultavasti tosiaan tullut opiskelemaan Jyväskylään. Kyseessä on joko pelinainen tai entinen pelinainen. Ennakkotietojen mukaan kuitenkin yhä nainen.
Tuskimpa kovin sisäpiirin tietoa kun JyPKin naisten kakkosjoukkuekin on asiasta infonnut jo aiemmin, ainakin instatilillään. ;)
D mies

Paikalla Paikalla


Vastaus #692 : 19.07.2020 klo 12:17:39

Ottelupöytäkirjat ovat julkisia: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1534628
2fst4u

Poissa Poissa


Vastaus #693 : 20.07.2020 klo 23:00:09

Tiedän pelaajasta siis juuri tuon, minkä kirjoitit. 2018 oli Hongan paras maalintekijä liigassa. Viime kauden pallotteli Malmilla kakkosta.
Itseasiassa Kolmosta eli Piirinsarjaa.
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #694 : 23.07.2020 klo 18:34:58

Puoli tuntia pelattu ja JyPK/2 johtaa Närpiössä 4-0. Huusko iskenyt kaksi maalia!
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #695 : 23.07.2020 klo 20:32:09

0-9 päättyi. Huusko teki neljä. Ei tainnut olla tänään Närpiö mikään todellinen tasomittari.
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #696 : 23.07.2020 klo 21:16:46

0-9 päättyi. Huusko teki neljä. Ei tainnut olla tänään Närpiö mikään todellinen tasomittari.
Olivat kuitenkin taulukon peräpäässä samoilla pisteillä (3) ennen ottelua.
Joten kyllä Jypki nyt on petraamassa vahvistusten ansiosta.
hamitu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #697 : 24.07.2020 klo 12:57:28

0-9 päättyi. Huusko teki neljä. Ei tainnut olla tänään Närpiö mikään todellinen tasomittari.

Ens tiistaina (28.7.) olis Hippoksella mahdolisuus tarkistaa tasoa, ilmeisen kovaa mittaria vastaan. Ilves/2:lla on neljästä pelistä näköjään neljä voittoa ja niiden joukossa kotivoitto JyPK/2:sta. Matsi on klo 18:30 ja jos keli sallii niin kait se on mentävä paikalle väijymään heiluttaako Huusko verkkoja.

 
Sivuja: 1 ... 27 [28]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines