BlueSky
Poissa
|
 |
Vastaus #660 : 07.09.2012 klo 20:36:02 |
|
Listataanpa uusimman World Soccerin 50 kuuminta hottia, laitetaan omia arvioita jahka maaottelut on pelattu...:
Ademilson (-94), h, Sao Paulo/Brasilia Endogan Adili (-94), kk, Grasshoppers/Sveitsi Paco Alcacer (-93), h, Valencia/Espanja Christian Atsu (-92), lh, Porto/Ghana Larry Azouni (-94), kk, Marseille/Ranska
Daniel Bessa (-93), kk, Internazionale/Brasilia Betinho (-93), h, Sporting Lissabon/Portugali Leonardo Bittencourt (-93), kk, Borussia Dortmund/Saksa Richmond Boakye (-93), h, Juventus/Ghana Ouasim Bouy (-93), kk, Juventus/Hollanti
Nathaniel Chalobah (-94), kk, Chelsea/Englanti Ezequiel Cirigliano (-92), kk, River Plate/Argentiina Souleymane Coulibaly (-94), h, Tottenham/Norsunluurannikko
Mattia Destro (-91), h, AS Roma/Italia Gerard Deulofeu (-94), h, Barcelona/Espanja Jean Marie Dongou (-95), h, Barcelona/Kamerun Paulo Dybala (-93), h, Palermo/Argentiina
Omar Elabdellaoui (-91), kk, Man City/Norja Rodrigo Ely (-93), p, AC Milan/Italia
Marco Fabian (-89), kk, Guadalajara/Meksiko Viktor Fischer (-94), h, Ajax/Tanska
John Guidetti (-92), h, Man City/Ruotsi
Ciro Immobile (-90), h, Genoa/Italia Lorenzo Insigne (-91), h, Napoli/Italia Juan Iturbe (-93), h, Porto/Argentiina
Jese (-93), h, Real Madrid/Espanja
Adam Maher (-93), kk, AZ/Hollanti Stefano Magnasco (-92), p, Groningen/Chile Marquinhos (-94), p, Corinthians/Brasilia Luis Muriel (-91), h, Udinese/Kolumbia Ahmed Musa (-92), h, ZSKA Moskova/Nigeria
Luciano Narsingh (-90), lh, PSV/Hollanti
Lucas Ocampos (-94), lh, Monaco/Argentiina Oscar (-91), kk, Chelsea/Brasilia
Lucas Piazon (-94), h, Chelsea/Brasilia Gabriel Pires (-93), kk, Juventus/Brasilia Nick Powell (-94), kk, Man Utd/Englanti Dennis Praet (-94), kk, Anderlecht/Belgia
Hugo Ragelli (-94), h, Palmeiras/Brasilia Jonas Ramalho (-93), p, Athletic Bilbao/Espanja Gaston Ramirez (-90), kk, Southampton/Uruguay Marcos Rojo (-90), p, Sporting Lissabon/Argentiina
Luke Shaw (-95), p, Southampton/Englanti Denis Suarez (-94), kk, Man City/Espanja Suso (-93), kk, Liverpool/Espanja
Oliver Torres (-94), kk, Atletico Madrid/Espanja
Sime Vrsaljko (-92), p, Dinamo Zagreb/Kroatia Mitchell Weiser (-94), kk, Bayern Munchen/Saksa
Mohammed Yattara (-93), h, Lyon/Ranska Samed Yesil (-94), h, Liverpool/Saksa
Ja maakohtaisesti: Brasilia 7 kpl Espanja 7 kpl Argentiina 5 kpl Italia 4 kpl Saksa 3 kpl Englanti 3 kpl Hollanti 3 kpl Ghana 2 kpl Ranska 2 kpl Sveitsi 1 kpl Portugali 1 kpl Norsunluurannikko 1 kpl Kamerun 1 kpl Norja 1 kpl Tanska 1 kpl Ruotsi 1 kpl Meksiko 1 kpl Chile 1 kpl Kolumbia 1 kpl Nigeria 1 kpl Belgia 1 kpl Kroatia 1 kpl Uruguay 1 kpl
[edit] laitoin aakkosjärjestykseen ja vaihdoin Yesilin joukkueen
|