Ei se nyt ihan näin taida olla. Viime kausi oli heikompaa Lukea, mutta että ”suurimman osan ajasta haitallinen kentällä”?
Luke tulee dominoimaan Veikkausliigakenttiä tällä kaudella aivan mielin määrin. Onneksi on meillä.
Nimim. Pimputuksella ihan hyvä pointti kyllä siitä, että Luke voisi opetella vielä näin myöhemmällä iällä pelaamaan vähän enemmän taskuissa, varsinkin nyt kun kentällä on kokoajan kaksi pallon kanssa erinomaista topparia.
Tämä "dominointiodotus" on ehkä osa Lucen problematiikkaa. Mikä on pelaajan rooli ja identiteetti päivitetyssä Klubi '25 pelisysteemissä? Miksi Lingmanilla on/olisi edelleen käytännössä jokin taktisesti kurittoman taiteilijan pelillinen
carte blanche, vapaa rooli kentällä, jos ja kun Klubi pelaa alkavalla kaudella kurinalaista systeemijalkapalloa eikä sattumanvaraista "tokelaista improvisaatioteatteria", jossa jälkimmäisessä toivotaan toivotaan epäsysteemissä tarvitaan näitä palloa rakastavia itseoikeutettuja liberoita ja oman pelinsä jokereita tekemään ne ratkaisevat oivallukset ja ylipäänsä tuomaan peliin jotain ainakin näennäistä tai hetkittäistä rytmiä, ideaa ja rakennetta?
Ei Lingman mikään kypsän iän super-Messi kuitenkaan ole, joka
ehkä tarjoaisi vapaassa roolissa kokonaisuudelle enemmän kuin kurinalaisena, oikein roolitettuna yhtenä "pienenä" täsmäpalasena pelitapaekosysteemiä, rajallisena operoijana vahvuuksilleen täsmällisesti räätälöidyssä taktisessa lokerossa.
Okay, guys. Näin ajattelin tänään, en siis kauheasti mutta edes vähän, mikä on kuitenkin keskimääräistä enemmän. Yleensä annan ihmishengen vain virrata lävitseni; "ajattelu" tulee ihmiskunnan symbolisten toimintojen hierakiassa vasta "toisena" (oik. kolmantena ja neljäntenä, ks. alla), hengen vapaan virtausdynamiikan eräänlaisina "jähmettyneininä, paperinmakuisina jälkeisinä". Jäsentyneenä ja loogisena esityksenä asiassa X.
Symbolisten toimintojen hierarkia by LKK:
1) Hengen virtausdynamiikka: musiikki ja runous.
2) Pelin henki ja elämä: jalkapallon taide ja pelaamisen efektiivinen antropologia & arkeologia.
3) Ajattelu eli radikaali
toisinajattelu.
4) "Ajattelu" eli arkipäivän puhunta ja liiketoiminnan ja viettelyn rationaaliset perusteet.