FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.07.2020 klo 11:42:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 90
 
Kirjoittaja Aihe: Vaasan Palloseura 2013 - Tervetuloa rakkauden satamaan  (Luettu 331646 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Theofilius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lugano, LASK Linz


: 26.11.2012 klo 00:46:43

VAASAN PALLOSEURAPerustettu: 1924
Kotistadion: Hietalahti (kapasiteetti: 4600)
Kausia pääsarjassa: 50
Mestaruuksia: 2 (1945, 1948)
Sijoitus pääsarjan maratontaulukossa: 5
Kotisivut: www.vepsu.fi
Kannattajaryhmä: Geezers Hietalahti (perustettu 1998)

Vaasan Palloseura mediassa:

Sopimustilanne kaudelle 2013

Uudet pelaajat lihavoituna:

      Pelaaja         Sopimuksen kesto         Lisätiedot   
      SILLANPÄÄ Henri         2015             
      UIMANIEMI Antti         2014            
      FOWLER Cheyne      2014            
      SARANPÄÄ Jyrki         2014            
      STRANDVALL Sebastian         2014            
      ERIKSSON Karl-Filip         2014            
      ALFAT Bamo         2014          +1 optiovuosi    
      LUOKKALA Ville         2013          +1 optiovuosi   
      PARIKKA Jarno         2013          +1 optiovuosi   
      HENRIKSSON Janne         2013            
      KOSKIMAA Ville         2013            
      BJÖRK Tony         2013            
      ENGSTRÖM Jesper         2013             
      LOMSKI Patrik         2013          +1 optiovuosi    
      HOIVALA Atte         2013          +1 optiovuosi    
      SMITH Karsten         2013          +1 optiovuosi    
      DAFAA Anthony Clement         2013          31.6. asti + optio   
      SEABROOK Jordan         2013          31.6. asti +1 optio   
      AMEOBI Oluwatomiwo         2013          +1 optiovuosi   
      KERR Grant         2013          30.6 asti +optio   
      MUJUNEN Kuutti         2013          purkuoptio   


Uudet Vepsulaiset:
Atte Hoivala (KuPS)
Patrik Lomski (SJK)
Karsten Smith (San Antonio Scorpions, USA
Bamo Alfat (Pallohonka)
Tomi Ameobi (Grindavik, Islanti)
Anthony Dafaa (Azech SF, Ruotsi
Kuutti Mujunen (Viikingit)
Grant Kerr (FK Tönsberg, Norja)
Jordan Seabrook (FC Haka)

Lähteneet:
Liam "Ginger Jesus" O'Neil --> West Bromwich Albion (laina päättyi)
Bouna Coundoul --> Enosis Neon Paralimni FC
Augustine Jibrin --> ? Optiota ei käytetty
O'Brian Woodbine --> ?
Tero Koskela --> Valmentaja- sekä seuranjohtajauraa luomaan
Robin Lod --> HJK (laina päättyi)
Steven Morrissey --> Silkeborg IF (Tanska)
Riku Heini --> Lahti Akatemia
Juuso Kevari --> FC YPA
Kim Böling --> Närpes Kraft FF
Mustafa Maki --> Vasa IFK
Karl-Filip Eriksson --> Närpes Kraft FF (laina)


Kaiken kaikkiaan Vepsillä on siis kaksikymmentä (20) sopimuspelaajaa tällä hetkellä. Pelipaikoittain tilanne on seuraava:
3 maalivahtia
6 puolustajaa
8 keskikenttäpelaajaa
3 hyökkääjä


ENNAKKO
Sokeakin silmä näkee, että hyökkääjiä sekä puolustajia metsästetään edelleen. Ykköskärkeä Parikan yläpuolelle ei haeta hullunkiilto silmissä, sillä Morrisseyn tilanne on vielä pitkään auki, toivottavasti ei liian. Penkille etsitään supersubia par example Jonke, vaikka Bölingille annettaisiinkin jatkosopimus. Närpiön Torresin mahdollista jatkoa tulisikin ihmetellä, mutta Oka on nähnyt entisessä suurlupauksessa keskikentän maestron ainesta. Eli hyökkääjäksi häntä ei kaavailla.
Puolustukseen haetaan topparia Koskimaan rinnalle. Siihen kelpaisi noiden sieluttomien punahiuksisten vapahtaja Liam O'Neil, mikäli hänet jotenkuten saisi jälleen lainalle. Onnistuneen lainakauden jälkeen WBA näytti vihreää valoa Huttusen luotsaaman Vepsin sekä birminghamilaisseuran akatemian yhteistyön jatkumiselle. Avaustopparin lisäksi kaivataan Saranpään kaltaista stunttimiestä, joka todennäköisesti on Maki. Kaupungin oma poika aiheutti tuskaa vaasalaisyleisölle aivottomine ratkaisuineen hyökkäyspäässä, mutta puolusti aina mallikkaasti, niinä harvoina kertoina, kun hän laitapakkina pelasi. Kyseessä on siis halpa lisäys rinkiin, oli kyseessä kuka tahansa.

Kuuden pelaajan karuselli keskikentällä ei toimi, ei ainakaan 33 ottelun pituisella kaudella. Toivottavasti Olavi-setä on yhtä hereillä kuin Captain Obvious, ja tuo Raitaan yhden edes jotenkin liigakriteerit täyttävän laiturin. Mikäli se seitsemäs kk-pelaaja on Böling, voi odottaa uutta harmaata kautta Vepsulta. Viime kaudella loukkaantumisia tuli ja meni, varsinkin keskikentällä. Tiedä sitten tuliko niitä yhtään sen enempää, kuin muille joukkueille, mutta pelinrakennus horjui railakkaasti keskikenttämiesten viettäessä laatuaikaa lasaretissa. Aikaa tähän on vaikka kuinka, joten säästäkäämme itesämme siltä päänvaivalta ainakin toistaiseksi.

Valmennus sekä seurajohto

Huttunen saapui Vepsuun vuosi sitten Hakan seuranjohtotehtävistä, ja Vaasassa saatettiin huokaista: uusi valmentajanimi oli kerrankin tuttu, naapurikylän talonmiesten ja paikallisten divarivalmentajien aika oli vihdoin ohi! Seuran vaikean lähihistorian avittamana niin Okan kuin toimitusjohtaja Karhumäen visiot kolmevuotisesta päävalmentajapestistä olivat pitkäjänteisiä, kärsivällisyyteen ja luottamukseen rakentuvia.

Kaudelle 2012 ei asetettu mitalitavoitteita, minkä uusi valmentaja mainitsi lähes jokaisessa pressitilaisuudessa ennen kauden alkua. Näin jälkiviisaana se oli viisasta, sillä kun Raitaan alkoi valua kovempia nimiä, ja alkukauden tulokset olivat lievää ylisuoritusta, niin jokaisella VPS-kannattajalla lähti mopo keulimaan. Täten seitsemännen sijan tuottama pettymys haihtui odotettua nopeammin.

Valmentaja Petri Vuorinen sai jatkosopimuksen, johonka lukeutuu VPS-Akatemian valmentaminen. Tärkeä jatko niin miehelle itselleen valmentajana, kuten myös seuralle. Muuten taustajoukoissa ei ole tapahtunut sen kummempia muutoksia, ainakaan vielä. Kovasti kehuttu Esa Kurki jatkanee maalivahtivalmentajana, seuralegenda Jouko "Takku" Jokinen jojona, sekä suomifutiksen julmin mies Juha Grönholm huoltajana.

Kausi 2013

Kaudelle 2013 ei ole vielä tullut päivitettyä tavoitetta, mutta pitkäjänteisyyden nimissä voinee luottaa sen pysyneen samana, jonka Huttunen mainitsi vuosi sitten haastatteluissa. VPS on siis Olavin alaisuudessa Veikkausliigan neljän parhaan joukossa lokakuun viimeisenä viikkona 2013. Neljäs sija, tai sitä korkeampi, vaatisi täydellistä nappisuoritusta, sillä haastajia riittää.

Viime kauden riemukkaat otteet suven alussa osoittivat Raidan iskukyvyn, kun taas kylmät kylvyt suvannossa paljastivat miksi VPS ei ollut valmis huipulle. Masentavat pisteenmenetykset ja varsinkin peliesitykset johtuivat muun muassa muutaman johtajaksi kaavaillun proofilipelaajan alisuorittamisesta, sekä kentän leijoniksi nousseiden pelaajien poistumisesta. Tästä on Oka haastattelujen mukaan ottanut oppinsa, mikä vittaisi kirkkaampaan vuoteen. VPS saisi nauttia koko kauden ajan taisteluhenkisistä ja taitavista pelaajista, joidenka ansiosta se ottikin kovimmat päänahkansa edelliskautena. Konkreettisesti O'Neilille, Coundoulille ja mahdollisesti Morrisseylle on saatava samantasaiset korvaajat, jotka pysyvät lemmenlaivan kannella koko kauden. Joukkue tarvitsee kantaviksi voimikseen maalivahdin, topparin ja kärjen. Yksinkertaista.

Edellisten pelipaikkojen kortit ovat vielä näyttämättä, mutta yksi asia on varmaa: Tony Björk on kunnossa. Björkin myötä hyökkäyspeliin saadaan vaihtoehtoja ja luovuutta, mikä helpottaa Parikan taakkaa maalipaikkojen luomisesta, ja ykköskärjen (Morrisseyn) paineita maalienteosta. Kasassa oleva kuuden miehen keskikenttä on nyt marraskuun lopussa vielä tyydyttävä. Muut osa-alueet ovat vielä puuttelliisia, joten avaus ei ole mikään päätähuimaava:

4-2-3-1(?)

         Parikka
Strandvall      Björk      Lomski
      Fowler   Luokkala
Uimaniemi   Saranpää   Koskimaa   Hoivala
         Henriksson

Penkki: Eriksson, Engström.

Edelliskauden muodostelma säilynee, mikäli se nyt tuolta pukuhuoneen tussitaululla on näyttänyt. Kun pelkkää avausta katsoo, niin suht miellyttävännäköinen tuo on. Leveyttähän tämä taas kaipaisi, mutta penkillä ei tosiaankaan juuri nyt ole kuin ne kaksi pelaajaa, joten täydennyksiä saadaan odotella. Treenimatsissa IFK:ta vastaan nähtäneen junioreista minuutteja liigassa haistellut hyökkääjä Miika Niemi, penkiltä liigaa seurannut laitapakki Joonas Vahtera, edustuksen kanssa pitkäänkin treenannut toppari Tomi Paananen sekä Kiistossa kakkosta edelliskautta pelannut maalivahti Kasper Genas. Erikssonin tulevaisuus kun on yksi suuri kysymysmerkki ja Kevarikin lähtenee lainalle ykköseen, niin Genas olisi kiinnostava lisäys maalivahtirinkiin. Junnuja siis alkanee vihdoinkin palaamaan kaikkien kauneimman edustuspaitaan!

Suuriin odotuksiin sortuneet kippari Strandvall ja Fowler lähtevät tulevaan kauteen selkeästi lievemmin painein, sillä kauden edetessä kaksikolta, varsinkaan Fowlerilta, ei taikoja enää odoteltu. Tasonnosto ei täten olisi yllättävää. Pelitapakin toivottavasti vakiintuu koko kauden pituiseksi tarpeeksi ajoissa. Björkin loukkaantumisen takia muutokset pelitavassa vaikuttivat sekoittavan varsinkin Fowlerin pöntön.

Pelitapa onkin, kuten viime kaudella, auki meille kannattajille. Uskaltaako Huttunen laskea taas Björkin varaan, vai annetaanko laitureille jo alusta pitäen enemmän luottoa? Mikä on Parikan rooli? Onko hän ykköstykki, vai jälleen enemmänkin paikanluoja ykköstykille? Hyökkäävätkö laitapakit edelleen yhtä innokkaasti, vai jätetäänkö riskit vähemmille? Harjoitusottelu paikallisseuraa vastaan antakoot jonkinlaista osviittaa.

Joh, Rabbe!
Nå de va Theofilius här, hejsan. Ja sku behöva en stor båt ikväll, till Sandviken.


Astukaamme siis Okan lemmenlaivaan, kohteena rakkauden satama. Ties mitä matkalla tapahtuu, mutta pelastusliivejä ei tarvita!

Lisää odotellessa…
AVANTI VEPSU!
« Viimeksi muokattu: 28.06.2013 klo 15:03:43 kirjoittanut Theofilius »
Theofilius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lugano, LASK Linz


Vastaus #1 : 26.11.2012 klo 00:47:45

John Rambon teksti kaudesta 2012:

Tammikuu:
VPS aloitti vuoden 2012 treenit heti 2. tammikuuta, ja pian olivatkin jo edessä perinteiset kuntotestit. 3. päivä tiedotettiin Kim Alosen jatkavan testissä helmikuun alkuun saakka. Kuntotesteissä joukkueen priimuksena tässä vaiheessa pre-seasonia kunnostautui Gerbyn tiikeri Tony Björk, ja tulokset olivat kauttaaltaan lupaavia. Päivää ennen loppiaista julkistettiin pitkään tiedossa ollut siirto, kun Juuso Kevari liittyi Vepsun sopimuspelaajien joukkoon. Lisäksi testipelaajia tiedettiin odotella heti treenien toiselle viikolle, mutta virallisia tiedotteita asiasta ei vielä kuulunut. 11.1. julkaistiin jenkkiveskari Brian Rowen liittyvän treenirinkiin tammikuun ajaksi. 19.1. VPS-mielisten keskuudessa syntyi jopa paniikkia, kun parin vuoden ajan alakerran luottomiehenä toiminut Jani Tanska siirtyi Turun Palloseuraan. Viikkoa myöhemmin topparitilanne selkiytyi, kun "Ykkösen paras toppari" Augustine Jibrin saapui Vaasaan. Samoihin aikoihin testissä ollut veskari Rowe pakkasi tavaransa ja palasi mantereen taakse. Testiin saapui Shamrock Roversin Euroopan urotekojen viimeisenä lukkona toiminut Ryan Thompson, jonka tarkoitus oli olla aluksi mukana ainakin pari viikkoa. Vuoden ensimmäiset treenipelit alkoivat 3x20 minuuttisella höntsällä VIFK:ta vastaan, mutta tuo ottelu saattoi osoittautua kalliiksi Tony Björkin katkaistua vaarattoman näköisessä tilanteessa akillesjänteensä. Björk näytti menettävän ainakin puolet kaudesta 2012, ja paluuta odotettiin tapahtuvaksi vasta heinäkuussa. Itse otteluhan oli muuten melkolailla turha, kun todella varamiehisenäkin Vepsu pyöritteli VIFK:sta helpon 3-1 voiton, ja lukemat olisivat kaikessa rehellisyydessä voineet olla huomattavasti suuremmatkin. Ensimmäinen liigacupin ottelukin pelattiin Pietarsaaressa, kun siipirikkoinen VPS kävi 29.1. Tellushallissa häviämässä paikallistaiston Jarolle maalein 1-0. Esitys oli kuitenkin vuoden ensimmäiseksi otteluksi rankan treenirupeaman jälkeen suhteellisen lupaava.


Helmikuu:
Helmikuu alkoi pakkasesta huolimatta varsin lämpimissä tunnelmissa, kun viime kaudella erinomaisesti esiintynyt Steven Morrissey teki paluun Vaasaan. Vepsu sai vieraita lahden toiselta puolelta, kun Superettaniin noussut Umeå FC tuli vieraaksi Botniahallille. Tasoero ottelussa oli todella iso, ja Vepsu otti helpon 3-0 voiton. 6.2. VPS ilmoitti joulukuusta lähtien testissä olleen Kim Alosen jatkavansa uraansa jossain muualla kuin Vepsussa, ja samalla Vepsun treenirinkiin liittyivät ainakin viikoksi mukaan Mathias Kullström ja Konsta Rasimus. Testipelaajista Rasimus olikin avauksessa heti 11.2., kun VPS pelasi liigacupin vierasottelun JJK:ta vastaan Seinäjoen Wallsport-areenalla. Lukuisista poissaoloista ja suurista epäilyistä huolimatta Vepsu nappasi komean ja ansaitun vierasvoiton maalein 2-4. Seuraavaksi vuorossa oli kalavelkojen maksu Jarolle edellisen derby-tappion jälkeen, ja Vepsu veikin pisteet komean yleisömäärän seuratessa paikalliskamppailua. 1-0 Fowlerin maalilla kirjattiin lopputulokseksi. Peleissä kehnosti esiintynyt Konsta Rasimus sai jatkaa matkaansa, mikä ei kannattajia ainakaan harmittanut kun samoihin aikoihin seura tiedotti Denis Abdulahin saapuvan testiin ja ex-kapteeni Koskelan jatkavan Vepsun riveissä ainakin heinäkuuhun saakka. Samalla Oka Huttunen vastasi myöntävästi Roy Hodgsonin kutsuun ja niin Oka matkusti West Bromwichin vieraaksi skouttaamaan pelaajia Vepsun tarpeisiin. Koska mustavalkoisessa maailmassa on myös mustaa, tuli sitä luntakin välillä tupaan kun Vuorisen luotsaama vaasalaismiehistö otti kotonaan kuokkaan KuPSia vastaan 0-1.


Maaliskuu:
Huttunen palasi Englannin reissultaan, ja kertoi WBA:n tarjoavan kiinnostavia pelaajia. Englannista ei ehtinyt kuulua mitään, mutta 6.3. VPS julkaisi testissä jo hetken olleen Denis Abdulahin kauden mittaisen lainasopimuksen Örebrosta. Abdulahista kaavailtiin pahasti loukkaantuneen Björkin korvaajaa keskikentän keskustaan. Heti pari päivää myöhemmin tiedotettiin Vepsun testaavan Senegalin maajoukkumaalivahti Bouna Coundoulia. Pelit liigacupissa aiheuttivat kuitenkin huolta, kun Vepsu kärsi toisen peräkkäisen tappionsa häviämällä Botniahallissa JJK:lle 1-2. Ottelu tuotti tappion lisäksi myös muuta tuskaa, sillä Heinin saaman kolhun kerrottiin pitävän lahtelaistaiturin sivussa useita viikkoja. Huolet eivät ainakaan helpottaneet, kun heti perään kerrottiin luottotoppari Ville Koskimaan kärsivän vakavasta suolistosairaudesta, joka uhkasi lopettaa miehen koko peliuran ja tuhota terveyden. Vepsu reagoi ottamalla samalla testiin Englannissa useilla eri sarjatasoilla pelanneen ghanalaisen Will Antwin. Tilanne vaikutti todella synkältä, joten harva reagoi positiivisesti Vepsun pelaajien julkaistua tavoitteensa ja kapteenistonsa. Tavoitteet olivat kovat, sijoitus viiden joukossa sekä Suomen cupin voitto! Kapteeniksi valittiin oman kaupungin poika Sebastian Strandvall, ja varakapteeneiksi nimettiin pitkään seuraa palvelleet Jyrki Saranpää ja Tero Koskela, sekä HJK:sta saapunut Huttusen luottomies Cheyne Fowler. Tuska helpotti hieman, kun VPS varmisti liigacupin jatkopaikkansa 1-1 tasapelillä KuPS:ia vastaan Kuopiossa.

Maaliskuun puolivälissä saatiin vihdoin varmistus maalivahtitilanteeseen, kun länsirannikon ylpeys julkaisi Karl-Filip Erikssonin & Bouna Coundoulin sopimukset. Kahden maalivahdin hankkiminen herätti alkuun ihmetystä, mutta motiivit olivat kuitenkin selvät. Pitkällä sopimuksella mukaan tullut Eriksson jäi vielä vuodeksi kasvattajaseuraansa Kraftiin lainalle hakemaan pelituntumaa, kun taas kokenus Senegalin maajoukkueen ykköskassari tuli mukaan vain neljän kuukauden sopimuksella. Ajatuksena oli, että Coundoul totuttelee Eurooppaan samalla kun Janne Henriksson hakee pelituntumaa loukkaantumisensa jälkeen. Coundoulin saaminen oli myös onnekas sattuma, sillä Englannin Championshipin Doncasterilla oli jo sopimus miehen kanssa, mutta työlupaa Englantiin ei herunut.  Positiivisuuden paluu jatkui voimakkaampana, kun VPS yllätti Hongan Espoossa 0-1 voitolla ja eteni liigacupin välieriin. Samalla Vaasassa aloitettiin Hietalahden kevätkunnostus ja Radio Vaasa tiedotti kuuluttavansa Vepsun useimmat vieraspelit radiossa! Positiivista trendiä ei haitannut edes liigacupin 2-0 välierätappio Turussa Tepsiä vastaan, sillä Vepsu osoitti jälleen kerran talousjohtamisen mallia muille suomalaisseuroille julkaisemalla postiviisen tilinpäätöksen vuodelta 2011! Loistava suoritus seurajohdolta urheilullisesti ja taloudellisesti hankalana vuonna loi jälleen uskoa seuran valoisampaan tulevaisuuteen.


Huhtikuu:
Huhtikuun alussa Okan taannoiselta reissulta West Bromwichin vieraaksi kuului vihdoin myös tuloksia, kun 19-vuotiaan Liam O'Neilin lainasopimus Vepsuun varmistui 3.4. Laina kestää alustavasti elokuun alkuun, mutta Huttusen mukaan sitä pidennetään tarvittaessa. Samalla julkaistiin seuran hankkineen lisävoimaa markkinointiin. O'Neil oli heti mukana, kun VPS valmistautui kauden alkamiseen pelaamalla harjoitusottelun VIFK:ta vastaan 5.4. Tulos oli kuitenkin murheellinen, sillä kovassa rääkissä olleet raitapaidat nyhjäsivät surkeasti alusta loppuun, ja loppulukemat kirjattiin 1-2 VIFK:n hyväksi. Tässä vaiheessa perinteinen kaudenaluspaniikki iski jo pahasti silmille, sillä kuluneen vuoden turbulenssi oli vaatinut positiivisista uutisista huolimatta myös veronsa. Kauden avaus Espoossa Tapiolan sametilla tiedettiin ennestään hankalaksi, mutta Vepsu pelasi runsaslukuisen kannattajalaumansa edessä hyvää futista ansaiten avauspisteensä 1-1 tasapelillä Hongan vieraana. Ennen kotiavausta hypeä saatiin aikaiseksi, kun ex-maalitykki Rami Louke laittoi Vepsun kotisivut uuteen uskoon. Itse kotiavauksessa takatalven runtelemalla Hietalahden stadionilla Inter osoitti kuitenkin olevansa todellinen mestarikandidaatti, kun Vepsu hävisi turkulaisille kotonaan 0-2. Liigan tiukassa ottelutahdissa heti perään kotona hankittu 2-1 kotivoitto Lahdesta kuitenkin helpotti tuskaa, ja Suomen Cupissa Vepsu eteni puolivälieriin voittamalla LPS:n Töölössä 0-2. Vappua juhlittiin Jyväskylässä railakkaasti, kun avainpelaajien loukkaantumisten runtelema VPS voitti JJK:n Harjulla 0-2. Kausi oli lähtenyt käyntiin vaikeasta otteluohjelmasta huolimatta paremmin kuin liki 15 vuoteen!


Toukokuu:
Kauden alku näytti vieläkin paremmalta, kun Pohjalainen tiedotti Ville Koskimaan paluun olevan jo lähellä. Toukokuun alku oli pelillisestikin hyvä 80. peliminuutille asti, mutta sitten Vepsu romahti erotuomari Antti Munukan avustuksella ja kärsi 1-2 kotitappion IFK Mariehamnia vastaan. Heti perään viikolla Vepsulla oli mahdollisuus yltää Suomen Cupin välieriin, mutta Espoon vierailulta tuliaisina oli vain se perinteinen cup-exit, kun Honka voitti kotonaan 2-0. Karmeinta tuossa ottelussa oli kuitenkin Coundoulin viime minuuteilla hankkima turha punainen kortti, joka tiesi peliaikaa tulevissa otteluissa omalle kasvatille, nuorelle Juuso Kevarille. Janne Henriksson olisi ollut nokkimisjärjestyksessä edellä, mutta juuri ennen Honka-ottelun alkamista Henriksson lainattiin kahden ottelun ajaksi Närpiön Kraftiin. Liigassa tuli lisää lunta tupaan, kun hyvä taistelu Turussa ei auttanut ja VPS hävisi Tepsille 1-0. Tuo ottelu tullaan kuitenkin muistamaan historiallisena Jyrki Saranpään ansiosta, sillä Juuso Kevarin saatua punaisen Jykä koppasi hanskat käteen ja pelasti pilkun kylmiltään! Se olikin ainoa positiivinen asia muutoin karmeasti sujuneella viikolla.

Kevarin ja Coundoulin ollessa pelikiellossa sekä Henrikssonin oltua sopimusteknisten seikkojen vuoksi sidottuna Närpiöön tilanne näytti huolestuttavalta ennen Pohjanmaan derbyä. Veskaritilanne ratkesi vasta ottelupäivänä suurelle yleisölle, kun Vepsu tiedotti oman kasvattinsa Peter Kaupin tulevan tuuraajaksi. Ympyrä siis sulkeutui, sillä Kauppi oli vuonna 2005 nostamassa Vepsua liigaan, mutta sen jälkeen siviiliura pankissa vei miehen mennessään. Kauppi pelasikin derbyssä mainiosti, mutta huonon viimeistelyn vuoksi Vepsun oli tyytyminen 1-1 tasapeliin pikkupiruja vastaan. Coundoulin kerrottiin viettäneen viikolla aikaa mm. Vöyrin urheilulukiolla, joka kenties näkyi ikävästi otteissa kun Senegalin maajoukkuemies möhli MyPalle 1-0 voiton Myllykosken vierailulla. Paineita alkoi kasautua myös toisessa päässä, sillä Vepsu ei ollut tehnyt edellisessä kolmessa ottelussa kuin yhden maalin. Vuoristorataan tottuneet VPS-kannattajat olivat forumillakin äärimmäisen pessimistisiä HJK-ottelun alla, mutta tulos oli varmasti sitäkin riemuisampi yllätys kaikille! VPS osoitti taisteluhenkiään ja kaatoi suomifutiksen jättiläisen ensimmäistä kertaan viiteen vuoteen! 1-0 kotivoitto Klubista oli kuitenkin äärimmäisen ansaittu. Positiivisuus oli palannut Vaasaan, ja vierailu Kuopioon jatkoi riemua. KuPS kaatui vieraissa puhtaasti 0-3 Steven Morrisseyn hattutempulla!! Edellinen Vepsu-pelaajan hattutemppu oltiin nähty vuonna 2005 Rami Loukeen toimesta Ykkösessä, ja liigatasolla aikakirjoja piti selata vuoteen 2001 asti, kunnes Henri Scheweleffin nimi ja knalli muistuivat mieleen. Sarjatauolle lähdettiin siis loppujen lopuksi varsin odotetulla pistemäärällä ja liigasijoituksella, pisteet vain hankittiin hieman yllättävistä osoitteista.


Kesäkuu:
Sarja jatkui arvokisamelskeiden ja kolmen viikon huilin jälkeen Haka-ottelulla, joka pelattiin poikkeuksellisesti lauantai-pelinä Tampereen Tammelassa. VPS nappasi 0-1 vierasvoiton varsin suuren vaasalaiskannattajalauman riemuksi. Kesälauantai upealla stadionilla keskellä kaupunkia oli hieno elämys, vaikkei Vepsu pelissä ihmeitä esittänytkään. Optimismiin oli jälleen kerran aihetta, kun upswingin keskellä Vepsu kaatoi Hongan puhtaasti 2-0 Hietalahdessa. Seuraavaksi edessä oli reissu Turkuun, jossa vastaan asettui sarjakärjessä majaillut Inter. Vepsu ei arkaillut vaan tuli rohkeasti vieraissakin kertaalleen, mutta kohtalona oli tyytyminen 1-1 tasapeliin. Vieraspiste kuitenkin lämmitti mieltä. Maaninen vaihe ei kuitenkaan koskaan kestä ikuisesti, minkä seurauksena tiputus olikin kova ja alas tultiin korkealta, kun vaasalaisillekin varsin tuttu mies aiheutti 1-0 vierastappion Lahdessa. Kesäkuun lopun kiivaan ottelutahdin seurauksena heinäkuuhun lähdettiin ristiriitaisin odotuksin, is this hot or not?

Heinäkuu:
Heinäkuu alkoi raskaan ottelutahdin viimeisellä kotimatsilla keskisuomalaista kriisiseuraa vastaan. Tulos oli jotakuinkin odotettu ja iloinen, kun Vepsu piti pinnat Vaasassa 2-0 voitolla. Iloa ja odotuksia kuitenkin laimensi kärkimies Steven "Boy with the thorn in his side" Morrisseyn vaihto lopussa, mies vaikutti pahasti yliväsyneeltä, mutta toisaalta pelikieltoisena Stevie kykeni huilaamaan edessä olevan Maarianhaminan laivareissun. JJK-matsin jälkeen tiedotettiin myös ex-kapteeni Tero Koskelan vaihtavan odotetusti maisemaa, ainakin hetkeksi. Ilman Morrisseyta pitkästä aikaa hyökänneet raitapaidat pelasivat saarilla varsin mainion pelin, mutta kun mistään ei uponnut niin tuloksena oli 0-0 tasuri MIFK:iä vastaan. Laivamatkan jälkeen seuran virallisetkin vahvistivat kannattajien pahimmat pelot todeksi, kun Morrisseyn vaivaksi diagnosoitiin sydänlihastulehdus. Kannattajien mielialat painuivat entisestään, kun Turun kaimaseura haki visiitillään pisteet Turkuun maalein 1-3. Hyökkäyspeli alkukaudesta oli perustunut liiallisesti Morrisseyn taitoihin yksilönä, jota korosti entisestään myös muiden avainpelaajien loukkaantumiset. Lunta tupaan pursui entisestään, kun jo muutenkin kovia kokenut Ville Koskimaa loukkasi nilkkansa harjoituksissa. Tunnelmat olivatkin vähintäänkin pelonsekaiset ennen aina niin tärkeää Pohjanmaan derbyä Pietarsaaressa, ja pahimmat pessimistit väläyttelivät jo putoamistaiston mahdollisuutta äärimmäisen tasaisessa sarjassa. Vepsu kykeni kuitenkin kokoamaan itsensä TPS-matsin katastrofin jälkeen, mutta derby päättyi 0-0 tasuriin. Kuten tavallista, derbystä tasuri ei tuntunut riittävältä tulokselta. Heinäkuu eteni kuin huomaamatta kohti loppuaan, ja elokuun siirtoikkunaa odoteltiin jo kuin kuuta nousevaa. Kuun lopussa vastassa oli kuitenkin vielä kauden yllätysjoukkue MyPa, mutta onneksi raitapaidat onnistuivat lopultakin ja MyPa kaatui erikoistilanneosaamisen turvin 2-0 Hietalahdessa. Heinäkuusta jäi kaikesta huolimatta huono maku suuhun, enemmänkin olisi ollut otettavissa paremmalla onnella...


Elokuu:
Uusi kuukausi alkoi sateisesta kesästä huolimatta aurinkoisesti, kun Morrisseyn vaiva osoittautui pelättyä lievemmäksi! Perinteisesti huippuvaikea HJK-ottelu vieraskentällä oli budjetoitu edellisen viidenkymmenen vuoden tapaan tappioksi. Edellinen vierasvoitto HJK:sta liigapeleissä kun oli vuodelta 1962 ja joukkue vähintäänkin siipirikkoinen, niin mitään ihmeitä ei ollut odotettavissa. Ottelu oli kuitenkin ikimuistoinen ja VPS-kannattajien mielenlaadulle ominainen. Lopulta 3-1 johto vain 20 minuuttia ennen loppua ei sittenkään riittänyt, kun kasetti petti ja vierastasapeli 3-3 HJK:ta vastaan tuntui tappiolta. Niitä hetkiä harva kuitenkaan unohtaa, vai kuinka monesti eräskin viidenkymmenen korvilla huiteleva geezer on juhlinut katsomossa ilman paitaa? Niin lähellä, mutta silti niin kaukana... Ottelu oli samalla myös kulttimaineeseen nousseen Liam "Ginger Jesus O'Neilin viimeinen ottelu paidoista kauneimmassa, ainakin toistaiseksi. Walesilainen suuntasi heti ottelun jälkeen takaisin West Bromwichin riveihin hänen saatuaan ensimmäisen ammattilaissopimuksensa vain muutamia päivä aiemmin. Lämpimiä muistoja punapäälle ja kannattajille jäi kuitenkin reilusti. Oh ginger Jesus, you are the love of my life/ Oh ginger Jesus, I'll let you shag my wife/ Oh ginger Jesus - You're the one for me! Tervetuloa takaisin koska tahansa Liam!

Morrisseyn pian koittavan paluun lisäksi lisää iloisia uutisia sairastuvalta saatiin, kun ahkerasti itseään kuntouttanut Tony Björk lähetettiin 2 ottelun mittaiselle lainalle VIFK:iin hakemaan pelituntumaa. Keskikentän dynamon paluu läheni päivä päivältä. Heti perään julkaistiin myös siirtouutisia, kun Robin Lod saapui lainalle HJK:n riveistä. Lodista odotettiin apuja kapeaan materiaaliin hyökkäyspäässä. Lodin debyyttiottelu KuPSia vastaan oli samalla sympaattisen Bouna Coundoulin viimeinen ottelu Vepsun riveissä. Bouna jätti haikeat jäähyväiset Vaasalle, mutta valitettavasti jäähyväisten aikaan ei päästy juhlimaan voittoa, kun KuPS ryösti pisteet Hietalahdesta. Profiilipelaajiin nousseen Antti Uimaniemen jatkolappu sentään kohotti tunnelmaa maanisdepressiivisten parissa. Seuraavana vastaan Hietalahdessa asettui Huttuselle niin tuttu Haka, joka kaatui Morrisseyn maaleilla. Saman ottelun yhteydessä VPS-legendat, veljekset Tomas ja Jens Nygård aateloitiin Veikkausliigan legendoiksi. Elokuun lopussa Vaasaan saapui vielä kaksi testimiestä. Myron Samuel ja Wilko Risser pyörivät ringissä pari viikkoa, mutta lopulta kumpikaan ei saanut sopimusta. Kuun viimeinen matsi pelattiin Tapiolassa, jossa Vepsu nousi komeasti takaa-ajoasemasta voittoon Honkaa vastaan toisella puoliajalla.

Syyskuu:
Elokuu oli ollut muutamista kirvelevistä takaiskuista huolimatta vielä positiivisen puolella, ja syyskuun alussa eläteltiin vielä jopa mitalitoiveita. Perinteisesti vaikea vieraspeli Turussa oli kuitenkin kylmää suihku haaveilijoille, kun Inter rankaisi Vepsua erikoistilanteista. Peli näytti hyvältä, mutta estetiikka ei lohduttanut kun sinimustat veivät pisteet kylmästi. Kotona VPS pesi kasvojaan osallistumalla näyttävästi Huutoniemen koulun uuden kentän avajaisiin, mutta seuraavassa pelissä Lahtea vastaan taukojohto osoitti raitapaitojen pääkopan heikkouden. Lahti poimi pisteet Vaasasta lähinnä loistohankinta Tucon avulla, kun Vepsu ei kyennyt viimeistelemään lukuisista ensimmäisen puoliajan loistopaikoistaan kuin yhden osuman. Vaikutti siltä, ettei Vepsun kapea materiaalia kestänyt puolustuspään profiilipelaajien lähtöä, vaikka vammoistaan kuntoutuneet Janne Henriksson ja Tony Björk toivatkin erilaista osaamista keskiakselille. Toivo hyvästä sijoituksesta ei kuitenkaan ollut missään nimessä kuollut, varsinkin kun JJK kaatui kolmannen kerran, tällä kertaa taas Jyväskylässä. Tuolta reissulta mieleen jäi myös Ville Prihan lämmin tapaaminen Vepsu-mielisten kanssa. Kotona kausi jatkui kuitenkin edelleen surkeissa merkeissä, kun mitalitaistelussa jatkanut MIFK voitti Vepsun turhauttavassa kamppailussa. Huttunen manasi henkilökohtaisia virheitä, ja myönsi ottelun näyttäneen miksi saarelaiset väänsivät mitalipeleissä Vepsun joutuessa tyytymään keskikastiin. Syyskuun surkeus kulminoitui vielä toiseen Turun vieraspeliin, jossa VPS ei saanut millään paikoistaan maalia. Vastustaja sen sijaan sai yhden osuman, ja niin TPS piti pisteet kotonaan. Tappion katkeruutta alleviivasi myös samalle päivälle sattuneet 88-vuotisjuhlat, jotka jäivät ikävästi juhlimatta. Syyskuu oli kokonaisuudessaan surkea, ja rannikon helmessä lähdettiinkin suorastaan apaattisissa tunnelmissa kohti lokakuun syyssateita.


Lokakuu:
Lokakuun alku tarjosi heti klassikon, kun Pohjanmaan derby oteltiin Vaasassa. VPS otti Pohjanmaan herruuden itselleen kaatamalla putoamistaistossa vääntäneet pietarsaarelaiset 2-1. Fiilis oli verrattain pienistä panoksista huolimatta varsin riehakas, ja Robin Lodin 2-0 maalin juhlimisen seurauksena eräskin päädyn katsojista mursi kätensä. Toivo oli palannut! Seuran virallinen tavoite paikasta kuuden joukossa eli edelleen, vaikka alkukauden turvin porskuttanut MyPa ja hyvään syysvireeseen yltänyt FC Lahti olivatkin jo pienen etumatkan päässä. Vierasotteluun kaukaisen Kouvolan nurkille VPS lähti haastamaan tosissaan, mutta joutui tyytymään 1-1 tasapeliin Anjalankoskella. Seuranneen pitkän maaottelutauon vepsulaiset pyrkivät treenaamaan kovaa, sillä Hietalahdessa vastaan asettui mestaruudesta taistellut HJK. Tarina oli kuitenkin jälleen Hietalahden syksyssä traagisen tuttu, kun HJK löi Vepsun Vaasassa. Ottelu KuPSia vastaan vieraissa jatkoi surullista näytelmää, kun piste lipesi näpeistä viimeisillä minuuteilla Kuopiossa. Kauden viimeinen ottelu kotona Hakaa vastaan oli siten raitapaidoille lähinnä kasvojen pesua varten. Siitäkään luksuksesta ei kuitenkaan päästy nauttimaan, kun Woodbinen typerän punaisen ja motivaatioetunsa turvin voitostaan huolimatta divariin tippunut Haka lähti Vaasasta voitokkaana. Heti ottelun jälkeen vietettiin vielä päättäjäisiä Waildissa, ja siellä maalinteon makuun päässyt Steven Morrissey vastaanotti odotetusti ison osan palkinnoista.

Kokonaisuudessaan kausi oli erittäin kaksijakoinen, sillä hyvät pelit keväällä ja kesällä eivät auttaneet, kun syksyllä raitapaidat valahtivat sarjataulukossa kahdeksannelle sijalle. Tulos oli lopulta odotetussa haarukassa, mutta pettymykseltähän sijoitus väistämättä tuntui kun ilman syyskauden sukellusta VPS olisi taistellut aivan eri sijoista. Loppujen lopuksi kahden profiilipelaajan merkitys oli aivan liian suuri vaasalaisille, eikä joukkue koskaan toipunut O'Neilin ja Coundoulin lähtemisestä kesken kauden. Lokakuun surkeus ja huonot otteet erityisesti kotikentällä vain korostivat tätä seikkaa, eikä kaudesta jäänyt missään nimessä ainakaan kylläinen maku. Erityisesti kauden loppu osoitti kiistatta myös uudistamisen tarpeen, sillä joidenkin pelaajien motivaatio- ja/tai taitotaso ei missään nimessä näyttänyt syksyn taistelupeleissä riittävältä. Kannattajien mielessä kaudessa oli kuitenkin myös niitä positiivisia puolia, kuten tältäkin videolta voidaan nähdä: https://www.youtube.com/watch?v=q2KvMmwxYWM Palataan asiaan uudella innolla kaudella 2013!!
« Viimeksi muokattu: 26.11.2012 klo 00:50:13 kirjoittanut Theofilius »
Theofilius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lugano, LASK Linz


Vastaus #2 : 26.11.2012 klo 00:51:42

OTTELUOHJELMA

Harjoitusottelut

Pvm.VastustajaPaikkaAikaTulosEnnakkoRaportti
13.12vs. VIFKBotniahalli, Mustasaari16.153-0Oka tyytyväisenä
18.01@SJKWallsport Areena, S:joki18.000-2VirallinenTestimiehet maalin maussa
23.3vs. FC HakaBotniahalli, Mustasaari14.30
28.3vs. VIFKBotniahalli, Mustasaari??.??
6.4@FC HakaSahara, Valkeakoski??.??


LIIGACUP

Pvm.VastustajaPaikkaAikaTulosEnnakkoRaportti
25.01@KuPSKuopio Halli18.004-1LC käyntiinKylmää kyytiä
02.02@FF JaroTellushalli, Jeppis15.151-1Ensimmäinen derbyTasainen vääntö
06.02vs. RoPSBotniahalli, Mustasaari18.300-1RoPS avaa LC-kautensaKotiavaus tappioksi
20.02vs. KuPSBotniahalli, Mustasaari18.351-4Revanssi mielessäTäysi farssi
23.02vs. FF JaroBotniahalli, Mustasaari14.301-1Ratkaiseva derbyEi jatkoon
06.03@RoPSKeskuskenttä, Rovaniemi18.30
« Viimeksi muokattu: 26.02.2013 klo 19:52:11 kirjoittanut Theofilius »
Fred

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 26.11.2012 klo 10:00:04

Suuret kiitokset Theofiliukselle loistavasta avauksesta! Alkaisikohan se kiima tästä pikku hiljaa kasvaa...
Ronalro

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 26.11.2012 klo 11:48:36

Theofiliuksen loistoavaukseen vielä sen verran, että Lähteneisiin lisää Abrullah ja A-junnuja nostettu harjoitusrinkiin Okan mukaan neljä eli hyökkääjä Niemi, laitapakki Vahtera, toppari Paananen ja laitalinkki Lammi.  Maalivahti Kasper Genasta ei ole mainittu, olisi toki mielenkiintoinen nähtävyys esim. VIFK:ta vastaan, mutta vepsulla noita sopimusmaalivahteja jo aika monta, jos Kevari jää.
Umpivasuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hames Collins


Vastaus #5 : 26.11.2012 klo 12:00:29

Isot kiitokset avauksesta, laitetaan samalla seurantaan!

Hiljaista on tosiaan pidellyt. Toimisto tai vaikka John Rambo voisivat taas hiljalleen pistää jotain kiimannostatusta kehiin...
Theofilius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lugano, LASK Linz


Vastaus #6 : 26.11.2012 klo 12:10:27

Hiljaista on tosiaan pidellyt. Toimisto tai vaikka John Rambo voisivat taas hiljalleen pistää jotain kiimannostatusta kehiin...
Kyllä se pommi sieltä pikkuhiljaa tulee, koeta malttaa ;)
Djbb

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 26.11.2012 klo 13:47:44

Nice! Tästä se taas lähtee! Hyvä avaus Theolta.
Moosefinger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Raita


Vastaus #8 : 26.11.2012 klo 14:11:56

Kyllä se pommi sieltä pikkuhiljaa tulee, koeta malttaa ;)
Joo. Vähän vaikuttaisi siltä että kyllä Steven on ensi kesänäkin tuttu näky Fontanan terassilla... Näin enneunen tai jotain.
Geza Toldi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #9 : 26.11.2012 klo 15:01:49

Otetaans uusi vuosi taas seurantaan. VPS ottaa niin kovin kovin paljon, mutta antaa niin vähän..Taas on uusi mahdollisuus.. :D
abu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #10 : 26.11.2012 klo 15:12:32

Laitan myös jo valmiiksi Ylos Seksi-Stevenin ja Bounan soppareille, eli siis Ylos
attira

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 26.11.2012 klo 19:19:31

Rambon turinoinnille peukkua!
kaveripallo

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 26.11.2012 klo 19:38:06

Fiksu avaus, kiitos siitä! Nopeasti ketju seurantaan ja takaisin kiven alle odottamaan uutisia laatuhankinnoista. Tuoppi
Jau

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 28.11.2012 klo 00:11:25

Seurantaan ja koitetaan ehkä jotain analyysiä heittää tulevasta lähipäivinä. Avaukselle ja Rambon kausiraportille Ylos Tuoppi
Moosefinger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Raita


Vastaus #14 : 28.11.2012 klo 00:18:02

Uutinen

Tuore jalkapallopomo ärähti: Hietalahden nykyiset olosuhteet eivät riitä


27.11.2012 20:51

Suomen Palloliiton uusi puheenjohtaja Pertti Alaja otti tiistaina kantaa huippujalkapalloilun olosuhteisiin Vaasassa. Alaja vieraili SPL:n Vaasan piirin syyskokouksessa.

Alaja kertoi olevansa huolestunut Hietalahden stadionhankkeen hitaasta etenemisestä.

- Hietalahden nykyiset olosuhteet eivät riitä pidemmällä aikavälillä. Nyt on stadionin aika. Vaasalaiset huippuseurat VPS, VIFK, FC Sport ja FC Kiisto muodostavat brändin, joka on vaasalaisille tärkeä. Vaasa on valtakunnallisesti erittäin merkittävä jalkapallokaupunki ja tarvitsee arvoisensa olosuhteet, Alaja sanoi.

Vaasan piirin piirihallituksen puheenjohtajana jatkaa seuraavan kahden vuoden ajan vaasalainen Stig Nygård. Varapuheenjohtajaksi valittiin Kari Taira Seinäjoelta.

Ensi kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti piirihallituksen esittämässä muodossa. Talousarvion loppusumma on 342 840 euroa.

Kokouksessa oli paikalla 12 jäsenseuraa 63 äänellä.


http://www.pohjalainen.fi/urheilu/tuore-jalkapallopomo-arahti-hietalahden-nykyiset-olosuhteet-eivat-riita-1.1295914
Moosefinger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Raita


Vastaus #15 : 28.11.2012 klo 23:29:38

Jatketaan stadionista:

Uutinen

Valtio lupailee urheilupaikkarakentamiselle tuntuvaa avustusta

28.11.2012 21:17

Valtion kassasta on herumassa Vaasan urheilupaikkarakentamiseen kolme muhkeaa avustusta, jos kaupunki kykenee hankkeet toteuttamaan.

Opetus- ja kulttuuriministeriön nelivuotissuunnitelmaan on merkitty maksimiavustus 750 000 euroa jalkapallostadionille, palloiluhallille ja isolle tekojää-/tekonurmihankkeelle.

Jalkapallostadionin avustus on jaettu kahdelle vuodelle. Ensi vuonna rahaa olisi luvassa 400 000 euroa ja loput 350 000 euroa vuonna 2014.

Lue lisää torstain Pohjalaisesta.


http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/valtio-lupailee-urheilupaikkarakentamiselle-tuntuvaa-avustusta-1.1296516
abu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #16 : 29.11.2012 klo 09:23:03

C'mon HtG!
John Rambo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen seksikkäin


Vastaus #17 : 29.11.2012 klo 10:31:11

Hevosmiesten juttujen mukaan Keisari Henri the Great I:n kanssa on (joidenkin juttujen mukaan Henkan itsensä aloitteesta) keskusteltu alustavasti jo hyvissä ajoin, mutta tilanne muuttui ajankohtaiseksi vasta viime viikonloppuna pelatun Norjan cupin finaalin jälkeen. Kaikki kunnia Coundoulille ym. huhuissa pyörineille laatuveskareille, mutta legendan kotiinpaluu kovettaa kyllä aivan eri tavoin. Tätä edelleen odotellessa, piti tehdä vain pienen pieni muutos:
Nyt vain odotellaan Henri the Greatin, joukkueen kapteenin ja VPS-legendan, ilmoitusta:
"Koska huomaan miten tämä pitkittynyt siirtokuvio vaikuttaa negatiivisesti joukkueen valmistautumiseen tulevaan kauteen, olen päättänyt haistattaa muille vitut ja kirjoittaa 10v. jatkolapun Vepsun kanssa ilman ulkomaanpykäliä. Olen viihtynyt perheineni Vaasassa erinomaisesti ja haluan päättää urani VPS:ssa, jonka jälkeen toivon jatkavani seuran junioreiden maalivahtivalmentajana. Haistakaa vittu, mä olen Vepsu!"

GAIS:in päätyläisiä suoraan lainaten: För mig har han inte bara varit en bra målvakt, utan kommit att bli en ikon för vad fotboll egentligen handlar om; lojalitet, hjärta och en ofantlig ödmjukhet gentemot oss fans. Aktiiviuransa Silli Sillanpää lopettaa kuitenkin seuroista kauneimmassa, joten toivotaan muutaman vuoden lappua jo tässä vaiheessa. Okankin on ymmärrettävä kuinka tärkeä hahmo Sillanpää on VPS-mielisille. Tällaiset lipunkantajat ovat harvassa.
Umpivasuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hames Collins


Vastaus #18 : 29.11.2012 klo 11:27:56

Henkan paluu olisi kyllä sen luokan jysäytys että jösses sentään.

Jau

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 29.11.2012 klo 12:04:00

Tässä olisi joululahjaa kerrakseen. Voi veljet  Ylos
Seit

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 29.11.2012 klo 12:19:35

Henkan mahdolliselle paluulle giganttinen Ylos. Mikäs Erikssonin tilanne tällä hetkellä on? Eikös ollut koko viime kauden melkeen klesana ainakin?
Umpivasuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hames Collins


Vastaus #21 : 29.11.2012 klo 12:34:37

Mikäs Erikssonin tilanne tällä hetkellä on? Eikös ollut koko viime kauden melkeen klesana ainakin?

Selkä on leikattu, mutta on vissiin hiljalleen pystynyt taas aloittamaan harjoittelua. Ei kyllä ainakaan tulevalla kaudella taida olla minkäänlaista roolia tiedossa, kun tämä kausi meni täysin hukkaan.
attira

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 29.11.2012 klo 14:17:39

Keharin legenda elää kyllä vielä pitkään forumilta poistumisen jälkeenkin. Hieno mies!

HtG:n paluu olisi uskomaton temppu.
fudis70

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: vepsu


Vastaus #23 : 29.11.2012 klo 23:38:06

Henkan paluu olisi kyllä mahtava asia! Mielestäni suurempi murheenaihe on silti pelinrakentajan ja kunnon maalipyssyn hankkiminen kuin tehdyillä maaleilla voitetaan.Vepsu aina ollut puolustusvahva joukkue(yksilövirheet aina ratkaisevia).Viime vuosi vaan Steven selkeä maalintekijä..mutta oli paljon yksin..Iloinen uutinen on jos valtio rahoittaa kans Hietalahtea olis hyvää jos päättäjillä järkeä päässä ja toteutetaan se mitä olisi pitännyt tehdä aikoja sitten KUNNON futisstadioni!!Vaasa on futiskaupunki!!
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #24 : 30.11.2012 klo 00:39:13

VPS - VIFK pelataan näillä näkymin Botniahallissa to 13.12. klo 16.15.

Jokohan Huttunen ymmärtää otteluparin panokset ja merkityksen? Vielä keväällä ei ollut niin :)

 
Sivuja: [1] 2 ... 90
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines