FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.04.2019 klo 23:26:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 188
 
Kirjoittaja Aihe: HIFK 2017  (Luettu 881631 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
MadJohn

Poissa Poissa


: 23.10.2016 klo 17:18:24

Lainaus
PALLOLIITTO HAISTAKAA VITTU!
kamrat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #1 : 30.10.2016 klo 22:35:16

                                                                      
                                                                              

                                                                 Kotisivu: http://hifkfotboll.fi/
                                                               Facebook: https://www.facebook.com/HIFKFotboll
                                                                  Twitter: https://twitter.com/HIFKedustus / https://twitter.com/HIFK_Fotboll
                                                              Instagram: https://instagram.com/hifkedustus/

                                                                 Kotisivu: http://stadinkingit.com/
                                                               Facebook: https://www.facebook.com/Stadin-Kingit-Virallinen-124642930991843/
                                                                  Twitter: https://twitter.com/Stadin_Kingit
                                                              Instagram: https://instagram.com/stadin_kingit/Alkusanat

Monesti siitä huudeltiin nousun yhteydessä, ja vielä useammin ensimmäisen liigakauden päätteeksi, mutta niin se vain tuntui pitävän paikkansa - toinen kausi on se haastavin. Tai ainakin haastavampi kuin ensimmäinen. Jälkeenpäin ajateltuna tuo kuulostaa hyvältä, nyt kun tuolla periaatteella se tarkoittaisi sitä, että suunta on vain ja ainoastaan ylöspäin. Seuralle tulee nyt monia uusia asioita esiin, ja ensimmäisenä pitäisi uusi päävalmentaja kartoittaa joukkueelle. Tuntuu että palikat on tällä hetkellä enemmän levällään kuin vuosi sitten samaan aikaan, joten mielenkiintoinen talvikausi tulee Kauneimman tilannetta seuratessa.
Kausi 2016


Aika tarkalleen vuosi sitten kannattajat sai hengähtää syvään, kun ensimmäinen liigakausi päättyi tyylikkäästi keskikastin sijoitukseen tasaisen varmoilla otteilla, mikä loi hyvää pohjaa tulevaa kautta ajatellen. Talvena kuitenkin koettiin monta erilaista ja eri kokoluokan vastoinkäymistä, mitä puolammattilaisjoukkueelta ehkä sopikin odottaa. Talvikaudella joukkueen yhteisissä harjoituksissa ei meinannut pelaajat riittää siihen, että treeneistä saisi kunnolla hyödyn irti, pelaajat oli vuoronperään loukkaantuneena, tai tietyille pelipaikoille ei ollut riittävästi tarjontaa. Treenimatsien tulokset antoivat osviittaa vaikeammasta kaudesta, ja sitä se lähestulkoon liigakauden alusta aina lokakuun viimeisille kierroksille olikin, muutamia valonpilkahduksia lukuun ottamatta.

Vaikka kausi alkoikin pisteiden valossa varsin hyvin, alkoi pelilliset ongelmat nousemaan esille mitä pidemmälle kausi ja kesä eteni. Ensmmäisellä kaudella monet tasaiset ottelut kääntyi voitoiksi, tai ainakin tappiotilanteet pystyttiin pelastamaan yhdeksi pisteeksi. Tällä kaudella trendi oli monesti täysin päinvastainen. Turhia pistemenetyksiä, ja todella monta (peräti 12.) yhden maalin karvasta tappiota. Kurssia ei saatu käännettyä ennen valmentajanvaihdosta, mikä lopulta avasi joukkueen pelin ihan uuteen muotoon.

En tiedä puhutaanko suoraan ongelmakohdasta, mutta viime kauden joukkue taisi olla keski-iältään liigan vanhin. Automaattisestihan se ei tarkoita mitään, mutta jonkun verran tuohon mahtui näitä divarijyriä, kuten osa forumisteista tahtoo asian ilmaista. Sanomattakin on selvää, ettei IFK pysty tarjoamaan kaikille haluamilleen pelaajille samanlaisia tilipusseja kuin muut, joten asian kanssa pitää elää, samalla kun taustojen puolelta rakennetaan seuraa kokoajan lähemmäs kohti ammattimaisempaa toimintaa. Kuitenkin kauden loppupuolella nähtiin, että se sama vanha divarijyränippu pystyi raapimaan kiitettävän kasan pisteitä sarjataulukon kärkipään joukkueita vastaan, joten kaikkea ei voida pistää millään heikon, tai liigatasolle riittämättömän pelaajamateriaalin piikkiin. Edelleen olen sitä mieltä, että pelaajamateriaali ei ollut IFK:n suurin kompastuskivi. Jos alla olevaa hahmotelmaa avauksesta katsoo, niin muutamalle pelipaikalle voisi hankintoja tehdä tulevaa kautta ajatellen, vaikka ihan vaan rosterin laajentamisen mielessä. Boldasin erityisesti kundit, joiden toivon olevan avauksen kamaa myös ensi kaudella, vaikka pahaa sanottavaa ei kenestäkään oikeastaan ole.


                                                     Salmikivi     Sihvola

                                          Anyamele     Gela     Väyrynen     Korhonen

                                              Vesala     Aho     Pirttijoki     Hänninen

                                                              Maanoja

Kausi 2017

Aika jälkeen Honsun. Tässä vaiheessa suurin kysymys on siinä, kuka valmentaa Helsingin IFK:ta tulevalla kaudella. Ensi kauden päävalmentajan paikka on täysin auki, vaikka Antti Muurista koitetaan kovasti siihen muottiin istuttaa. Mursu teki kovaa jälkeä IFK:n valmentajana, kun ottaa huomioon loppukauden vastustajien sarjasijoitukset, ja pistemäärät mitä heitä vastaan lopulta kerättiin. Huolimatta siitä, mitä Honsu on IFK:lle näiden monien vuosien saatossa antanut, on jälkiviisaana helppo todeta irtisanomisen olleen ainoa oikea ratkaisu. Toistaiseksi seuralle tekee varmasti hyvää päästä irti yhden valmentajan kuvioista ja saada uutta näkökantaa pelillisiin asioihin. Etenkin jos uusi kasvo on niinkin meritoitunut valmentajavelho kuin Antti Muurinen, voidaan valmentajanvaihdosta pitää positiivisena suuntauksena. Luonnollisesti uutta valmentajaa kartoittaessa on ehdottoman hyvä, jos hänet pystytään kiinnittämään useamman vuoden sopimuksella, ilman että projektin päättymishetkellä täytyy hommat aloittaa taas lähestulkoon tyhjältä pöydältä. Vaikka jokainen valmentaja aina oman perintönsä ja kädenjälkensä seuraan jättääkin.

Päättyneen kauden sarjasijoitus ei varmasti tyydytä ketään niin organisaatiossa kuin kannattajienkaan keskuudessa, vaikka luonnollisesti sarjapaikan säilyttäminen onkin kaikkien yhteinen intressi. Edelleen joukkue tulee toimimaan puoliammattilaisena, mikä tarkoittaa sitä ettei seura lähde elämään, ainakaan toivottavasti, yli varojensa. Keskikastin paremman puolen sijoitus tulee varmasti olemaan jälleen tavoitteena, ja sitä pidänkin edelleen hyvänä tähtäimenä tässä vaiheessa. Yksi ylimääräinen kotipeli on kuitenkin aina pieni plussa myös ennenkaikkea rahallisesti, mikä varmasti on omiaan kasvattamaan seuran taloudellista tilannetta parempaan suuntaan, vaikka ei siinä mistään jackpotista puhuta.

Tavotteita on, ja pitääkin olla, myös pelikentän ulkopuolella. Kausikorttien myynti ylittyi jälleen ensimmäisestä liigakaudesta, mikä luonnollisesti juonsi juuriaan hyvin päättyneeseen debyyttikauteen. Onkin mielenkiintoista nähdä vaikuttaako päättyneen kauden heikommat otteet suuresti kausikorttien myynnissä, jos hinnat tulee pysymään samoina. Onko itäkatsomoa tarkoitus avata yleiseen kausarimyyntiin, vai pidetäänkö se jälleen suljettuna muissa kuin keskikesän kiinnostavimmissa matseissa ja derbyssä. Näihin tulee varmaan pian vastauksia, kun kausarimyynti aukeaa marraskuun aikana. Kertauksen vuoksi, viime kaudella lukema myytyjen korttien osalta liikkui siellä 1700:ssa. Kahden tonnin raja on siis edelleen rikkomatta, toistaiseksi.
Ottelutapahtumien markkinointi on myös yksi niistä kehityskohteista, mitä on hyvällä menestyksellä pohdittu tälläkin palstalla aikaisemmissa kausiketjuissa monien kirjoittajien toimesta. Suurimmat kehityskohdat seuralla onkin toimiston puolella, ei niinkään kentällä, vaikka sinnekin on jätetty lievästi parantamisen varaa. Tämän toisen liigakauden tilinpäätös tulee olemaan ensimmäisen tapaan ilmeisesti miinusmerkkinen, mutta summan suuruudesta en ole täysin perillä. Luonnollisesti monet kehityskohteet vaatii enemmän rahallista satsausta, joten seura kehittyy maltillisella juoksulla. Liiganousun yhteydessä annettiin kommentteja kuinka seuraa tullaan kehittämään hitaasti mutta varmasti kohti ammattilaisuutta, eikä siltä tieltä pidä edelleenkään pikavoitot mielessä lipsua.

Lainaus
Irtolippujen hinnat kaudella 2017
-

Kausikortit 2017

Hanki omasi tästä!

Kausarit tulivat myyntiin maanantaina 14.11. Tulevallakaan kaudella ei itäkatsomoa pyhitetä kausikorttien myyntiin, ja hinnat tulevat pysymään samoina kuin viimekin kaudella.

Pääkatsomo - De Stjärnprydda   -   275 €   (ennen 24.12. alennettuun hintaan 250 €)
Pohjoiskatsomo - IFK Klacken     -   150 €   (ennen 24.12. alennettuun hintaan 125 €)
Super Kamrat - VIP                   -   950 € / 2kpl 1897 €

Yli 200 myytyä kausaria (21.11.)
Yli 500 myytyä kausaria (13.12.)
Yli 600 myytyä kausaria (15.12.)
Yli 1100 myytyä kausaria (15.1.)
Ensi kauden joukkueen rakennus tulee olemaan mielenkiintoista seurattavaa. Tuleeko joukkueeseen nuorennusleikkaus, vai tuleeko joukkueen runko muodostumaan hyvin pitkälle kokeneiden pelaajien johdosta, missä on sopiva sekoitus näitä nuorisomaajoukkueen pelaajia. Jos oletetaan että Mursu tulee jatkamaan päävalmentajana, on hyvin mahdollista että näitä hänen entisiä luottopelaajia tulee olemaan myös ensi kauden ringissä. Vaikka olenkin sitä mieltä että IFK:n päättyneen kauden ideaali avausmiehistö oli tarpeeksi hyvä liigaan, voisi etenkin syvyyttä kokoonpanoon tulla lisää. Päättyneen kauden pelaajaringistä tahtoisin joukkueessa pitää usemmankin pelaajan. Nimellä mainittuna näitä olisi esimerkiksi herrat Vesala, Hänninen, Kuusijärvi, Anyamele, Salmikivi, ja luonnollisesti mikäli vain se millään muotoa on mahdollista, Väyrynen. Etenkin jälkimmäisen kanssa suuressa roolissa tulee varmasti olemaan jälleen se pieni sivuseikka, kuka siellä penkin päässä seisoo.

Kuten oikeastaan jokaisella pelipaikalla, niin maalivahtiosastolla tulee olemaan mielenkiintoinen talvi. Sakulle pedattiin ykkösmaalivahdin paikkaa, mitä hän ei ainakaan toistaiseksi näytöillään lunastanut. Tomi Maanoja tuli kesken kauden Lahdesta lainadiilillä, ja pelasi mielestäni todella hyvän loppukauden IFK:n maalinsuulla. Kuten todettu, Psykolla on sopimusta Lahden kanssa jäljellä vielä kauden verran, mutta sopimuksen ulosostohinta on varmasti hyvin neuvoteltavissa.

Puolustuksen osalta isoimman aukon jättää Tuomas Aho topparien rivistöön. Pauli Kuusijärvi oli yksi päättyneen kauden suurimpia onnistujia, mutta luonnollisesti Paulin ja Pirttijoen varaan ei koko hommaa voida laskea. Ja eihän Paulillakaan ole vielä ainakaan voimassa olevaa sopimusta.. Voisin kuvitella että Sinisalo ei tule jatkamaan IFK:ssa. Toppariostoksille on siis pakko lähteä, ja Skelen kaltaista johtajaa ei kuitenkaan jokaisella oksalla kasva. Vähän sama tilanne on laitapakkien osalta. Emekan en toivoisi enää sillä pelipaikalla operoivan, joten vaihtoehdot sinne on viime kauden rungosta Masa, Tommi, sekä O-P.

Jo tässä vaiheessa tulee lievästi tyhmä olo spekuloida sillä mitä vaihtoehtoja millekin pelipaikalle on, kun tällä hetkellä ei sopimuksia ole kuin kourallisella pelaajia, eikä luonnollisesti kenenkään vanhan pelaajan asemaa voi pitää jäädytettynä. Mutta spekulointihan tämänkin keskustelupalstan suola on, kai. Keskikenttäpelaajien suhteen en suuria muutoksia odota, ainoana voi pitää mahdollisesti Fredan maisemanvaihtoa. Saksan reissun jälkeen ei peli ollut ihan sillä tasolla millä sen pitäisi jo olla, joten jännä on nähdä mihin suuntaan miehen ura alkaa lähteä.

Hyökkäyspäässä uskon IFK:n tahtovan pitää ainakin Salmarin joukkueessa. Kannattajien yksi suosikeista, eikä syyttä. Mäkelän tilanne on hyvin auki, enkä pidä hänen jatkoaan edes kovinkaan todennäköisenä, mutta pelkästään Sihvola-Salmikivi duolla ei kauteen voi lähteä. Enkä mielellään laskisi Ristolaa meidän kärkipelaajien joukkoon. Mäksän lähtiessä tilalle hankitaan varmasti uusi kaveri, ehkä ikämiestoveri Rafael, joka on nyt pyörinyt vahvasti huhuissa..


Pelaajat

26 sopimusta

#1 Tomi Maanoja (2018) Linkki
#25 Jere Piirainen (2017) Linkki
#71 Carljohan Eriksson (2017) Linkki

Kim Raimi (2017+1) Linkki
/ #2 Nosh A Lody (2017) Linkki
#3 Pauli Kuusijärvi (2018) Linkki
#4 Tommi Vesala (2018) Linkki
#5 Tuukka Andberg (2017) Linkki
#15 Juho Pirttijoki (2017) Linkki   Siirto GIF Sundsvalliin Linkki
#18 Matias Hänninen (2018) Linkki
/ #27 Nnaemeka Anyamele (2017) Linkki
#28 Kristian Heinolainen (2017) Linkki
#29 Joonas Salmi (2017) Linkki

/ #6 Xhevdet Gela (2018) Linkki
#7 Daniel Rantanen (2017) Linkki
#8 Jukka Halme (2017) Linkki
#17 Jani Bäckman (2017) Linkki
#20 Tommi Jyry (2018) Linkki
#22 Fredrik Lassas (2017) Linkki
#23 Mika Väyrynen (2017) Linkki
Eero Hyökyvirta (2017) Linkki
#31 Nikolas Saira (2018) Linkki

#9 Pekka Sihvola (2017) Linkki
#10 Juho Mäkelä (2017) Linkki
#16 Antti Ulmanen (2018) Linkki
#19 Aleksi Ristola (2017) Linkki
#30 Abaas Ismail (2018) Linkki


Taustat

Päävalmentaja: Antti Muurinen (2017) Linkki

Valmentaja: Mikko Eskelinen (2017) Linkki
Maalivahtivalmentaja: Petri Pyhältö (2017) Linkki
Maalivahtivalmentaja: Ville Anttonen (2017) Linkki
Fyysinen valmentaja: Ville Rapeli (2017) Linkki

Joukkueenjohtaja: Joona Haavisto (2017) Linkki
Joukkueenjohtaja: Petteri Jutila (2017) Linkki
Fysioterapeutti: Masi Salmi (2017) Linkki
Huoltaja: Mika Järvinen
Lääkäri: Aapo Haavisto & Kirsi Korpi


Otteluohjelma

Suomen Cup   1 ottelu   (1-1-2)
La  21.1.2017  klo 12:00   HIFK - GrIFK             (Talin halli)   2-2   Raportti   (Pirttijoki, Väyrynen)
La  04.2.2017  klo 13:00   FC Honka - HIFK        (Esport Areena)   3-0   Raportti
La  11.2.2017  klo 12:00   HIFK - Gnistan           (Talin halli)   0-2   Raportti
La  18.2.2017  klo 16:00   HIFK - KTP                (Talin halli)   3-0   Raportti   (Ristola, Mäkelä, Ulmanen)
Ke  01.3.2017  klo 17:00   HJK - HIFK                (Talin halli)  

Treenimatsit   1 ottelu   (0-0-1)
Pe  13.1.2017  klo 14:00   HIFK - KuPS               (Talin halli)   2-3   Raportti   (Mäkelä, Ristola)
To  23.2.2017  klo 13:00   HIFK - FC Levadia        (Talin halli)

Veikkausliiga
La  08.4.2017  klo 16:00   PS Kemi - HIFK           (Sauvosaaren urheilupuisto)
La  15.4.2017  klo 16:00   HIFK - JJK                  (Sonera Stadium)
Ma 24.4.2017  klo 18:30   HIFK - FC Lahti            (Sonera Stadium)
Pe  28.4.2017  klo 20:00   SJK - HIFK                  (OmaSP Stadion)

La  06.5.2017  klo 17:00   HIFK - RoPS                (Sonera Stadium)
Pe  12.5.2017  klo 18:30   KuPS - HIFK                (Savon Sanomat areena)
Pe  19.5.2017  klo 18:30   HIFK - IFK Mariehamn   (Sonera Stadium)
Ti   23.5.2017  klo 18:30   HIFK - HJK                  (Sonera Stadium)
La  27.5.2017  klo 15:00   HIFK - FC Inter             (Sonera Stadium)
Ke  31.5.2017  klo 18:30   VPS - HIFK                  (Elisa Stadion)

Su  04.6.2017  klo 18:30   HIFK - Ilves                 (Sonera Stadium)
Ke  14.6.2017  klo 18:30   HIFK - SJK                   (Sonera Stadium)
La  17.6.2017  klo 15:00   HIFK - PS Kemi             (Sonera Stadium)
Ke  21.6.2017  klo 18:30   JJK - HIFK                    (Harjun Stadion)
Ti   27.6.2017  klo 18:30   FC Lahti - HIFK              (Lahden stadion)

La  08.7.2017  klo 17:00   RoPS - HIFK                  (Rovaniemen keskuskenttä)
Ma 17.7.2017  klo 18:30   HIFK - KuPS                  (Sonera Stadium)
La  22.7.2017  klo 16:00   IFK M - HIFK                 (Wiklöf Holding Arena)
Ma 31.7.2017  klo 18:30   HJK - HIFK                    (Sonera Stadium)

Pe  04.8.2017  klo 18:30   FC Inter - HIFK              (Veritas Stadion)
Ke  09.8.2017  klo 18:30   HIFK - VPS                   (Sonera Stadium)
Ma  14.8.2017  klo 18:30   Ilves - HIFK                 (Tammelan Stadion)
La   19.8.2017  klo 17:00   HIFK - RoPS                 (Sonera Stadium)
La   26.8.2017  klo 17:00   Ilves - HIFK                 (Tammelan Stadion)

Pe   08.9.2017  klo 18:30   HIFK - IFK Mariehamn   (Sonera Stadium)
Ti   12.9.2017  klo 18:30   HJK - HIFK                   (Sonera Stadium)
Pe  15.9.2017  klo 18:30   HIFK - JJK                    (Sonera Stadium)
Su  24.9.2017  klo 18:30   KuPS - HIFK                 (Savon Sanomat areena)
Pe  29.9.2017  klo 18:30   VPS - HIFK                   (Elisa Stadion)

Su 12.10.2017  klo 18:30   HIFK - PS Kemi            (Sonera Stadium)
Ma 16.10.2017  klo 18:30   FC Inter - HIFK             (Veritas Stadion)
Pe  20.10.2017  klo 18:30   HIFK - SJK                  (Sonera Stadium)
La  28.10.2017  klo 14:00   FC Lahti - HIFK             (Lahden stadion)


Tehotilastoja

Pelaaja

Nosh A Lody
Pauli Kuusijärvi
Tommi Vesala
Tuukka Andberg
Juho Pirttijoki
Matias Hänninen
Nnaemeka Anyamele
Kristian Heinolainen
Joonas Salmi

Xhevdet Gela
Daniel Rantanen
Jukka Halme
Jani Bäckman
Tommi Jyry
Fredrik Lassas
Mika Väyrynen
Eero Hyökyvirta
Nikolas Saira

Pekka Sihvola
Juho Mäkelä
Antti Ulmanen
Aleksi Ristola
Abaas Ismail
  Harjoitusottelut

    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0

    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0

    0 + 0
    1 + 0
    0 + 0
    1 + 0
    0 + 0
  Suomen Cup

    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    1 + 1
    0 + 1
    0 + 1
    0 + 0
    0 + 0

    0 + 0
    0 + 1
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    1 + 1
    0 + 0
    0 + 0

    0 + 0
    1 + 0
    1 + 0
    1 + 0
    0 + 0
  Veikkausliiga

    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0

    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0

    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
  Yhteensä

   0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    1 + 1
    0 + 1
    0 + 1
    0 + 0
    0 + 0

    0 + 0
    0 + 1
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    0 + 0
    1 + 1
    0 + 0
    0 + 0

    0 + 0
    2 + 0
    1 + 0
    2 + 0
    0 + 0


Joukkueen henkinen tila raskaan kauden jälkeen on varmasti hyvä, kuten monesti muulloinkin kun noustaan vaikeuksien kautta voittoon. Pikkuhiljaa kun joukkue rakentuu kohti ammattimaisempaa toimintatapaa, alkaa myös varmasti menestystä tulemaan. Mutta kuten on niin monesti sanottu, sen pitää tulla omalla painollaan. Ennakkoon ei putoamista vastaan lähdetä kamppailemaan, vaan lähdetään hakemaan sarjasijoitusta mikä oikeuttaa vuoden päästä yhteen ylimääräiseen kotiotteluun. Se on mielestäni edelleen pelillisesti paras porkkana tässä vaiheessa. Eikä Veikkausliiga ole ainoa sarja missä voi menestyä, tällä kertaa toivotaan joukkueen siipien kestävän pitkälle myös uudistetussa Suomen Cupissa. Päättyneellä kaudella saatiin todistaa kuitenkin monia positiivisia asioita kaiken sen muun keskellä, unohtumattomimpana esimerkkinä ensimmäinen derbyvoitto moneen vuosikymmeneen. Meininki katsomossa kasvoi entisestään, eikä Suomen parhaan kannattajaryhmän asemaa uhkaa mikään eikä kukaan.

Vaikka talvi on pitkä ja pimeä, menee se jälleen nopeasti ohi spekulaatioiden säestämänä, ja harkkamatsien jo kolkutellessa ovelle. Ensi kaudella otetaan taas askel lähemmäs niitä sarjasijoituksia, mitä kaikki toivoo ja odottaa. IFK:n suurinta potentiaalia ja tasoa ei olla vieläkään nähty. Matka jatkuu edelleen, koetut vaikeudet kasvattaa ja opettaa entisestään.

Tillsammans är vi starka. Tillsammans är vi IFK!
« Viimeksi muokattu: 19.02.2017 klo 13:28:05 kirjoittanut kamrat »
Erval

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #2 : 30.10.2016 klo 23:11:43

👍 Kamratin hienolle avaukselle

Itselle tärkeimmät jatkajat olisivat Anyamele, Salmikivi, Pirttijoki, Vesala, Kuusijärvi ja Maanoja. Tietysti Väykkä myös.
Uskoisin ja toivoisin että myös Halme, Gela ja Hänninen jatkaa.

Toimistolta toivoisi ammattimaisuutta ja osaamista lisää.

Pirttijoella on jo sopimus, muuten samaa mieltä. Lisäksi olisin valmis antamaan Mäkelälle vielä jatkosopimuksen. Jotenkin tuntuu että miehestä ei saatu kaikkea potentiaalia irti tällä kaudella.
« Viimeksi muokattu: 31.10.2016 klo 00:19:22 kirjoittanut Erval »
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #3 : 31.10.2016 klo 00:55:15

Pirttijoella on jo sopimus, muuten samaa mieltä. Lisäksi olisin valmis antamaan Mäkelälle vielä jatkosopimuksen. Jotenkin tuntuu että miehestä ei saatu kaikkea potentiaalia irti tällä kaudella.

Mäksästä samaa mieltä, vaikka se ehkä hiukan tämän topikin enemmistön vastainen mielipide onkin. Alkukaudesta Mäksä ei saanut hänelle sopivia palloja kuin nimeksi ja juoksi pitkälti tyhjänpanttina kentällä turhauttaen itsensä ja katsojat. Kuitenkin mies osaa viimeistellä, on sen todistanut moneen kertaan ja sai lopulta ihan kohtuullisen määrän maaleja tälläkin kaudella kokoon, ottaen huomioon peliajan vähyyden osalla kautta. Varsinkin, jos saamme jatkoa sovittua Väykälle, hyötyy tästä Mäksäkin. Pitäisin miehen vielä joukkueessa.

Muiden (toivottavasti) jatkavien suhteen pitkälti samaa mieltä kuin edelliset kirjoittajat. Tämän lisäksi näen, että tarvitsemme kyllä ainakin 2-3 selkeää vahvistusta miehistöön, ei pelkästään ringinleventäjiä, jotta pääsemme varmistamaan toivotun tavoitteen, jonka on oltava yhä maltillinen tässä vaiheessa. Keskikasti olisi tyydyttävä sijoitus minusta tulevalla kaudella. Ja se, että sarjapaikka saataisiin vakiinnutettua ja putoamispeikko häädettyä maisemista. Pitkän tähtäimen tavoitteet ovat sitten eri asia, mutta ne eivät vielä koske ensi kautta.

      
« Viimeksi muokattu: 31.10.2016 klo 09:14:56 kirjoittanut Wanha futaaja »
samarin

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 31.10.2016 klo 09:02:44

MTV Sportin mukaan Mursu ois jatkamassa.http://m.mtv.fi/sport/jalkapallo/veikkausliiga/artikkeli/han-on-hifk-n-ensi-kauden-paavalmentaja/6142088
Ettan13

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #5 : 31.10.2016 klo 09:10:45


Jätti cokis Mursulle, jos pitää paikkansa ja tietenkin IFK:n johdolle, että sai Mursun jatkamaan. Tähän vielä Väykän jatko niin rupeaa olemaan palikat taas vähän paremmin kasassa + pelaajien hankinta on helpompaa nimekkään valmentajan alaisuuteen.
Tölkkivaari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #TunnenSielläTyyppejä


Vastaus #6 : 31.10.2016 klo 09:11:58

Olisihan se Mursu kiihottava vaihtoehto. Ja sitten vielä sama käsittely Väykälle.
Erval

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #7 : 31.10.2016 klo 09:39:35


Erittäin positiivinen uutinen jos pitää paikkansa! Tästä olisi hyvä lähteä rakentamaan uutta joukkuetta. Seuraavaksi sitten Väyrynen.
Linus van Pelt

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 31.10.2016 klo 10:09:36


Jännä nähdä miten Ana saa pyörät pyörimään 2017, kun on vähän enempi aikaakin tutkailla kokonaiskuvaa. Kilpailulliset ottelut alkavat jo tosin maaliskuun sijaa tammikuussa, joten kinkun sulattelua, tutkailua ja höntsäilyä ei niin paljon luvassa vuoden alkuun... Jos tämä Antin jatko siis pitää kutinsa.
Haahdin pastilli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Snadit Kingit


Vastaus #9 : 31.10.2016 klo 10:45:36

Muurinen olisi täydellinen valmentaja ensi kaudeksi, ehti olla jo hyvän tovin äijien kanssa ja varmasti kiva houkutin uusille hankinnoille.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #10 : 31.10.2016 klo 11:11:19

Onnea Mursulle ja HIFK:lle sopparista! Kieltämättä Väyrynen olisi pelillisesti hyvä hankinta ensi kaudeksikin, mutta ei mihin tahansa hintaan. Hän on kuitenkin ollut varsinkin myöhemmällä iällä loukkaantumisaltis pelaaja ja jos HIFK satsaa liikaa hänen varaan niin kokonaisuus voi jäädä taas heikoksi loukkaantumisen sattuessa.
Raseliz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, Real Madrid


Vastaus #11 : 31.10.2016 klo 11:21:29

Valtava peukku Muurisen jatkolle ehdottomasti. Mitä aikaisemmin valmentajakuviot saadan valmiiksi, sitä parempi.
En gång, alltid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: urheiluseura HIFK


Vastaus #12 : 31.10.2016 klo 11:52:00

Todella mahtava alku viikolle! Muurinen ja ketjun aloituskin on tullut kohdilleen! Nyt joukkueeseen on varmasti imua.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #13 : 31.10.2016 klo 12:07:09

Mursu maksanee aika paljon joten pelaajabudun on syytä olla kohtuudella parsittu kokoon tai muuten saadaan jälleen yksi merkintä siihen mustaan vihkoon missä liigajoukkueet menee Valavuoren lailla all-in, vain löytääkseen itsensä divarista protestilistan lisäksi...
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #14 : 31.10.2016 klo 12:16:23

Mursu maksanee aika paljon joten pelaajabudun on syytä olla kohtuudella parsittu kokoon tai muuten saadaan jälleen yksi merkintä siihen mustaan vihkoon missä liigajoukkueet menee Valavuoren lailla all-in, vain löytääkseen itsensä divarista protestilistan lisäksi...

HIFK:ssa on nämä virheet jo aikaisemmin tehty ja niistä opittu, joten talous edellä mennään ja rakennetaan kärsivällisesti.

Antin jatko on erittäin hieno juttu ja nyt peukut Väykän jatkolle.
punapaita ja tähti

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 31.10.2016 klo 12:20:00

Mursu maksanee aika paljon joten pelaajabudun on syytä olla kohtuudella parsittu kokoon tai muuten saadaan jälleen yksi merkintä siihen mustaan vihkoon missä liigajoukkueet menee Valavuoren lailla all-in, vain löytääkseen itsensä divarista protestilistan lisäksi...

Toivottavasti sekä valavuorimainen duracell-vouhotus että namusetämeininki pysyvät kaukana IFK:sta.

Odotetun hieno avaus, kiitos! Tässähän alkaa jo venailemaan kauden alkua..
Jälkihiki

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 31.10.2016 klo 13:01:26

kamratille Ylos Tuoppi

Mursun jatko olisi kyllä mahtava juttu. Uskoisin, että imua jengiin olisi entistä enemmän sen takia. Sexyfootballia parhaiden kannattajien edessä lienee ihan hyvä houkutin sen pienemmän euromäärän kylkeen, mitä joku muu jengi voi tarjota. Odotellaan.
Erval

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #17 : 31.10.2016 klo 13:58:23

Mursu maksanee aika paljon joten pelaajabudun on syytä olla kohtuudella parsittu kokoon tai muuten saadaan jälleen yksi merkintä siihen mustaan vihkoon missä liigajoukkueet menee Valavuoren lailla all-in, vain löytääkseen itsensä divarista protestilistan lisäksi...

Ja näinhän tämänkin uutisen saa käännettyä IFK:n kannalta huonoksi. Eli ei olisi kannattanut jatkaa Muurisen sopimusta, olisi pitänyt ottaa joku halpa divarikoutsi. Ja sinähän tietenkin tiedät mitä Muuriselle maksetaan. Pakko olla kallis, tulihan mies upporikkaasta Kontusta meille.

Itse näen Muurisen jatkon parhaana mahdollisena ratkaisuna. Samalla annetaan kaikille viesti että ollaan tosissaan liikkeellä ensi kaudella. Veikkaan että yhteistyökumppanitkin ovat tästä mielissään ja eiköhän Muurisen IFK:ta ole helpompi markkinoida suurelle yleisölle ja uusille sponsoreille kuin jonkun nimettömämmän valmentajan.  
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #18 : 31.10.2016 klo 15:02:57

Pakko olla kallis, tulihan mies upporikkaasta Kontusta meille.

Kontulan hienostokaupunginosan rikkaimmasta seurasta. :D

Antti on nähnyt jo valmentajana mitä Suomessa on nähtävää, voittanut pokaaleja jne. Hänen kannaltaan Rödan projekti on varmasti erilaisuudessaan kiinnostava. Hänen iässään mukavuuskin on jo jonkinlainen tekijä. Believe me. Stadilainen jengi ja Itä-Helsingistä kätevä matka treeneihin. Elämää ei tarvitse laittaa uusiksi siviilipuolellakaan. Silläkin on arvonsa.

Hyviä pointteja nuo yhteistyökumppaneihin ja yleiseen uskottavuuteen liittyvät. Niistäkin samaa mieltä.
punapaita ja tähti

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 31.10.2016 klo 15:07:45

Enää kaksi viikkoa odotusta:

http://hifkfotboll.fi/hifkn-kausikortit-myyntiin-kahden-viikon-paasta/
Divarifutis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #20 : 31.10.2016 klo 15:21:53

Eihän tää mikään varma uutinen ollut?

Uskon vasta kun näen tiedotteen omilla sivuilla, Innasen osumatarkkuus ei näissä jo varmoiksi luvatuissakaan ole mitään huippua.

Toivoa sopii, että samalla julkaistaan kauden 2017 valmentaja sekä vähän pelaajauutisia.
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys


Vastaus #21 : 31.10.2016 klo 15:23:54

Joku 'yllätyskoutsi' tulossa. Ei ole IFK:lla varaa Mursuun
http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2016103122544514_vg.shtml
R08

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 31.10.2016 klo 15:34:14

Joku 'yllätyskoutsi' tulossa. Ei ole IFK:lla varaa Mursuun

Tähänhän tuo Innasen uutinen vähän viittaisikin.
Erval

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #23 : 31.10.2016 klo 15:34:50

Joku 'yllätyskoutsi' tulossa. Ei ole IFK:lla varaa Mursuun
http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2016103122544514_vg.shtml

Niinkö tuossa luki?
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 31.10.2016 klo 15:38:32

Ei kun Ana jatkaa sanoo:
http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2016103122543849_vg.shtml

 
Sivuja: [1] 2 ... 188
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines